کمبود آب و یا فشار کم آن در خانههای امروزی و نیاز به تامین آب در شرایط بحرانی باعث شده که اکثر افراد به دنبال استفاده از یک مخزن ذخیره آب در خانه خود باشند. نصب و راهاندازی مخازن آب همیشه نباید با استفاده از یک پمپ آب خانگی باشد.
اگر تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید شما را با نحوه لوله کشی مخزن آب در پشت بام بدون پمپ و همراه با پمپ و همچنین طریقه نصب تانکر در سطح زمین آشنا می کنیم.
- نصب مخزن آب در خانه
- روش انتخاب مخزن آب مناسب برای آپارتمان
- لولهکشی تانکر ذخیره آب در خانه
- طریقه لوله کشی منبع آب
- نصب پمپ آب با مخزن
- فیلم نصب منبع آب
- طریقه نصب مخزن آب روی پشت بام بدون پمپ
- لوله کشی مخزن آب در پشت بام با پمپ
- نصب منبع آب در پشت بام بهتر است یا طبقه همکف، موتورخانه
- نحوه نصب منبع آب هوایی
- اجرت نصب پمپ و تانکر
- خلاصه ای از آنچه در این مطلب گفتیم
- پرسش و پاسخ های متداول
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیماگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
نصب مخزن آب در خانه
نصب مخزن آب در خانه در محیطهای سربسته، صاف، دارای استحکام کافی، به دور از نور خورشید، منطقهای امن و قابل دسترسی باید انجام شود. در ادامه شما را با دیگر نکات نصب مخزن آب در خانه آشنا می کنیم:
- عموماً محیطهایی مانند پارکینگ، موتورخانه، اتاقهای انباری و یا اتاق تاسیسات برای نصب تانکر آب بهترین انتخاب هستند. البته اگر قبلاً محلی را برای نصب تانکر آب در نظر نگرفتهاید و یا فضای کافی در اختیار ندارید، می توانید قبل از خرید مخزن ذخیره آب منطقهای را در حیاط و یا زیر پلههای ساختمان برای تعبیه پمپ در نظر بگیرید.
- رفاه حال خانواده از نظر رفت و آمد و سر و صدای زیاد پمپ مهمترین نکته در تعیین مکان نصب تانکر ذخیره آب در خانه است.
- در نظر داشته باشید که تانکرهای درون ساختمان و در طبقات پایینتر الزاماً برای تامین آب در خانه نیاز به پمپ آب خانگی دارد، مگر اینکه خانه یک طبقه، باغ و یا ویلا باشد و تعبیه تانکر آب بر روی یک ارتفاع مشخصی از سطح زمین انجام شود.
- پس از تعیین مکان و مشخص شدن جایگاه تانکر ذخیره آب باید اقدام به خرید تانکر آب شود که در ادامه همین مطلب نحوه انتخاب مخزن مناسب را بیان خواهیم کرد.
- تانکرهای ذخیره آب عموماً با دو جنس گالوانیزه و پروپیلن در بازار موجود هستند که امروزه به دلیل استحکام بهتر و شرایط حمل و نقل سادهتر و همچنین طول عمر بیشتر بهتر است از تانکرهای پروپیلن استفاده شود.
- معمولاً تانکر ذخیره آب را باید از درب اتاق و یا پارکینگ به داخل هدایت کنید و یا باید بوسیله طناب از روی دیوار وارد حیاط یا پشت بام نمایید. در هر صورت نکته مهم این است که قبل از خرید تانکر آب به روش حمل و نقل آن نیز دقت کنید.
- زیر پایه های تانکر آب باید با استفاده از سنگ و یا تخته کمی بالاتر از سطح زمین قرار بگیرد. البته نیازی به طراحی پایه برای تانکر نیست. تانکر باید به شکلی قرار بگیرد که برای تعمیرات اضطراری امکان دسترسی به لولهها و بدنه تانکر وجود داشته باشد.
پس از خرید تانکر و به منظور قرار دادن تانکر در محل خود باید چندین موضوع را بررسی کنید. از جمله اینکه:
- آیا برای نصب تانکر ذخیره آب و استفاده از آب ذخیره شده نیاز بهنصب پمپ آب خانگیهم دارید یا خیر؟
- در صورت خراب شدن و یا نیاز به تعمیر تکنسین لوله کش می تواند به راحتی به پمپ دسترسی داشته باشد یا خیر؟
- آیا محلی که تانکر را در آن قرار دادهاید شرایط ایمنی، محیطی و استحکام لازم را دارد یا خیر؟
اگر نیاز به خرید و نصب منبع ذخیره آب دارید همین حالا با ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان همکاران ما بهره مند شوید و مناسب ترین منبع ذخیره آب متناسب با شرایط ساختمان خود را تهیه کنید.
روش انتخاب مخزن آب مناسب برای آپارتمان
یکی از دغدغه هایی که پیش از نصب مخزن ذهن را درگیر می کند، انتخاب ظرفیت مناسب مخزن است. چرا که ظرفیت مخازن آب در بازار بسیار متنوع بوده و همین موضوع بحث انتخاب را کمی دشوار می کند.
اگر بخواهیم مخزن آب مناسب را انتخاب کنیم باید به مهمترین پارامتر، یعنی مقدار مصرف خانوار دقت داشته باشیم. بر همین اساس باید بدانیم در یک آپارتمان چه تعداد افراد ساکن بوده و چه مقدار آب مصرف می کنند.
به عنوان مثال فرض کنید آپارتمان 8 واحدی داریم و به ازای هر واحد به طور میانگین 250 لیتر آب مصرف می شود. اگر در هر واحد 4 نفر ساکن باشند، در کل آپارتمان 32 نفر در حال سکونت هستند و میزان مصرف 32 نفر حدود 8000 لیتر می شود.
اما قرار نیست در تمام 8 ساعت شبانه روز آب در حال مصرف باشد، بنابراین حجم 8000 را بر 16 ساعت باقی مانده از 24 ساعت تقسیم می کنیم و عدد 500 هزار به دست می آید. با این حال باید 4 ساعت پیک مصرف را به این عدد اضافه کنیم و به حجم 2000 لیتر می رسیم.
از آنجا که نصب شناور و سرریز در داخل منبع آب باعث کاهش حجم اسمی تانکر می شود، باید حداقل 300 لیتر به حجم نهایی اضافی کنیم. از طرفی لازم است 30 درصد به منظور مواقعی همچون تعمیرات و سرویس منبع نیز در نظر داشته باشیم. بنابراین یک منبع آب 3000 لیتری برای یک آپارتمان 8 واحدی مناسب است.
