در ادامه مطلب نحوه نصب رادیاتور پنلی این بار قصد داریم تا در خصوص طریقه نصب رادیاتور پره ای توضیحاتی را بیان کنیم.

 

 رادیاتورها تجهیزات گرمازایی هستند که در صورت استفاده از آن ها دیگر درگیر دردسرهای بخاری نشده و می توان به جرات گفت میزان امنیت این وسیله بسیار زیاد است.

رادیاتورها در مدل های رادیاتور پنلی، قرنیزی، شیشه ای، حوله خشک کن و پره ای تهیه و تولید می شوند، که در ادامه این مطلب قصد داریم تا با بیانی ساده طریقه نصب رادیاتور پره ای را توضیح دهیم.

برای اطلاع از قیمت خرید انواع رادیاتور شوفاژ لینک خرید رادیاتور از دیجی کالا را لمس کنید.

شما می توانید با بررسی ادامه این مطلب به شکلی با نحوه نصب این مدل رادیاتور آشنا شوید، که برای انجام این کار هیچ نیازی به مجری تاسیسات نداشته باشید.

 

لوازم نصب رادیاتور پره ای

به طور حتم نصب رادیاتور پره ای نیاز به یک سری لوزام و تجهیزات خاص دارد، که در ادامه لیست این ابزار را بیان می کنیم:

توجه

قبل از نصب رادیاتور باید دیواری که قرار است رادیاتور بر روی آن قرار بگیرد، را به خوبی بررسی کنید تا در صورت سست بودن دیوار ابتدا اقدامات لازم در جهت مقاوم سازی آن را انجام دهید.

بعد از تهیه ابزار ذکر شده در قسمت فوق می توانید کار نصب رادیاتور پره ای را بر اساس مراحل ذیل انجام دهید، که شامل دومرحله جداگانه با اهداف آماده کردن رادیاتور به منظور نصب و قرار دادن آن بر روی دیوار می باشد.

 

نحوه آماده کردن رادیاتور پره ای به منظور نصب

  1. تنظیم تعداد پره های رادیاتور

همانطور که می دانید یکی از جمله مزیت های رادیاتور پره ای در مقایسه با رادیاتور پانلی مربوط به امکان محاسبه تعداد پره های رادیاتور بر اساس مساحت می باشد.

بنابراین شما می توانید در ابتدای کار بر اساس تعداد نفرات، متراژ ساختمان، میزان انرژی حرارتی مورد نیاز و سایر پارامترهای مد نظر به راحتی پره های رادیاتور را افزایش و یا کاهش دهید.

  1. آماده کردن شیرهای رادیاتور

قبل از نصب رادیاتور پره ای باید مقدمات لازم در جهت نصب آن را انجام دهید، یکی از این اقدامات آماده کردن شیرهای رادیاتور می باشد.

پس برای این منظور شیرهای رفت و برگشت رادیاتور را که در قسمت بالا و پایین آن وجود دارند، باز کرده و چند لایه نوار لوله یا نوار تفلن را به خوبی به دور آن ها بپوشانید.

برای تهیه نوار تفلن کافیست لینک خرید نوار تفلن از دیجی کالا را لمس کنید.

  1. نصب شیر هواگیری

یکی از تجهیزات بسیار ضروری در رادیاتور مربوط به قرار دادن شیر هواگیری بر روی آن می باشد، بنابراین قبل از اقدام به نصب رادیاتور پره ای شیر هواگیری رادیاتور را در قسمت بالای آن نصب کنید.

طریقه نصب رادیاتور پره ای 1

برای این منظور ابتدا شیر را با کمک دست بسته و سپس با کمک آچار مناسب آن را سفت کنید، فقط به خاطر داشته باشید که نباید بیش از حد شیر را بپیچانید وگرنه حلقه اورینگ آن هرز خواهد شد.

جهت اطلاع از قیمت خرید انواع آچار و تهیه آن روی لینک خرید آچار از دیجی کالا بزنید.

  1. اتصال مهره دنباله شیر به رادیاتور

برای نصب شیرهای رفت و برگشت بر روی رادیاتور پره ای لازم است تا ابتدا مهره نگه دارنده شیر را بر روی بدنه رادیاتور اتصال دهید.

برای این منظور مهره را با کمک آچار فرانسه به بدنه کناری رادیاتور تا حدی بپیچانید که فقط یک ردیف از رزوه های آن برای قرارگیری شیر بر روی آن مشخص باشد.

در این مرحله رادیاتور پره ای آماده نصب بر روی دیوار است. حال چگونه می توان آن را بر روی دیوار قرار داد؟

مراحل نصب رادیاتور پره ای بر روی دیوار

اولین مرحله بعد از آماده کردن رادیاتور به منظور نصب بر روی دیوار این است که محل مناسب برای قرارگیری رادیاتور را بر روی دیوار مشخص کنید، سپس:

  1. عرض دیوار را با کمک متر اندازه بگیرید.
  2. نقطه مرکزی دیوار که قرار است رادیاتور در وسط آن قرار بگیرد را علامت بزنید.
  3. بعد از پیدا کردن مرکز دیوار، باید مرکز پایه های دیواری رادیاتور که در پشت آن قرار دارند را پیدا کنید.

منظور از مرکز پایه های دیواری رادیاتور فاصله بین پایه دیواری سمت راستی و سمت چپی می باشد، که بهتر است برای انجام این کار رادیاتور را بر روی زمین به پشت بخوابانید و سپس با کمک متر وسط این دو پایه را مشخص کنید.

