یکی از موارد خیلی مهم در ساختن یک ساختمان تامین حرارت و گرما در ساختمان ها می باشد. حرارت و گرما یکی از عوامل تامین آسایش در خانه ها به شمار می رود.
قبلا در ساخت خانه های قدیمی هر چند ستون ها و زیر ساخت های امروزی وجود نداشت ولی استفاده از خشت و گل و ایجاد دیوارهای قطور باعث شده بود تا گرمای داخل خانه بسیار خوب تامین شود.
البته این قطر دیوارها تنها برای تامین گرما مفید نبودند و حتی خنکای محیط را هم به دلیل سد محکمی که در مقابل حرارت ایجاد می کردند تامین می کردند.
اما امروزه ساختمان ها را با کمترین قطر دیوار می سازند. تا هم وزن ساختمان پایین تر بیاید و هم امکان استفاده از فضای بیشتر را داشته باشند و شاید هم مصالح کمتری استفاده شود.
استفاده از عایق حرارتی در پشت دیوار خانه
درست همین موضوع ما را مجبور می کند برای تامین آسایش حرارتی و صوتی خود از عایق هایی به عنوان عایق صوتی و عایق حرارتی استفاده کنیم که در این مقاله قصد کرده ایم تا انواع عایق حرارتی را با هم مرور و ببینیم کدام نوع بهتر است. پس در ادامه ما را همراهی کنید.
لزوم ایجاد عایق حرارتی
استفاده از عایق های حرارتی به دو منظور مد نظر کارشناسان ساختمان سازی قرار گرفته است. اول اینکه بار گرمایی محیط خانه را بالاتر برده و ضریب از دست دادن انرژی و یا به قول خودشان کاهش مصرف انرژی را بالاتر ببرند.
اتلاف گرما در زمستان باعث می شود محیط خانه به راحتی گرم نشود و متاسفانه این موضوع با پرداخت بهای زیاد تجربه به دست آمد.
در ایران ساختمان هایی که در چند دهه گذشته ساخته شدند اصلا قابلیت حفظ گرما را ندارند. عدم استفاده از یک عایق مناسب حرارتی در کف ساختمان ، دیوارها و سقف باعث می شود به راحتی حرارت از بدنه ساختمان خارج شود .
موضوعای که حتی با دو جداره کردن پنجره ها هم خیلی خود را نشان نمی دهد و برخی از افراد می پرسند که چرا خانه ما با اینکه ساختار پنجره ها را هم تغییر داده ایم باز سرد است همین موضوع نبود عایق های حرارتی در بدنه ساخت ساختمان می باشد.
از طرفی هدف دوم کارشناسان ساخت ساختمان جلوگیری از ورود حرارت به ساختمان ها می باشد. حتما برای شما هم پیش آمده که در تابستان گرمای بیش از اندازه داخل خانه شما را کلافه کرده و حتی گاهی اذعان دارید که هوای بیرون خنک تر است.
این دلیل هم دقیقا به همین خاطر است. شما با نداشتن عایق های حرارتی در ساختمان خود باعث می شود گرمای بیرون وارد خانه شود و در خانه به دلیل محسور بودن به اصطلاح دم کند و یا گرما ماندگار شود.
وقتی هوا راحت در جریان نیست ولی گرما بر محیط خانه اثر می گذارد.
در همان تابستان داغ شدن زیاد دیوار های خانه باز هم پرت انرژی سرمایشی شما را به همراه خواهد داشت.
در نتیجه استفاده از عایق حرارتی به منظور جلوگیری از ورود هوای داغ در تابستان و خروج گرما در زمستان امری حیاتی برای خانه های نو ساز است.
قبلا در مقاله دلایل گرم نشدن گرمایش از کف گفتیم که نبود عایق بندی در زیر لوله های گرمایش از کف یکی از دلایل پرت انرژی گرمایشی است.
هزینه عایق بندی ساختمان
صرف نظر از اینکه عایق های حرارتی جلوی پرت انرژی گرمایی و سرمایشی خانه را می گیرد اما به نظر می رسد هزینه هایی را برای افراد به دنبال داشته باشد.
استفاده از عایق مناسب در کف و سقف خانه و دیوار ها و حتی لوله ها و سطوح داغ و خنک باعث می شود تا هزینه هایی را برای شما ایجاد کند.
طبیعتا نوع عایق، میزان و حجم عایق بندی ، فضای مورد نیاز برای عایق بندی و میزان دستمزد استادان این موضوع هزینه های متفاوتی را برای شما به همراه خواهد داشت که البته جنس و نوع عایق حرارتی بیشتری اهمیت را در هزینه ها دارد.
اما آنچه که مسلم است این است که با ایجاد عایق در خانه نه تنها آسایش خود و خانواده را بیشتر تضمین کرده اید بلکه استفاده از عایق میزان زیادی از مصرف انرژی را در خانه های شما کاهش می دهد.
در دراز مدت خواهید دید که این عایق های حرارتی تا چند ده هزار تومان شاید در ماه میزان هزینه های شما را کاهش داده و این موضوع باعث می شود در کوتاه ترین زمان تمامی هزینه های شما برای این موضوع بازگردد.
در نظر داشته باشید تمامی مصالح ساختمانی این روز ها مانند آجر، شیشه، سیمان، چوب و ... خود عاملی برای انتقال انرژی هستند و به هیچ عنوان استفاده از این مصالح نمی تواند جلوی خروج انرژی را بگیرد.