برای اینکه کار شما را در محاسبه ظرفیت منبع آب ساده تر کنیم، جدول زیر را به منظور انتخاب منبع مناسب آپارتمان آماده کرده ایم:
تعداد واحد | حجم مخزن ذخیره (لیتر) | حجم مخزن تحت فشار (لیتر) |
4-7 | 1000 تا 15000 | 30 |
10-8 | 2000 تا 2500 | 60 |
10-16 | 2500 تا 4000 | 60 |
16-24 | 4000 تا 6000 | 100 |
لولهکشی تانکر ذخیره آب در خانه
اگر تانکر آب را در سطح خانه جانمایی کردید گفتیم که احتمالاً به نصب پمپ آب نیز نیاز پیدا خواهید کرد. با این حال ما در ادامه این مطلب مبحث لوله کشی تانکر ذخیره آب در خانه را در دو حالت بدون نیاز به پمپ و همراه با پمپ برای شما بررسی می کنیم:
روش نصب مخزن ذخیره آب بدون پمپ
نکته مهم در نصب منبع آب بدون پمپ این است که باید محل نصب تانکر را در محلی در نظر گرفت که ارتفاع بالاتری نسبت به شیرهای مصرفی داشته باشد. در غیر این صورت امکان استفاده از آب تانکر نیست. چنانچه این شرط مهم را در نظر گرفتید، برای نصب و لوله کشی منبع آب بدون پمپ بر اساس مراحل زیر اقدام کنید:
- ابتدا اتصالات منبع آب بسته شوند. تانکرهای ذخیره آب یک سوراخ در پایین و یک سوراخ در بالا دارند. از این سوراخها معمولاً یک اتصال برنجی بیرون زده است که عموماً در تانکر های پروپیلن برنجی و در تانکرهای گالوانیزه بصورت لولههای گالوانیزه جوش داده شده است.
- در تانکرهای پروپیلن باید اتصالات تانکر آبدر قسمت پایین این وسیله با استفاده از واشر و مهره مخصوص از پشت و جلو محکم بسته شود.
- اتصال دیگری در درون تانکر مورد نیاز نیست. بنابراین از جلو به دلیل نیاز به وصل شدن به سایر اتصالات باید از نوار تفلون روی دندههای اتصال استفاده شود.
نحوه نصب فلوتر منبع آب
- طریقه نصب شناور منبع آب به این صورت است که این قطعه در قسمت بالا و در دورن تانکر وصل شود.
- با استفاده از یک ماژیک محل اتصال ورودی و خروجی مخزن را مشخص کنید. توجه داشته باشید که محل اتصال ورودی باید حداقل 5 سانتی متر پایین تر از درب مخزن و محل اتصال خروجی حداقل 5 سانتی متر بالاتر از کف مخزن باشد.
- با گردبر محل مشخص شده بر روی مخزن را سوراخ کنید. سوراخ ایحاد شده باید حداقل 5 میلیمتر از اندازه فیتینگ بزرگتر باشد تا اتصال به راحتی در داخل آن جا شود.
- تراشه های حاصل از مته کردن را از داخل منبع جمع کنید تا مانع جریان آب نشود.
- طریقه نصب فلوتر منبع با استفاده از اتصالات تانکر آب به این شکل است که واشر لاستیکی فیتینگ را دور آن قرار داده و سپس فیتینگ را داخل سوراخ بگذارید. حال از طرف دیگر مهره را به آرامی و با دقت محکم کنید تا به خوبی آب بندی شود.
- در زمان نصب شناور منبع آب در نظر داشته باشید که توپی شیر شناور باید به سمت پایین باز و بسته شود.
توجه داشته باشید که وجود ذرات جامد در داخل آب باعث مسدود شدن و خرابی شناور منبع آب می شوند، به همین دلیل باید هر چند وقت یکبار شناور را باز و تمیز کرده و دوباره در جای خود ببندید.
طریقه لوله کشی منبع آب
- اگر قبلاًلولهکشی ساختماندر محل نصب تانکر آب انجام شده باشد باید یک شاخه از آب اصلی را به بالای تانکر اتصال دهید. برای این کار از یک سه راهی استفاده کنید. چرا که قسمت بایپاس نیز باید طراحی شود.
- اگر لوله کشی آب در محل نصب تانکر نبود، باید ابتدا لوله اصلی آب سرد را تا پای تانکر هدایت کنید.
- سپس با استفاده از یک سه راهی یک سمت از آب را به سمت ورودی تانکر در قسمت بالای این وسیله ادامه میدهیم.
- در مسیر لوله کشی ورودی آب تانکر از یک والو و یک شیر یک طرفه هم استفاده شود. والو برای قطع ورودی آب در شرایط اضطراری و شیر یک طرفه برای جلوگیری از برگشت آب در صورت قطع آب شهری در نظر گرفته میشود.
- سپس با استفاده از یک مغزی و بوشن لوله به ورودی تانکر و پشت شیر شناور اتصال داده می شود.
- در قسمت پایین تانکر باید به منظور جلوگیری از عدم بازگشت آب به داخل تانکر یک شیر یک طرفه به سمت داخلی با استفاده از یک مغزی و یک بوشن اتصال داده شود.
- همچنین باید برای قطع ورودی آب به داخل لوله مصرفی در شرایط اضطراری، یک والو به شیر ورودی ساختمان بسته شود.
این سادهترین راه در خصوص نحوه لوله کشی مخزن آب بدون پمپ است که برای شما توضیح دادیم. البته این نکته را باید گفت که این روش تنها مناسب ذخیره آب بوده و تامین آب ساختمان با این روش اصلاً گزینه خوبی نیست. چون آب با فشار بسیار کم و توان پایین ذخیره می شود. همچنین اگر ارتفاع مناسبی برای تانکر پیش بینی نشده باشد همه آب تانکر ذخیره آب مصرف نمیشود.
نکته مهم در طراحی نصب منبع ذخیره آب بدون پمپ این است که محل تعبیه تانکر در سطح زمین باید از همه شیرهای مصرفی بالاتر باشد تا بتوان از آب ذخیره شده در تانکر استفاده نمود.
لازم به ذکر است که نصب تانکر آب در باغ همانند نصب منبع آب در خانه است که در بخش فوق توضیحات کامل را در اختیارتان قرار دادیم.
نصب پمپ آب با مخزن
قبلاً در مقاله نصب منبع و پمپ آب خانگی در خصوص نحوه نصب پمپ آب با مخزن توضیحات کامل را داده ایم. اگر علاقه مند به نصب منبع ذخیره آب به همراه پمپ هستید، بهتر است این مقاله را مطالعه کنید.
