در مطلب نحوه لوله کشی پکیج دیواری به جزئیات روش لوله کشی این وسیله اشاره کردیم و در این مقاله می خواهیم بهترین روش لوله کشی پکیج را متناسب با شرایط ساختمان برای شما بیان کنیم.
- نکات مهم برای انتخاب پکیج و رادیاتور
- انواع روش های لوله کشی پکیج
- انواع روش های لوله کشی شوفاژ
- معایب لوله کشی شوفاژ و پکیج با استفاده از لوله های فلزی
- مزایای استفاده از لوله کشی شوفاژ و پکیج با استفاده از لوله های پلیمری
- معایب لوله کشی شوفاژ و پکیج با استفاده از لوله های پلیمری
- مزیت های لوله کشی شوفاژ و پکیج به شیوه روکار
- معایب لوله کشی روکار شوفاژ و پکیج
- فواید استفاده از لوله پنج لایه در لوله کشی شوفاژ و پکیج
- فیلم نحوه لوله کشی پکیج به روش کلکتوری
- نمونه پروژه های لوله کشی پکیج و رادیاتور انجام شده توسط متخصصین ما
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصصنکات مهم برای انتخاب پکیج و رادیاتور
قبل از این که نحوه لوله کشی را توضیح دهیم ابتدا در مورد انتخاب پکیج و شوفاژ و همچنین مکان قرار گیری آن چند نکته را متذکر می شویم:
- ابتدا از پکیجی برای ساختمان خود استفاده کنید که توانایی گرم کردن محیط را بر اساس متراژ ساختمان داشته باشد. یعنی نه آنقدر کوچک باشد که دمای محیط کمتر از حد دلخواه شما باشد و نه آنقدر بزرگ باشد که هزینه های اضافی و غیر ضروری در حوزه مصرف انرژی برای شما ایجاد کند.
در مقاله بهترین پکیج ایرانی خصوصیات پکیج مناسب را بررسی کرده ایم.
همچنین اگر قصد تهیه پکیج دیواری دارید با زدن بر روی لینک پکیج دیواری در سایت دیجیکالا میتوانید انواع آن را به همراه مشخصات فنی و قیمت ببینید.
- محل نصب پکیج را در مکانی از ساختمان خود در نظر بگیرید که برای انجام لوله کشی راحت و نزدیک به انشعاب گاز باشد و حدالمقدور از نصب کردن پکیج در بالکن خودداری کنید.
- انتخاب رادیاتور شوفاژ را بر اساس پارامترهایی از قبیل متراژ ساختمان، منطقه آب و هوایی، تعداد افراد ساکن در ساختمان، میزان هدر رفت ساختمان از قبیل جنس پنجره ها، ارتفاع ساختمان و حتی نوع مصالح به کار رفته در ساخت و ساز ساختمان انجام دهید.
- همانطور که می دانید رادیاتور ها از دو طریق گرما ایجاد می کنند، یکی با استفاده از جریانات آب گرم داخل لوله های رادیاتور و دیگری با گرفتن هوای سرد محیط و تبدیل آب به هوای گرم.
پس به خاطر داشته باشید که به منظور افزایش راندمان رادیاتور شوفاژ، بهتر است تا این وسیله در زیر پنجره نصب شود تا بتواند با تبادلات بهتر هوای سرد، گرمای بیشتری را به محیط انتقال دهد.
اگر پنجره های شما در ساختمان تا کف ساختمان بود، می توانید مکان قرارگیری رادیاتورها را در نزدیک ترین نقطه به پنجره ها در نظر بگیرید.
- رادیاتور های شوفاژ باید به منظور اتصال راحت شیر رادیاتور و همچنین امکان تمیز کردن قسمت زیرین آن در فاصله 10 تا 15 سانتی متری از کف اتاق نصب شوند.
- برای دسترسی بهتر به گرمای مطلوب در ساختمان، رادیاتور هایی که در انتهای چرخه لوله کشی شوفاژ قرار گرفته اند باید از رادیاتورهای ابتدایی بزرگتر باشند.
نکته بسیار مهم دیگر در لوله کشی شوفاژ این است که لوله های نصب شده در این کار باید از هوا تخلیه شده باشند و این موضوع در مورد تمامی لوله ها صدق می کند.
