ما قصد داریم در ادامه مقاله لوله کشی پکیج در مورد جابجایی پکیج دیواری توضیحاتی را بیان کنیم.
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصصدلایل جابجایی پکیج و خصوصیات محل نصب این وسیله
اگر شما هم به هر دلیلی قصد جابجا کردن مکان نصب پکیج دیواری خود در ساختمان را دارید، از شما دعوت می کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
مهم نیست که مدل پکیج شما از کدام نوع باشد، این مسئله مهم است که هیچ کاری پیچیده تر از جابجا کردن پکیج در ساختمان نیست.
علت جابجایی پکیج می تواند به دلیل نوسازی ساختمان قدیمی، ساخت آشپزخانه جدید، سر و صدای زیاد پکیج و یا به دلیل زیباسازی و تغییر در نحوه چیدمان کابینت ها صورت بگیرد.
با جابجایی پکیج به مکانی که کمتر در معرض دید و تولید صدا باشد، این مشکلات در ساختمان شما حل خواهد شد.
پکیج ها را می توان در هر نقطه از ساختمان نصب کرد، اما یک سری قوانین برای محل نصب پکیج وجود دارند، که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:
- عموماً این وسیله را در داخل آشپزخانه، حمام و یا در صورت عدم دسترسی به مکان کافی در آشپزخانه، در داخل اتاق نصب می کنند.
- بر اساس قوانین مصوب در ساختمان سازی همه پکیج ها باید به شکل متراکم نصب شوند، یعنی باید لوله های آب، برق و گاز پکیج در کنار آن و به شکلی نصب شوند که فضای بسیار کمی را اشغال کنند.
- نصب پکیج باید در مکانی باشد که بتوان در مواقع ضروری مانند تعمیر و یا سرویس پکیج دیواری به لوله های آن دسترسی پیدا کرد، به همین دلیل مکان نصب پکیج باید نزدیک یا بر روی دیوار خارجی باشد.
- این وسیله باید در یک فاصله مناسب با در و پنجره نصب شود.
- هر پکیج باید به منظور خروجی بهتر گازهای احتراق (نصب دود کش) فاصله مناسبی را از در و پنجره داشته باشد، که متخصص نصب این وسیله می تواند برای این منظور به شما کمک کنند.
- وقتی که یک پکیج جابجا می شود، لوله کشی های مربوط به آب و گاز آن نیز تغییر خواهد کرد.
- اگر خواستید پکیج خود را به مکان دیگر جابجا کنید، فراموش نکنید که دستگاه هشدار دهنده گاز مونواکسید کربن را نیز در مکان جدید نصب کنید. این وسیله می تواند نشتی احتمالی گاز منواکسید کربن را در پکیج اطلاع داده و امنیت شما را حفظ کند.
در حالی که پکیج های امروزی را طوری طراحی کرده اند که میزان تولید صدا در آنها در مقایسه با مدل های قدیمی تر پکیج کمتر است، با این حال پکیج ها عموماً مقداری صدا در موقع کارکردن ایجاد می کنند.
به همین دلیل اگر بخواهید این وسیله را در داخل اتاق نصب کنید، می تواند برای شما به خصوص در مواقع خوابیدن ایجاد مزاحت نماید.
در نتیجه نصب کردن پکیج در داخل فضایی همچون کابینت می تواند مشکل ایجاد صدا را به مقدار زیادی حل کند.
در این صورت فضای داخلی آشپزخانه شما کمتر اشغال می شود. اگر پکیج خود را در مکانی غیر از آشپزخانه و در مکانی مانند بالکن نصب کنید، می توانید از صدای ایجاد شده در پکیج خلاص شوید.
ولی علاوه بر این که باید از مقدار لوله بیشتر برای سیستم لوله کشی پکیج استفاده کنید، باید لوله ها را در برابر یخ زدگی و تابش نور آفتاب محافظت کنید.