از جمله تفاوت های لوله کشی تانکر ذخیره آب به همراه پمپ آب خانگی نسبت به لوله کشی تانکر ذخیره آب بدون پمپ می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- شما نیازی به تعبیه تانکر در ارتفاع بالاتر نسبت به شیرهای مصرفی ندارید.
- می توانید در هر طبقه ای از ساختمان که هستید، آب را به خوبی و با فشار مناسب با توجه به ارتفاع هد مناسب پمپ دریافت کنید.
- مهمتر از همه برای اینکه پمپ هوا نگیرد این بار باید پمپ کمی از سطح تانکر آب بالاتر نصب شود.
- نکته مهم دیگر اینکه شما میتوانید در صورتیکه قبلاً در خانه از منبع آب بصورت معمولی استفاده میکردید، این بار با نصب پمپ آب خانگی باز هم از همان منبع صرف نظر از اینکه در کجا نصب شده استفاده کنید.
طریقه نصب پمپ آب به تانکر مشابه روشی است که در بخش قبلی توضیح داد شد. بنابراین برای نصب تانکر آب به همراه پمپ باید مرحله نصب پمپ به تانکر را به مراحل نصب تانکر آب اضافه کنید.
اگر می خواهید طریقه تعمیر و سرویس پمپ آب خانگی را بدانید کافیست روی لینک مقاله کلیک کنید.
فیلم نصب منبع آب
در فیلم کوتاه زیر نصب یک منبع پلاستیکی به جای منبع فلزی که پوسیده است را مشاهده میکنیم. محل نصب این منبع ذخیره آب در پارکینگ و قسمت زیرپله می باشد که توسط همکاران ما در گروه تاسیسات 24 ساعته نصب شده است.
طریقه نصب مخزن آب روی پشت بام بدون پمپ
یکی از روشهای قدیمی و بسیار موثر که امروزه هم از آن در خانهها زیاد استفاده میشود نصب تانکر ذخیره آب در ارتفاع و پشت بام است. وقتی تانکر آب در پشت بام نصب شود حداقل سه متر از اولین مصرفی فاصله دارد و بدون نیاز به پمپ آب میتواند تمامی ساکنین خانه را بدون نیاز به پمپ از آب با فشار نسبتاً مناسب بهرهمند کند.
در ادامه شما را با نحوه لوله کشی تانکر آب پشت بام بدون استفاده از پمپ آشنا می کنیم:
- فشار آب برای تامین آب ذخیره را بررسی کنید.
در واقع شرط اولیه و اساسی نصب منبع آب بدون پمپ در ارتفاع داشتن فشار لازم برای تامین آب مخزن است. در برخی از مناطق به دلیل وجود فشار آب لازم در بعضی از ساعات روز مانند ساعات پایانی شب، هیچگونه نگرانی برای تعبیه تانکر آب در پشت بام وجود ندارد.
چرا که به دلیل فشار مناسب آب در این ساعات تانکر ذخیره آب به راحتی تا حجم نامی خود و یا حداکثر حجم نامی خود آبگیری میکند.
- برای خرید منبع ذخیره آب به میزان مصرف آب در ساختمان دقت کنید.
درست همانند روش محاسبه میزان آب مصرفی برای ساکنین در هنگام انتخاب پمپ آب خانگی که در مقاله راهنمای خرید پمپ آب خانگی به آن پرداختیم برای انتخاب تانکر ذخیره آب هم باید میزان مصرف آب خانه در نظر گرفته شود. این نکته بخصوص وقتی تانکر در ارتفاع نصب میشود اهمیت بسیار بیشتری دارد.
- فشار آب ساختمان را مد نظر داشته باشید.
با نصب تانکر در ارتفاع بالا تقریباً در ساعاتی از روز نباید انتظار داشته باشیم که آبی وارد تانکر شود، بخصوص اگر فشار آب کم باشد.
در حالی که اگر تانکر در سطح زمین و نه بالای پشت بام نصب شود، حتی در طول روز که فشار آب پایین است، مقداری آب وارد تانکر می شود و نیاز مصرفی را جبران می کند. بنابراین چنانچه فشار کافی برای پر شدن تانکر آب در پشت بام وجود ندارد و فضای کافی هم برای نصب تانکر ذخیره آب در ساختمان نیست، باید با استفاده از یک پمپ آب خانگی میزان آب مورد نیاز تانکر آب تامین شود.
در چنین شرایطی باید درست همانند روشی که برای نصب مخزن آب به همراه پمپ گفتیم، نصب مخزن آب روی پشت بام را انجام دهید.
حال با در نظر گرفتن شرایط فوق برای نصب مخزن بر روی پشت بام بدون پمپ به روش زیر عمل کنید:
- محلی که در پشت بام برای نصب تانکر ذخیره آب در نظر گرفته میشود باید هم ارتفاع مناسب و هم استحکام زیادی داشته باشد.
- بهتر است محل نصب مخزن ذخیره آب در پشت بام در مکانی سرپوشیده و به دور از باد و باران و آفتاب باشد.
- اغلب محل نصب تانکر بر روی پشت بام پلهها که ارتفاع بالاتری دارد، در نظر گرفته میشود.
- اگر جز نصب تانکر آب در فضای روباز گزینه دیگری نداریم، توصیه می شود به دلیل شرایط آفتاب و باد و باران از نوع تانکرهای پروپیلن استفاده شود.
- بهتر است تانکر ذخیره آب با استفاده از یک پایه یا ساختار مناسب چند سانتی متر بالاتر از سطح پشت بام نصب شود. زیرا فشار تانکر باعث خواهد شد تا پایههای آن درون ایزوگام و یا بافت پشت بام فرو برود. البته اگر پشت بام موزاییک باشد، نیازی به این کار نیست.
- لوله کشی تانکر آب پشت بام به این صورت است که اتصالات تانکر وصل و لوله ورودی به روی تانکر و لوله خروجی درست مشابه همان ساختار گفته شده به لوله ورودی ساختمان اتصال داده شود.
- با توجه به اینکه لوله ورودی آب به وسیله یه سه راهی از لوله اصلی دریافت میشود و لوله خروجی تانکر هم باز به همان لوله به عنوان لوله ورودی ساختمان تعبیه میشود، بهتر است در زمانهایی که از آب تانکر برای تامین آب خانه استفاده میشود آب ورودی ساختمان بوسیله یک والو کنترل شود.
- نصب والو کنترل در قسمت آب ورودی ساختمان به تانکر کمک می کند تا اگر آب شهری قطع باشد و از شیر یک طرفه هم استفاده نشده و یا شیر یک طرفه خراب باشد، آب وارد کوچه و محیطهای اطراف نشود.
- پیشنهاد میشود نقشه لوله کشی منبع آب بدون پمپ طوری طراحی شود که لولهکشی آب تانکر بصورت مجزا در نظر گرفته شده و در ورودی هر واحد و یا هر طبقه به والو ورودی خانه اتصال داده شود.
