در این روزها که خطرات استفاده از بخاری برای افراد مشخص شده است، اکثراً ترجیح می دهند گرمایش ساختمان خود را از طریق سیستم رادیاتوری امین، پاک و باصرفه تامین کنند.

از آنجا که شهر مشهد یکی از چندین شهر تحت پوشش مجموعه تاسیسات 24 ساعته است، در این مطلب قصد داریم ابتدا استانداردهای نصب رادیاتور را بیان کرده و در ادامه روش نصب رادیاتور پره ای، پنلی، قرنیزی و حوله خشک کن را در مشهد به شما آموزش دهیم. پیشنهاد می کنیم تا انتها ما را همراهی کنید.

استاندارد نصب رادیاتور در منزل

پیش از اینکه نحوه نصب رادیاتور شوفاژ را برای شما توضیح دهیم، تصمیم داریم تا استاندارد نصب رادیاتور در منزل را با شما در میان بگذاریم، چون رعایت این استانداردها ضامن عملکرد مناسب رادیاتور بعد از نصب است:

  1. انتخاب بهترین مکان برای نصب رادیاتور

اولین موردی که باید پیش از اقدام به نصب رادیاتور در نظر داشته باشید، انتخاب مکان مناسب برای قرار دادن این وسیله است. اگر از یک فرد متخصص تاسیساتی بپرسید بهترین نقطه برای نصب رادیاتور در منزل کجاست؟ او به شما خواهد گفت زیر پنجره مکان مناسبی برای قرار دادن رادیاتور است.

احتمالاً از خود می پرسید چرا رادیاتور زیر پنجره باید نصب شود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت بر اساس اصول مهندسی ساختمان به دلیل اینکه سردترین مکان در اتاق در نزدیک پنجره است و از طرفی امکان نفوذ هوا به داخل اتاق از طریق درزهای پنجره وجود دارد، بهتر است رادیاتور را در زیر پنجره اتاق نصب کنیم.

چون در این حالت توزیع حرارت به بهترین شکل ممکن خود اتفاق می افتد و هوای سرد اتاق با گرمای ساطع شده از رادیاتور زیر پنجره جابجا می شود.

با این وجود اگر اتاق محل نصب رادیاتور فاقد پنجره بود، می توان این وسیله را در هر نقطه از اتاق به غیر از پشت درب، پشت مبل و وسایل بزرگ اتاق نصب کرد.

  1. ارتفاع رادیاتور از کف

مورد بعدی که باید در زمان نصب رادیاتور به آن توجه کنید در نظر داشتن ارتفاع مناسب رادیاتور از کف تمام شده ساختمان است. بر همین اساس بهتر است رادیاتور در ارتفاع حداقل 8 تا 10 سانتی متری نسبت به کف نصب شود تا هوا به خوبی گردش کند.

  1. ارتفاع رادیاتور زیر پنجره

اگر محل نصب رادیاتور زیر پنجره بود، بهتر است برای تامین فضای کافی به منظور گردش هوا رادیاتور را در ارتفاع 5 الی 8 سانتی متری از لبه پنجره نصب کنیم.

  1. تهیه لوازم نصب رادیاتور پنلی

برای نصب انواع رادیاتور از جمله رادیاتور پنلی به یک سری لوازم نیاز دارید که باید پیش از نصب آن ها را آماده کنید:

  • اتصالات رادیاتور پنلی همچون مغزی، رابط و درپوش ماسوره
  • شیر رفت و برگشت رادیاتور
  • شابلون نصب رادیاتور
  • گیره رادیاتور پنلی
  • پایه رادیاتور
  • آچار فرانسه
  • آچار آلن
  • نوار تفلون
  • دریل
  • متر
  • مداد

نصب رادیاتور در مشهد 1

نحوه نصب رادیاتور پنلی

رادیاتورها در مدل های متنوعی طراحی و تولید می شوند که از آن جمله می توان به رادیاتور پنلی، رادیاتور پره ای و رادیاتور قرنیزی اشاره کرد.

رادیاتور پنلی یکی از ساده ترین و در عین حال قیمت مناسب ترین انواع رادیاتور ساختمان است که در اکثر خانه ها مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه شما را با نحوه نصب این وسیله آشنا می کنیم:

  1. آماده سازی اتصالات بر روی رادیاتور

پیش از قرار دادن رادیاتور بر روی دیوار باید اتصالات آن از جمله مغزی را با کمک آچار آلن بر روی ورودی و خروجی آب به رادیاتور نصب کنیم. سپس شیرآلات رادیاتور از قبیل شیرهای رفت و برگشت و شیر هواگیری شوفاژ را با نوار تفلون پوشش می دهیم و شیر هواگیری را بر روی رادیاتور می بندیم.