بر اساس مطالعات و تحقیقات استفاده از عایق های حرارتی ساده در ساختمان حدود 55 درصد مصرف انرژی را کاهش می دهد و کیفیت گرمایش و سرمایش خانه ها را بالاتر می برد.
چه عواملی در انتخاب عایق حرارتی ساختمان باید در نظر گرفته شوند؟
این سئوال به قدری اهمیت دارد که قبل از پرداختن به انواع عایق ها لازم دانستیم که آن را مشخص کنیم. متاسفانه برخی از استادان بی تجربه و یا باتجربه ولی کم سواد استفاده از عایق های صوتی و حرارتی را موضوعی برای پر کردن جیب برخی از کارخانه ها اعلام می کنند که با صراحت باید این موضوع را رد کنیم.
برخی دیگر معتقد هستند که استفاده از این عایق ها باعث می شود تا مصالح به خوبی خود را نگرفته و پس از مدتی ترک بخورند که این موضع هم به کل اشتباه است و اگر مصالح به خوبی انتخاب شوند و عایق استانداردی به کار برده شود به هیچ عنوان ضرری برای سازه ندارد.
نکته مهمی که در عایق های حرارتی باید در نظر داشت تمامی نکات مختص خود عایق است. اگر شما عایق خوبی را برای ساختمانتان انتخاب کنید نگرانی دیگری بابت موضوعاتی که سایرین تشریح می کنند نخواهید داشت.
برای انتخاب یک عایق حرارتی استاندارد و معتبر و با کیفیت موارد زیر را در نظر داشته باشید:
- عایق حرارتی باید مقاومت حرارتی بالایی داشته باشد
- عایق های حرارتی باید نسبت به حریق مقاوم باشند و حتی المقدور آتش نگیرند.
- در ساخت عایق های حرارتی از مواد سمی نباید استفاده شده باشد
- یک عایق حرارتی خوب در مقابل فشار و وزن قابلیت خود را از دست نمی دهد
- عاق های حرارتی مناسب ساختاری با ثبات دارند و دچار چروک و چسن خوردگی در اجرا نمی شوند
- عایق های حرارتی باید در مقابل اشعه ماوراء بنفش و مادون قرمز مقاومت زیادی داشته باشند
- عایق های حرارتی باید ضد قارچ و میکروب باشند
- در مقابل گرما و سرما حالت انقباضی و انبساطی شدیدی نداشته باشند
- هیچ واکنش شیمیایی فعالی نباید داشته باشند و در واقع باید خنثی باشند.
- عایق های حرارتی باید خاصیت مویینگی و چگالی خوبی داشته باشند.
عایق های حرارتی بصورت صفحه ای ، آجری، ورقه ای ، نواری و تخته ای در بازار موجود می باشند و به فروش رسانده می شوند.
برخی از عایق ها هم خاصیت حرارتی دارند و هم خاصیت صوتی که در انتخاب عایق بهترین انتخاب می توانند باشند.
حتی از این عایق ها می توان کاربرد های دیگری را هم گرفت. مثلا اگر حضور ذهن داشته باشید در مقاله کاهش صدای پمپ آب خانگی از این عایق ها به منظور کاهش صدای پمپ استفاده کردیم و اتفاقا بسیاری از مشتریان با استفاده از این ایده توانستند مشکل صدای پمپ خود را بر طرف کنند.
عوامل داخلی در انتخاب عایق حرارتی
انتخاب عایق حرارتی بر اساس پارامتر های توضیح داده شده خیلی به خود عایق مرتبط بودند. اما آیا انتخاب یک عایق حرارتی مناسب می تواند بر اساس موقعیت و نوع ساختمان هم تفاوتی داشته باشد؟
بله .این موضوع اتفاقا اهمیت زیادی هم دارد. شرایط محیطی مانند دما و رطوبت محیط شما ، میزان بارندگی ، میزان سر و صدا، میزان جریان با حتی و ... در این خصوص نقش بسزایی دارند.
مثلا اگر خانه شما در محیطی مرطوب مانند شمال کشور باشد باید عایق حرارتی شما تا حدود زیادی خاصیت ضد رطوبتی هم داشته باشد.
اگر خانه شما در مناطق شهری و یا کارگاهی است باید میزان مقاومت عایق حرارتی شما در مقابل صوت زیاد باشد و در واقع عایق صوتی هم باشد.
پس بهتر است قبل از اقدام به خرید عایق های حرارتی شرایط محیطی را هم به خوبی در نظر داشته باشید.
خوب تا اینجا به دلایل نیاز و شرایط انتخاب عایق های صوتی پرداختیم و در مقاله ای جداگانه عایق های صوتی را تشریح نمودیم.
اما در ادامه بهتر است انواع عایق های صوتی را با هم بشناسیم.
انواع عایق های حرارتی
امروزه با رشد تکنولوژی و ورود انواع فناوری های مختلف به بازار ساختمان سازی عایق های حرارتی هر روز نسبت به روزهای قبل تنوع بیشتری پیدا می کنند. شاید تا چند سال پیش تنها عایق حرارتی شناخته شده پشم سنگ و یا پشم و شیشه بود ولی امروزه استفاده از تکنولوژی های نانو و یا تکنولوژی های پیشرفته دیگر شناخته همه انواع عایق ها را مشکل تر کرده است.