- اگر از یک پمپ هم در پشت بام استفاده شود، توان آب تانکر برای تامین آب خانه بیشتر میشود، مخصوصاً در ساعاتی که فشار آب بسیار کم است.
- اگر ورودیهای خانه بسته و شیر یک طرفه خراب باشد، از طرفی هیچ شیر کنترل کننده ای در مسیر لوله کشی طراحی نشده باشد، آب به پشت کنتور می رسد و نهایتاً به خارج از خانه هدایت می شود. برای جلوگیری از این اتفاق باید شیر یک طرفه و یک والو نصب نمود تا کنترل به صورت دستی انجام شود.
لوله کشی مخزن آب در پشت بام با پمپ
روش دیگر لولهکشی مخزن آب در پشت بام با استفاده از پمپ آب است. در این روش با توجه به اینکه پمپ آبی در طبقه همکف برای تامین آب در نظر گرفته شده است یا نه نوع لولهکشی متفاوت میشود.
اگر پمپ آب در طبقه اول در نظر گرفته شده باشد:
در چنین شرایطی معمولاً به این صورت عمل می شود که پمپ طبقه پایین آب را مستقیماً به درون تانکر بالا پمپاژ میکند و از این تانکر پمپ دوم و یا پمپ متصل به منبع ذخیره آب در پشت بام آب را در طبقات مختلف و برای مصرف توزیع میکند. روش نصب پمپ آب در پشت بام در این روش درست متناسب با روش توضیح داده در خصوص طریقه نصب پمپ آب با مخزن است که در بخش های قبلی به آن اشاره کردیم.
- اگر پمپ آب در طبقه اول در نظر گرفته نشده باشد:
در این روش منبعی در پایین ساختمان طراحی میکنند و منبع ذخیره آب بزرگتر را در بالای ساختمان قرار می دهند. این بار پمپی در پشت بام طراحی میکنند تا آب را از منبع پایین به منبع آب بالا انتقال دهد. در این روش گاهاً آب مستقیماً از تانکر و بدون کمک پمپ وارد مناطق مصرف میشود و گاهی نیز با استفاده از یک پمپ ثانویه وارد مدار مصرفی میشود.
توجه داشته باشید از توضیحات داده شده در قسمت فوق می توانید برای یادگیری نحوه نصب مخزن آب پلی اتیلن روی پشت بام نیز استفاده کنید.
نصب منبع آب در پشت بام بهتر است یا طبقه همکف، موتورخانه
در دو فیلم کوتاه زیر از دو نفر کارشناس و مجری تاسیساتی پرسیدیم که نصب منبع ذخیره آب در پشت بام بهتر است یا طبقه همکف یا در زیرمین و موتورخانه؟ با دیدن این دو فیلم می توانید جواب این سوال را بگیرید.
ابتدا به صحبت های آقای مصطفی اسماعیلی کارشناس تاسیساتی گوش می دهیم:
نظر آقای میثم بایزگلی مجری تاسیساتی را در این خصوص بشنوید:
البته در پایان باید این نکته را یادآوری کنیم که روش لولهکشی تانکر ذخیره آب در خانه و پشت بام در کل تفاوت زیادی با هم ندارد، ولی در شرایط توزیع آب در ساختمان و کنترل نوع مصرف ممکن است هر مهندس تاسیسات ایده و روش منحصر به فرد خود را داشته باشد که ممکن است در این مقاله به آن اشاره نشده باشد.
برای اطلاع از سرویس و تعمیر پمپ های موتورخانه پیشنهاد می کنیم لینک مقاله را لمس کنید.
نحوه نصب منبع آب هوایی
از منابع آب هوایی در مناطقی استفاده می شود که قصد داریم کمبود آب یک مجتمع مسکونی بزرگ و یا شهرک مسکونی را با استفاده از آب ذخیره شده در منبع رفع کنیم.
نوع رایج منبع آب هوایی در جنس پلاستیک یا پلی اتیلن است که به دلیل مقاومت بالا در برابر پوسیدگی و زنگ زدگی بیشتر از مخازن هوایی فلزی استفاده می شود.
روش نصب مخزن آب هوایی در ساختمان به روش زیر است:
- محل مناسبی برای نصب مخزن مشخص کنید. مکان نصب مخزن با توجه به جنس آن تعیین می شود. به عنوان مثال مخازن دو لایه برای نصب در فضای باز و دمای معتدل مناسب است، در حالی که مخازن سه لایه را می توان در فضای باز سردسیری و گرمسیری نصب کرد.
- فنداسیون مناسب مخزن هوایی را بر اساس ابعاد و وزن آن طراحی و اجرا کرده و پایه مورد نیاز فلزی برای نگهداری مخزن هوایی را با ارتفاع مورد نظر بر روی فنداسیون قرار دهید.
- لوله های آب ورودی، خروجی و تخلیه مخزن در زیر آن تعبیه شده اند. این لوله ها را با استفاده از فلنج آن ها به لوله های مربوطه در ساختمان اتصال دهید.
- سرریز آب مخزن هوایی در قسمت بالایی آن قرار گرفته است که باید توسط لوله رابط به محل سرریز وصل کنید.
- برای اینکه مخزن هوایی در جای خود مستحکم شده و در برابر وزش باد مقاوم باشد، آن را با استفاده از سیم بکسل به پایه فلزی خود محکم کنید.
اجرت نصب پمپ و تانکر
در انتهای صحبت های خود می خواهیم به اجرت نصب پمپ و تانکر اشاره کنیم. اجرت اضافه کردن تانکر ذخیره آب به سیستم پمپ حدود 450 هزار تومان توسط مجریان متخصص ما در مجموعه تاسیسات 24 ساعته انجام می شود.
البته توجه داشته باشید قیمت گفته شده مربوط به سال 1400 بوده و فقط در خصوص دستمزد این کار است. بنابراین برای محاسبه هزینه نهایی نصب و لوله کشی منبع آب در ساختمان خود باید قیمت خرید منبع، لوله و اتصالات و قیمت خرید پمپ آب را نیز مد نظر داشته باشید.
اگر می خواهید از اجرت تعویض شناور تانکر ذخیره، تنظیم شناور تانکر ذخیره، تعویض شیر یک طرفه و باز و بسته کردن شیر یک طرفه و همچنین اجرت تعویض فلکه ورودی یا خروجی تانکر مطلع شوید، پیشنهاد می کنیم به صفحه تعرفه خدمات سایت مراجعه کنید. در این صفحه قیمت کلیه خدمات ما اعلام شده است.