برای این منظور باید از لوله ای با کیفیت بالاتر استفاده کنید. از طرفی طول لوله بیشتر در لوله کشی آب پکیج مساویست با هدر رفت بیشتر حرارت.
نمونه از لوله کشی آب پکیج در بالکن به شیوه روکار توسط همکاران ما
اگر از لوله های سفید و سبز پلیمری برای لوله کشی آب پکیج خود، مخصوصاً در مکانی همچون بالکن استفاده کردید، باید برای جلوگیری از یخ زدگی لوله ها در پکیج آنها را عایق کاری کنید.
در صورت استفاده از لوله های پنج لایه در لوله کشی آب پکیج نیازی به عایق کاری لوله های سرد و گرم ساختمان نیست.
همانطور که در بالا ذکر شد، تغییر مکان پکیج از تعویض پکیج می تواند دشوارتر باشد.
زیرا علاوه بر تغییر لوله کشی آب پکیج، شما باید لوله کشی گاز و محل نصب دودکش برای مکان جدید را نیز فراهم کنید، که همه این کارها هزینه بر و وقت گیر است.
اگر قرار بود پکیج خود را تعویض کنید، فقط کافی بود آن را به سیستم لوله کشی گاز و آب دستگاه قبلی نصب کنید، ولی اکنون تمام مراحل نصب پکیج را باید دوباره طی کنید.
نحوه جابجایی پکیج دیواری
پس برای نصب پکیج در مکان جدید ما به این پیش نیازها احتیاج داریم :
- لوله کشی گاز
- کابل برق
- لوله کشی آب
- نصب دود کش
پکیج را حدالمقدور در مکانی قرار دهید که بتوان از لوله گاز اصلی یک انشعاب برای آن در نظر بگیریم.
بعد از لوله کشی گاز آن نوبت به لوله کشی آب دستگاه می رسد، که شامل لوله کشی از لوله آب اصلی تا پکیج و همچنین از پکیج تا دستگاه های حرارتی در ساختمان است.
لوله کشی آب از لوله اصلی به پکیج بسته به نوع لوله کشی آب ساختمان متفاوت است، برای آشنایی با نحوه لوله کشی ساختمان کلیک کنید.
اگر لوله کشی به شیوه قدیمی یا انشعابی باشد، باید از لوله اصلی آب یک انشعاب برای پکیج در مکان جدید بگیرید.
البته قبل از گرفتن انشعاب از لوله اصلی، باید لوله آب پکیج در مکان قبلی را کور کنید.
اگر لوله کشی آب دستگاه در مکان قبلی آن با استفاده از لوله های فلزی بوده، شما می توانید برای لوله کشی پکیج در مکان جدید از لوله های پلیمری و پنج لایه استفاده کنید.
در این صورت لوله ها در گذر زمان دچار زنگ زدگی و رسوب گرفتگی نخواهند شد. در صورت بروز این گونه وقایع خسارات سنگینی به پکیج شما وارد خواهد شد.
بهترین راه برای صرفه جویی در وقت و هزینه در امر لوله کشی آب پکیج این است، که تمام لوله ها را از روی دیوار و به شکل روکار نصب کنید.
این شکل از لوله کشی با لوله های پلیمری و پنج لایه به دلیل سرعت نصب بالا و اتصال لوله ها به راحتی بسیار مناسب است.
در این صورت حداقل دیگر نیازی به کندن دیوار و کف ساختمان ندارید. نگران ظاهر کار لوله ها هم نباشید
زیرا با یک داکت کشی ساده می توان لوله ها را مخفی کرد و جلوه زیباتری به کار داد.
با نگاهی به سوابق کاری ما از نمونه کارهای صورت گرفته توسط همکاران ما در انجام لوله کشی روکار مطلع خواهید شد.
در نمونه کار لوله کشی روکار صورت گرفته در خیابان سردار جنگل، صاحب خانه قصد تعویض آبگرمکن با پکیج دیواری را داشتند.
