امروزه به دلیل گسترش زندگی شهرنشینی و افزایش مصرف آب در اکثر منازل از پمپ آب استفاده می شود و به علت استفاده مکرر از این دستگاه باید به سرویس و تعمیر پمپ آب ساختمان توجه ویژه ای کرد.
بدین منظور ما ابتدا شما را با پمپ آب و سرویس آن آشنا می کنیم و در ادامه راجع به روغن کاری پمپ آب و عیب یابی و تعمیر و علائم خرابی آن صحبت می کنیم. در آخر هم تعمیر پمپ خانگی را به صورت اجمالی بررسی کرده و درباره تعمیر پمپ آب بشقابی اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهیم. پس با ما همراه باشید.
- مقدمه ای بر پمپ های آب خانگی
- سرویس پمپ آب خانگی
- آموزش سرویس پمپ آب ساختمان
- انواع سرویس پمپ آب خانگی
- روغن کاری پمپ آب خانگی
- عیب یابی و تعمیر پمپ آب خانگی
- علائم خراب شدن پمپ آب
- کار نکردن پمپ آب علی رغم روشن بودن آن
- یکسره کار کردن پمپ آب خانگی و راهکار رفع آن
- سوختن سیم پیچ پمپ آب
- خرابی و تنظیم نبودن کلید اتوماتیک
- پدیده کاویتاسیون در پمپ آب خانگی و راهکار رفع آن
- عدم پمپاژ آب توسط پمپ
- لرزش و سر و صدای زیاد پمپ و راهکارهای کاهش آن
- جنس پروانه ها و تاثیر آن در خرابی های مربوط به پمپ
- خراب شدن سیل مکانیکی پمپ آب خانگی
- خاموش و روشن شدن زیاد پمپ آب خانگی
- خرابی بلبرینگ ها
- گیرپاژ کردن پمپ
- تعمیر و عیب یابی پمپ آب خانگی در یک نگاه
- آشنایی با تعمیر پمپ آب بشقابی
- چرا تاسیسات ۲۴ ساعته؟
- رویه کاری ما در خدمات تاسیسات ۲۴ ساعته چگونه است؟
- خدمات پس از فروش ما چگونه است؟
- خلاصه ای از آنچه گفته شد
- سوالات متداول سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی
مقدمه ای بر پمپ های آب خانگی
- پمپ آب خانگی و فشار آب
پمپ آب دستگاهی است که در مصارف عادی و عموماً خانگی برای تقویت فشار آب استفاده می شود. امروزه پمپ های متنوعی جهت افزایش فشار آب مصرفی ساکنین مورد استفاده قرار می گیرند.
در انتخاب پمپ مناسب برای منزل خود، بایستی ملاک های مختلفی نظیر تعداد شیرها، متراژ واحد، میزان مصرف و همچنین تعداد طبقات را مد نظر قرار دهید. برای این که بدانید در انتخاب پمپ آب ساختمان به چه معیارهایی باید توجه کنید، توجه شما را به کلیپ زیر جلب می کنیم.
- منبع تحت فشار و پمپ آب خانگی
توجه داشته باشید که در کنار پمپ، مخزن تحت فشار به همراه درجه و کلید اتوماتیک نصب می شود تا پمپ به صورت اتوماتیک عمل کند و از تعداد دفعات خاموش و روشن شدن آن کاسته شود و به تبع آن پمپ صدای کمتری را ایجاد کند.
این مخزن با ایجاد بستری برای آب تحت فشار، سبب شکل گیری یک فشار ثابت در پشت لوله شده که ضمن کاستن قابل توجه تعداد دفعات روشن و خاموش شدن، یک جریان متناوب و یکنواخت آب در لوله ها ایجاد می کند.
- پمپ های بی صدا، واقعیت یا بازارگرمی؟
واقعیت این است که تمامی پمپ های موجود در بازار به هنگام فعالیت، صدا تولید می کنند و استفاده از عناوینی چون پمپ های بی صدا و ... جز بازارگرمی، واقعیت دیگری ندارد. با این حال بعضی برندها و مدل ها میزان صدای کمتری را تولید می کنند.
- چه کنیم که پس از خرید، هزینه های تعمیر و نگهداری پمپ را کاهش دهیم؟
⦁ توصیه ما این است که برای افزایش طول عمر پمپ آب منزل خود و کاهش هزینه تعمیر و نگهداری آن، یک منبع دیافراگمی با حجم بالاتر تهیه کنید.
⦁ برای مهار کردن وزن لوله ها، لازم است تدابیر مناسبی اتخاذ شود. توجه داشته باشید که روی پمپ زمینی به عنوان تکیه گاه وزن لوله های سیستم لوله کشی که در معرض فشار باشد، حساب باز نکنید.
طبق مبحث شانزدهم مقررات ملی ساختمان، اتصال پمپ به انشعاب اصلی آب شهری مجاز نیست و به همین جهت، نصب پمپ را باید با استفاده از یک شیر یک طرفه در محلی جدا از لوله اصلی آب شهری انجام داد.
سرویس پمپ آب خانگی
سرویس پمپ آب ساختمان برای افزایش طول عمر آن، امری حیاتی است، چرا که امروزه هر ساختمانی دارای پمپ آبی است که نیاز چند خانواده را برطرف کرده و آسایش آن ها را تضمین می کند. از طرف دیگر برای این که کمتر به تعمیر پمپ آب نیاز پیدا کنید، لازم است توسط یک سرویسکار پمپ آب، آن را در زمان مناسبی سرویس نمایید.
در سرویس پمپ آب باید به موارد زیر توجه کنید:
⦁ چک کردن شیرفلکه
⦁ بررسی منافذ پروانه پمپ
⦁ بررسی و چک مقدار روغن موجود در محفظه موتور و سیل و تعویض روغن این دو قطعه در صورت نیاز
⦁ انجام تست های الکتریکی اولیه به منظور اطمینان از صحت عملکرد آلارم ها
⦁ پس از مدتی، پروانه و الکتروموتور پمپ کارایی خود را از دست داده و فرسوده می شوند که همین امر باعث می شود که پمپ نتواند هد حداکثری را ایجاد کند. در این موارد سرویس این قطعات باید در اسرع وقت انجام شود.
وقتی موتورپمپ از کار می افتد، الزاماً به معنی سوختن آن نیست. در اغلب موارد با سرویس اصولی و صحیح می توان مشکل پمپ ها را حل کرد.
آموزش سرویس پمپ آب ساختمان
همان طور که گفتیم سرویس پمپ آب، سبب افزایش طول عمر مفید تاسیسات پمپ آب می شود و بنابراین باید سرویس دوره ای این وسیله را جدی بگیرید.
در سرویس پمپ آب خانگی باید ابتدا از صاحب خانه بخواهید که یک شیر آب سرد را در خانه باز بگذارند تا شما بتوانید عمل تنظیم و سرویس پمپ را شروع نمایید. سپس لازم است که به درجه پمپ دقت کنید تا ببینید که پمپ بر روی چه درجه ای خاموش بوده و زمانی که آب باز شده، بر روی چه درجه ای روشن شده و عمل استارت پمپ انجام شده است.
اگر اختلاف درجه بین 1 بار باشد و در هنگام باز بودن شیر آب، پمپ به طور مکرر خاموش و روشن نشود، پمپ تنظیم بوده و نیازی به سرویس ندارد. اما چنانچه اختلاف بیش از 1 بار باشد، باید ابتدا ورودی و خروجی پمپ را ببندید و برق آن را از مدار خارج کنید و سپس منبع انبساط را از سیستم جدا کرده و درجه باد آن را چک نمایید.
به طور استاندارد، منبع انبساط باید بین 30 تا 35 درجه شارژ باد داشته باشد. پس اگر عدد نشان داده شده از این میزان کمتر باشد، باید نسبت شارژ باد منبع انبساط اقدام نمایید. در ادامه باید دوباره منبع را در سر جای خود ببندید و شیر ورودی و خروجی را باز کرده و برق پمپ را وصل کنید و سپس اقدام به تنظیم اتوماتیک نمایید.
برای اطلاع از علائم خرابی و تنظیم نبودن کلید اتوماتیک پمپ و همچنین رفع این مشکل، از شما دعوت که کلیپ زیر را تا انتها تماشا نمایید.
در مرحله بعد باید سلامت شیر یکطرفه را بررسی کنید. برای تست این شیر، باید شیر خروجی پمپ را که به سمت واحد می رود، ببندید و توجه کنید که درجه ای که پمپ نشان می دهد و مثلاً روی 5 بار است، در صورتی که شیر فلکه بسته باشد، نباید افت پیدا کرده و پایین بیاید.
اگر درجه به آرامی پایین بیاید، یعنی شیر یکطرفه خراب است و باید نسبت به تعویض آن اقدام شود. اما در صورتی که درجه ثابت ماند و افت پیدا نکرد، شیر یکطرفه سالم است و احتیاجی به تعویض ندارد.
پس از گذشت این مراحل، باید خود پمپ و اتصالات آن را از نظر نشتی بررسی کنید. پمپ دارای قسمتی است که سیم پیچ از بخش آب در پمپ جدا می شود و آب باید توسط فیبروفنر (فیبروفنر مانعی است که جلوی نشت آب را از روی شافت به داخل الکتروموتور می گیرد.) از محور شفت سیم پیچ پمپ به سمت خود سیم پیچ هدایت نشود. اگر نشتی وجود داشته باشد باید حتماً پمپ باز شده و توسط متخصص سیم پیچ و تعمیرات پمپ آب این مشکل برطرف شود، در غیر این صورت آب به سیم پیچ پمپ وارد شده و سبب سوختن آن می شود که تعمیر آن هم بسیار هزینه بر است.