لازم به ذکر است که قبل از انجام لوله کشی پکیج و شوفاژ باید یک نقشه دقیق از ساختمان و مکان هایی که قرار است شوفاژها در آن مکان ها نصب شوند نیاز داریم.
به منظور یافتن بهترین روش لوله کشی پکیج و همچنین بهترین روش لوله کشی شوفاژ ابتدا روش های لوله کشی هر دو وسیله را بیان کرده و سپس به بررسی معایب و مزایای هر کدام خواهم پرداخت.
اگر نیاز به خرید لوله و اتصالات جهت لوله کشی پکیج را دارید همین حالا با ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان همکاران ما بهره مند شوید و مناسب ترین تجهیزات متناسب با شرایط ساختمان خود را تهیه کنید.
انواع روش های لوله کشی پکیج
نحوه لوله کشی پکیج در ساختمان با نحوه لوله کشی آب ساختمان رابطه مستقیم دارد.
به منظور توضیحات بیشتر می توان اینطور گفت که لوله کشی آب ساختمان اگر به صورت انشعابی صورت گرفته باشد در ادامه کار نیز برای لوله کشی شوفاژ هم می توان از شیوه انشعابی استفاده کرد.
لوله کشی انشعابی خود به دو صورت لوله کشی روکار و لوله کشی توکار در داخل ساختمان اجرا می شود.
همانطور که از نام لوله کشی روکار مشخص است در این نوع لوله کشی لوله آب سرد گرفته شده از رایزر اصلی در ساختمان تا پکیج به صورت روکار انجام می شود.
اما در لوله کشی پکیج به شیوه توکار ابتدا از رایزر اصلی آب سرد یک انشعاب گرفته و این لوله را از زیر کار به پکیج می رسانیم.
مطالعه مقاله لوله کشی روکار بهتر است یا لوله کشی توکاربه شما برای آشنایی بیشتر با این دوروش لوله کشی آب در ساختمان کمک خواهد کرد.
پس کاملا واضح است که اگر بخواهیم از لوله کشی انشعابی به شیوه توکار برای لوله کشی پکیج استفاده کنیم، برای جلوگیری از ایجاد هزینه های بیشتر باید این نوع لوله کشی را در ساختمان در حال ساخت و یا در حال بازسازی انجام داد.
لوله قابل استفاده در این شیوه می تواند از نوع فلزی، پلیمری و یا پنج لایه باشد. برای آشنایی با سایز لوله کشی پکیج بر روی لینک مقاله بزنید.
مدل های ذکر شده همگی مختص لوله کشی پکیج به شیوه انشعابی بودند. حال اگر لوله کشی آب در ساختمان به صورت کلکتوری بود لوله پکیج به چه صورت است؟
اولا که لوله کشی پکیج به روش کلکتوری فقط در ساختمان های در حال ساخت یا در حال بازسازی قابل اجراست و از طرفی قبل از اجرای لوله کشی باید یک کلکتور مجزا برای پکیج در نظر گرفته شود.
سپس یک انشعاب از رایزر اصلی را به کلکتور مخصوص پکیج رسانده و لوله برگشتی از کلکتور را به پکیج متصل می کنیم. در این شیوه می توان فقط از لوله های پلیمری و یا لوله های پنج لایه استفاده کرد.
به شما توصیه می کنیم، برای تکمیل این مبحث فیلم نحوه اتصال لوله پنج لایه به کلکتور را مشاهده کنید.
انواع روش های لوله کشی شوفاژ
اگر بخواهیم انواع روش های لوله کشی شوفاژ از گذشته تا به امروز را بررسی کنیم می توانیم به این شکل دسته بندی کنیم : لوله کشی سنتی با لوله های فلزی، سنتی با لوله های پلیمری و لوله کشی کلکتوری و لوله کشی کلکتوری با لوله های پنج لایه.
بهترین شکل استفاده از لوله ها در لوله کشی سیستم گرمایشی استفاده از لوله ها با کمترین میزان زانو و همچنین استفاده از نقشه لوله کشی است که در آن کمترین طول لوله به کار رفته باشد.
یعنی نقشه ای که بر اساس آن لوله ها در نزدیک ترین شکل ممکن از پکیج یا موتورخانه به سمت رادیاتور های شوفاژ منتقل شده باشند.