همکاران ما بعد از اجرای نقشه کشی مناسب برای لوله کشی آب رادیاتور، اقدام به لوله کشی روکار شوفاژ به همراه داکت کشی نموده اند.
نمونه ای از لوله کشی آب رادیاتور به شیوه روکار
به خاطر داشته باشید که از کمترین میزان اتصالات برای لوله کشی آب پکیج استفاده کنید، تا در انتقال آب به پکیج و مکان های مصرف کمترین افت فشار و اتلاف انرژی حرارتی رخ دهد.
اگر از لوله های پلیمری استفاده کردید باید از نصاب حرفه ای در این کار بهره ببرید. زیرا لوله های پلیمری سفید و سبز با استفاده از دستگاهی به نام اتو لوله به یکدیگر متصل می شوند.
اگر این کار به درستی صورت نگیرد، ممکن است باعث مسدود شدن لوله شود، مشکلی که در صورت استفاده از لوله پنج لایه با آن مواجه نخواهید شد.
برای آشنایی با نحوه کار با دستگاه اتو لوله کشی بر روی نام مطلب بزنید و جهت اطلاع از قیمت خرید این وسیله لینک خرید اتو لوله از دیجی کالا را لمس کنید.
از طرفی لوله های پلیمری سبز و سفید را باید با بست های مقاوم و در فواصل طولی منظم محکم کرد تا با گرمای آب شکل ظاهری خود را از دست ندهند.
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است برای سیستم های حرارتی در ساختمان از لوله های مقاوم تر و با قابلیت انعطاف پذیری بالاتر پنج لایه به جای پلیمری استفاده کنید.
در نمونه سابقه کاری صورت گرفته توسط همکاران ما برای اجرای لوله کشی شوفاژ با لوله های پنج لایه و به همراه کلکتور می توان به سابقه کاری همکاران ما در خیابان مطهری اشاره کرد.
شما می توانید برای مطالعه کامل روند این پروژه در این قسمت بزنید.
بعد از منتقل کردن لوله آب به پکیج، لوله آب خروجی از آن را به سمت رادیاتور ها هدایت می کنید.
از آنجا که قبلاً لوله کشی آب رادیاتورهای شوفاژ را انجام داده اید، دیگر نیازی به لوله کشی رادیاتور ها نیست و فقط کافیست تا لوله آب خروجی از زیر پکیج را تا اولین رادیاتور برسانید تا با لوله های آب رادیاتورهای دیگر همسو شود.
در صورتی که لوله کشی آب در ساختمان شما به شکل کلکتوری بود، شما می توانید لوله انشعابی قبلی از کلکتور تا مکان قبلی پکیج را قطع کرده و لوله انشعابی جدید از کلکتور تا مکان جدید پکیج را نصب کنید.
در این حالت هم چون لوله کشی رادیاتورها قبلاً در ساختمان صورت گرفته، دیگر نیازی به لوله کشی آب رادیاتورها نیست.
فقط کافیست لوله آب گرم خروجی از پکیج را به کلکتور رسانده تا توسط آن آب گرم به رادیاتورها منتقل شود.
همانطور که می دانید آب در سیستم پکیج در داخل مداری بسته حرکت می کند، پس لوله آب خروجی از رادیاتورها را به پکیج متصل می کنیم تا چرخه آب کامل شود.
گرمای تولید شده در پکیج را می توان به دو صورت در ساختمان انتشار داد1ف یکی با استفاده از رادیاتور شوفاژ است که اکنون ذکر شد و راه دیگر با استفاده از سیستم گرمایش از کف است.
سیستم گرمایش از کف را فقط می توان با لوله های پنج لایه انجام داد و تنها راه لوله کشی آب برای استفاده از این شیوه از طریق لوله کشی کلکتوری می باشد.
در این صورت لوله آب سرد را بعد از انتقال دادن به کلکتور آب سرد به پکیج منتقل کرده و سپس لوله آب گرم خروجی را به کلکتور آب گرم می رسانیم.