در ضمن اتصالات پمپ را هم باید حتماً چک کنید تا مطمئن شوید که هیچ گونه نشتی ندارند. اگر نشتی وجود داشته باشد باید حتماً آن را رفع نمایید، چون برطرف نشدن این مشکل سبب پوسیدگی بدنه و اتصالات پمپ شده و شما باید هزینه هایی بالایی را برای تعویض پوسته های پمپ و اتصالات آن صرف نمایید.
اگر تمایل دارید با سرویس و تعمیر پمپ های موتورخانه هم آشنا شوید، کافی است بر روی لینک آن بزنید و این مطلب کاربردی را مطالعه نمایید.
انواع سرویس پمپ آب خانگی
در کلیپ کوتاه زیر مهندس اسماعیلی کارشناس تاسیساتی، تفاوت انواع سرویس پمپ آب را بیان می کنند. همچنین توضیح می دهند چه زمانی پمپ نیاز به سرویس و تعمیر دارد و چه زمانی باید پمپ یا قطعات آن را تعویض کنیم.
روغن کاری پمپ آب خانگی
یکی از مهم ترین کارهایی که باید برای نگهداری و مراقبت از پمپ آب خانگی انجام داد، روغن کاری آن است که باید در دوره هایی از سال صورت بگیرد. محل روغن کاری پمپ آب خانگی در سیل و محفظه موتور آن است که در هر دوره بازدید از پمپ، باید حتماً میزان روغن این قسمت ها بررسی شود.
برای روانکاری پمپ آب می توان از دو چیز کمک گرفت:
* برای دستگاه هایی که درجه حرارتی بیش از 90 درجه تولید می کنند، بهتر است از روغن استفاده شود. همچنین برای روانکاری دستگاه هایی با دور موتور بالا، سیستم های آب بندی شده و یاتاقان ها از روغن بهره گرفته می شود.
* برای روان کردن دستگاه هایی با حرارت کمتر از 90 درجه، وسایلی با دور و گردش پایین، سیستم های دارای منافذ و بلبرینگ ها از گریس استفاده می شود.
عیب یابی و تعمیر پمپ آب خانگی
اگرچه نصب و راه اندازی صحیح پمپ آب خانگی می تواند عمر کارکرد آن را به میزان قابل توجهی افزایش دهد، اما در هر صورت این دستگاه مانند هر تجهیز مکانیکی دیگری به مرور زمان دچار عیوبی می شود که باید در اسرع وقت نسبت به رفع آنها اقدام کرد.
تجربه ما نشان داده که اجرای اصول تعمیر و عیب یابی توسط افراد غیرمتخصص، به مراتب هزینه های بعدی بیشتری را به کارفرمایان و صاحبان منازل تحمیل کرده است.
علائم خراب شدن پمپ آب
در کلیپ کوتاه زیر مهندس اسماعیلی علائمی را که خودتان بتوانید متوجه خراب شدن پمپ آب شوید و آن را باید به متخصص فنی اعلام کنید را بیان می کنند.
به طور کلی یک پمپ آب خانگی در طول فعالیت خود، ممکن است از قسمت های مختلفی آسیب ببیند که در زیر شماری از مشکلات پمپ آب خانگی را مشاهده می کنید:
⦁ از تنظیم خارج شدن دستگاه پمپ
⦁ کار کردن یکسره پمپ و خاموش نشدن آن
⦁ تعداد دفعات زیاد روشن و خاموش شدن پمپ
⦁ کاهش باد داخل مخزن تحت فشار
⦁ گیرپاژ کردن پمپ
⦁ آبدهی پمپ
⦁ و ...
در ادامه شماری از این عیوب را با جزئیات بیشتری بررسی می کنیم:
شما همراهان گرامی می توانید با مشاهده کلیپ زیر و گوش دادن به نکات مطرح شده، اطلاعات خود را درباره علائم خرابی پمپ آب ساختمان افزایش دهید.
کار نکردن پمپ آب علی رغم روشن بودن آن
اگر بعد از هل دادن پروانه و شروع به کار، پمپ بدون هیچ مشکل و سر و صدایی به کار خود ادامه دهد، خازن راه انداز با مشکل مواجه شده است. همچنین باید پمپ را به آرامی و با دقت بچرخانید که در این حالت اگر از محل بلبرینگ صدایی شنیدید، احتمالاً بلبرینگ پمپ خراب شده است.
زمانی که شما متوجه گیر کردن یا به اصطلاح بدکار کردن پمپ می شوید، نباید با هل دادن، پمپ را مجبور به گردش کنید. این کار معایبی را با خود به همراه دارد که به آن ها اشاره خواهیم کرد:
1- آمپر کشیدن دینام که به مرور زمان موجب سوختن دینام می شود.
2- خراب شدن بلبرینگ و خرد شدن آن که موجب صدمه به پمپ می شود.
3- گرفتگی ناچیز پشت پروانه که با باز کردن آن به راحتی حل شده و از هزینه های بیشتر جلوگیری می شود.
یکسره کار کردن پمپ آب خانگی و راهکار رفع آن
معمولاً وقتی پمپ، یکسره کار می کند و خاموش نمی شود که تغییرات فشار، آن قدر زیاد باشد که پمپ نتواند آن را تامین کند و به همین علت برای تامین این فشار مجبور می شود که یکسره کار کند.
⦁ دلیل اصلی یکسره کار کردن پمپ، تنظیم نبودن اتومات مکانیکی است که بایستی توسط سرویسکار ماهر انجام شود. بر اثر یکسره کار کردن پمپ، سیال به تدریج گرم می شود و پروانه های نویل تغییر شکل می دهد و حالت اولیه خود را از دست می دهد.
⦁ هوا کشیدن پمپ از دیگر دلایلی است که می تواند سبب یکسره کار کردن پمپ آب خانگی شود. البته خیلی کم پیش می آید که هوای پمپ به قدری زیاد باشد که هم آب، فشار نداشته باشد و هم اتومات کار نکند. اما با این حال توصیه می شود که انجام سرویس دوره ای پمپ توسط سرویسکار پمپ آب خانگی را جدی بگیرید تا با این مشکل مواجه نشوید.
⦁ خراب شدن منبع انبساط و سوراخ شدن آن که باعث می شود نتواند باد را نگه دارد و در نتیجه به طور مداوم فشار کم و زیاد شده و پمپ بدون خاموش شدن به فعالیت خود ادامه می دهد. در این باره پیشنهاد می کنیم که مطلب تنظیم میزان باد مخزن تحت فشار پمپ آب را مطالعه فرمایید.
⦁ وجود نشتی در قسمتی از سیستم که اگر بیش از اندازه باشد، اتومات نمی تواند فشار کافی برای عمل کردن را حس کند و در نتیجه نشتی آب، سبب یکسره کار کردن پمپ آب می شود.
پیشنهاد می شود جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره نشتی پمپ آب خانگی و روش برطرف کردن آن، از طریق لینک مربوطه اقدام نمایید و این مطلب را هم مطالعه نمایید.
همچنین برای تکمیل اطلاعات خود در رابطه با یکسره شدن پمپ آب، مطالعه مطلب علت یکسره شدن پمپ آب خانگی به علت خرابی شیر یک طرفه را از دست ندهید.
سوختن سیم پیچ پمپ آب
یکی از مهم ترین مواردی که در تعمیر موتور پمپ آب باید به آن توجه کرد، سوختن سیم پیچی است که به دلایل مختلفی رخ می دهد که برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد:
* عدم استفاده از منبع انبساط مناسب برای پمپ آب خانگی
* عدم تناسب ظرفیت پمپ آب با توان مورد نیاز در خط لوله ساختمان
* گیر کردن شفت متصل به پروانه و نچرخیدن آن
علاوه بر موارد فوق هر علت دیگری که منجر به افزایش دمای سیم پیچ ها و پمپ ها شود، می تواند باعث سوختن پمپ شود.
خرابی و تنظیم نبودن کلید اتوماتیک
کلید اتوماتیک پمپ، یکی از ملحقات پمپ است که به نوعی مرکز فرماندهی پمپ تلقی می شود و فرمان قطع و وصل پمپ را صادر می کند. این قطعه از پمپ، در قیاس با سایر تجهیزات متصل به آن، با خرابی های بیشتری مواجه شده و در دو نوع مکانیکی و دیجیتالی یافت می شود. واژه ست کنترل در حقیقت به کلید اتومات دیجیتالی اطلاق می شود.
در داخل کلید پمپ دو پیچ یا مهره دیده می شود که یکی از آنها جهت تنظیم فشار قطع آن و دیگری به منظور تنظیم فشار استارت پمپ استفاده می شود. در واقع با این دو مهره می توان اقدام به کاهش و افزایش فشار (بار پمپ) کرد.
هنگامی که می خواهیم فشار آب را تنظیم کنیم، بایستی همه شیرهای آب را ببندیم و تنظیم پمپ را با باز و بسته کردن یک شیر انجام دهیم. فراموش نکنید که در انجام این کار باید همه واحدهای ساختمان را مد نظر قرار داد، به طوری که دورترین نقطه نیز از فشار خوبی برخوردار باشد.
در موارد متعددی علت یکسره کار کردن و بسیاری از عیوب دیگر پمپ، عملکرد نامناسب کلید اتومات است. مواردی چون چسبیدن کنتاکت های کلید اتوماتیک و تنظیم نبودن آن، به شدت فعالیت پمپ را تحت تاثیر منفی قرار می دهد.
خرابی اتوماتیک مکانیکی معمولا یا ناشی از خراب بودن منبع تحت فشار است و یا از کیفیت پایین اتوماتیک ناشی می شود.