  1. اتصال شیرهای رفت و برگشت بر روی دیوار

به طور معمول بر روی دیوار محل نصب رادیاتور لوله های آب رفت و برگشت به صورت انتظار قرار داده شده اند. پس برای اتصال شیرهای رفت و برگشت به لوله های مختص به خود، لوله انتظار را قطع کرده و شیرهای رفت و برگشت را با کمک اتو لوله اتصال می دهیم.

بر اساس استاندارد فاصله بین شیر رفت و برگشت رادیاتور 50 سانتی متر است. به این فاصله در اصطلاح آکس می گویند.

  1. نصب براکت رادیاتور بر روی دیوار

نحوه نصب براکت رادیاتور پنلی به این صورت است که بعد از اتمام اتصال شیرهای رفت و برگشت شوفاژ بر روی دیوار، رادیاتور را به صورت موقت به شیرها وصل می کنیم و برای تراز شدن رادیاتور به تعداد لازم چوب یا آجر در زیر آن قرار می دهیم. وقتی رادیاتور در محل نصب خود تراز شد، محل نصب براکت پشت رادیاتور را با مداد بر روی دیوار علامت می زنیم. سپس رادیاتور را از اتصال به شیرهای رفت و برگشت باز کرده و کنار می گذاریم.

حال براکت رادیاتور را بر روی محل علامت گذاری شده قرار داده و از این طریق محل حفره پایین براکت را بر روی دیوار مشخص می کنیم. محل های علامت گذاری شده را با کمک دریل سوراخ کرده و رول پلاک را در داخل حفره ها قرار می دهیم. در نهایت براکت را با کمک پیچ به داخل رول پلاک ها محکم می کنیم.

  1. نصب نهایی رادیاتور بر روی دیوار

پیش از اقدام به نصب نهایی رادیاتور بر روی دیوار، با استفاده از متر فواصل بین براکت ها و شیرهای رفت و برگشت را اندازه می گیریم. سپس فاصله رادیاتور از دیوار را با توجه به براکت آن تنظیم کرده و رادیاتور را این بار بر روی براکت نصب شده بر روی دیوار قرار می دهیم و شیرهای رفت و برگشت را به آن محکم می کنیم.

  1. تراز کردن رادیاتور بر روی دیوار

در این مرحله می توانیم با کمک تراز بنایی و پیچ تنظیم براکت رادیاتور از تراز بودن شوفاژ بر روی دیوار مطمئن شویم. اگر رادیاتور کمی بالاتر یا پایین تر از خط تراز بود، می توان با کمک پیچ تنظیم براکت آن را تراز نمود.

  1. راه اندازی اولیه رادیاتور و تست نشتی

سیستم گرمایش ساختمان یعنی پکیج یا موتورخانه را برای فصل زمستان تنظیم می کنیم و بعد از آن شیرهای رفت و برگشت رادیاتور را باز می گذاریم تا اگر نشتی احتمالی در محل اتصالات دیده شده به رفع آن اقدام کنیم.

برای آموزش تصویری نحوه نصب رادیاتور پنلی بر روی دیوار پیشنهاد می کنیم مشاهده کلیپ زیر را از دست ندهید.

 

طریقه نصب رادیاتور پره ای

مهمترین مزیت رادیاتور پره ای به نسبت رادیاتور پنلی در این است که شما می توانید با توجه به ظرفیت حرارتی مورد نیاز خود تعداد پره های رادیاتور پره ای را کم یا زیاد کنید. علاوه بر این چنانچه پره های این مدل رادیاتور دچار آسیب شد، امکان تعویض پره ها وجود دارد.

نحوه نصب رادیاتور پره ای مشابه با روشی است که برای نصب رادیاتور پنلی آموزش دادیم. با این تفاوت که قبل از نصب رادیاتور پره ای بر روی دیوار باید تعداد و فاصله بین پره های رادیاتور را مشخص کرده و تنظیم کنید.

تعداد پره های رادیاتور با توجه به عوامل مختلفی از قبیل نوع اقلیم منطقه، کیفیت مصالح بکار رفته در ساخت ساختمان، ارتفاع ساختمان نسبت به کف، تعداد نفرات ساکن، متراژ ساختمان و ظرفیت حرارتی مورد نیاز از رادیاتور تنظیم می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به مقاله طریقه نصب رادیاتور پره ای مراجعه کنید.

نصب رادیاتور در مشهد 2

راهنمای نصب رادیاتور قرنیزی

توزیع یکنواخت حرارت یکی از مهمترین مزیت های رادیاتور قرنیزی در مقایسه با رادیاتورهای پنلی و پره ای است. این نوع رادیاتور به دلیل قرارگیری و نصب در جداره پایین دیوار اتاق کمترین فضای ممکن را اشغال می کند.