اما با این حال متداول ترین نوع عایق ها به شرح ادامه متن می باشند:
- الیاف معدنی ( پشم معدنی)
با خرد کردن سنگ آتش نشانی دیر ذوب ماده این الیاف معدنی ساخته می شود. مهم ترین خصوصیت این عایق حراریت پایداری آن در شرایط مختلف ريال مقاومت به رطوبت ، نداشتن بو و عدم امکان رشد قارچ و کپک در آن می باشد.
عایق پشم معدنی ضد حریق است، انعطاف پذیری بالایی دارد و وظیفه عایق های صوتی را هم به خوبی انجام می دهد. از این نوع عایق برای سطوح سقف و پشت بام استفاده می شود.
ساختار عایق حرارتی پشم معدنی
- پشم شیشه
پشم و شیشه از قدیمی های عایق بندی برای لوله ها و سطوح می باشد و به خوبی امتحان خود را پس داده.
این عایق که از بافت های ریز شیشه تشکیل شده است پایداری زیادی دارد، نم را به خوبی جذب می کند و در مقابل رشد قارچ و کپک بسیار سر سخت است و بویی هم ندارد .
این عایق حرارتی متاسفانه نسبت به آتش و رطوبت مقاومت خوبی ندارد. استفاده از پشم شیشه در زیر لایه های سقف و یا پوشش های دیوارهای جانبی مرسوم است اما بهتر است با یک پوشش پلاستیکی همراه باشد.
عایق حرارتی پشم شیشه
جهت اطلاع از انواع پشم شیشه و جنس و مشخصات آنها بر رویلینک پشم شیشه بر روی دیجیکالا بزنید
- پشم سنگ
استفاده از سنگ های آذرین برای ساخت این نوع پوشش حرارتی باعث شده تا پشم سنگ اعتماد زیادی را به خود جلب کند.
این عایق حرارتی یکی از بهترین عایق های حرارتی و از سالم ترین آنها می باشد. وزن پایین و مقاومت بالای این عایق استفاده از آن را متداول کرده است.
این پوشش حرارتی هر چند رطوبت را جذب می کند و خیلی ضد آب نیست ولی با از دست دادن رطوبت خود همچنان سالم باقی می ماند و خاصین خود را حفظ می کند.
البته مقاومت کم پشم شنگ نسبت به بخار آب باعث می شود که در ساختمان های ن ساز که رطوبت بالایی دارند از تخریب و ترک خوردن آن جلوگیری شود و در ضمن ساختمان را در فصول گرم سال خنک نگه دارد.
عایق های حرارتی پشم سنگ را به عنوان عایق حرق هم می شناسند. این پوشش به خوبی در برابر آتش مقاوم است و از آن می توان در سازه های فلزی، چاهک آسانسور، تاسیسات الکترونیکی ، راهروهای فرار و ... به راحتی استفاده کرد .
در استفاده از عایق پشم سنگ باید یک پوشش بخار بند هم در نظر گرفته شود زیرا پشم سنگ از نوع عایق های سلول باز است که آب و بخار آب همانگونه که گفته شد را جذب می کند.
یکی دیگر از مزایای پشم سنگ طول عمر فوق العاده زیاد این نوع عایق حرارتی می باشد.
برای مشاهده مشخصات انواع پشم سنگ، آگاهی از قیمت آن و یا خرید اینترنتی بر روی لینک خرید پشم سنگ از سایت دیجیکالا بزنید.
ساختار عایق حرارتی پشم سنگ
- شیشه اسفنجی
این نوع عایق با استفاده از شیشه خالصی تهیه می شود که می تواند تا 20 برابر حجم خود منبسط شود. این عایق ها بصورت صفحات صلب و اسفنجی تولید می شوند.
ضد آب و ضد حریق هستند و نسبت به رشد حشرات موذی مقاومت بالایی دارند. برخلاف جنسش از مقاومت فشاری زیادی بهره می گیرند و ساخت پایداری دارند.
عایق حرارتی شیشه اسفنجی
- پرلیت
عایق های حرارتی پرلیت از نوعی سنگ آتش فشانی ساخته می شوند. این عایق ها بسیار سبک و غیر قابل اشتعال هستند.
ساختار آنها مقاومت صوتی بسیار زیادی ایجاد می کند، مواد آلی هستند و این موضوع باعث می شود با سایر اسیدها واکنش شیمیایی نداشته باشند، در برابر حشرات مقاومت زیادی دارند و نمی پوسند.
اما عایق های حرارتی پرلیت یک نقطعه ضعف اساس دارند و آن هم نداشتن مقاومت نسبت به فشار است و نکته بدتر اینکه جذب کننده آب هستند و به راحتی آب را می مکند.
عایق های حرارتی پرلیت
- تخته فیبر
با فشردن پشم نمد و سایر الیاف گیاهی به دست می آیند . در برابر حرارت پایداری خوبی دارند و یک مقاوم مکانیکی خوب به شمار می روند.
اما این عایق حرارتی به راحتی آب را جذب می کند و با کمترین میزان جذب آب خاصیت خود را از دست می دهد
اصلا در برابر آتش مقاوم نیست و به سادگی می سوزد و بدتر اینکه تشدید کننده آتش است. توصیه می شود در ساختمان از این نوع عایق ها استفاده نشود.
عایق حرارتی تخته فیبر
- تخته چوب پنبه ای
با فشردن چوب پنبه و صمغ خودش ساخته می شوند . این عایق ها مقاومت خوبی در برابر فشار دارند ولی اصلا در برابر کشش مقاوم نیستند.