در ضمن برای بررسی علت روشن شدن چراغ failure پمپ آب بر روی نام این مطلب بزنید.کلیدهای اتوماتیک را به تفصیل در مقاله علت روشن نشدن پمپ در طبقات بالا و راه حل، بررسی کرده ایم که مطالعه آن را به شما علاقه مندان توصیه می کنیم.
پدیده کاویتاسیون در پمپ آب خانگی و راهکار رفع آن
وقوع پدیده کاویتاسیون و تشکیل حباب های بخار در پمپ ها، یکی از مشکلات شایعی به شمار می رود که سیستم های آبی ساختمان را در معرض آسیب قرار می دهد.
کاویتاسیون به طور معمول در زمان مکش پمپ روی می دهد. هنگامی که فشار مکش به میزان قابل توجهی کاهش یابد، با ورود مایع به پمپ آب، حباب های بخار تشکیل می شود. معمولاً کاویتاسیون به دو صورت مکش و تخلیه رخ می دهد که نوع اول در چشم پروانه و نوع دوم در نوک پروانه به وقوع می پیوندد.
- راه های پیشگیری از وقوع کاویتاسیون مکشی در پمپ آب خانگی
⦁ پوشش درزها و به کارگیری رینگ های آب بند و آب بند های ساقه که به صفحه شیر در لوله مکش متصل می شوند.
⦁ آب بندی کردن و بستن تمامی سطوح، واشرها و صفحات فلنج ها
⦁ نگه داشتن سرعت سیال در حدود هشت فوت بر ثانیه با بیشتر کردن قطر لوله
⦁ به کارگیری آب بندهای مکانیکی دوبل در پمپ آب
⦁ کاهش سرعت آب با استفاده از موتور پمپ هایی که دهانه ورودی و خروجی آن ها بیشتر است.
⦁ پرهیز از مسیرهای غیر مستقیم و عدم استفاده از زانویی ها و انشعاب ها برای انتقال آب
⦁ استفاده از پمپ آب در شرایط استاندارد و بر اساس توان آن
هنگامی که میزان هوای موجود در شبکه پمپ از یک حدی فراتر رود، باید در اسرع وقت اقدامات لازم را توسط سرویسکار پمپ آب انجام داد. این هوای اضافی باعث ایجاد یک فضای خلا مانند می شود که اجازه نمی دهد آب فرآیند مکش را انجام دهد.
آقای مصطفی اسماعیلی، کارشناس تاسیساتی مجموعه، در کلیپ زیر درباره ایجاد پدیده کاویتاسیون در پمپ آب و این که چگونه می توان از ایجاد آن جلوگیری کرد، نکات مهمی را بیان می کنند.
عدم پمپاژ آب توسط پمپ
گاهی اوقات پیش می آید که پمپ علی رغم این که کار می کند، آبی را پمپاژ نمی کند. این موضوع می تواند علل مختلفی داشته باشد:
- هواگیری نشدن پمپ
- پر نشدن کامل پمپ یا لوله مکش از سیال
- بیش از حد بودن مکش پمپ
- وجود تفاوت اندک بین فشار بخال سیال و فشار مکش
- وجود جسمی خارجی در میان پره ها
- وجود تفاوت اندک بین فشار مکش و فشار بخار سیال
- زیاد بودن مقدار گاز یا هوا در سیال
- کیفیت نامناسب اتومات مکانیکی
- عیوب مکانیکی پمپ آب و ملحقات آن
برای آشنایی با طریقه رفع هر کدام از عیوب ذکر شده، بر روی لینک مقاله 10 دلیل بالا نرفتن فشار پمپ آب ساختمان + نحوه رفع آن بزنید.
علاوه بر این راهکارهای عیب یابی و تعمیر و سرویس این مورد را با جزئیات بیشتر در مطلب دلیل کار نکردن پمپ آب با وجود برقدار بودن بررسی کرده ایم که مطالعه آن را برای شما خوانندگان گرامی توصیه می کنیم.
لرزش و سر و صدای زیاد پمپ و راهکارهای کاهش آن
لرزش و سر و صدای پمپ می تواند ناشی از وجود اجسام خارجی در پروانه یا شل بودن قطعه ای روی محور باشد. همچنین محکم نبودن محل استقرار پمپ و لقی روتور نیز می تواند این سر و صدا و لرزش را تشدید کند.
برای این که تشخیص دهیم که پمپ به طور ذاتی سر و صدای زیادی تولید می کند و یا اینکه علت آن فرسودگی قطعات است، بایستی صدای آن را با حالات قبلی آن مقایسه کنیم. چنانچه پمپ در ابتدا سر و صدای زیادی ایجاد نکرده است و پس از مدتی صدای آن زیاد شده، این سر و صدای اضافی ناشی از فرسودگی قطعات است.
در کلیپ کوتاه زیر نظر مهندس اسماعیلی، در مورد این که اگر پمپ آب ساختمان شما به صدا افتاد، و روش های کاهش صدای پمپ آب توضیح می دهند.
- تعمیر یاتاقان های پمپ
اگر پمپ ایجاد سر و صدای بیشتری نسبت به حالت عادی کند، این احتمال وجود دارد که یک یا چند یاتاقان پمپ فرسوده شده باشد. یاتاقان پمپ ها این شرایط را فراهم می کند که اتصال محور متحرک (شفت) از طریق پمپ به پروانه میسر شود. در واقع صدای بلند ایجاد شده از یاتاقان ها، یک علامت هشدار است که یاتاقان ها در برابر فرسایش یا شکسته شدن آسیب پذیر شده اند.
تجربه ما بر این است که بهتر است یاتاقان فرسوده یا پر سر و صدا را بلافاصله تعویض کرد تا جلوی آسیب دیدگی به قطعات مرتبط گرفته شود. در صورت ادامه استفاده از یاتاقان هایی با این شرایط، همه آن ها بعد از مدتی فرسوده شده و در نهایت باید حتماً تعویض شوند. باز کردن پمپ آب جهت دسترسی به یاتاقان ها لازم است.
- تعمیر پروانه
چنانچه از یک فیلتر مناسب در قسمت ورودی پمپ استفاده نشود، احتمال نفوذ گرد و خاک به سینی پمپ وجود دارد. این خرده ها باعث آسیب دیدگی پروانه و ایجاد سر و صدای زیادی در هنگام پمپاژ می شود.
در صورتی که مشاهده می کنید که خرده آشغالی وارد تاسیسات پمپ آب شده است، باید در اسرع وقت پمپ را خاموش کنید و سیستم را از آشغال ها پاک نمایید. به همین خاطر توصیه می کنیم که با مشورت یک سرویسکار ماهر پمپ آب خانگی، از یک فیلتر مناسب در پمپ استفاده کنید و با بررسی مرتب آن، از کند شدن عملکرد پمپ جلوگیری به عمل نمایید.
برای اطلاع از نحوه تعویض پروانه پمپ آب خانگی کافیست بر روی لینک آن بزنید. همچنین شما می توانید با مشاهده کلیپ زیر به اطلاعات بیشتری درباره عوامل خراب شدن پروانه پمپ آب دست پیدا کنید.
در کلیپ زیر، کارشناس تاسیساتی مجموعه، شما را با عواملی که سبب خراب شدن پروانه پمپ آب می شود، آشنا می کنند.
جنس پروانه ها و تاثیر آن در خرابی های مربوط به پمپ
عموماً پروانه های پمپ از جنس نوریل یا از جنس برنجی هستند. پروانه های نوریلی وزن بسیار پایینی دارند و به همین علت از اینرسی کمتری برخوردار هستند که این مساله باعث می شود که در برابر گردش سیال، شفت دچار تاب نشود. در مقابل پروانه هایی از جنس برنجی، اینرسی زیادی از خود نشان می دهند و خیلی سریع خار گشاد می کنند.
اگرچه پروانه های نوریلی از مزیت اشاره شده برخوردارند، اما حتماً نیاز است که یک مخزن به پمپ دارای این پروانه ها ملحق شود. زیرا اگر پمپ بدون آب کار کند، خیلی زود داغ شده و پروانه ها بر اثر افزایش درجه حرارت تغییر شکل می دهند.
خراب شدن سیل مکانیکی پمپ آب خانگی
سیل مکانیکی یکی از قطعاتی است که خیلی زود خراب می شود. این قطعه با آب روانکاری شده و در صورت خراب شدن، چاره ای جز تعمیر یا تعویض آن نیست.
خاموش و روشن شدن زیاد پمپ آب خانگی
روشن و خاموش شدن مکرر پمپ آب خانگی اغلب به دلیل خراب شدن بلبرینگ های این وسیله است که راهی جز تعویض آن ها وجود ندارد.
به شما مخاطبان عزیز توصیه می کنیم که مطالعه مطلب تعویض بلبرینگ پمپ آب خانگی را از دست ندهید.
خرابی بلبرینگ ها
بلبرینگ ها یکی از قطعات پمپ آب هستند که استهلاک زیادی دارند. هر بلبرینگی یک عمر مفیدی بر اساس تعداد دور در ساعت دارد و پس از خراب شدن بایستی تعویض شود.