لوله کشی شوفاژ به روش سنتی با لوله های فلزی
در این شیوه لوله ها در کف ساختمان به صورت رفت و برگشت خوابانده می شوند.
به این شکل که یک لوله از دستگاه حرارت مرکزی مانند پکیج به سمت هر شوفاژ کشیده می شود و یک لوله دیگر آب برگشتی از هر کدام از شوفاژها را به پکیج انتقال می دهد.
لوله کشی کلکتوری و روش سنتی با لوله های پلیمری
لوله کشی شوفاژ با لوله های پلیمری به دو شکل ترکیبی با لوله های پنج لایه و به صورت سنتی صورت می گیرد.
در روش سنتی لوله اصلی در سایزهای 20، 25 یا 32 بر اساس متراژ ساختمان و تعداد رادیاتورها، به شکل موازی و در مسیرهای رفت و برگشت از پکیج یا موتورخانه مرکزی گرفته می شوند.
برای لوله انشعابی برای هر رادیاتور باید از لوله ای با سایز متفاوت از لوله اصلی استفاده کنیم که معمولا از لوله 20 سانتی متری استفاده می شود.
لوله کشی شوفاژ با لوله پلیمری را نیز می توان مانند لوله کشی پکیج به دو صورت لوله کشی روکار و لوله کشی توکار انجام داد.
ابزار مورد نیاز برای اجرای لوله کشی پکیج با لوله های پلیمری، دستگاه پرس لوله است. جهت تهیه این وسیله مطلب راهنمای خرید بهترین دستگاه پرس لوله را مطالعه کنید.
لوله کشی شوفاژ با لوله های پلیمر با استفاده از شیوه سنتی و به روش روکار
در این حالت لوله های رفت و برگشت در پایین ترین سطح دیوار و از روی دیوار کشیده می شوند.
برای این شیوه بهتر است که لوله های سفید را با بست های متوالی مهار کنیم چرا که همانگونه که گفتیم این لوله ها برای انتقال آب گرم بعد از مدتی دچار نوسانات طولی وعرضی شده پس باید با بست زنی این نوسانات را کنترل کرد.
نمونه ای از لوله کشی شوفاژ به صورت انشعابی روکار با لوله های پلیمری توسط همکاران ما
در لوله کشی روکار شوفاژ با استفاده از لوله های پلیمری این مزیت وجود دارد که شما می توانید از لوله های سبز و یا سفید آن بسته به ترکیب رنگ بندی ساختمان خود استفاده کنید.
اگر نیاز به خرید لوله و اتصالات جهت لوله کشی پکیج را دارید همین حالا با ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان همکاران ما بهره مند شوید و مناسب ترین تجهیزات متناسب با شرایط ساختمان خود را تهیه کنید.
لوله کشی شوفاژ با لوله پلیمری با استفاده از شیوه سنتی و به روش توکار
برای انجام لوله کشی روکار شوفاژ نیاز به کنده کاری در کف ساختمان داریم. به همین دلیل است که مانند لوله کشی توکار برای پکیج ما این روش را برای زمان هایی پیشنهاد می کنیم که ساختمان در حال ساخت و یا باز سازی باشد.
چون از لوله های پلیمری در این روش استفاده می شود نباید از پوشاندن لوله ها با ملات سیمان غافل شد چرا که این کار تا حدی جلوی تغییر حالت لوله را می گیرد و راندمان استفاده از آن افزایش می یابد.
با کمک این روش طبق شیوه سنتی لوله ها را به شکل موازی و در مسیر رفت به سمت شوفاژها و برگشت به طرف منبع آب گرم قرار می دهیم.
لوله کشی شوفاژ با استفاده از ترکیب لوله های پلیمری و لوله های پنج لایه در حالتی صورت می گیرد که بخواهیم از کلکتور در لوله کشی شوفاژ استفاده کنیم.
پس با این اوصاف دریافتیم که تنها لوله ای که می توان در لوله کشی با کلکتور استفاده کرد، لوله پنج لایه است چرا که این لوله دارای انعطاف است و قابلیت استفاده در متراژ بالا رادارد.
در لوله کشی شوفاژ به شکل ترکیبی با لوله پنج لایه، بعد از انتقال لوله های پنج لایه توسط کلکتور با استفاده از لوله های پلیمری لوله کشی به دستگاه شوفاژ منتقل می شود.