اگر نیاز به خرید و نصب منبع ذخیره آب دارید همین حالا با ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان همکاران ما بهره مند شوید و مناسب ترین منبع آب متناسب با شرایط ساختمان خود را تهیه کنید.
جمع بندی
برخی به دلیل اینکه در ارتفاعات خانهها زندگی میکنند و برخی به دلیل ترس نبودن آب در بعضی از ساعات روز هزینه نصب و راهاندازی یک مخزن ذخیره آب را به جان میخرند. در این مطلب گفتیم که معمولاً مخزن ذخیره آب یا در خانه و یا در ارتفاع و پشت بام نصب می شود.
در هر صورت محل نصب تانکر ذخیره آب در هر قسمت از ساختمان که باشد، بسیار مهم است که لوله کشی و اتصال تانکر به سیستم لوله کشی آب ساختمان به درستی انجام شود تا دسترسی به آب ذخیره شده در منبع به راحتی انجام گیرد.
بنابراین ما در این قسمت می خواهیم گروه تاسیسات 24 ساعته را به شما معرفی کنیم. متخصصین مشغول به کار در این مجموعه می توانند منبع آب خانه شما را در سطح زمین و یا بالای پشت بام برای شما نصب کنند. علاوه بر این خدمت نصب پمپ و نصب تانکر ذخیره آب همگی دارای گارانتی تضمین کیفیت هستند تا هیچ نگرانی بابت نتیجه کار خود نداشته باشید.
پس اگر می خواهید برای جبران کمبود فشار آب در ساختمان به نصب منبع آب اقدام کنید، همین الان با شماره های 77683856 – 26407476 تماس بگیرید و یا فرم درخواست سرویسکار متخصص را پر کنید تا ضمن برخورداری از مشاوره رایگان همکاران ما در سریعترین زمان ممکن کار را با کیفیت عالی برای شما انجام دهند.
خلاصه ای از آنچه در این مطلب گفتیم
- تانکر آب را می توان در مکان هایی از جمله داخل پارکینگ، بالای پشت بام و یا انباری نصب کرد.
- اگر قرار باشد از تانکر آب بدون پمپ استفاده شود، باید محل نصب تانکر بالاتر از شیرهای مصرفی باشد.
- در زمان نصب منبع ذخیره آب بایستی تجهیزاتی از جمله فلوتر یا شناور، شیر یک طرفه و والو کنترل جریان نیز را نیز در مسیر لوله کشی تانکر تعبیه کرد.
- تانکر ذخیره آب را می توانید به دو روش همراه با پمپ آب و بدون پمپ در بالای پشت بام نصب و لوله کشی نمایید.
- برای انتخاب مخزن مناسب آب در ساختمان باید به میزان مصرف آب در ساختمان دقت شود تا منبع متناسب با نیاز ساختمان خریداری شود.
پرسش و پاسخ های متداول
- چرا مخازن آب را در ارتفاع بالا نصب می کنند؟
به این دلیل که در صورت عدم وجود پمپ آب بتوان از آب ذخیره شده در داخل مخزن برای نیاز مصرفی ساختمان استفاده کرد.
- بهترین مکان رای نصب مخزن آب چه ویژگی هایی دارد؟
به دور از نور خورشید/ بر روی سطحی صاف و یکنواخت/ دارای فضای کافی برای تعمیر و رسیدگی/ به دور از محل رفت و آمد
- بهترین مخزن آب کدام است؟
مخازن پلی اتیلنی بهترین جنس منبع ذخیره آب هستند.
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصصسوالات متداول
ما در تمام مناطق شهر تهران، کرج، مشهد، شیراز، شهریار، اسلامشهر، اصفهان، تبریز، رشت، اهواز، اراک، پردیس، رودهن، بومهن، پرند، دماوند، قم، ارومیه، کرمانشاه، شهر قدس فعالیت داریم.
باتوجه به اینکه همکاران ما در تمام مناطق شهر مستقر هستند، هزینه ای بابت ایاب و ذهاب از مشتریان نمیگیریم.
تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد. اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.
بابت مشاهده دستمزدها به صفحه تعرفه خدمات مراجعه کنید. همچنین لازم به ذکر است بعضی از پروژه ها را فقط بعد از بازدید میتوان قیمت اعلام کرد که آنها نیز هنگام تماس تلفنی مجری تاسیساتی با شما قبل از آمدن به محل پروژه قیمت حدودی اعلام می شود.
در این صورت فقط هزینه کارشناسی 200.000 تومان از شما دریافت می شود که اگر کار تعمیر را به ایشان بسپارید این هزینه کارشناسی از دستمزد انجام کار کم می شود یعنی غیر از دستمزد تعمیرات هزینه ای بابت کارشناسی از شما نمیگیرند.
تمامی سرویسکاران مجموعه ما قبل از شروع همکاری توسط تیم امور مجریان، از لحاظ تخصصی و فنی مورد سنجش قرار می گیرند.
شما میتوانید از 2 طریق سفارش خود را ثبت کنید:
1. در صفحه درخواست سرویسکار متخصص، فرم خدمات درخواستی مورد نظر خود را پر کنید تا سفارش شما ثبت شود.
2. با شماره های قسمت تماس با ما، تماس گرفته و سفارش خود را به صورت تلفنی به همکاران ما اعلام کنید.
ضمانت جبران خدمات
تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد.
اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.
نظر آقای محمدزاده در مورد تجربه استفاده از خدمات مجموعه تاسیسات 24 ساعته
برخی از سوابق کاری مرتبط با نصب ، سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی و منبع
ما تانکری در پشت بام داریم که به جای شناور از لوله استفاده شده تا در زمان پر شدن سر ریز کند. آیا امکان دارد به جای آن شناور وصل کنیم؟
این سیستم خیلی قدیمی است و به جای نصب شناور استفاده می شد. بله شما باید لوله را باز کنید و به جای آن شناور وصل کنید و لوله ورودی آب را هم پشت شناور اتصال دهید.
برای لوله کشی منبع آب بر روی پشت بام چرا باید شیر یک طرفه نصب شود؟
معمولا از یک لوله برای تامین آب و برداشت آب از تانکر روی بام استفاده میشود. اگر از شیر یکطرفه استفاده نکنید آب ورودی با آب خروجی تلاقی پیدا می کند.
خانه ما 2 طبقه (1 طبقه روی همکف) قدیمی است با 2 کنتور آب مستقل و مخزن مجزا آب روی پشت بام برای هر طبقه. الان به دلیل فشار آب، هیچ یک از 2 مخزن پر نمی شود. کنتور ها کنار درب حیاط هستند و اگر بخواهیم مخزن آب در حیاط قرار دهیم مخزن از کنتور حداقل 15 متر فاصله خواهد داشت. ضمن اینکه لوله کشی آب توکار است و به نظر می رسد باید لوله ها مسیر رفت و برگشت به کنتور داشته باشند.