در برابر رطوبت و پوسیدگی مقاومت بالایی دارند و به همین دلیل عایق رطوبتی خوبی هستند.
قیمت بالایی دارند ولی در عوض عایق حرارتی خوبی به شمار می روند زیرا انتقال حرارت از آنها مشکل است . شکننده هستند و در برابر آتش سوزی هم مقاومت زیادی ندارند.
جهت تهیه ورق چوب بنبه بر روی لینک خریدورق چوب بنبه از سایت دیجیکالا بزنید و بعد از خواندن نظرات کاربران و اطمینان از کیفیت جنس موجود و کاربرد آن برای مصرف ساختمان خود، خرید را انجام دهید.
عایق حرارتی چوب پنبه ای
- پلاستیک
یکی از بیشترین انواع عایق های حرارتی این روز های بازار را تشکیل می دهد و تنوع زیادی دارند.
عایق های حرارتی پلی استایرن، پلی یورتان، پلی اتیلن، پلی وینیل کلراید، اوره فرم آلدئید، انواع فوم ها، نیترل فوم و.... از انواع انها هستند.
این نوع عایق ها هر چند پایدار بوده و برای رشد میکروب مقاومت خوبی دارند ولی به راحتی آتش می گیرند.
عایق رطوبتی و حرارتی خوبی هستند و در برابر صوت نیز مقاومت زیادی دارند.
عایق پلی اتیلنی
- عایق الاستومری
یکی از جدیدترین انواع عایق می باشد که خاصیت حفظ انرژی بسیار بالایی دارند.
امروزه استفاده از این نوع عایق بسیار مرسوم شده زیرا هم در برابر رطوبت بسیار مقاوم هستند و هم در برابر آتش سوزی. مطابق با استانداردهای ارائه شده تا 70 درجه سرما و 100 درجه گرما را می توانند مقاومت کنند.
از این نوع عایق ها برای تاسیسات ساختمان و عایق بندی بسیار استفاده می شود و نمونه آن در مقاله کاهش صدای پمپ آب خانگی هم توضیح داده شد.
عایق الاستومری
عایق حرارتی کف طبقه اول
اکنون که با برخی از عایق های حرارتی آشنا شدید بهتر است کمی موضوع را جزئی تر کنیم. سئوال بسیاری از کاربران ما این است که بهترین عایق حرارتی کف ساختمان چیست؟
متاسفانه یکی از سرد ترین نقاط خانه ها کف ساختمان است . دلیل آن هم فضای باز پیلوت، جریان هوا و البته عایق نبودن کف و سقف ساختمان است.
در زمستان بخصوص سرد بودن کف ساختمان و محیط به شدت بر سرمای محیط می افزاید و نبود عایق باعث می شود پرت انرژی به شدت بالا برود و هر چه سیستم های گرمایشی زور می زنند نمی توانند محیط را گرم کنند.
بهترین راه برای حفظ گرما در ساختمان های طبقه اول و همکف استفاده از عایق های حرارتی است.
از جمله بهترین این عایق ها می توان استفاده از پارکت های چوبی که ساختاری چوبی دارند و نه طرح چوبی بر روی پروفیل های قوطی و یا چوبی را عنوان کرد.
جهت مشاهده انواع پارکت در طرح های مختلف به همراه قیمت بر روی لینک پارکت در سایت دیجیکالا بزنید.
در این نوع عایق بندی باید در بین این پروفیل ها عایق های حرارتی تعبیه شوند و بهترین این عایق ها عایق های پشم شیشه و یا پشم سنگ هستند.
البته از پشم شیشه و پشم سنگ هنگام استفاده از کفی کاذب و یا سرامیک هم باز گزینه مناسبی است.
این دو نوع عایق حرارتی به دلیل مقاومت بالای حرارتی و رطوبتی بهترین انتخاب هستند که می توانند تا حدود زیادی در کف ساختمان کاربرد عالی داشته باشند.
البته اگر قرار گرمایش از کف کار شود باز هم عایق های الاستومتری و یا عایق های فومی هم انتخاب خوبی هستند.
عایق کاری حرارتی قبل از گرمایش از کف
بهترین عایق حرارتی دیوار
در عایق های دیوار بهترین انتخاب عایق های الاستومتری هستند. این عایق ها را هم می توان در داخل دیوار و هم بر روی دیوار و پشت دیوار کار کرد.
قیمت بالایی ندارند و به راحتی در اغلب محیط ها کاربرد دارند.
از این عایق های حرارتی برای لوله ها، اسپلیت ها و داکت اسپلیت ها، بدنه بیرونی و داخلی دیوارها کاربرد دارند.
مقاومت بالایی نسبت به رطوبت و گرما و سرما دارند و بسیار انعطاف پذیر هستند. قبلا در مقاله کاهش صدای پمپ آب خانگی توضیح دادیم که حتی از این نوع عایق ها می توان برای کاهش صدای پمپ آب هم به دلیل خاصیت ضد صوتی آنها استفاده کرد.
جهت مشاهده این عایق به همراه مشخصات فنی بر روی لینک عایق الاستومری در سایت دیجیکالا بزنید.
استفاده از عایق حرارتی در خانه ها باعث می شود تا به راحتی در صرفه جویی هزینه های خود و همچنین گرما و آسایش خانه های خود اقدام نمایید.
گروه تاسیسات 24 ساعته بصورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات تاسیساتی به مشتریان خود می باشد.