در واقع در این روش لوله های پلیمری در سرتاسر ساختمان به عنوان لوله های انتقال آب تا شوفاژها منتقل می شوند.
کلکتور شوفاژ با لوله های پلیمری اجرا شده توسط همکاران ما
لوله کشی شوفاژ با استفاده از لوله های پنج لایه
در این شیوه، پس از نصب جعبه کلکتور در مکانی تاریک انشعابی از لوله اصلی آب سرد را به داخل کلکتور رسانده و سپس این لوله را به منبع حرارتی منتقل می کنیم تا پس از گرم شدن آب به کلکتور بازگشته و در طول ساختمان به سمت هر دستگاه شوفاژ با استفاده از لوله های پنج لایه انشعاب گیری می کنیم.
در این قسمت همانطور که گفتیم به بررسی جداگانه معایب و مزایای لوله کشی شوفاژ و پکیج در روش های انشعابی یا سنتی، کلکتوری و با لوله های فلزی، پلیمری و پنج لایه می پردازیم.
اگر از لوله کشی کلکتوری به همراه لوله های پنج لایه برای لوله کشی شوفاژ استفاده کنیم می توانیم لوله های شوفاژ را به صورت زیر سقفی نیز به رادیاتورها برسانیم.
معایب لوله کشی شوفاژ و پکیج با استفاده از لوله های فلزی
از آنجا که لوله های شوفاژ و پکیج مسئولیت هدایت آب گرم و سرد را به سمت رادیاتورها در مسیر رفت از پکیج و برگشت آب سرد به پکیج را بر عهده دارند، پس طبیعی است که بعد از مدتی لوله ها دچار زنگ زدگی و اکسیداسیون شده و در انتقالات جرایانات وقفه ایجاد شود.
برخی مواقع میزان اکسیداسیون لوله های فلزی به قدی بالاست که مسیر حرکت مایع در داخل لوله مسدود می شودو این دقیقا بزرگترین نقص استفاده از لوله های فلزی در لوله کشی شوفاژ و پکیج است.
از طرفی نمی توان از وزن بالا و نحوه نصب مشکل لوله های فلزی در لوله کشی شوفاژ و پکیج به راحتی چشم پوشی کرد.
مزایای استفاده از لوله کشی شوفاژ و پکیج با استفاده از لوله های پلیمری
- لوله های پلیمری مشکل وزن بالا در لوله های فلزی را رفع می کنن
- احتمال زنگ زدگی و جذب رسوبات در این لوله ها تقریبا صد درصد است
به دلیل مزیت های فوق بعد از لوله های فلزی استفاده از لوله های پلیمری ارجحیت بالایی دارد.
معایب لوله کشی شوفاژ و پکیج با استفاده از لوله های پلیمری
تنها نقص لوله های پلیمری در کنار مزیت های فراوان آن قابلیت انتقال آب گرم حداکثر تا دمای 60 درجه سانتی گراید است.
این ویژ گی سبب شده که بعد از مدتی و در صورت بالا بودن دمای آب سیستم حرارتی لوله ها کیفیت خود را از دست داده و حتی دچار نشتی شوند.
مزیت های لوله کشی شوفاژ و پکیج به شیوه روکار
- امکان تشخیص به موقع نشتی لوله
- امکان دسترسی راحت به لوله ها در زمان تعمیر یا تعویض
- امکان انشعاب گیری از لوله اصلی
- کاهش هزینه های مربوط به نصب
- سرعت بالای نصب
معایب لوله کشی روکار شوفاژ و پکیج
- تنها نقص لوله کشی شوفاژ و پکیج به شیوه روکار این است که لوله ها در این روش در معرض دید هستند که می توان برای حل این مشکل لوله ها را داخل داکت پنهان کرد.
فواید استفاده از لوله پنج لایه در لوله کشی شوفاژ و پکیج
- انتقال حرارت به شکل یکسان در لوله به دلیل نحوه قرار گیری لوله ها در یک مسیر مستقیم و بدون پیچ و خم
- امکان قطع و وصل آب هر رادیاتور شوفاژ به طور جداگانه به دلیل استفاده از کلکتور
- انبساطات طولی بسیار کم در لوله پنج لایه به دلیل داشتن لایه ای از ورق آلومنیوم در این لوله که در برابر تغیر حالت در دمای بالا مقاومت نشان می دهد.