گیرپاژ کردن پمپ
گیرپاژ کردن پمپ دلایل مختلفی دارد که در مطلب علت گیرپاژ کردن پمپ آب خانگی و تعمیر آن به تفصیل راجع به آن صحبت کرده ایم. به طور خلاصه می توان گفت به احتمال زیاد علل وقوع این پدیده یکی از موارد زیر خواهد بود:
* وجود ذرات معلق و گیر کردن پروانه باد به محفظه
راهکار: تمیز کردن پره ها و محفظه
* زنگ زدگی قطعات فلزی پمپ نظیر محفظه و پروانه پمپ و گیر کردن پروانه باد به محفظه
راهکار: پاک کردن زنگار و سرویس و شست و شوی قطعات
* خرابی بلبرینگ های موتور
راهکار: تعویض بلبرینگ های جلو و عقب الکتروموتور
ما در کلیپ زیر، شما را با مفهوم گریپاژ کردن پمپ آب و دلیل و روش تعمیر آن، بیشتر آشنا خواهیم کرد. پس تماشای آن را از دست ندهید.
تعمیر و عیب یابی پمپ آب خانگی در یک نگاه
نوع نقص مشاهده شده | علت احتمالی نقص | راه حل پیشنهادی |
متوقف نشدن پمپ | اشکال در سوپاپ و درست عمل نکردن آن | بازرسی دقیق سوپاپ |
کم تر بودن فشار آب از حدی که باعث قطع اتومات شود | باز کردن پیچ تنظیم فشار به منظور قطع کردن آن | |
باز بودن شیر آب یا وجود نشتی زیاد در سیستم لوله کشی | بازرسی دقیق شیرها و سیستم لوله کشی | |
روشن شدن چراغ قرمز پمپ | کمبود مقدار آب منبع یا میزان آب ورودی به پمپ | بررسی میزان آب منبع یا ورودی به پمپ و فشار دادن کلید ریست پس از مطمئن شدن از موجودیت آب در ورودی پمپ یا منبع |
زیاد بسته شدن پیچ تنظیم فشار و رسیدن آن به انتهای سیلندر | باز کردن پیچ تنظیم به منظور اتومات کردن توسط کنترلر | |
روشن نشدن پمپ به هنگام باز کردن شیر | وجود نداشتن آب ورودی به پمپ | چک کردن آب ورودی |
قطع شدن منبع اتومات | بررسی وصل بودن جریان برق به اتومات پمپ | |
قطع شدن یک دفعه آب هنگام کار | مسدود شدن راه ورودی آب به پمپ | چک و بررسی آب ورودی به پمپ یا آب منبع |
کاهش یا اتمام آب ورودی به پمپ یا آب منبع | چک و بررسی آب ورودی به پمپ | |
قطع شدن منبع برق اتومات | چک و بررسی وصل بودن جریان برق به اتومات پمپ |
- سایر نقص های پمپ آب خانگی
* چنانچه پمپی بیشتر از 5 بار در بازه زمانی یک دقیقه ای، خاموش و روشن شود، به احتمال زیاد می توان نتیجه گرفت که خود منبع تحت فشار یا تیوب آن، معیوب شده است.
* کار کردن در حالت خشک و بی آب شدن، می تواند باعث آسیب دیدگی فیبروفنر شود.
- استفاده اصولی و هدفمند از پمپ آب
با مشورت سرویسکار، یک برنامه قابل اجرا برای سرویس و نگهداری پمپ آب خانگی و همچنین پیشگیری از خرابی آن تنظیم کنید و در آن حتماً راهکارهای سازنده را مد نظر قرار دهید.
آشنایی با تعمیر پمپ آب بشقابی
پمپ آب بشقابی، دستگاهی مکانیکی است که برای انتقال یک جریان سیال از انتقال انرژی چرخشی از یک یا چند روتور در حال چرخش یا همان پروانه استفاده می کند.
جریان سیال بعد از ورود به پروانه با سرعت در امتداد محور خود چرخیده و از طریق نیروی گریز از مرکز منتقل می شود. این عمل چرخش روتور سبب افزایش سرعت و فشار مایع شده و جریان آب را به خوبی در تمام نقاط توزیع می کند.
- کاربردهای اصلی پمپ آب بشقابی
* افزایش فشار آب ساختمان
* تقویت فشار آب خانگی
* علاوه بر کاربرد خانگی، در کشاورزی، صنعت و کارخانه ها کاربرد دارد.
* انتقال آب به بخش های مختلف تاسیسات
* استفاده برای مایعات دارای ویسکوزیته
- دلایل خرابی و استهلاک پمپ آب بشقابی
* گرفتگی مجرای عبوری سیال
* اشکالات مکانیکی
* ناکافی بودن هواگیری اولیه
* تنظیم نبودن کلید اتوماتیک
* خراب شدن کلید اتوماتیک یا دیجیتال
* مناسب نبودن کیفیت قطعات
* وجود نشتی در پوسته پمپ
* وجود لرزش زیاد و غیر عادی
* سایش و گریپاژ پمپ
- تعمیر پمپ آب بشقابی
برای تعمیر پمپ آب بشقابی باید ابتدا آن را از هر جهت چک کنید تا علت مشکل پمپ مشخص شود. البته با توجه به تخصصی بودن این کار، بهتر است انجام آن را به فردی متخصص بسپارید تا پس از عیب یابی برای رفع خرابی آن اقدام شود.
اما به طور کلی در صورتی که این پمپ، یکسره کار کند و اصلاً خاموش نشود، می توان به تنظیم نبودن اتومات مکانیکی شک کرد که در این حالت باید این کلید را تنظیم نمایید. همچنین معمولاً اتومات آنالوگ پمپ ها پس از مدتی خراب می شود و در این حالت قطع و وصل شدن پمپ به صورت خود به خودی انجام می شود که باز هم باید برای بررسی و تعمیر آن باید از تعمیرکاری کار بلد کمک گرفت.
علاوه بر این اگر هیچ شیر آبی باز نباشد ولی پمپ کار کند، ممکن است به فلاش تانک ارتباط داشته باشد که در چنین شرایطی باید لوله درون سیستم را به خوبی بررسی کنید تا از سوراخ نبودن و سالم بودن آن مطمئن شوید. در ضمن اگر درون ورودی لوله، هوا وجود داشته باشد، آب به پمپ وارد نمی شود.
- نکات مهم در نگهداری و تعمیر پمپ های آب بشقابی
* به هیچ عنوان پمپ آبرسانی خانگی را بدون آب روشن نکنید و اجازه ندهید که خشک کار کند، چون این کار باعث صدمه زدن به پمپ می شود.
* باید به نحوه هواگیری پمپ آب خانگی توجه کنید. در واقع پمپ باید پس از تعمیر و سرویس، به درستی در جای خود قرار بگیرد تا در زمان کارکرد آن با مشکل هوا در لوله های آب برخورد نکنید.
* در صورتی که برای پمپ آب خانگی بشقابی خود از یک ست کنترل استفاده می کنید، باید حتماً بین پمپ و ست کنترل، یک لوله 15 سانتی متری قرار دهید.
* برای زدن پمپ آب به برق، حتماً از یک محافظ برق کمک بگیرید و به هیچ وجه آن را به طور مستقیم به برق متصل نکنید.
* حتماً از سلامت تجهیزات و تاسیسات پمپ آب، مثل منبع آکومولاتور و کلید اتوماتیک پمپ آبرسانی خانگی مطمئن شوید.
* چنانچه در فصل زمستان برای مدت طولانی از پمپ استفاده نمی کنید، حتماً آب درون آن را به کمک شیر تخلیه خالی کنید تا هم از یخ زدن پمپ جلوگیری نمایید و هم سیل و پروانه پمپ آب آسیب نبینند.
چرا تاسیسات ۲۴ ساعته؟
به چند دلیل مجموعه تاسیسات ۲۴ ساعته بهترین انتخاب شما برای سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی است:
- این مجموعه خدمات رسانی خود را از سال 1394 با تعمیر و سرویس پمپ آب خانگی آغاز کرد، به همین دلیل تجربه مفید و ارزشمندی در این زمینه دارد.
- متخصصین پمپ و منبع آب مشغول به کار در این مجموعه مهارت بالا و تخصص بی نظیری در عیب یابی پمپ آب و سرویس آن دارند.
- خدمات سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی شامل گارانتی است و در صورت وجود مشکل در طول دوران گارانتی، پمپ شما به صورت رایگان رفع عیب می شود.
- متخصصین سرویس و تعمیر پمپ آب این مجموعه می توانند پمپ شما به بهترین شکل ممکن مورد کارشناسی قرار دهند.
- تیم حرفه ای تاسیسات ۲۴ ساعته در تمام ایام هفته، از جمله روزهای تعطیل برای سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی شما آماده به خدمت است.
رویه کاری ما در خدمات تاسیسات ۲۴ ساعته چگونه است؟
برای سرویس و تعمیر پمپ آب ساختمان شما، ما این مراحل را دنبال میکنیم:
1. ثبت درخواست: از طریق تماس تلفنی یا پر کردن فرم درخواست آنلاین، درخواست خود را به ما اعلام کنید.
2. برقراری ارتباط و تنظیم زمان: در عرض حداکثر 2 ساعت پس از ثبت درخواست، کارشناس پمپ با شما تماس گرفته و برای بازدید هماهنگیهای لازم را انجام میدهد.
3. تعیین هزینه: کارشناس ما پس از بازدید از پمپ، هزینههای سرویس و تعمیر را به شما اعلام خواهد کرد.
4. اجرای کار: با تأیید قیمت پیشنهادی از سوی شما، فرآیند سرویس و تعمیر پمپ آغاز شده و پمپ تعمیر شده به شما تحویل داده میشود.
5. تسویه و دریافت بازخورد: پس از اتمام کار و آزمایش عملکرد پمپ، تسویه حساب صورت گرفته و تیم پشتیبانی ما نظرات شما را در خصوص فرآیند و کیفیت کار جویا میشود.