ما خونه 110 متری 20 سال ساخت داریم خونه ما در فصل سرما از کف و دیوار ها سرد هستش و با گرمایشی شوفاژ هم کف گرم نمیشه فقط بالا تنه گرم تر میشه .
لطفا راهنمایی کنید کدوم عایق مناسبه وهزینه اش متری چنده ؟
درسرمارختخوابیاهرچیزیکابهدیوارنزدیک
باشدخیسمیشود،چهعایقیاستفادهدکنم
در رابطه با رطوبت هم بهتر است نفوذ داشته باشند.
بله بهترین عایق حرارتی که معمولا در ساختمان ها و بازسازی آن ها استفاده می شود ، عایق های حرارتی ( پشم سنگ و پشم شیشه و .. ) و عایق صوتی ( پشم شیشه و پلی استایلن و…) و عایق های رطوبتی ( ایزوگام و قیر و.. ) می باشد . یکی از مزیت های بهترین عایق حرارتی جلوگیری از اتلاف انرژی در ساختمان می باشد . به گونه ای که استفاده از آن در ساختمان در فصل تابستان باعث خنک نگه داشتن ساختمان می گردد و در فصل سرد سال از هدررفتن گرمای محیط داخلی جلوگیری می کند
برای عایق کاری لوله پلیکا چی پیشنهاد میدین. میخوام هواییکه از داخل رد میشه بوسیله حرارت حدود ۱۰۰ درجه زیاد اطراف لوله گرم نشه و هوا خنک انتقال پیدا کنه و خود عایق ضد حریق باشه چون برای داخل موتور خودرو استفاده میشه.
فروشنده نیستم و برای مصرف شخصی میخوام.
اگر راهنمایی بکنید ممنون میشم
ما خونه ای داربم که ساخته شده مشکلی که داریم به دلیل اینکه روی پارکینگ قرار گرفته کف خیلی سرده و همچنین دیوارها خیلی سرده و سرما رو به داخل میکشه و گرمایش بوسبله بخاری گازی صورت میگره شما چه پینشنهادی دارین که این مشکل رو حل کنیم ؟متشکرم
معمولا ساختمان طبقه اول باید از کف گرمایی انجام گردد ولی چون کار تمام شده است از رادیاتورها هم میشه استفاده کرد
وقت بخیر. ما در یک خانه ای زندگی میکنیم که طبقه پایین خالیه و همینطور ساختمون از سه طرف با هوای آزاد در ارتباطه و البته رادیاتورها هم خیلی کم هستن و پنجره ها دوجداره نیستن چون مستاجر هستیم نمیتونیم تغییرات خاصی در ساختمون اعمال کنیم در فصل سرد سرمای بسیار زیادی رو تحمل میکنیم به فکر عایق کاری افتادیم شما برای دیوارها و کف چه عایقی رو با چه ضخامتی پیشنهاد میکنید ؟
با سپاس فراوان
برای گرم کردن کف طبقه همکف که امکان وجود موریانه یا حشرات هست چه عایقی کاربشه خوبه ابته الان کف خونه موزائیک هست میخام اگه بشه روش عایق بکشم وسرامیکش کنم؟
اینکه عایق خاصی برای حشرات وجود داشته باشه رو نباید دنبالش بگردید ولی میتونید از عایق های حرارتی که از ایجاد قارچ و باکتری جلوگیری میکند و باعث گرمایش میشود که جنس آن از پشم شیشه میباشد را استفاده کنید.
جهت مشاوره میتونید با شماره های سایت تماس بگیرید و برای مشاوره درخواست سرویسکار کنید همکاران ما اگر بتونن و مقدور باشه تلفنی مشاوره میدن ولی اگر نیاز به صورت حضوری باشه برای شما سرویسکار فرستاده میشه قیمت ها رو هم میتونید از شرکت بپرسید با تشکر.
ساختمان در حال ساخت داریم. طبقه 5 و 6 دورش هیچ ساختمانی نیست. دیوارها هنوز سفید کاری نشده. چکار کنم که جلوی سرما وگرمارو بگیرم؟سپاس
مخازن استیلی را با چه عایقی پوشش باید داد که کمترین پرت حرارتی را داشته باشه
ممنون
اگه کف اتاق رو با پسم سنگ بپوسونیم و روش سرامیک بشه از نظر عایق شدن تاثیری داره ؟
من جديدا خونه اي رو خريداري كردم كه طبقه ٤( آخرين طبقه ) است و سقفش كف سازي و شيب بندي ( صرفا بتون مگر ) شده قراره فردا ايزوگام شه ، اين خونه از ٤ طرف ديگه بازه و فقط با سفال ١٥ سانتي ديوار چيني شده ، و در حال حاضر گچ خاك شده ، خونه ١٨٤ متر مربع است و نوع گرمايشش اون رو رادياتور و پكيج ديدن ( ٣٢ هزار بوتان) ، لطفا راهنمايي كنيد من تو اين مرحله از ساخت چه تدابيري مي تونم براي حفظ گرما و سرما داشته باشم
سيستم سرمايش خونه هم كولر آبي ( جهت خوابها ) و دو عدد كولر گازي درحال و پذيرايي است
ممنون از وقت و حوصله اي كه به خرج ميديد
جوادي
ممنون میشم راهنمایی کنید
ما یک ساختمان دو طبقه دوبلکس در دماوند داریم.
زمستان دیوارها و کف بسیار سرد میباشد.