در ادامه شما را با مراحل نصب رادیاتور قرنیزی آشنا می کنیم:

  1. انشعابات لوله کشی ساختمان را به وسیله دو عدد شلنگ فلاکسیبل رفت و برگشت برای اتصال به هسته گرمایشی رادیاتور قرنیزی آماده کنید. برای این منظور هر دو شیلنگ را با کمک اتصالات مورد نیاز به لوله رفت و برگشت متصل به دیوار وصل می کنیم.
  2. دیوارهای دور تا دور اتاق را اندازه گرفته و بر همان اساس سینی های رادیاتور قرنیزی را برش می دهیم و بر روی دیوار نصب می کنیم. گوشه و کنج دیوار باید به صورت فارسی بر برش خورده و نصب شوند.
  3. در این مرحله که نصب سینی های به اتمام رسید، لوله ها و فین های برش داده شده را از طریق جوشکاری به هم متصل می کنیم. دقت داشته باشید تمام اتصالات باید از طریق جوشکاری بهم وصل شوند و تحت هیچ شرایطی نباید از اتصالات فیتینگ، اورینگی یا برنجی استفاده شود.
  4. لوله ها و فین های جوشکاری شده را با کمک پیچ بر روی سینی رادیاتور قرنیزی نصب و محکم می کنیم.
  5. در نهایت کاور برش داده شده را بر روی شاستی ها نصب می کنیم.

برای کسیب اطلاعات بیشتر در این خصوص توصیه می کنیم مطالعه مقاله نصب و راه اندازی رادیاتور قرنیزی را از دست ندهید.

نصب رادیاتور در مشهد 3

آموزش نصب رادیاتور حوله خشک کن

حوله خشک کن یکی دیگر از انواع رادیاتور است که در داخل حمام یا سرویس بهداشتی ساختمان نصب می شود. با کمک این وسیله نه تنها می توان دمای محیط حمام یا سرویس بهداشتی را گرم نگه داشت، بلکه البسه و حوله را نیز با کمک آن خشک کرد.

خلاصه ای از مراحل نصب حوله خشک کن به صورت زیر است:

  1. قبل از نصب حوله خشک کن بر روی دیوار واشر و مغزی شیرهای رفت و برگشت را بر روی لوله های رفت و برگشت حوله خشک کن می بندیم.
  2. مغزی شیر رفت و برگشت حوله خشک کن را با نوار تلفن می پوشانیم.
  3. شیرهای رفت و برگشت را بر روی لوله انتظار بر روی دیوار نصب می کنیم.
  4. حوله خشک کن را به صورت موقت بر روی شیرهای رفت و برگشت اتصال داده و محل قرارگیری گیره رادیاتور را بر روی دیوار علامت می زنیم.
  5. علامت مشخص شده بر روی دیوار با کمک دریل سوراخ می کنیم.
  6. حوله خشک کن را یک مرتبه دیگر بر روی دیوار قرار داده و این بار شیرهای رفت و برگشت و گیره رادیاتور را کاملا سفت می کنیم.

کلیپ کوتاه زیر را تماشا کنید تا به صورت تصویری با نحوه نصب و راه اندازی رادیاتور حوله خشک کن آشنا شوید.

نکات نصب رادیاتور

به منظور تکمیل توضیحات داده شده در خصوص نصب انواع رادیاتور توجه شما را به چند نکته مهم جلب می کنیم:

  • رادیاتور باید به شکلی نصب شود که هیچ فشار مضاعفی به شیرآلات روی دیوار وارد نکند.
  • بهتر است رادیاتور در ارتفاع 8 الی 10 سانتی متری از کف اتاق نصب شود تا هوا به خوبی حرکت کند.
  • به جای شیر معمولی از شیر ترموستاتیک در رادیاتور استفاده کنید تا در مصرف گاز صرفه جویی شود.
  • بهتر است فضای اطراف محل نصب رادیاتور خالی باشد تا هوا بهتر گردش کند.
  • هر چه فاصله رادیاتور تا دیوار و کف بیشتر باشد، راندمان رادیاتور افزایش پیدا می کند.

نصب رادیاتور در مشهد 4

قیمت نصب رادیاتور

هزینه تمام شده نصب رادیاتور با توجه به مدل رادیاتور و تعداد آن متفاوت است. به عنوان مثال اجرت نصب رادیاتور پنلی بیشتر از هزینه نصب رادیاتور پره ای و حوله خشک کن است. شما می توانید جهت اطلاع از قیمت های به روز شده نصب انواع رادیاتور به صفحه تعرفه خدمات سایت مراجعه کنید.

توجه داشته باشید روش نصب رادیاتور پنلی لورچ، نحوه نصب رادیاتور پنلی بوتان و آموزش نصب رادیاتور پنلی ایران رادیاتور مشابه شیوه ای است که در این مطلب توضیح داده شد.