- فشار وارده بسیار پایین بر روی لوله به دلیل قرار گیری لوله ها در دیوار
- کاهش احتمال نشتی و یا ترک خوردگی به خاطر نحوه نصب مطمئن لوله های پنج لایه به شیوه پرس هیدرولیک و یا دستی
- امکان هواگیری اتوماتیک لوله به دلیل استفاه از شیر هواگیری اتوماتیک بر روی هرکلکتور
- کاهش هدر رفت دما در طول لوله به دلیل جنس خاص لوله های پنج لایه که جلوی تبادلات حرارتی لوله با محیط را می گیرد.
به منظور توضیح در مورد نحوه اجرای لوله کشی رادیاتور می توان گفت بعد از انتقال لوله از پکیج به هر رادیاتور شوفاژ، لوله رفت یا آب گرم را به شیر بالای رادیاتور نصب کرده و به منظور چرخه آب لوله برگشت یا آب سرد را از زیر رادیاتور شوفاژ گرفته و تا پکیج هدایت می کنیم.
فیلم نحوه لوله کشی پکیج به روش کلکتوری
در زیر میتوانید فیلم آموزش لوله کشی پکیج که در آن از روش کلکوری سفاده شده است را مشاده کنید.
نمونه پروژه های لوله کشی پکیج و رادیاتور انجام شده توسط متخصصین ما
برای آشنایی بیشتر شما با نحوه لوله کشی شوفاژ چند نمونه از لوله کشی شوفاژ صورت گرفته در گروه تاسیسات 24 ساعته را به شکل خلاصه ذکر می کنیم:
نمونه اول پروژه خیابان پاسداران:
در پروژه ای که در خیابان پاسداران توسط همکار ما جناب مهندس سهراب نژاد صورت گرفته بود، همکاران ما بعد از بررسی شرایط ساختمان چند طبقه اقدام به لوله کشی آب سرد در ساختمان و همچنین لوله کشی آب گرم از موتورخانه به شوفاژ ها به صورت زیر سقفی کردند.
لوله های آب گرم برای لوله کشی رادیاتور نیز به صورت رفت و برگشت برای هر واحد به شکل مجزا صورت گرفت. برای مطالعه کامل متن کلیک کنید.
نمایی از لوله های آب سرد و گرم به صورت زیر سقفی در ساختمان در حال ساخت توسط همکاران ما
نمونه دوم پروژه خیابان گرگان:
در این پروژه که توسط همکاران ما صورت گرفته لوله کشی شوفاژ به صورت انشعابی و با استفاده از لوله های پلیمری به صورت توکار صورت گرفته و برای هر اتاق خواب و داخل پذیرایی یک عدد انشعاب لوله آب از پکیج تا رادیاتورها در نظر گرفته شده است.
نمونه سوم پروژه خیابان 17 شهریور:
در این پروژه که توسط همکاران ما صورت گرفته لوله کشی شوفاژ به صورت توکار و با استفاده از لوله های پلیمری در سایز های 25 و 20 در ساختمان صورت گرفته است. علاوه بر نصب رادیاتور در پذیرایی و اتاق ها، برای حمام نیز یک عدد حرله خشک کن در نظر گرفته شده است.
نمونه رادیاتور نصب شده در اتاق خواب توسط همکاران ما
در زیر فیلم یکی از نمونه لوله کشی های پکیج انجام شده توسط همکاران ما را میبینید. در منزل آقای ترابیان قبل از بازسازی از آبگرمکن استفاده میکردند که با پکیج جایگزین شده است. البته لازم به ذکر است که کل لوله کشی آب و فاضلاب و پکیج منزل ایشان انجام شده است.
کلیپ بعدی به پروژه تبدیل سیستم موتورخانه به پکیج مربوط می شود که توسط همکاران ما در خیابان صادقیه اجرا شده است. همانطور که در فیلم زیر مشاهده می کنید لوله کشی پکیج بجای لوله کشی موتورخانه در ساختمان اجرا شده است تا ساکنین از این به بعد از پکیج به عنوان سیستم حرارتی ساختمان خود استفاده کنند.
