یکی از خدمات ما تعمیر پکیج در محل می باشد، در این مطلب در مورد تعمیر پکیج در پاسداران اطلاعات را ارائه می دهیم.
اولین قدم برای تعمیر پکیج، آشنایی با قطعات آن است. در ادامه معرفی اجزای پکیج دیواری ما سعی کردیم تا اجزای تشکیل دهنده پکیج و نقش هر کدام در این دستگاه را با زبان ساده بیان کنیم.
- شیر اطمینان:
یک نوع شیر است که به عنوان دریچه تخلیه فشار، در زمانی که فشار و دمای دستگاه از حد نرمال ( 5/1 تا 7/0 ) بالاتر رود، برای جلوگیری از انفجار دستگاه، خروجی آن را باز کرده و آب اضافی را خارج می کند.
- پرشر سوئیچ دما :
این قطعه دمای مناسب پکیج را کنترل می کند و با تنظیم مناسب دما سبب جلوگیری از هدر رفت دما می شود.
- پرشر سوئیچ فشار:
فشار دستگاه را اندازه گیری می کند.
- برد پکیج:
این قطعه در واقع نقش مغز متفکر پکیج را دارد که تمام دستورات را به سایر قطعات صادر می کند.
- فلوسوئیچ :
این قطعه در مسیر آب کار گذاشته می شود و در واقع یک کلید قطع و وصل الکتریکی است که آب گرم را تشخیص می دهد.
- پمپ سیرکولاتور:
این پمپ نقش جبران کننده فشار آب گرم در پکیج را در زمان کمبود فشار آب گرم بر عهده دارد.
- شیر پرکن :
در زمانی که هنوز پکیج به آب لوله کشی وصل نشده، از این شیر به منظور پر کردن لوله های پکیج از آب استفاده می شود.
- NTC :
این قطعه در واقع یک سنسور حرارتی است. در مواقعی که دمای لوله ها بیش از حد نرمال بالا می رود، NTC، دستور خاموشی پکیج را به برد می دهد.
- شیر تخلیه:
همانگونه که از اسم آن معلوم است در زمانی که بخواهیم آب داخل پکیج را تخلیه کنیم از این شیر استفاده می کنیم.
- پرشر سوئیچ دود :
در زمان احتراق در پکیج، تخیله دود ایجاد شده توسط این قطعه کنترل می شود.
- شیر هواگیری :
این شیر به منظور تخلیه هوای داخل پکیج نصب شده است. با شروع فصل سرما و برای استفاده دوباره از پکیج، هواگیری پکیج نقش به سزایی دارد. برای این کار کافیست تا شیر هواگیری را با آچار مخصوص آن باز کنید تا هوای آن خارج شود. به یاد داشته باشید برای انجام هواگیری باید اول پکیج را خاموش کنید. اگر از پکیج ایران رادیاتور استفاده می کنید، می توانید مقاله نحوه هواگیری پکیج ایران رادیاتور را مطالعه کنید.
- فلومتر پکیج :
در پکیج های امروزی به جای فلوسوییچ از فلومتر استفاده می کنند که علاوه بر تشخیص آب گرم، میران دبی آب ( مقدار آبی که در نقطه مشخصی در واحد زمان عبور می کند ) را تشخیص می دهد.
- سیستم ضد یخ زدگی پکیج :
اگر در فصل زمستان پکیج را در مکان های سرد مانند بالکن نصب کنیم، لوله ها دچار یخ زدگی خواهند شد. به منظور جلوگیری از یخ زدگی، در داخل این سیستم از ضد یخ مخصوص پکیج استفاده می شود تا جلوی آسیب های احتمالی ناشی از یخ زدگی و ترکیدگی لوله های پکیج گرفته شود.
- شیر برقی گاز:
این قطعه نقش مهمی در پکیج را عهده دار است که جریان گاز را تنظیم کرده و به مشعل می رساند.
- شیر سه راهی :
هدف از یک شیر سه راهه کنترل جریان آب در لوله است به این شکل که با باز کردن آب دو لوله، آنها را با یکدیگر برای جریان در لوله دیگر مخلوط می کند یا اینکه آب داخل یک لوله را برای جریان در دو لوله تفکیک می کند.
- مبدل ثانویه :
این مبدل با گردش آب گرم سبب گرم شدن آب مصرفی می شود.
- منبع انبساط :
در مواقعی که دمای آب بسیار بالا می رود، در نتیجه فشار آن نیز افزایش پیدا می کند، منبع انبساط آن دما و فشار را خنثی می کند. چرا که لوله ها فضای کافی برای فشار را مضاعف ندارند. اگر منبع انبساط شما نشتی دارد، مقاله نحوه تعویض منبع انبساط را حتما بررسی کنید.