خدمات پس از فروش ما چگونه است؟
تیم پشتیبانی ما در خدمات تاسیسات ۲۴ ساعته پس از تحویل پروژه، به دنبال رفع هرگونه ایراد احتمالی در خدمات ارائه شده است.
در صورت بروز هر مشکلی، کارشناسان ما با تعهد کامل و به صورت رایگان به بررسی و حل مسئله میپردازند، تا مطمئن شویم که خدمات پشتیبانی و گارانتی کیفیت ما به بهترین نحو ارائه میشوند.
جمع بندی
ما در این مطلب تمام سعی خود را کردیم تا هر آنچه درباره سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی نیاز دارید را در اختیارتان قرار دهیم.
اما آنچه مهم است این است که اگر فردی دست به آچار نیستید و دانش و مهارت کافی برای سرویس و تعمیرات پمپ آب منزل خود ندارید، باید این کار را به اهل فن آن بسپارید. دلیل این امر این است که اگر شما بدون اطلاعات کافی، نسبت به سرویس و تعمیر پمپ آب خود اقدام کنید، ممکن است به دستگاه خود صدمه بزنید و علاوه بر مشکلاتی که برای تامین آب ساختمان پیدا می کنید، مجبور شوید هزینه ای چند برابر پرداخت کنید تا ایراد را برطرف نمایید.
از این رو ما به شما مجموعه تاسیسات ۲۴ ساعته را پیشنهاد می کنیم که تنها یکی از خدمات محبوب آن ها، تعمیر پمپ آب خانگی است. این مجموعه با گرد هم آوردن گروهی از ماهرترین و مجرب ترین مجریان تاسیساتی می توانند به راحتی سرویس و تعمیر پمپ آب شما را در کمترین زمان ممکن انجام دهند و آسایش و آرامش را برای ساکنین ساختمان به ارمغان بیاورند.
سوابق کاری و گواهی رضایت مشتریان عزیز از خدمات تاسیساتی این مجموعه، خود گواه کیفیت کار ما می باشد. اما با توجه به این که رضایت مشتریان در این مجموعه حرف اول را می زند، لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه با ضمانت نامه همراه بوده و چنانچه مشتریان عزیز در هر مرحله از کار از همکاران فنی ما ناراضی باشند، مجموعه متعهد می شود که همان خدمت را بار دیگر به صورت رایگان برای آن ها انجام دهد.
یکی از این رضایت مندی ها به نظر آقای باقری در خصوص استفاده از خدمات مجموعه تاسیسات ۲۴ ساعته مربوط می شود که در کلیپ زیر می توانید از جزئیات نظر ایشان مطلع شوید.
در ضمن اگر می خواهید قبل از مراجعه حضوری مجریان ما از هزینه های حدودی تعمیر پمپ خانگی خود مطلع شوید، می توانید مطلب نحوه محاسبه هزینه تعمیر پمپ آب خانگی و منبع را که برای این منظور آماده شده است.
پس دیگر تردید نکنید و همین حالا سفارش سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی خود را از طریق پر کردن فرم درخواست سرویسکار متخصص یا تماس با شماره تلفن های مجموعه ثبت کنید تا در اسرع وقت نیاز تاسیساتی ساختمان شما را برطرف نماییم.
خلاصه ای از آنچه گفته شد
- برای انتخاب پمپ آب مناسب ساختمان، باید به عواملی مثل تعداد شیرها، متراژ واحد، میزان مصرف و تعداد طبقات توجه کنید.
- لزوماً از کار افتادن موتور پمپ آب به معنی سوختن آن نبوده و در اکثر اوقات می توان با سرویس اصولی، ایراد پمپ را برطرف کرد.
- برای روانکاری پمپ آب باید از روغن یا گریس استفاده کرد.
- از جمله مشکلات پمپ آب خانگی می توان به یکسره کار کردن پمپ آب، خاموش و روشن شدن مداوم پمپ و نشتی پمپ اشاره کرد.
- در بیشتر مواقع علت یکسره کار کردن پمپ و دیگر مشکلات آن به عملکرد نامناسب کلید اتومات ارتباط دارد.
- گاهی به دلیل عدم استفاده از فیلتر مناسب در مسیر ورودی پمپ، گرد و خاک به سینی پمپ وارد شده و پروانه آسیب می بیند و سر و صدای زیادی در حین پمپاژ ایجاد می کند.
- از جمله علل گریپاژ کردن پمپ می توان به وجود ذرات معلق و گیر کردن پروانه باد به محفظه، زنگ زدگی قطعات فلزی و خرابی بلبرینگ های موتور اشاره کرد.
- گرفتگی مجرای عبوری سیال، اشکالات مکانیکی، کافی نبودن هواگیری اولیه، تنظیم نبودن کلید اتوماتیک و خرابی این کلید یا کلید دیجیتال از جمله دلایل خرابی و استهلاک پمپ آب بشقابی هستند.
سوالات متداول سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی
1- چرا گاهی در زمان مصرف بالا، با وجود تنظیم بودن کلید اتوماتیک وقتی پمپ آب به حد پایین تنظیم می رسد، عمل نمی کند؟
در چنین شرایطی باید بررسی شود که شیر یکطرفه در خروجی پمپ بعد از شیر قرار گرفته و یا قبل از سه چهار راهه که فشار سنج بر روی آن نصب می شود، قرار دارد.
2- علت این که پمپ آب با باز شدن شیر آب شروع به کار کرده، اما با بسته شدن شیر آب، خاموش نمی شود، چیست؟
در صورتی که بعد از مدت طولانی خاموش می شود، تنظیم درجه فشار حداکثر پمپ که در آن درجه فشار باید دستور خاموشی پمپ را بدهد، به هم خورده است. اما اگر اصلا خاموش نمی شود، کلید تنظیم فشار باید تعمیر یا تعویض شود.
3- علت چکه کردن آب از بدنه اصلی پمپ چیست و آیا می توان بدون کمک متخصص، آن را برطرف کرد؟
اگر محل نشتی، محور شفت پمپ باشد، امکان دارد که فیبر و فنر پمپ خراب شده باشد و نیاز به تعمیر داشته باشد. اما چنانچه نشتی از پوسته باشد، می توان بدنه را آچار کشی کرده و یا از چسب نیسان (چسب های مخصوص آب بندی) استفاده کرد.
5- چرا پمپ آب، علی رغم سالم بودن آن، پس از یک هفته خاموشی و راه اندازی مجدد، کار نمی کند؟
باید پمپ را در حالت خاموش با دست بچرخانید. اگر چرخش روانی داشت، مشکل از خازن راه انداز بوده که باید برطرف شود. اما اگر پمپ به سختی چرخید، نباید آن را روشن کنید چون ممکن است سیم پیچ هم بسوزد.
6- علت روشن نشدن پمپ بعد از خاموش شدن آن چیست؟
این مشکل می تواند به دلیل خرابی کلید اتوماتیک، خرابی مخزن باد و رسوب گرفتن پنج راهی و اتصالات رخ دهد.
7- چرا علی رغم تعویض کلید مکانیکی توسط تعمیرکار پمپ آب، دائماً پمپ خاموش می شود و برای فعالیت دوباره آن، باید دکمه ریستارت پمپ زده شود تا مجدداً به کار بیفتد؟
وقتی که کلید خاموش شده و نیاز به استارت دوباره دارد، ایراد از خود کلید است. پس باید آن را بررسی کنید، چون ممکن است که کلید به دلیل پلاتین چسباندن، خراب شده باشد.
8- آیا در ساختمان 4 طبقه و تک واحدی می توان پمپ آب را از پارکینگ به فضای پشت بام منتقل کرد تا صدای کمتری از آن به گوش برسد؟
چنانچه آب با فشار شهری به پشت بام برسد، می توانید با اجرای اصولی لوله کشی، پمپ و مخزن را به پشت بام منتقل کنید.
9- چرا با وجود این که پمپ، حدود یک ماه کار کرده و مخزن آب نیز خنک است، آب بیش از اندازه داغ می شود؟
به احتمال زیاد یا پمپ در طول روز، زیاد کار می کند و یا هنگامی که روشن است، مدتی طولانی کار می کند تا قطع شود.
10- چرا وقتی آب بسته است، پمپ هر 2 دقیقه یک بار روشن می شود و صدای آزاردهنده ای دارد؟
این مشکل به دلایلی مثل نشتی در شیرآلات، خالی شدن باد مخزن تحت فشار و نشتی در فلاش تانک به وقوع می پیوندد.
11- از کجا بفهمیم پمپ سوخته است یا خیر؟
کار نکردن پمپ، اتصال به بدنه و پریدن فیوز، سوختن سیم پیچ و قفل کردن روتور درون استاتور جز مواردی هستند که به وسیله آن ها می توان متوجه شد که پمپ سوخته است و یا ایرادی دارد که باید آن را برطرف کرد..
12- وقتی موتور پمپ آب از کار می افتد باید چه کار کنید؟
در تعمیر موتور پمپ آب، در صورتی که فیوز قطع شده باشد، باید آن را ریست کنید و مجدداً برق را به پمپ برگردانید. اما گر باز هم قطع کننده خاموش شود، پمپ مشکل مکانیکی یا الکتریکی دارد که باید توسط لوله کش ماهر بررسی شود.
منابع: منبع 1، منبع 2، منبع 3، منبع 4، منبع 5، منبع 6
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصصسوالات متداول
ما در تمام مناطق شهر تهران، کرج، مشهد، شیراز، شهریار، اسلامشهر، اصفهان، تبریز، رشت، اهواز، اراک، پردیس، رودهن، بومهن، پرند، دماوند، قم، ارومیه، کرمانشاه، شهر قدس فعالیت داریم.