  1. تعیین فاصله بین دو پایه دیواری رادیاتور

همانطور که در قسمت ابزار مورد نیاز برای نصب رادیاتور گفتیم، چهار عدد پایه دیواری برای نصب این وسیله مورد نیاز است که در چهار قسمت راست، چپ، بالا و پایین آن قرار می گیرند.

برخی از مدل های رادیاتور دارای دو عدد پایه دیواری هستند که بلندتر از مدل های چهارتایی می باشند.

بنابراین بعد از اندازه گیری و مشخص کردن مرکز دو پایه سمت راستی و سمت چپی، نوبت به اندازه گیری و مشخص کردن فاصله یا ارتفاع بین دو پایه بالایی و پایینی رادیاتور پره ای می رسد.

برای این منظور نیز بهتر است رایاتور را به پشت بر روی زمین قرار دهید و با کمک متر این دو فاصله را اندازه بگیرید.

  1. اندازه گیری ارتفاع پایه پایینی بر روی دیوار

حال نوبت به مشخص کردن ارتفاع پایه پایینی رادیاتور بر روی دیوار می رسد، پس برای این منظور متر را در قسمت کف زمین قرار داده و تا محل شیر برگشت رادیاتور که بر روی دیوار از قبل نصب شده است، بالا آورده و سپس با مداد علامت بزنید.

طریقه نصب رادیاتور پره ای 2

لازم به ذکر است که چنانچه شیر برگشت بر روی دیوار وجود نداشت، شما می توانید بر اساس فاصله استاندارد رادیاتور از کف زمین که در حدود 20 سانتی متر می باشد، پایه پایینی رادیاتور را بر روی دیوار علامت بزنید.

  1. پیدا کردن مرکز رادیاتور بر روی دیوار

در مراحل قبلا فاصله بین دو پایه دیواری را به منظور پیدا کردن مرکز رادیاتور اندازه گیری کرده اید، حال در این مرحله نوبت مشخص کردن مرکز رادیاتور بر روی دیوار می رسد.

برای این منظور رادیاتور را در محلی که قصد نصب آن را دارید به صورت خوابیده و چسبیده به دیوار قرار دهید و سپس مرکز آن بر روی دیوار علامت بزنید.

  1. مشخص کردن محل دقیق قرارگیری رادیاتور بر روی دیوار

مهمترین مسئله در زمان نصب رادیاتور پره ای تراز بودن آن می باشد که نقش بسیار مهمی در راندمان رادیاتور دارد.

برای این منظور و پیدا کردن محل دقیق نصب آن بر روی دیوار از پایه های دیواری رادیاتور استفاده کنید.

به این صورت که پایه دیواری را بر روی محل نصب مورد نظر قرار داده و محل قرارگیری آن ها در پشت رادیاتور را بر روی دیوار علامت بزنید.

شما همچنین می توانید از تراز بنایی برای تراز کردن رادیاتور پره ای کمک بگیرید.

چنانچه قصد تهیه این ابزار را دارید، ابتدا راهنمای خرید بهترین تراز بنایی دستی و لیزری را مطالعه کرده و سپس لینک خرید تراز بنایی از دیجی کالا را لمس کنید.

  1. سوراخ کردن دیوار و نصب پایه ها

بعد از مشخص کردن محل قرارگیری پایه های دیواری، با کمک دریل محل های مشخص شده بر روی دیوار را با مته متناسب با سایز رول پلاگ ها سوراخ کنید.

سپس هر چهار عدد پایه را بر روی سوراخ ها قرار داده و با کمک پیچ و رول پلاگ آن ها را به خوبی بر روی دیوار محکم کنید. بعد از اتمام نصب پایه ها از تراز بودن آن ها بر روی دیوار مطمئن شوید.

طریقه نصب رادیاتور پره ای 3

  1. قرار دادن رایاتور بر روی دیوار

چنانچه از تراز بودن و همچنین محکم بودن پایه های دیواری نگه دارنده رادیاتورها مطمئن شدید، رادیاتور را بر روی پایه ها قرار دهید و پیچ های نگه دارنده آن ها را ببندید.

  1. اتصال شیرهای رادیاتور

با کمک آچار فرانسه شیرهای رادیاتور در هر دو طرف بالا و پایین آن را ببندید و بعد از اطمینان از اتصال درست شیرها می توانید آن ها را باز کنید ،تا رادیاتور شروع به کار کند.

طریقه نصب رادیاتور پره ای 4

در این مطلب ما سعی کردیم تا طریقه نصب رادیاتور پره ای را با بیانی ساده برای شما علاقه مندان توضیح دهیم.

آن دسته از افرادی که قصد نصب رادیاتور پره ای ایران رادیاتور را دارند نیز می توانند از این مطلب استفاده کنند.

چرا که طریقه نصب این محصول نیز مانند توضیحات بیان شده در این متن می باشد.

طریقه نصب رادیاتور پره ای 5

با این حال چنانچه برای انجام این کار نیاز به کمک داشتید همکاران ما در گروه تاسیسات 24 ساعته دارای تخصص کافی در زمینه نصب رادیاتور پره ای هستند.

بنابراین همین الان برای ثبت سفارش با ما تماس بگیرید و یا فرم درخواست سرویسکار متخصص را پر کنید.

اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفه‌ای دارید

همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتی‌تان را در اسرع وقت برطرف کنیم

درخواست سرویسکار متخصص

منبع انگلیسی

 
 

 

 

اشتراک گذاری این صفحه