به شما توصیه می کنیم از سرویس پکیج که عموما به شکل دوره ای صورت می گیرد، غافل نشوید، چرا که به واسطه این کار شما می توانید به میزان زیادی در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید. همکاران ما در گروه تاسیسات 24 ساعته می توانند این خدمت را برای شما انجام دهند.
اهمیت این کار بیشتر در آغاز شروع فصل جدید احساس می شود تا بتوان پکیج دیواری را برای تغییر از حالت تابستانه به زمستانه آماده کرد.
در ادامه شما را با مشکلات رایج انواع پکیج آشنا می کنیم. با ما همرا باشید.
- چرا فشار پکیج کم می شود؟
- وجود نشتی در شیر پرکن
- رسوب گرفتگی در مبدل و توری فلوسوییچ
- تنظیم نبودن فشار باد منبع.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله فشار مناسب پکیج مراجعه کنید.
- علت انفجاری روشن شدن پکیج چیست؟
- تنظیم نبودن فاصله میان الکترد جرقه زن تا مشعل
- مسدود بودن دودکش
- تنظیم نبودن فشار گاز در شیر برقی دستگاه.
- علت سرد بودن آب باوجود روشن بودن پکیج چیست؟
- هواگیری لوله ها
- وجود رسوب در لوله ها
- خرابی پمپ سیرکولاژور
- تنظیم نبودن درجه آب گرم
- گرفتگی مدار سیستم
- تنظیم نبودن توان پکیج با متراژ ساختمان
اگر از پکیج بوتان استفاده می کنید، مقاله آموزش سرویس پکیج بوتان را ملاحظه کنید.
همچنین مشاهده فیلم علت سرد و گرم شدن آب پکیج و نحوه رفع آن می تواند برای رفع این مشکل مفید باشد.
شما می توانید با نصب کردن پکیج در حالت تراز، استفاده از لوله کشی مناسب، بررسی مطلب اجرای لوله کشی پکیج می تواند به شما کمک کند، کم کردن مصرف آب ورودی، تعویض شیرآلات قدیمی به کار رفته شده با شیرآلات جدید، انجام رسوب زدایی و همانطور که قبلا اشاره کردیم با سرویس دوره ای پکیج، علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی، راندمان پکیج خود را افزایش داده و کمتر درگیر تعمیر آن شوید.
حال اگر باز هم با توجه به انجام تمامی این ملاحضات پکیج شما دچار مشکل شد، شما می توانید در هر ساعت از شبانه روز با ما ارتباط برقرار کنید و بدون نگرانی از نتیجه کار تعمیر پکیج خود را به گروه تاسیسات 24 ساعته بسپارید.
متخصصان ما تعمیر انواع پکیج را در پاسداران و همچنین سایر محله های آن اعم از گلستان، اختیاریه، احتشامیه، هروی، شهرک شهید چمران، فرمانیه، اقدسیه، حصار بوعلی، دروس و ضرابخانه انجام خواهند داد . اگر نام محله شما در لیست نیامده، به معنی عدم ارائه خدمات نمی باشد.
برخی از سوابق کاری ما مربوط به نصب ، سرویس و تعمیر پکیج
نظر جناب آقای قهرمانی در مورد تجربه استفاده از خدمات ما در زمینه تعمیر پکیج
مزیت گروه تاسیسات 24 ساعته علاوه در به کارگیری افراد متخصص در این امر، در دسترس بودن ما در تمام مناطق تهران بدون دریافت هزینه ایاب و ذهاب می باشد.
همکاران ما در گروه تاسیسات 24 ساعته برای کلیه خدمات تاسیساتی برای تعمیر انواع پکیج ها اعم از بوتان، بوش، ایران رادیاتور، فرولی، گلدایران و سایر برندها آماده خدمت رسانی می باشند. همین حالا با شماره های موجود در همین صفحه تماس بگیرید.
پکیج مدل بوتان پارما22 دارم که تازگی خاموش میشه بعضی وقتها بخوصوص شبها وقتی رادیاتورها گرم میشه و دوی حالت خودکار میخواد دوباره روشن بشه روشن نمیشه وچراغ قرمز میشه وثابت میمونه مشکل چیه ممنون میشم راهنماییم کنید تشکر
پکیج وتان ما بعد از یکحمام مناسب دیگر شعله ندارد و موتور سیرکوله کار می کند ولی شعله و جرقه ندارد
پکیج فرولی هست