چه جوری میتوانم دیوارها و کف رو عایق بندی کنم.
پنجره ها دوجداره هستن
این عایق های الاستومری رو میشه زیر فرش پهن کرد؟
یا اینکه نیاز هست چسبانده بشن؟
منظورم اینه که روی سرامیک پهن بشه کفایت میکنه؟
ساختمان دو طبقه داریم طبقه هم کف پارکینگه
و طبقه دوم سه ماه زمستون در روی زمین از سرما نمیتونیم بنشینیم.و دیوارهای سه طرف سیمان سفید و دیوار شمالی سنگ میباشد بلافاصله بعد بارون نم میزنه.چه محصولی برای رفع مشکل دارین.ساختمان ۶ سال ساخت به روش کامپوزیت میباشد
بهترین عایقی که بتواند هم از خروج گرما در زمستان و سرما در تابستان جلو گیری کند ورق های فوم می باشد ورق آن از سایز 2 تا 10 سانت و عرض یک متر و طول 2متر می باشد با نصب آن محل کاملا عایق می شود .
این ورق ها نرم بوده و مثل یونولیت شکننده نیستن و بخاطر فشردگی بالا عایق بسیار مناسبی می باشند .
بنده درحال احداث دامداری صنعتی هستم وکنترل دما برام خیلی مهمه.زمستانهای خیلی سردوتابستان نسبتا گرم داریم الزاما دیوار آجر گری وسیمانکاری میشود.چه عایقی بین آجر وسیمانکاری پیشنهاد میکنید. در متن بالا عکس اول که یه ورقه نارنجی زیر سیمانکاری قرار دارد استفاده شده چه نام دارد.کجا میتونم نمونه کار روببینم.
بنده در حال ساختن یک ویلای کانکسی هستم
یعنی از بیرون ورق گالوانیزه و از داخل کناف میکنیم
اینجا اقتاب بسیاااار شدیدی داره
تا اینجای کار متوجه شدم که بهترین عایق الاستومری میباشد
سوال من اینه که با چه ضخامت و چگالی بهترین بازدهی را میتوان گرفت که هزینه بالایی هم نداشته باشه؟
با سپاس
منظور سوالتون واضح نمیباشد اینکه نوشتید نحوه عایق کاری سقف و دیوار یعنی چی؟ سوال رو کامل بپرسید که میخواهید چیکار کنید تا راحت تر راهنمائی شوید.
برای درخواست خدمات عایق از چه طریقی اقدام کنم؟
متاسفانه خدمات عایق ساختمان انجام نمیدهیم
آیا عایق پشم سنگ را میشود بیرون ساختمان به کار برد
و روی آن را چگونه باید پوشاند؟
می سازم و ۴ طرف ساختمان هم
بازه برای عایق بندی کف و دیوار
ها از چه مصالحی استفاده کنم.
شما می توانید از عایق های الاستومری مشکی رنگ که انتقال حرارت خیلی کمی دارند در کف آشپزخانه استفاده کنید.
البته یک خشت ده سانتی بعد فیبر سه سانتی فشار ۱۵ و بعد خشت پنج سانتی کار کردیم ولی وقتی غالب ها چوبی سقف باز کردیم تا به دیوار خورد فبر خود از دیدار جدا کرد
ممنون تان
اولا" ، من در یک خانه مستاجری هستم ، خانه تازه بازسازی شد ولی متاسفانه دیوار اتاق خواب که به سمت بیرون میباشد ، سرده و سرما نفوذ داره ، میخواستم بپرسم بدون اینکه به دیوار دست بخوره و کار تر تمیزی انجام بدم که گرم بشه خونه ، چه چیزی پیشنهاد میکنید.
ثانیا" ، برای کاری که ارائه میفرمایید برای ابعاد ۲۴۰ × ۱۰۰ ، قیمت کار چقدر میشه و قطر کار چقدره؟
تشکر
با توجه به توضیحاتی که دادید دیوار شما باید عایق شود که مخصوص آن در فصل زمستان سرما از پشت دیوار به داخل نفوذ نکرده و به دلیل رطوبت داخل ساختمان و تبادل سرما و گرمای داخل ایجاد عرق نکند.
بهترین راهکار عایق کردن دیوارها می باشد.
شما میتوانید از عایقهای عرض یک سانت استفاده کنید که تاثیر زیادی در کاهش ارتفاع ندارد.
کل کف واحد را با عایق کف پوش کنید.
دیوارها رو نفرمودید باید چه کرد . نصف دیوار کاشی و نصف گچ میباشد.
و اینکه در رابطه با کف واحد . یعنی کف پوش پارکت عایق هست یا نه مواد دیگه ای ؟
منزل ما طبقه ششم هست و داخل کمد دیواری و دیوار اتاق خواب بسیار عرق میکنه ، تا حدی که دچار کپک زدگی داخل کمد دیواری میشه ، در ضمن دیوار های اتاق خواب بسیار سرده و شوفاژ هم جوابگو نیست و دیوار ها روبه فضای باز هست ، ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید.