باتوجه به اینکه همکاران ما در تمام مناطق شهر مستقر هستند، هزینه ای بابت ایاب و ذهاب از مشتریان نمیگیریم.
تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد. اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.
بابت مشاهده دستمزدها به صفحه تعرفه خدمات مراجعه کنید. همچنین لازم به ذکر است بعضی از پروژه ها را فقط بعد از بازدید میتوان قیمت اعلام کرد که آنها نیز هنگام تماس تلفنی مجری تاسیساتی با شما قبل از آمدن به محل پروژه قیمت حدودی اعلام می شود.
در این صورت فقط هزینه کارشناسی 200.000 تومان از شما دریافت می شود که اگر کار تعمیر را به ایشان بسپارید این هزینه کارشناسی از دستمزد انجام کار کم می شود یعنی غیر از دستمزد تعمیرات هزینه ای بابت کارشناسی از شما نمیگیرند.
تمامی سرویسکاران مجموعه ما قبل از شروع همکاری توسط تیم امور مجریان، از لحاظ تخصصی و فنی مورد سنجش قرار می گیرند.
شما میتوانید از 2 طریق سفارش خود را ثبت کنید:
1. در صفحه درخواست سرویسکار متخصص، فرم خدمات درخواستی مورد نظر خود را پر کنید تا سفارش شما ثبت شود.
2. با شماره های قسمت تماس با ما، تماس گرفته و سفارش خود را به صورت تلفنی به همکاران ما اعلام کنید.
ضمانت جبران خدمات
تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد.
اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.
برخی از سوابق کاری مرتبط با نصب ، سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی و منبع
نظرات مشتریان
کیفیت خدماتتون عالی بود فردی که فرستاده بودین از همه نظر عالی بود و خیلی شریف و باشخصیت بود و خیلی وارد بود مدیریتتون هم خیلی قویه. همه چی عااالی
آقای ظفرنیا | تعمیر پمپ آب
سرچ اینترنت کردم و با مجموعه شما آشنا شدم سرویسکاری که فرستادین خیلی خوب و با تجربه بود ما به چند نفر گفته بودیم اومدن ولی نتونستن مشکل مارو حل کنن ولی ایشون باتجربه بودن و مشکل مارو حل کردن. خیلی ممنون از شما
آقای واقفی | تعمیر موتورخانه
سرچ اینترنت کردم و سایت شما اول اومد و توضیحات سایت کامل بود با مجموعه شما تماس گرفتم و مشاوره تلفنی انجام شد و با مشاوره تلفنی هم تشخیص درست بود و مجری اومد و کار رو انجام داد و بسیار عالی بود (فقط شکل و شمایل سایت اگه بهتر بشه مشتری بیشتر جذب میشه)
آقای بشارتی | نصبیات تاسیسات
سرویسکاری که برای ما فرستادین کارش خوب بود اخلاقشم خوب بود یه مقدار کمی تاخیر داشت ولی نسبت به سرویسکارهای دیگه خیلی خوب بود. من شمارو به همه معرفی میکنم.
آقای زارع | تعمیر پکیج
رنک سایت بالا بود و به شما اطمینان کردم از خدمات و اطلاعات سایت راضی بودم ولی سایت یه کم باید به روز بشه. سرویسکار هم خوب و خوش برخورد بود و سرعت عمل بالایی داشت و بسیار آن تایم بود.
آقای جارچی | تعمیر موتورخانه
جهت اطمینان ، خروجی آب به اصطلاح فاضلاب دستگاه تصفیه را در ظرفی قرار دهید و ببینید آیا خروجی دارد یا خیر.
اگر خروجی داشته باشد دلیل قطع و وصل پمپ می باشد.
من یک سوالی داشتم آیا ریزش آب روی خود پمپ آب خانگی باعث سوختن آن میشود یا نه
باتشکر سکالو علی
ما توی صبقه دوم هستیم و وقتی آب رو باز میکنیم انگار اصلا پمپ روشن نمیشه. حساسیت پمپ رو چطوری افزایش بدیم؟
ممنون
نصب کنید و اتومات pm12 استفاده کنید
سالم بودن شیر یک طرفه ظاهر تمیزش بوده
یدونه شیر یورک جدید جایگزین کنید و نتیجه
رو حتما بهم اطلاع بدید باد منبع انبساطم چک کنید اگه زیاد باشه این اتفاق میفته
ساختمان ما 6 طبقه هست با 16 واحد یک پمپ 3 اسب پنتاکس داریم وقتی شیر طبقه آخر باز میشه پمپ روشن نمیشه باید چه کار کنیم
ما یک پمپ نیم اسب جهت پرکردن مخزن آب در مواقع کمی فشار آب وصل کرده ایم ولی چون 4 ماهه استفاده نشده و احتمالا" آب داخلش مانده الان متوجه شدیم کار نمی کند و با چرخاندن پروانه هم شروع به کار نمی کنه باید چکار کنیم
و به زور پروانه رو بچرخونید درست میشه
روی اتومات ۲ تا پیچ هست یکی کوچیک یکی بزرگ بزرگه رو به سمت راست بچرخونی
کار میکنه نکرد عوضش کنید
اتومات پمپ خونم از نوع als هست و مغناطيسي ابي رنگ
تمام چراغاش روشنه ولي پمپ اتومات روشن نميشود و دكمه restart كه ميزنم چراغ pump on روشن نميشود وروي failure مانده
ولي وقتي كه برق پمپ رو ميتقيم به پمپ وصل ميكنم پمپ كار ميكند
مشكل اتومات من چيه بنظرتون؟
پمپ خانه ما چند روزیه که در حین استفاده آب قطع میشد که صاحبخونه گفتن پمپ رو خاموش و روشن کنید و الان بعد از خاموش و روشن کردن پمپ مجددا آب با شدت معمولی وصل میشه اما اگر شیر آب بسته بشه و بعد از مدتی نه چندان طولانی باز بشه آب شروع به کم شدن و قطع شدن میکنه که دوباره مجبوریم پمپ رو خاموش و روشن کنیم. به نظرتون مشکلش چیه؟
ناگفته نماند اگر شیر آب بعد از خاموش و روشن کردن پمپ دایم باز بمونه آب قطع نمیشه
چراغ failure پمپ دائم روشنه و دکمه ریسیت هم که می زنم این چراغ خاموش نمیشه و پمپ کار نمیکنه؟علتش چیه؟چیکارش باید کرد؟
ممنونم
اگه مدار اب داخل پمپ باشه بورد خراب شده بایید بورد تعویض بشه
پمپ اب ایتالیا c160 ابی رنگ برای 8 واحد مسکونی با منبع 60 لیتری پارسال نصب کردیم تا یک سال فشار خوب بود تا اینکه بعد از یک سال فشار کاهش که علت سوراخ شدن لاستیک مخزن بود تعویض ومجددا خوب شد اما بعد از دوهفته کارکرد مجدا با افت فشار روبرو هستیم وواحدهای 7.8 فشار اب کم را دریفت می کنند علت چیست خواهشمند است راهنمایی بفرمایید ممنون
تعویص کنن براتون همچنین اتومات رو دوباره تنطیم کنید
ما پمپ و منبع تحت فشار رو داریم. منتهی تقریبا اکثر مواقع فشار آب مناسب نیست. ما طبقه چهارم هستیم. به ندرت فشار آب مطلوب بوده است. اکثر مواقع پمپ کار نمی کند.وقتی هم که کار می کند چون صدای اون رو می شنویم باز تاثیری در فشار آب طبقه ما ندارد
مثل اسم و قدرت پمپ رو بفرستید
اگه پمپتون زیر یک اسب باشه
فشارتون قطعا جواب گو نیست
بنده یک پمپ پترولو نیم اسب و یک اتومات دیجیتالی برای منزل ویلایی نصب کردم که از ساعت 10 صبح تا 8 شب برای استفاده از آب باید دکمه ری استارت اتومات رو بزنیم که آب از شیرها جاری بشه و پس از بستن شیر آب جریان آب قطع میشه و پمپ خاموش میشه و باید به حیاط بریم و دوباره کلید ری استارت رو بزنیم و دیگه شیر آب رو نبندیم تا پمپ خاموش نشه و جریان قطع نشه. اتومات دیجیتال رو هم تازه عوض کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
ما یک پمپ پنتاکس cm100\00بشقابی برای ساختمان چندسالیه نصب کردیم.پروانه اب پخش کن مرتب میشکنه و تا حالا چندبار تعویض کردیم.مشکل از چی میتونه باشه
پروانه برنجی براتون نصب کنه
من یک مخزن آب به همراه پمپ داخل ساختمان نصب کردم اما چون به ورودی آب ساختمان دسترسی نداشتم مجبور شدم از شیر داخل حیاط هم آب رو برای پر کردن مخزن بگیرم هم آب رو به داخل ساختمان پس بدم. مشکلی که هست اینه که برای پر کردن مخزن به صورت دستی باید عمل کنم. شیر ورودی مخزن رو باز کنم تا پر بشه و بعد شیر رو ببندم و توسط پمپ آب رو استفاده کنم اگر شیر ورودی باز باشه آب از مخزن گرفته میشه و دوباره به مخزن بر میگرده. خواستم بدونم راه حلی هست که نخوام به صورت دستی این کار رو انجام بدم ؟ ممنون
دوست عزیزم بهترین روش این هست که شما انشعاب آب اصلی را به مخزن نصب کنید