آیا 2 مخزن و 2 پمپ می خواهیم؟ لطفا پلن نصب را توضیح دهید تا در محاسبه آب بها هر طبقه مشکلی نداشته باشیم ضمن اینکه بهترین کیفیت را هم داشته باشد
در این مورد باید دو لوله ی قبل شناور را به هم وصل کرد و پمپ ۱ اسب جت دو لول داب ایتالیا بین کنتور آب و آبی که مستقیم روی شناور منبع میرود گذاشت. و سر راه پمپ هم یک عدد ست کنترل گذاشت و همه چیز حل میشود .
موفق باشید
میخوام خرپشته یک تانکر ۸۰۰ لیتری بزارم برای یک واحد، آیا بهتر است پمپ رو هم کنار تانکر کار کنم یا همون پایین آب رو به تانکر بدم؟ اگر آب رو با پمپ به منبع بدم ایا فشار منبع جوابگوی فشارداخل خونه رو میده؟
نه اصلا جوابگو نیست و شما باید فشار آب شهری را به منبع آب داده و بعد از منبع پمپ بگذارید.
موفق باشید
اگر فشار آب به پشت بام نرسد مشکل ساز میشود. ولی عایق پشم شیشه خیلی تاثیر دارد و اینکه شما در کدام منطقه هستید ؟ مسئله ی مهمی است. چون بعضی از نقاط آنقدر سرد نمیشود که باعث یخ زدگی بشود و اگر امکان دارد یک سقف و دیوار برای منبع و پمپ در نظر بگیرید.
موفق باشید
استاد بنده در یک آپارتمان هشت واحده در طبقه چهارم ساکن هستم ساختمان دارای یک مخزن دو هزار لیتری با هشت پمپ مجزا مشکل در اینجاست ک هم فشار آب بسیار کم هست هم اکثر مواقع آب قطع میشه.
میخوام یک مخزن جدا واسه خودم توی تراس یا پشت بام نصب کنم.
میشه راهنماییم کنید چجور میتونم آبی رو ک از پایین وارد مخزن جدید میکنم که رو وارد لوله های ساختمون کنم یعنی وقتی که شیر آب رو باز کنم آب رو از مخزن شخصی خودم وارد ساختمون کنه.
ممنون ببخشید طولانی شد.
من یک مشکل داخل لوله کشی آب ساختمان دارم یک مخزن 2000 لیتری روی پشت بام خانه گذاشته ام اما آب گرم ساختمان فشار کمی دارد
ابگرمه مشکل از سیستم لوله کشی و
همون منبع هست چون باید از پشت بوم
۶ متر بالاتر ببریدش در غیر این صورت اگه
فقط ابگرم فشارش کمه دستگاه رو سرویس کنید
قصد دارم یک منبع 500 لیتری در پشت بام منزل نصب نمایم. فقط یک انشعاب لوله آب در پشت بام وجود دارد. آیا برای لوله کشی مخزن، جتما نیاز به یک لوله ورودی و یک لوله برگشت وجود دارد و یا اینکه می شود با یک سه راهی از همان یک لوله یک انشعاب برای ورودی مخزن و یک انشعاب برای خروجی مخزن در نظر گرفت؟
با تشکر از راهنمای جنابعالی
رستمی
اگر درست متوجه شده باشم شما در پشت بام فقط یک لوله برای پر کن مخزن دارید، در اینصورت این امکان وجود ندارد که از یک لوله هم برای ورودی و هم خروجی منبع استفاده کنید .
همزمان از یک لوله امکان استفاده دوگانه وجود ندارد مگر در صورتی که شبها منبع پر شود و روزها استفاده شود.
ما يك تانكر ١٠٠٠ ليتري پشت بوم گذاشتيم كه اب شهري راحت پرش ميكنه از پايين تانكر خروجي دادم داخل ساختمون كه ارتفاع تانكر تا بالاترين شير ٦ متره ولي حتي يه قطره اب هم وارد لوله ها نميشه انگار اب به سمت پايين نمياد
اگر پمپ بخوام وصل كنم بالا پشت بوم بعد از تانكر بذارم خوبه يا پمپ و تانكر بيارم پايين تو حياط بذارم
تانکر اگر با ارتفاع ۲ متر هم باشد باید خروجی آب داشته باشد.
مشکل شما در لوله کشی با جای دیگری است که آب اصلا از شیر نمی آید
یک منبع انبساط آلومینیومی روی پشت بام نصب کردم اول اینکه شناور پلاستیکی خوبه یا فلزی ؟ دوم اینکه چه عایقی برای بدنه بیرونیش استفاده کنم یعنی بدنه منبع را با چه متریالی میشه عایق کرد.
خواهش میکنم دوست عزیز
البته ما یک شیر آب هم در پشت بام داریم جهت کولرها.