علاوه بر نمونه پروژه های انجام شده به نظرات تعدادی از مشتریان این مجموعه توجه می کنیم. نفر اول جناب آقای ترابیان که بالاتر فیلم بازسازی سیستم لوله کشی آب و فاضلاب و پکیج منزل ایشان را دیدیمُ هستند که تجربه و دیدگاه خود را در مورد استفاده از خدمات تاسیسات ۲۳ ساعته اعلام می کنند.
همچنین کلیپ رضایت مندی بعدی به نظر سرکار خانم جلالی مربوط می شود که در مورد استفاده از خدمات تاسیسات ۲۴ ساعته بسیار راضی بوده اند. جزپیات صحبت های ایشان را در فیلم زیر مشاهده کنید.
جمع بندی: بهترین روش لوله کشی پکیج کدام است؟
حال که با تمام روش های لوله کشی پکیج و شوفاژ در ساختمان آشنا شدید می توان به صورت جمع بندی و برای انتخاب بهترین روش لوله کشی پکیج و لوله کشی شوفاژ به صورت زیر نتیجه گیری کرد.
اصولا بهترین روش لوله کشی در داخل ساختمان زمانی معنا پیدا می کند که شما شرایطی همچون نقشه ساختمان، نوع مصالح و جنس لوله را در نظر گرفته باشید.
در صورتی که ساختمان شما در حال ساخت یا باز سازی است با توجه به مزایا و معایب مطرح شده بهترین نوع لوله کشی شوفاژ و پکیج در ساختمان از نوع کلکتوری با لوله های پنج لایه است. که همانطور که گفتیم می توانیم در این حالت لوله های منتهی به شوفاژها را به صورت زیرسقفی نیز طراحی کنیم.
اما در صورتی که ساختمان شما در حال سکونت است بهترین روش برای لوله کشی شوفاژ و پکیج لوله کشی انشعابی با کمک لوله های پلیمری یا پنج لایه (که باز هم توصیه ما به شما لوله های پنج لایه هستند) به صورت لوله کشی روکار است.
اجرای لوله کشی شوفاژ و پکیج امری بسیار مهم در ساختمان به شمار می رود چرا که می توان گفت کل آسایش خانواده و ساکنین به میزان گرمای مطلوب محیط در فصول سرد سال رابطه مستقیم دارد.
چه بسا اگر لوله کشی شوفاژ و پکیج به شکل اصولی در ساختمان اجرا نشده باشند، می توانند در میزان راندمان رادیاتورهای شوفاژ در ساختمان تاثیر بگذارند.
به همین علت ما برای اینکه شما هم از نتیجه کار لوله کشی شوفاژ و پکیج منزل خود مطمئن باشید گروه تاسیسات 24 ساعته را به شما توصیه می کنیم کار اجرای لوله کشی شوفاژ و پکیج خود را به متخصصان ما بسپارید. برای چنین منظوری همین الان با شماره های داخل سایت تماس بگیرید یا فرم درخواست سرویسکار متخصص را پر کنید.
اگر نیاز به خرید لوله و اتصالات جهت لوله کشی پکیج را دارید همین حالا با ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان همکاران ما بهره مند شوید و مناسب ترین تجهیزات متناسب با شرایط ساختمان خود را تهیه کنید.
آيا در زمستان زماني كه پكيج در تنظيم روي رادياتورها هست،ميبايست تمام رادياتورها باز باشند؟اگر جواب مثبت هست به چه دليل،ممنون
به نقل از اکبر:
سلام بله هرچه رادیاتورها بیشتر باشه فشار رو پکیج کمتره زیرا با درجه حرارت کمتر آب که استحلاگ کمتری میاره میشه محیط رو گرمتر کرد
اگر لوله کشی آب انشعابی باشد میتوان شوفاژ را کلکتوری بست
من یه سال میشه پکیج آلزان خریدم دومبدل هم هستش توحالت رادیات زیادکارمیکنه مثلا10دیقه کارمیکنه نیم دقیقه اتوماتیک میکنه متراژخونه هم 65متره سه تا رادیات 140نصبه با حوله خشک کن.طبقه پایین مادمیردوکوم داره 5 دقیقه کارمیکنه نیم ساعت اوتومات
لوله کش جای لوله های آب گرم سرد اشتباه بسته
از جعبه زیر پکیج همهی واحد ها کف و سرامیک شده دیوار آشپز خواه هم کاشی شده اما هنوز ام دی اف نشده می خواستم بدونم راهی هست که بشه ای مشکل رو درست کرد یانه؟
ببخشيد من وقت شما را ميگيرم يك سوال دارم اينكه من تازه لوله كشي تو كار شوفا ژ انجام دادم لوله گاز از كف با لوله پنج لايه انجام شده ولي نمايندگي تاييد نكرد وگفت لوله گاز بايد فلزي باشه
خواستم بپرسم ايا واقعا اين لوله كشي خطر داره يانه ممنون ميشم جواب بديد
من میخوام پکیج رو از مدار خارج گنم جاش یدونه آبگرمکن دیواری بذارم البته تا شیرهای ورودی و خروجی رادیاتورها رو ببندم و یه آب سرد به آبگرمکن بدم و خروجی رو به آبگرم مصرفی بدم مشکلی نداره
سپاس لز شما
من یک خانه ویلایی دارم که دیوار بیرونی آن 40 سانتی و در و پنجره های آن دوجداره است. می خواهم پکیج بکنم خواستم سوال بپرسم رادیاتور مناسب تر هست یا حرارت از کف؟
ممنون از راهنمایی شما
خسته نباشید.