در غیر این صورت شما میتوانید اگر حجم مخزنتون بالاست از فلوتر برقی شیوا امواج استفاده کنید به همراه شیر برقی که زمانی که آب مخزن به حداقل رسید آب را باز کند
درضمن اگر حجم مخزنتون بالاست میتوانید سر راه فلوتر برقی یک ساعت نجومی وصل کنید که شب ها آب پر شود
پمپ طبقه هم کف نصب شده همیشه پر فشار وارد طبقه سوم میشه الان یه مدتیه روز ها مخصوصا ظهر ها باید ری استارت کنی تا چند ثانیه روشن میشه و بعد چراغ الارم روشن میشه دوبار بازش کردم میله ای که داخل فنر هستش قسمت بالاش آهنربایی داره که زنگ زده های خود پمپ باعث میشه که ضعیف عمل کنه یک هفته ای خوبه و بعد دوباره به همین شکل صافی هم نصب قبل از پمپ ولی چون از داخل پمپ وارد اتوماتیک میشه اون ذرات اهن به خودش جذب میکنه اتوماتیک هم از نوع فلو flow هستش
مشکل از اتومات شما میباشد باید تعویض یا در صورت وجود قطعات جانبی دیافراگم اتومات تعویض شود
شناور رو باز کن تمیز کن شاید شن و ماسه گرفته
به راحتی اب رد نمیشه
ما یک منزل دو طبقه ویلایی داریم که یک پمپ آب به همراه ست کنترل دارد ، 6 ماه اول سال که فشار اصلی آب خیلی کم میشه ، اصلا کار نمیکنه (طول روز) و همش باید پمپ رو خامش و روشن کنیم ، وقتی خاموش روشن میکنیم پمپ کار میکند و آب هم خوب میاد ولی تا آب رو میبندیم دوباره قطع میشه و خودش روشن نمیشه ، راه حل چیست ؟ اگر شهریار کار میکنید تشریف بیارید برای درست کردنش و اگر اینجا نمی آیید یه راهنمایی کنید چه کار بایستی کنیم و لیست اقلام مورد نیاز با مدل پیشنهادی را برای خرید اعلام کنید
و با تغیر سیستم و گذاشتن منبع ذخیره بعد کنتور
و قبل پمپ مشکلتون به کلی حل میشه
اگر میخواید کسی برا تعمیر بیاد با شرکت تماس بگیرید
ما در یک ساختمان ۵ طبقه ۳ واحدی (جمعا ۱۵ واحد) هستیم. یک پمپ ۲ اسب پنتاکس با مخزن تحت فشار ۸۰ لیتری داریم. پمپ آب رو جدیدا سرویس کردیم و بلبرینگش رو هم تعویض کردیم. کلید اتومات پمپ هم برند المنت (مدل ۲ تا ۱۱ بار) انداختیم اما در طبقات بالا همچنان آب با تاخیر میاد و در زمانی که پمپ در حال استراحت هست فشار آب کم هست. به نظرتون اشکال از چی میتونه باشه؟ آیا این پمپ و کلید اتومات و مخزن برای ساختمانمون کافی هست؟
با تشکر
فشار رو ببرید بالا و استارت رو روی ۴ بذارید
من یه پمپ نیم اسب دارم چن وقتیه وقتی شیر آب رو باز میکنم هر یک ثانیه پمپ قط میشه باز وصل میشه مداوم تا زمامی که شیر آب بسته بشه و فشار آب هم با روشن خاموش شدن پمپ کم و زیاد میشه و یک ثانیه وصله یک ثانیه قطع
ممنون میشم راهنمایی کنین و بگین ک مخزن باد فشارش باید چند درجه باشه فک کنم رو مخزن ۲۸ الی ۳۵ درج شده
با توجه به این که واحد کناری شما فشار خوبی دارد و احتمال خیلی ضعیف این است که توری پشت شیر های شما رسوب گرفته باشد.
احتمال دوم این است که اگر از ساختمان دارای پمپ نیست همسایه کناری شما پمپ داخل واحد نصب کرده است.
اگر ساختمان شما دارای پمپ آب است فشار پمپ را کمی بالاتر ببرید
باسلام. و تشکر فروان
کم و زیاد شدن فشار آب با افزایش فشار پمپ برطرف خواهد شد؟؟
فشار کمی بالاتر بیاید نوسان شماهم رفع می شود.
باسلام مجدد. ببخشید اتومات پمپ ایتال تکنیکا می باشد لطفا کامل توضیح میدهید چگونه فشار رازیاد کنیم . پیچهارا چگونه و چقدر بپیچیم.؟؟ ممنونم
پیچ بزرگتر را حدودا به اندازه یک الی ۲ دور محکم کنید
باسلام و تشکر فراوان بابت راهنمایی تان. بایک دور محکم کردن پیچ بزرگ نوسان فشار کمی بهتر شد. به نظر شما برای بهتر شدن فشار یک دور دیگه محکم کنم؟؟ نیازی نیست پیچ کوچکتر را شل کنم؟اگر اره چقدر؟چون توسایت خودتون خوندم که پیچ کوچک هم تاثیر داره . ممنون میشوم که راهنماییم کنید.متشکرم
باسلام مجدد.متاسفانه پاسخی دریافت نشد مجددا ارسال کردم خواهشمند است راهنمایی فرمایید. ممنون میشوم زودتر راهنمایی بفرمایید. باتشکر
پیچ کوچکتر بازه روشن و خاموش شدن پمپ را محدود و یا بیشتر میکند.
می توانید پیچ کوچکتر را نیز کمی محکم کنید که پمپ دیرتر خاموش شود
مادر یک ساختمان ۴ طبقه هشت واحد هستیم پمپ یک اسب پنتاکس ست کنترل دارد و استارت اولیه پمپ از طبقه چهارم استارت نمیخوره اب با تاخیر به طبقه چهار میرسد باید طبقه پایین یا پارکینگ اب را باز کنند که اب به طبقه ۴ برسد از شما جهت رفع این مشکل راهنمایی نمایید.
به دفعات زیاد دیدیم که در فصل تابستان و ساختمانهایی که از زمان استفاده پمپ با ست کنترل گذشته زمانی که طبقات بالایی شیر را باز می کنند پمپ روشن نمی شود بدلیل اینکه آبی از شیر خارج نمی شود.
در رابطه با اینکه میفرمایید ست کنترل منبع انبساط دارد، هیدروتانک ها دارای تیوپ نیم یا یک لیتری است که باز هم در عملکرد اصلی منبع انبساط که کاهش تعداد دفعات خاموش و روشن شدن پمپ است تاثیری ندارد، بطور مثال ساختمانی که 10 واحد یا حتی 4 واحد مسکونی داشته باشد به ازای هر بار بازشدن شیر آب باید پمپ روشن شود که پمپ براحتی مصطلک می شود.
بله قطعات و لوازم جانبی اکثر پمپها موجود میباشد و برای اینکه زیاد وقتتون گرفته نشه برید سعدی بورس پمپ و لوازمش تو سعدی تهران هستش اگه ساکن تهران باشید فکر کنم داخل پاساژ رضا پور راحت تر پیدا کنید.
میخواستم برای یک ساختمان 4 طبقه تک واحدی که برای مصارف معمولی مشکلی نداریم و فقط هنگام حمام کردن مشکل داریم در ضمن از پکیج شوفاژ دیواری استفاده میکنیم و می خواهیم پمپ را داخل ساختمان (پارکینگ) قرار دهیم در صورتیکه کنتور آب در حیاط هست.
1_از چه پمپی استفاده کنیم ( توان و برند ) ؟
2- در ضمن چه تجهیزات دیگری را باید تهیه کنیم ؟
3_چه تجهیزاتی را جهت راندمان بالاتر توصیه می کنید .
ممنون از صبر و بردباری شما
برای ساختمان شما پمپ ۱ اسب بشقابی کافی میباشد و برای نصب پمپ نیاز به تانکر آب و مخزن تحت فشار پمپ و یک ست کنترل اتومات برای راندمان بالاتر پمپ نیاز دارید برای کارشناسی دقیق تر و نصب میتوانید از سرویسکاران شرکت کمک بگیرید.
آپارتمانی که من در آن ساکن هستم دارای پمپ می باشد ولی من در طبقه 4 اصلا آب با فشار ندارم در حدی که با حمام رفتن به مشکل میخورم.واحد های دیگه که شیر آب باز میکنن پمپ روشن میشه ولی برای من در زمان استفاده روشن نمیشه
اول از همه باید به اینکه که پرشر سوئیچ شما تنظیم باشد اطمینان داشته باشید و اگر به درستی تنظیم شده باشد باید مخزن تحت فشار را چک کنید که شارژ باد داشته باشد و یا اینکه لیتر مخزن مناسب با پمپ باشد.
من از زمانی که تو این خونه اومدم ما با پمپ مشکل داشتیم و همچنان هم داریم. اول که کلی طول کشید تا راه اندازی شد. مدتها کلا بالا آب نمیامد. بعد اومد سرهم بندی کردن راه افتاد دوباره چند روز بعد خراب شد. تو این 7-8 ساله هر روز یه جاش خراب شده. یه روز میگن مال اتوماتشه، یه روز میگن مال منبعشه. حالا مدتیه که شب میخوابیم صبح پامیشیم آب قطع میشه یکی باید بره برقشو بکشه دوباره وصل کنه تا کار کنه. رفتم میگم این چشه چرا درستش نمیکنید میگن ما هر کیو آوردیم علتش رو نفهمیدن میگن احتمالا هوا میگیره و باعث میشه آب قطع بشه.
گفتم اینجا بنویسم شاید بتونید کمکی کنید.
متشکرم
سلام
ممنون از جوابگویی شما البته اتومات پمپ رو تا الان چند بار عوض کردن دیگه کسی واقعا راه نمیبره. یکی اومده گفته هوا گرفته
سلام ممنونم از راهنمایی شما. متاسفانه اطلاع دقیق از مشخصات و روش کارش ندارم. ولی این موردی که شما گفتید رو به اطلاعشون میرسونم.