 

در کدام مناطق مشهد خدمات می دهیم؟

نیروهای فنی و تکنسین های تاسیساتی مجموعه تاسیسات 24 ساعته برای خدمت دهی به شما شهروندان مشهدی در تمام مناطق این شهر ساکن هستند.

به همین مکان سکونت شما فرقی در استفاده از خدمات مجموعه ما ندارد و شما می توانید از تمام محله های شهر مشهد از جمله محله کوی امیر، کشاورز، هاشمیه، کوی مهدی، بلوار سجاد، احمد آباد، کوی طلاب، الهیه، دانشگاه، سناباد، رضاشهر، کوهسنگی و... سفارش خود مبنی بر نصب رادیاتور را ثبت کنید.

 

جمع بندی

در این مطلب انواع نصب رادیاتور پنلی، پره ای، قرنیزی و حوله خشک کن را به شما آموزش دادیم و همچنین شرایط استاندارد نصب شوفاژ را ذکر کردیم.

هر چند با توجه به توضیحات داده شده نصب رادیاتور کار چندان دشواری نیست، اما باز هم پیشنهاد می کنیم فقط از متخصص تاسیساتی برای این منظور کمک بگیرید.

مشهد یکی از چندین شهر تحت پوشش ما در مجموعه تاسیسات 24 ساعته است و نصب رادیاتور و حوله خشک کن از جمله مهمترین خدماتی است که ما به مشتریان خود ارائه می دهیم.

تکنسین های تاسیساتی ما در شهر مشهد با سال ها تجربه و مهارت می توانند انواع رادیاتور پنلی، پره ای، قرنیزی و حوله خشک کن را به همراه گارانتی تضمین کیفیت برای شما شهروندان مشهدی نصب و راه اندازی کنند.

پس اگر ساکن مشهد هستید و برای نصب رادیاتور خود به یک متخصص نیاز دارید، همین الان با شماره های داخل سایت تماس بگیرید یا فرم درخواست سرویسکار متخصص را پر و ارسال کنید.

نصب رادیاتور در مشهد 5

خلاصه ای از آنچه در این مطلب گفتیم

  • قبل از اقدام به نصب رادیاتور باید محل قرارگیری این وسیله مشخص شود و بهترین مکان برای نصب رادیاتور زیر پنجره است.
  • رادیاتور پنلی و پره ای را باید در ارتفاع حداقل 8-10 سانتی متری از کف تمام شده ساختمان نصب کرد تا هوا به خوبی گردش کند.
  • رادیاتور پنلی و رادیاتور پره ای بر روی دیوار و رادیاتور قرنیزی در حاشیه زیرین دیوار اتاق نصب می شوند.

منابع: منبع 1، منبع 2، منبع 3

ضمانت جبران خدمات

تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد.

اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.

سوالات متداول

ما در تمام مناطق شهر تهران، کرج، مشهد، شیراز، شهریار، اسلامشهر، اصفهان، تبریز، رشت، اهواز، اراک، پردیس، رودهن، بومهن، پرند، دماوند، قم، ارومیه، کرمانشاه، شهر قدس فعالیت داریم.

باتوجه به اینکه همکاران ما در تمام مناطق شهر مستقر هستند، هزینه ای بابت ایاب و ذهاب از مشتریان نمیگیریم.

تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد. اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.

بابت مشاهده دستمزدها به صفحه تعرفه خدمات مراجعه کنید. همچنین لازم به ذکر است بعضی از پروژه ها را فقط بعد از بازدید میتوان قیمت اعلام کرد که آنها نیز هنگام تماس تلفنی مجری تاسیساتی با شما قبل از آمدن به محل پروژه قیمت حدودی اعلام می شود.

در این صورت فقط هزینه کارشناسی 200.000 تومان از شما دریافت می شود که اگر کار تعمیر را به ایشان بسپارید این هزینه کارشناسی از دستمزد انجام کار کم می شود یعنی غیر از دستمزد تعمیرات هزینه ای بابت کارشناسی از شما نمی‌گیرند.

تمامی سرویسکاران مجموعه ما قبل از شروع همکاری توسط تیم امور مجریان، از لحاظ تخصصی و فنی مورد سنجش قرار می گیرند.

شما میتوانید از 2 طریق سفارش خود را ثبت کنید:

1. در صفحه درخواست سرویسکار متخصص، فرم خدمات درخواستی مورد نظر خود را پر کنید تا سفارش شما ثبت شود.

2. با شماره های قسمت تماس با ما، تماس گرفته و سفارش خود را به صورت تلفنی به همکاران ما اعلام کنید.

نظر آقای محمدزاده در مورد تجربه استفاده از خدمات مجموعه تاسیسات 24 ساعته

 

 

اشتراک گذاری این صفحه