لطفا جهت مطلع شدن از قیمت ها با شماره های مندرج در سایت تماس بگیرید
ساختمان ما چهار طبقه ی دو واحدی است. قصد گذاشتن پمپ و تانکر داریم و به علت فضای محدود در پارکینگ میخواهیم در پشت بام قرار گیرند. لوله کشی ساختمان از بالا به پایین است که فکر کنم میگن ثقلی، چندتا سؤال دارم:
1) آیا اگر تانکر دقیقا روی پشت بام نصب شود و آب شهری هم توانایی پر کردن آن را داشته باشد بدون هیچگنه پمپ فشار مناسبی ایجاد میشود؟ یعنی طبقه چهارم که فاصله اش با تانکر یک متر میشود فشار مناسب دارد؟
2) اگر بعد از تانکر پمپ نصب کنیم آیا نیازی به مخزن تحت فشار هست؟
3) اگر احیانا آب شهری نتواند تانکر را پر کند با یک پمپ ارزان قیمت و کم توان این کار میسر است؟
4) ابتدا قرار بود در پارکینگ با تانکر 1000 لیتری و مخزن تحت فشار 100 لیتری و یک پمپ دو اب دو پروانه حدود 2 تا 3 میلیون انجام بدیم که برآورد حدود 6 میلیون تومان بود، آیا با همین هزینه میشود روی پشت بام تجهیزات رو نصب کرد؟
حداکثر فاصله کنتور آب تا مخزن آب چقدر میتونه باشه ،یا به عبارتی محدودیت فاصله داریم یا نه ؟
برای یک ساختمان ۲۰ واحدی میخوایم از سیستم تحت فشار استفاده کنیم ،از یک مخزن ۶ هزار لیتری استفاده کنیم بهتره یا دو مخزن ۳هزار لیتری ؟؟؟
ممنون
برای مسجد تانکر در حیاط مسجد و پمپ بعد از تانکر گذاشته ایم
اگر خروجی تانکر و آب شهری هر دو به ورودی پمپ متصل باشند اتوماتیک خوب عمل میکند و مشکلی نداریم
اما اگر فقط خروجی تانکر را به پمپ وصل کنیم و آب شهری را از ورودی پمپ قطع کنیم پمپ روشن نمیشود و یا اگر روشن بشود خاموش نمیشود
اکنون سؤال این است که علاوه بر خروجی تانکر که به ورودی پمپ وصل میشود اتصال آب لوله کشی به ورودی پمپ صحیح است یا غلط
اگر صحیح است پس چرا در بیشتر نقشه ها به این اتصال اشاره نشده و یا اصلا منع شده
و اگر غلط است چرا با این اتصال پمپ درست عمل میکند و بدون آین اتصال پمپ درست کار نمیکند
لطفا توضیح بفرمائید
ممنونم
هاشمی
امام جماعت مسجد روستای حاجی آباد آقا هشت کیلومتری قم
ما توی مجتمع 13 واحدی هستیم. یک مخزن 1000 لیتری در پارکینگ به صورت مشترک با 13 تا پمپ و کنتور نصب شده. به علت کمبود و قطعی آب می خواستم برای خودم یک مخزن جداگانه نصب کنم. البته توی پارکینگ فضا نداره. آیا می تونم روی پشت بام مجتمع مخزنم رو نصب کنم؟ توی بالکن چطوره؟
مرسی
ما یک منبع در پشت بام نصب کردیم که با پمپ آب پر میشه. شیر یکطرفه ای که قبل از کنتور نصب کردیم درست عمل نمیکنه... به نظر میرسه وقتی فشار آب شهری با فشار منبع به تعادل میرسه شیر نیمه باز میمونه و آب تانکر رو به طرف لوله کشی شهری خالی میکنه...چند بار هم شیر یک طرفه رو تعویض کردیم ولی مشکل حل نشد. لطف میکنید راهنمایی کنید؟
لطفا راهنماییم کنین دقیقا چگونه شکایت کنم.چون آدم لات هستن و برم جلوی دربشون درگیری ایجاد میشه .
چند تا سوال دارم که اگه امکانش هست سر حوصله جواب سوالاتم رو بدین؟
حدود 7ماهی تانکی مخزن آب 800لیتری روی پشت بام گذاشتم(خانه ویلایی هست) ولی الان فهمیدم به محض اینکه آب شهری قطع میشه(آخر شب ها قطع میشه)تانکر آب هم کاملا خالی میشه و چیزی توی تانکی نمی مونه
مشکل از کجاست؟
و اینکه این مشکل هر روز برایم تکرار میشد
آیا روزانه 800لیتر آب که به شبکه اصلی شهر برگشت داده میشد و روی قبض آبم اعمال میشه؟
سوال بعدی هم اینه که وقتی آب شهری قطع میشه(قطع کامل نمیشه،یه مقدار ناچیزی میاد که توانایی بالارفتن به مخزن روی پشت بام رو نداره) فشار آب بسیار پائین هست و فقط از لوله آب سرد در حد کمی آب میاد و لوله آب گرم عملا آبی نمیاد و استحمام در تایمی که آب شهری نمیاد کلا نمیشه انجام داد
علت از کجاست؟؟
(از آب گرمکن مخزنی دیواری استفاده میکنم
و قاعدتا باید با آب فشار پائین مخزن پشت بام هم جواب بده)
ظرفیت مخزن آب گرم کن:70لیتر
ممنون میشم که با صبر و بردباری شما جواب تک تک سوالاتم رو دریافت کنم.
سپاس فراوان از تیم بسیار قوی شما.
سوالم اینه چرا با وجود اینکه مخزن آب گذاشتم رو پشت بام و ارتفاعش هم خوبه ولی بازم فشار آب درون خانه م کمه؟
اینجا آب بطور 24ساعته نمیاد و مجبوریم از مخزن آب روی پشت بام استفاده کنیم.
بقیه همسایه ها مشکلی ندارن و فقط من اینجوره که آب مخزن پشت بامم فشارش ضعیفه.
اینجا کسی از پمپ آب استفاده نمیکنه
حال علتش چی میتونه باشه؟
وقتی آب شهری قطع میشه امکان حمام و دوش گرفتن وجود نداره.
آب سرد ضعیف میاد و آب گرم اصلا نمیاد توی دوش حمام
تو ساختمون لوله رفت و برگشته منبع انبساط از بغل لوله سیمانی دودکش دیگ موتورخونه رد شده و بدلیل سوراخ شدن این لوله های رفت وبرگشت تو بعضی جا ها تصمیم داریم عوضشون کنیم میتونیم این لوله ها رو از توی دودکش دیگ بفرستیم تا پشت بوم یا بهتره رو کار نصب کنیم
ممنون
روی پشت بوم انباری منزل یه مخزن گالوانیزه 500 لیتری قرار دادیم به همراه شناور البته دوتا لوله هم به مخزن وصل کردیم یکی برای ورود آب و یکی برای خروج آب که البته فشار آب نرسیده و باید پمپ تهیه کنیم الان مشکل اینجاست که متوجه شدیم آب داخل تانک در زمان قطع آب بدون اینکه استفاده کرده باشیم قطع میشه و گویا مورد استفاده همسایه ها قرار میگیره و نمیدونیم مشکل چی هست؟؟؟
آیا با نصب تانکر بعداز پمپ آب این مشکل بر طرف می شه؟ ممنون
ما منبع پشت بوم قرار دادیم،اما آب وارد کولر نمیشه(کولر هم پشت بوم هست)،مشکل چیه؟
ما در طبقه چهارم یک آپارتمان ۴ طبقه تک واحدی ساکن هستیم، میخواستم یک منبع آب اختصاصی ۳۰۰ لیتری بدون پمپ روی پشت بام بگذارم (چون روزی ۲ ساعت آبمون قطع میشه) و خروجی آب این منبع رو به ورودی آب سرد آبگرمکن دیواری واحدمون متصل کنم (با در نظر گرفتن ۳شیر یکطرفه خودکار و شیر فلکه های گازی) با این کار در زمان قطع آب ، با باز کردن شیر های آب گرم داخل ساختمان ، آب ذخیره منبع وارد واحد می شود.
حالا ۲ تا سوال داشتم.
اول اینکه آیا این طرح عملیه؟ و آبگرمکن جواب میده؟
و دوم اینکه با توجه به اینکه ورودی آب منبع لوله ی یک اینچه، این مساله باعث نمیشه که به کولر آبی روی پشت بام آب نرسه؟!