دیوار های واحد من تیغه ۱۰ سانتی اجرمعمولی یک طرف با استر سیمان و یک طرف بدون استر سیمان هستش
زمستان سرد و تابستان گرم
میخوام از بیرون عایق کنم
چه عایقی پیشنهاد میکنید
با تشکر
مشهد هستم
براي عايق كف طبقه همكف خانه اي در شمال، چه توصيه مي فرماييد؟
درضمن در حمام و دستشویی سقف کاذب هست بستن ان ها باگچ تاثیر گذار است؟
از اساتید و اهل فن درخواست دارم پاسخ فنی و جامع بدن
برای عایق کف که بعدش یا موکت انجام بشه یا پارکت بهترین گزینه چی هست ؟؟
عایق های الاستومری یا ترموفیوز ؟
یا اگر چیز بهتری هست که در برابر سرما خیلی قوی باشه و انتقال 0 درصد داشته باشه چی هست ؟ هزینه هم مهم نیست
با تشکر
واحد ما طبقه اول، روی پارکینگ و در زمستان سرد است. ۵۸ متر، با پکیج، یک خوابه، یک رادیاتور در اتاق و یک رادیاتور در سالن هست. پکیج: ایران رادیاتور ECO22FF
سه سوال:
برای کف چکار کنیم؟
آیا رادیاتور دیگری در سالن بگذاریم؟
مدل پکیج مناسب است؟
رادیاتورها بصورت باکس هستند و از بیرون پره ای دیده نمیشه. اتاق: ۱۰۰ در ۵۵ در ۱۰ سانت و سالن: ۱۴۱ در ۵۵ در ۱۰ سانت.
فرمودید یعنی پکیج را باید عوض کنم و یک مدل ۲۴ بخرم؟
چکار کنیم الان که منزل آمده شده و استفاده می شود با سرمای دیوارها مقابله کنیم و از چه نوع عایق استفاده شود از بیرون یا داخل منزل البته از داخل باشد بهتر است
برای عایق کردن از داخل میتونید از عایق های الاستومری با ضخامت یک سانت استفاده کنید که مانع از عبور سرما می شود.
ایا میتوان بعد از اجرای سقف در مازنداران عایق یا پشم شیشه اجرا کرد ؟
به این دلیل که در زمستان از سقف طبقه دوم باد میاد و اصلا طبقه دوم گرم نمیشه .گرمایش از کف داریم
اگر در زمان اجرای سقف در زمان بندی ها به خوبی رعایت شده باشد و تبادل هوایی وجود نداشته باشد احتیاجی به عایق نمیباشد.
متوجه منظور شما از اینکه از سقف طبقه دوم باد میاد ،نشدم؟
پیشنهاد بنده به شما عایق های مخصوص گرمایش از کف با ضخامت ۲ سانتی متر است
اگر روی عایق حداقل ارتفاع ۳ یا ۴ سانت ضخامت زیرسازی کاشی داشته باشید اتفاقی برای سرامیک ها نمی افتد و گرما از عایق عبور نمی کند. فواصل دو یا سه متر عایق را به اندازه ۱۰ در ۱۰ برش بزنید که کف سازی کاملا یکپارچه و محکم باشد.
شما می توانید فاصله خالی بین دو کناف را از عایق پشم سنگ استفاده کنید ک مرسوم است.
وقتتون بخیر
شما میتوانید از عایق های الاستومری که دارای ضخامت های 1 و2 و 3 سانتیمتر است، استفاده کنید.
عایق های گرمایش از کفی هم عایق های استانداری است که دارای ضخامت 2 و 3 سانتیمتر است.
یکی از عمده ترین مشکل ساکنین خانه های شمالی رطوبت بالا در فصول سرد سال است،عمدتا قبل از اینکه لوله کشی ساختمان انجام شود باید مشاوره می گرفتید تا این مشکل شما از پایه حل شود،اگر بخواهید کف سازی ساختمان را تغییر دهید و دوباره کف سازی کنید بهترین و مآثرترین راه حل اجرای سیستم گرمایش از کف می باشد که تقریبا 100% مشکل شما حل خواهد شد.
اگر در کف سازی ساختمان نمی خواهید تغییر ایجاد کنید راه حل بعدی استفاده از دستگاه های رطوبت گیر در ساختمان میباشد که تقریبا بهترین راه حل برای شما میباشد.
من برای واحد در طبقه ۵ که بالا پشت بام و از یکطرف باز و یکطرف راه پله است . در تابستان گرم و زمستان سرد
مطالب شمارو خوندم فک کردم عایق الاستومری مناسبه درخواست م هست
اما در جایی دیدم نوشتید بخاطر رنگ و نقاشی و کنافکاری توصیه نمیشه ؟
با شرایط ما چه پیشنهادی دارید که زحمت کمتری داشته باشه
وقتتون بخیر
در صورتیکه که دیواره ها را میخواهید عایق کنید مناسب ترین راه حل دو پوشش کردن دیوارها با کناف میباشد، قبل از اجرای کناف ، سطح زیر کناف را می توانید با عایق الاستومری یا پشم شیشه عایق کنید سپس کناف روی دیوار را اجرا کنید.
در غیر اینصورت می توانید از عایق پشم سنگ روی دیوار استفاده کنید و روی پشم سنگ را گچ کنید که استحکام بهتری نسبت به عایق های الاستومری دارد.
وقتتون بخیر
برای کف می توانید از عایق الاستومری استفاده کنید و برای دیواره نیز عایق مناسب دیوار موجود است می توانید از کناف استفاده کنید یا اگر هنوز دیوار اجرا نکردید از بلوک هایی استفاده کنید که عایق حرارتی مناسبی نیز می باشند.
در صورتیکه که براتون امکان داشته باشد، بهترین راه حل عایق کردن لوله می باشد که سطح دیوار سرد نشده و باعث تعریق نشود.