نه متاسفانه فعلا فقط در شهر تهران خدمات حضوری ارائه میدهیم
ولی روزها این اتفاق نمیفته می خواستم ببینم مشکل از فلوتر پمپ است
اگر باید تعویض بشه هزینه آن چقدر است؟
درطبقه چهارم آپارتمان ساکن هستم واز پمپ نیمه اسب دراپ استفاده میکنم
پمپ برق وارد مدارش میشه صدای کمی هم داره ولی گیر کرده چه کار کنم
لطفا راهنمایی کنید
ببخشیدپمپ آب روشن میشه یکسره کارمیکنه ولی فشارآب تاثیری نداره ممنون
هر سوالی از متخصصین سایت دارید میتوانید در زیر پست های سایت و یا در قسمت پرسش و پاسخ بپرسید تا همکاران ما راهنمایی کنند، متاسفانه امکان دادن شماره تلفن امکان پذیر نمی باشد
پمپ آب خانگی مدل پنتاکس یک اسب پوسته ورودیش شکسته چجوری باید درستش کنم
٢ با اينكه بمب أب داريم زماني طبقه دوم استفاده ميكنه طبقه اول افت فشار داريم مخصوصا در زمان حمام
پمپ خانه ما زیاد روشن و خاموش شه و مصرف آبمونم سه برابر شده
احساس میکنم آب بر گرده تو کنتر
مخزن هوا رو تعویض کردم ولی درست نشد
اتومتیک پمپ هم تعمیر میشه
بله در بعضی مواقع اگراتومات از نوع مکانیکی باشه با تمیز کردن پلاتین وست کنترل دیجیتال با تعمیر برد ویا تعویض قطعه تنظیم فشار.اما تجربه نشون داده اکثر موارد تعمیر عمر کمی داشته
من داخل آپارتمانم وداخل سرویس بهداشتی
پمپ آب نیم اسب نصب کردم
مدتی هر دو سه ماه یکدفعه خاموش میش ویا گیر میکنه که باور رفتن با نری مادگی برق آن دو باره راه مافته
لطفا مرا راهنمایی میکند
باتشکر
پمپ آب نيم اسب خانگي خريداري كردم پس از نصب توسط نصاب ،متاسفانه زماني كه به برق وصل كرديم و شروع بكار كرد اتصال بدنه داشت و داخل آب هم برق داشت و پمپ پس از ده دقيقه كاركرد قطع شد .پس از بررسي متوجه شديم كه سيم ارت اتصال به يكي از سيم ها اتصال داشته.پس از اينكه سيم ارت رو جدا كرديم باز هم كه پمپ را به برق زديم برق ضعيفي داخل پمپ است و هنوز اتصال بدنه دارد . سيم ارت را هم كه به زمين وصل كرديم اتصال بدنه اش خوب شد و پمپ صحيح كار ميكند. سوالم اينه كه آيا برقي كه داخل پمپ است مجاز است و همه پمپ هابايد داشته باشند يا اين پمپ مشكل دارد و نبايستي اصلا برق داشته باشد و اگردارد به چه ميزان بايد باشد؟و ايا اصلا سيم ارت نيازي بود كه به زمين وصل كنيم يا خير؟ ممنون ميشم اگر اراهنمايي بفرماييد
سوالی از خدمتتون داشتم، بیشترین تعمیراتی که بر روی پمپ آب خانگی انجام می شود چه نوع تعمیراتی است و حدودا چند ماه یکبار؟
و بیشترین قطعه ای که خراب می شود و تعمیر میشود چه قطعه ای هست و حدودا چند ماه یکبار؟ و وزن و جنس حدودی قطعه رو هم لطف کنید ممنون میشم. جهت انجام پایان نامه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پمپ آب یکسره کار میکنه خاموش نمیشه یهویی اینجوری شده تازه 2 ماه نصب کردیم مخزن نداریم پمپ اتومات هست
مشکل هواگیری هست یا پروانه مشکل داره؟
هزینه تعمیرش چقدر میشه؟
اگر کلید اتوماتیک قابل تنظیم دارید احتمال دارد که از تنظیم خارج شده باشد، یا منبع تحت فشار باد خالی کرده باشد.
اگر اتومات دیجیتال یا ست کنترل استفاده می کنید، احتمال وجود نشتی در کولر ، فلاش تانک ها ، توالت فرنگی را بررسی کنید که پمپ یکسره کار نکند.
شیر مربوط ب کولر رو هم میبندم تست میکنم کنتور آب اصلا حرکت نمیکنه
پمپ آب ما پنتاکس هست کلیدش هم هیدروتانک h1
فقط توالت ط 2 گرفتگی داره
3 ط تک واحدی هستیم
کنترل رو هم دکمه reset میزنیم باز خاموش نمیکنه پمپ رو
ممنونمیشم راهنمایی کنید
حالا با توجه به تقریبا نو بودن پمپ، به نظرتون چه مشکلی میتونه پیش اومده باشه؟ چه چیزی رو کنترل کنم؟ بلبرینگ ها ممکنه خراب باشن؟
ممنون میشم اگر من و راهنمایی کنید.
قبلا این سوال رو پرسیدم ولی متاسفانه منتشر نشد
من میخوام وارد کار تعمیر پمپ آب بشم. میخوام بدونم با گذراندن دوره تعمیر پمپ میتونم وارد کار بشم؟من در زمینه عیب یابی موتور ، سیم پیچ، سنسور،فشار،خازن و ... مشکلی ندارم.دوره لوله کشی صنعتی هم دیدم.با برق صنعتی و ساختمان هم آشنا هستم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
یکی از دوستانم گفت عیب یابی در زمینه پمپ آب به سالها تجربه نیاز داره
پمپ آب ۲ اسب بشقابی داریم در ساختمان ۴ طبقه ۴ واحد و فشار بین ۲.۵ تا ۴.۵ تنظیم شده و مخزن فشار ۲۰ لیتری. در هنگام استفاده مخصوصا طبقه آخر پمپ به طور مداوم خاموش و روشن میشود و فشار به سرعت به حد بالا رسیده و به همان سرعت کاهش پیدا میکند.
در ضمن پمپ به چند ماه است سرویس شده است.
در قسمت محل اتصال لوله آب به پمپ(قسمت مخروطی شکل جلوی پمپ ) در پشت قسمت مخروطی که میله پمپ هنگام روشن شدن می چرخد آب قطره قطره نشت می کند؟ به نظر می رسه که قطعه پلاستیکی محل چرخش خاصیت خود را از دست داده آیا می شود خودم آن را تعویض کنم تشکر
مشکلی که برای ما پیش اومده اینه که پمپ سالم هست و کار میکنه و با کلید اصلی داخل جعبه کنتور برق خاموش و روشن میشه،
ولی وقتی شیرآب داخل حمام و آشپزخانه رو که داخل ساختمان هست باز می کنیم پمپ روشن نمیشه و کار نمیکنه
ولی شیرآب داخل دستشویی و توالت رو که توی حیاط قرارداره وقتی باز می کنیم پمپ روشن میشه و با بستن شیرآب خاموش میشه و مطابق معمول هست و مشکلی نداره.لازم به ذکر هست که منبع آب دقیقا روی پشت بام دستشویی داخل حیاط قرار داره.پمپ هم حدود ۲ سال پیش تاکنون نصب کردیم و چنین مشکلی هم تاحالا پیش نیومده بود.
ممنون از پاسخگویی و راهنمایی شما
باتقدیم احترام
راهنمایی بفرمایید
دو روز پیش پمپ ما بادی بود تبدیلش کردیم به دیجیتال
فشار آب بیشتر شده
ولی آب مزه گرفته
مزه زنگ زدگی
یک مدت که آب مصرف کنیم مثلا نصف روز، بو کم میشه ولی دوباره اگر مصرف نکنیم بوی زنگ زدگی بر میگرده
ممکن است نشتی در سیفون توالت و یا جاهای دیگه باشد. اگر در هیچ جایی نشتی نباشد ممکن است مشکل از کلید باشد
راهنمایی میفرمایین؟
شما پمپهای توی چاه هم کار تعمیرشو انجام میدین؟
وقتی شیر آب رو باز میکنیم بهتره پمپ فوراً استارت بخوره و موقع بستن هم فوری قطع بشه؟؟؟ یا اینکه این باید با تاخیر انجام شه؟؟؟
اگه نیاز به تاخیر هست در حد چند ثانیه؟؟؟
لطفا جواب بدید
وقت بخیر. در اغلب موارد، بهتر است پمپ آب فوراً به کار خود بپردازد و در هنگام بستن شیر آب نیز به صورت فوری قطع شود. این امر به منظور جلوگیری از خرابی و سایر مشکلات مربوط به پمپ آب می باشد. در حدود چند ثانیه تا یک دقیقه تاخیر در قطع و وصل کردن پمپ آب می تواند مجاز باشد، اما این بستگی به نوع پمپ و محیط نصب آن دارد. در هر صورت، بهتر است به دستورالعمل تولید کننده پمپ آب توجه کنید.
متوجه منظور شما نشدم. درجه آب گرم، سرد میشود؟
چون اگر درجه آب سرد به مرور سرد می شود که این مشکلی نیست و طبیعی است.
چند دلیل میتونه داشته باشه. یکی اینکه پمپ کمتر از ظرفیت متناسب تهیه کرده باشید
دلیل بعدی اینکهممکنه لوله هاتون گرفته باشه و نیاز به تعویض لوله کشی داشته باشید