ورودی آب منبع لوله یک اینچه و وردی آب کولر یک شلنگ نازکه ، بالطبع همه فشار آب در منبع خالی میشه و فشار چندانی برای ریختن به کولر نمی مونه
چندروزی هست که یه منبع پلی اتیلنی روی خرپشته برای واحد طبقه آخر نصب کردم. نصاب انتهای کار گفت که بعدا سر فرصت دو سه تا سوراخ روی درب منبع بزنم. سوال بنده اینه که اینکار چقدر لازمه؟ و دوم اینکه اگر انجام بشه با توجه به اینکه نفوذ نور به داخل این مخازن باعث جلبک زدن آب میشه اینکار منجر به این اتفاق و تبعات بعدی اون نخواهد بود؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
خسته نباشید ی سوال فنی داشتم ما ی ساختمان دو طبقه داریم که مجوز اب برای طبقه نداره و ب همین دلیل از یک ورودی آب استفاده میشه و ب همین خاطر در بعضی از ساعات ب طبقه دو اب نمیاد ( مخزن آب بالای پشت بام برای طبقه دو هست)
میخواستم پمپ آب رو جلوی مخزن بزارم .هر جور فکر میکنم نمیشه پمپ رو نصب کنم که جریان آب ورودی و خروجی با هم تداخل نداشته باشند
اگر لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
آیا میشه یه منبع دیگه روی پشت بام بذارم و به همان شیر وصل کرد تا زمانی که برق ندارم و یا دلایل دیگر آب واحدها قطع نشه؟
لطفا راهنمایی کنید
میشه راه دارد با تشکر انشاالله ک دعای خیر بنده برای سلامتی شماها وامواتان مصلحت خیر باشد ، یا حق.
در صورتیکه مسیر بای پس اجرا شده باشد، با بازکردن فلکه بای پس می توانید از آب استفاده کنید.
استفاده میکنیم، ضمناً آبگرمکن ایستاده در خانه ی پارکینگ قرار دارد که آب گرم پارکینگ و طبقه دوم را تامین می کند، مشکل از فشار آب طبقه دوم هست، که آب گرم فشارش خیلی کم هست، به طوری که فقط از ساعت ده شب به بعد آب گرم میاد، یا در تابستان حتی آب سرد هم قطع می شود. راهی هست که موتور در طبقه دوم نصب شود که مشکل آب سرد و گرم را حل کند. چون اگه پارکینگ موتور نصب شود صدا ممکن است اذیت کند ساکنین خانه ی پارکینگ را؟. یا بهترین راه برای ما چیست؟. پشت بام هم داریم، خیلی ممنونم.
ما برای واحد خودمون که طبقه پنجم هست بخاطر اینکه تقریبا در کل طول روز فشار اب کافی نیست یک منبع نصب کردیم که کفاف مصرف یک روز رو بده و هرشب تقریبا ساعت 1 یا 2 پمپ رو به برق وصل میکنیم که اب رو میکشه بالا و منبع رو پر میکنه ولی مشکلی که داریم این هست که خیلی از اوقات صدای وارد شدن اب به منبع به قدری نیست که ما بشنویم و مجبوریم بریم بالا و مخزن رو چک کنیم و ببینیم که ایا اب میاد یا خیر حالا میخوام بدونم که ایا کاری میشه کرد که بدون بالا رفتن متوجه پر شدن منبع شد؟
يك ساختمان سه طبقه با هر طبقه 2واحد هستيم در كل 6 واحد 70 متري. براي پمپ و منبع و منبع تحت فشار راهنمايي مي فرماييد.
من در قشم زندگی میکنم و اینحا عموما فشار آب شهری کم است و شب ها به قدری کم که میشه گفت قطع است
منزل من در یک آپارتمان ۴ طبقه ۱۲ واحدی هست که کنتر های آب مجزا دارند و من طبقه چهارم ساکن هستم و بیشتر مواقع یک نفر هستم و سیستم آبگرمکن اینحا هم منبعی و برقی می باشد
در بالا پشت بام فقط یک لوله آب برای هر واحد رفته که من سوال کردم چی هست گفتن که منبع میزاری فشار آب ورودی به منبع کم باشه آب از منبع بر میگرده تو لوله و استفاده می شه
حالا سوال بنده این است من میتونم از یک منبع استفاده کنم و از آن یک لوله اب ورودی رو تامین کنم و از همان لوله آب به ساختمان برگرده و کل آب مصرفی از منبع باشه که بتوانم برای فشار آب بیشتر هم یک پمپ بعد منبع بگذارم
در کل و خلاصه ذخیره آب و فشار بیشتر نیاز دارم
ممنون از شما
با شماره های سایت تماس بگیرید و یا از طریق لینک زیر درخواست بدید
https://piping24.ir/order
نوشتید در اراک خدمات میدید ولی در قسمت درخواست خدمات در انتخاب شهر ، اراک نیست
قضیه چیه ؟
احتمالا مشکل فنی بوده که برطرف شده
درخدمتتون هستیم
یک مخزن ۱۰۰۰ لیتری روی پشت بام خانه یک طبقه نصب است
از یک انشعاب به صورت جداگانه برای ورودی و خروجی مخزن استفاده شده
خروجی مخزن دارای یک شیر یکطرفه و یک شیر باز و بست خروجی آب میباشد مشکل اینجاس که اگر آب شهری قطع نباشد و شیر قطع خروجی آب مخزن باز باشه آب از قسمت خروجی وارد مخزن میشود و اگر شیر خروجی مخزن بسته نشود مخزن پر شده و آب از درب مخزن سرریز میشود
شیر یکطرفه هم ب تازگی تعویض شده و امکان معیوب بودن شیر وجود ندارد
دلیل ورود آب و پر شدن مخزن از انشعاب خروجی چی میتونه باشه؟
با تشکر
با توجه به توضیحات شما، دلیل ورود آب و پر شدن مخزن از انشعاب خروجی میتواند یکی از موارد زیر باشد:
شیر یکطرفه به درستی نصب نشده است. ممکن است شیر یکطرفه به درستی در محل خود قرار نگرفته باشد یا ممکن است اتصالات آن به درستی آب بندی نشده باشند.
شیر یکطرفه معیوب است. اگر شیر یکطرفه به تازگی تعویض شده باشد، احتمال معیوب بودن آن کم است. اما اگر شیر یکطرفه قبلاً نصب شده بود، ممکن است معیوب باشد.
نشتی در اتصالات لولهها. ممکن است در اتصالات لولههای ورودی و خروجی مخزن نشتی وجود داشته باشد که باعث ورود آب به مخزن میشود.