بنده یک واحد آپارتمان به تازگی خریدم و در آن ساکن هستم که حدود 10 سال ساخت است و لوله کف برای شوفاژ واحد خوابیده است.
چطور بفهمم که لوله کشی ایراد ندارد تا برای خرید پکیج و رادیاتور اقدام کنم؟
از زیر پکیج لوله سایز ۲۵ تا بعد از رادیاتور دوم، پس از رادیاتور دوم لوله سایز ۲۰ تا رادیاتور سوم که رادیاتور انتهایی می باشد.
البته در صورتی که رادیاتورها به صورت خطی و پشت سر هم قرار گرفته باشد
از پاسخ ممنونم
سیستم گرمایش از کف رادیاتور زمانیکه با هم اجرا میشود باید از کلکتورهای مخصوص به خود استفاده شود.
به این دلیل که رادیاتور حداقل دمای ۶۰ درجه کار میکندو گرمایش کف در دمای ۳۰ یا ۴۰ یا ۵۰ درجه،
شما اگر دما را بالا ببرید حال و پذیرایی شما بسیار گرمم و غیرقابل تحمل می شود.
میتوانید شیرهای مدار حال و پذیرایی را کمی ببندید و دما را بالا ببرید و این مورد را تست کنید که آیا پاسخگو است یا خیر
آیافرقی میکند که لوله ورودی و خروجی رادیاتورها از بالا باشد یا پایین
مثلا ورود آب گرم از پایین و خروج از بالای رادیاتور باشد مشکلی برای پکیج یا رادیاتورها یا میزان گرما پیش میاد
ممنون
برای یک واحد ۷۰ متری در لوله کشی پکیج با لوله سفید چه سایزی مناسبه وبه چه روش؟
اپارتمان مسکونی با 160 متر زیربنا و سه خواب در مجموع سه رادیاتور 120 سانتی در هال و در هر خواب دوازده متری یک رادیاتور 80 سانتی که سیستم پکیج ان با ظرفیت 28 هزار
به روش کولکتوری سایز مناسب لوله ها که به رادیاتور می رن چه اندازه باشه مناسبه؟ ایا سایز 16 میلیمتری لوله پنج لایه مناسب می باشد و همین طور سایز لوله های اب سرویس ها چه سایزی مناسب است ؟؟
با تشکر
ممنون از راهنمایی شما.آبندی از واجبات تونشتی ونم ورطوبت است.لطف کردین مهندس اردبیلی عزیز
یک واحد ۱۰۰متری ،یک خوابه گرمایش از کف با چه سایز لوله وب چه صورت انجام شود .از راهنمایتون ممنونم
منزل ما ویلای ودوبلکس . لوله کش همه مسیر رفت وبرگشت رو از لوله ۲۵ استفاده نموده .