مشکل من مربوط به ویلایی در منطقه کوهستانی و سد میباشد
از اوایل پاییز و با سرد شدن هوا که مجبور به استفاده از بخری گازی هستیم
متاسفانه دیوارهایی که مشرف به بیرون ساختمان هستند شروع به تعریف میکنن و این شدت باعث شد فیبرهای پشت کابینت دچار کپک و قارچ شود ،
پنجره ها دو جداره هستند ، هواکشهای متعدد به خاطر گاز کشی تعبیه شده و دیوار ها از بیرون با سنگ مرمر پوشیده شده ،
اطفا راهنمایی کنید که عایقی وجود داره که اختلاف دما رو بین داخل و خارج ساختمان متعادلتر کنه ؟ [quote name="Hamid"]با سلام و تشکر از مطالب آموزنده منزلی داریم که در طبقه سوم واقع شده و دیوار غربی در معرض تابش مستقیم و شدید آفتاب قرار داره و بخصوص بعد از ظهرهای تابستان شدیداً گرما را به داخل منتقل میکنه بطوریکه تا نیمه شب دیواره از داخل گرم است، توضیح اینکه جنس دیواره از آجرهای سبک مجوف 15 سانت ضخامت تشکیل شده است آیا از داخل امکان عایق بندی وجود داره؟[/]
منزل ما طبقه اول هست و زیر پارکینگ هست واز ۴طرف باز هست کف منزل زمستان اصلا ننیشه روی فرش نشست .
خانه ۱۸ ساله و کف سنگ هست .مکان عایق بندی قطعی میتونه جلو سرمای کف رو بگیره؟یا ارزش خرج کردن رو نداره .گرمایشی منزل شوفاژ هست.
در مورد کمد دیواریهایی که به دیوار بیرون ارتباط دارند و از داخل عرق میکنند گفته بودید که یک دریچه باز کنیم. منظورتون دریچه از داخل کمد به فضای بیرون خونه هست؟
ما یه واحد ۱۰۰ متری طبقه اول قزوین داریم۵ سال ساخته وکف سرامیکه زمستون اصلا رو زمین نمیشه نشست هر چقد شوفاژ و زیاد میکنیم بالای خونه گرمه ولی زمین سرده از چه روشی میتونیم استفاده کنیم ممنون ازتون
بنده در خوزستان زندگی میکنم و در حال ساخت یک باب منزل مسکونی ویلایی هستم با توجه به گرمای ۷۰ درجه در خوزستان قصد عایق کاری حرارتی پشت بام و دیوارهای بیرونی را دارم با توجه به نداشتن اطلاعات کافی لطفا در خصوص انتخاب بهترین عایق حرارتی جهت کف .پشت بام و دیوارهای خارجی بنده را یاری فرمایید ضمنا از نظر شما عایق حرارتی ایزوهم تایید میشود یا نه در کل چه عایق رو پیشنهاد میکنید.با سپاس فراوان
لازم به ذکر است که دیوار بتونی میباشد.
منزلی داریم در منطقه گرم و خشک که متاسفانه در تابستان گرمای زیادی از سقف به داخل ساختمان نفوذ پیدا میکنه جنس سقف هم از نوع بتنی می باشد به صرفه ترین روش برای عایق کاری حرارتی سقف در این ساختمان شرح دهید.
تشکر
من یک ویلا در رامسر دارم میسازم که تازه دیوارچینی شده هنوز کف سازی و تاسیسات کار نشده فراموش کردم موقع دیوارچینی عایق کف رو برا دیوارها کار کنم الان نگران بالا آمدن رطوبت از دیوارها هستم البته کرسی ۱ متری داشته ولی داخل کرسی با خاک پر شده یعنی تیغه های اطراف ۱ متر از کف زمین ارتفاع داره ولی تیغه های داخلی چون کف با خاک پرشده رطوبت رو بالا میکشه چطور اینارو عایق رطوبت کنم که رطوبت از کف و دیوار بالا نیاد.
وکلا ۵ طبقه هست وما طبقه ی ۴ هستیم
طبقه ی بالای ما وقتی میدوند وحرف می زنند صداشون واضح پایین هستش واحد روبه رویی صدای tvواضح میاد
میخواستم ببینم راهی هست که صداها رو کم کنه
ساختمان تازه ساخته
از کف منزل ما لوله های شوفاژخانه رد میشه و به طبق های بالا میره. فصل های سرد سال وقتی شوفاز ها روشن باشه منزل ما که طبقه اول هستش به شدت از کف زمین گرم میشه. راهکاری هست که بشه از گرمای کف گرفته شود؟
مرسی
تازه ساختمان نما ندارن
چه نمایی برا آینده مناسبه
ممنون
ممنون میشم اگه جواب بدین و بهترین گزینه ها و هزینه رو اعلام کنید
۱. یه منبع فلزی ۶۰ لیتری آب در فضای باز دارم (منطقه کرج) با چه پوششی جهت جلوگیری از یخ زدگی آب درون آن استفاده کنم که دوار یخ زدگی نشود هوای منطقه تا۱۶ درجه زیر صفر نیز می رود
۲.عایق کاری لوله ها آب با انواع عایق تا چند درجه زیر صفر مانع یخ زدگی می شود
۳.استفاده از نمد های محلی به عنوان عایق لوله یا مخزن آب در حد کدام یک از عایق های معمول بازار می باشد