آیا در کیفیت کار اثر منفی دارد ؟
همچنین حداکثر فاصله رادیاتور تا پکیج چقدر باشد تا به پمپ آسیب نزند و اوصولا چند تا زانو می توان در مسیر گرمایشی رقت وبرگشت زد ؟
آیا استفاده از اتصالات پل در لوله کشی رفت وبرگشت اثر نامطلوب برکارپکیج می گذارد ؟
جهت یک مغازه دارای طبقات اول و دوم و همکف و زیرزمین با مساحت کلی 140 متر مربع از یک پکیج در اتاق روی خرپشته استفاده میکنیم.لوله کشی رادیاتورها کلکتوری انجام میشه.میخواستم بدونم اگر کلکتور را کنار پکیج در خرپشته قرار بدیم و 4 تا خط رفت و برگشت از کلکتور جهت کلکتورهای 4 طبقه بگیریم،مشکلی برای رادیاتورهای زیرزمین ایجاد نمیشه؟منظورم اینه که مسیر طولانی تره لوله های رادیاتورهای زیرزمین نسبت به رادیاتورهای طبقه دوم در گرمایش رادیاتورها تاثیری دارد. و اگر طرح بهتری برای اجرای لوله کشی کلکتوری جهت این مغازه پیشنهاد کنید ممنون میشم.
ممنون از پاسخگوییتون.به نظر شما بهتر است کلکتور گرمایشی و کلکتور آبرسانی در همان طبقه خرپشته و کنار پکیج قرار گیرد یا در طبقه ای دیگر؟
اگر کلکتور گرمایشی در خرپشته قرار گیرد،آب به میزان یکسان در رادیاتورهای طبقات سیرکوله میشود؟
در حالت تابستانه پکیج وقتی آب گرم بهداشتی استفاده می شود علاوه بر مهره شیلنگ خروجی آب گرم ، مهره های شیلنگ رفت وبرگشت در زیر پکبج داغ می باشد . شیرهای رفت وبرگشت در حالت تابستانه بسته است .
آیا این مورد طبیعی می باشد . مدل پکیج پرلا پرو ۲۸۰۰۰
ضمن تشکر از اساتید محترم خاصه جناب آقای فاضلی .
یکی از اتاق های منزل ویلایی که تقریبا مسیر طولانی و چندین زانو بکار رفته فقط برای ساعاتی از شبانه روز استفاده می شود وهمچنین خشک کن حمام .
برای صرفه جویی مصرف گاز وهمچنین کاهش استهلاک پمپ پکیج بهتر است شیر ورودی (رفت) رادیات های مذکور را باز وبسته نماییم یا اینکه شیر پایین (برگشت) رادیات های مذکور را نیمه باز بزاریم .
در منزل ما علاوه بر پکیج که جدیدا نصب کردم ی آبگرمکن هم از قبل برای آب مصرفی دارم . به سفارش نصاب پکیج در تا بستان از پکیج استفاده نکردم واز آبگرمکن استفاده نمودم .
آیا در زمستانه که از پکیج جهت گرمایشی استفاده می کنم باز می توان با بستن شیر ورودی آب سرد پکیج (پس از آبگیری مخزن گرمایشی پکیج) بازهم از آبگرمکن قبلی جهت آب بهداشتی استفاده نمایم تا استهلاک پکیج کاهش یابد یا به سیستم دستگاه پکیج آسیب می زند .
سوال دوم اینکه در حالت گرمایشی در درجه ۶۰ درجه برای منزل دوبلکسی که دو رادیات پنلی ۱۴۰ برای سالن و سه رادیات ۶۰ برای اتاق خواب ها می باشد ، حدود سه دقیقه پکیج روشن وبرای حدود سه دقیقه هم اتومات وخاموش می نماید .
آیا این زمان طبیعی می باشد .
خواستم بپرسم اگه طول لوله پنج لایه برای رادیاتور را کمی بیشتر در سطح زمین بکشیم برای اینکه گرمایش در کف بیشتر شود چون ،طبقه ما در روی پارکینگ قرار دارد خواستم به گرمایش داخل پذیرایی کمک کند واینکه بودجه گرمایش از کف رو ندارم،وپای رو هم بوتان ۲۸۰۰۰ پرلا پرو گرفتم ومتراژ هم ۱۲۰ متر است واین کار رو فقط برای پذیرایی که ۴۵ متر است انجام دادم، مشکلی پیش نمیاد .
چون لولش تو حیاط بود لولشو بلند کردم از سقف بردم بیرون،الان لوله زیره بارون و برف مشکل پیدا نمیکنه؟
برای لوله pvcمیشه رفت وبرگشت از پایین رادیاتور فولادی استفاده کرد
متشکر از راهنماییتون
باتشکر از راهنمایی شما