از این طریق آب گرم را در داخل لوله های خوابانده شده در کف ساختمان در شیوه گرمایش از کف منتقل می کنیم.
در این صورت یکی دیگر از مزایای استفاده از کلکتور مشاهده می شود.
با این توضیح که می توان کار لوله کشی آب در ساختمان را چه برای آب سرد و چه برای آب گرم در پکیج به راحتی و با نصف میزان هزینه و وقت در مقایسه با لوله کشی انشعابی انجام داد.
از طرفی با استفاده از کلکتور دیگر کمتر با مشکل هواگیری در پکیج و رادیاتورها و لوله های خوابانده شده در کف در شیوه گرمایش از کف مواجه خواهید شد.
خلاصه مراحل جابجایی پکیج دیواری
در این قسمت مراحل نصب پکیج در محل جدید را به صورت زیر و به اختصار بیان می کنیم :
- مکان جدید برای نصب پکیج دیواری را انتخاب می کنیم.
- لوله های آب، گاز و کابل برق در مکان قبلی دستگاه را می بندیم و پکیج دیواری را از مکان قبلی باز می کنیم.
- برای نصب پکیج بر روی دیوار یک محفظه مانند کابینت در نظر می گیریم و به دیوار نصب می کنیم.
- لوله گاز، لوله آب و کابل برق برای پکیج را به داخل کابین یا محفظه پکیج هدایت می کنیم.
- پایه های فلزی نگهدارنده پکیج دیواری را به دیوار داخل کابین متصل کرده و سپس پکیج را بر روی آن نصب می کنیم.
- اکنون دو نقطه در حدود 12 سانی متری را برای خروجی دودکش و دریچه هواکش در بالای کابین چوبی خود سوراخ و خالی می کنیم.
- مطمئن شوید که هواکش در بالای کابین قرار گرفته و دریچه خروجی یا دودکش 30 سانتی متر از پنجره و 30 سانتی متر از هواکش فاصله دارد.
- از لوله و اتصالات پی وی سی برای ساختن و نصب دودکش و لوله هواکش استفاده می کنیم و لوله هواکش و دودکش را از پکیج دیواری تا دیوار خروجی ادامه می دهیم.
- لوله آب گرم و آب سرد را به پکیج متصل می کنیم، تا آب گرم مورد نیاز برای لوله کشی داخلی ساختمان و سیستم حرارتی تامیین شود.
- لوله گاز و کابل برق را به پکیج متصل می کنیم.
- در انتها پکیج را روشن کرده و توسط شیر پرکن پکیج را از آب سرد پر می کنیم.
- سپس میزان دمای آن را بر اساس تعداد رادیاتورها، تعداد شیر های آب مصرفی، تعداد افراد ساکن در ساختمان و دمای محیط تنظیم می کنیم.
- به خاطر داشته باشید فشار پکیج باید بین 1.5 تا 2 بار باشد.
یک نمونه دیگر از پروژه های صورت گرفته توسط همکاران ما مربوط به جابجایی یک عدد آبگرمکن برقی دیواری در میدان سپاه تهران بوده است.
در این پروژه به دلیل اینکه مکان قبلی آبگرمکن دیواری مناسب نبوده، همکاران ما بعد از حضور در محل پروژه اقدام به جابجایی آبگرمکن دیواری و همچنین نصب لوله کشی جدید و نصب شیرآلات نموده اند.
همکاران ما در حال جابجا کردن آبگرمکن برقی در پروژه میدان سپاه
شما می توانید برای مطالعه دقیق تر این مطلب اینجا را لمس کنید.
جمع بندی:
در این مقاله سعی شد طریقه جابجایی پکیج دیواری را برای شما که قصد تغییر مکان بریا نصب پکیج دیواری دارید به شکل ساده توضیح دهیم.
هر چند می دانیم که برای انجام چنین کاری به وجود متخصص و نصاب پکیج دیواری نیاز دارید.
نگران این قسمت از کار نباشید، چرا که همکاران ما در گروه تاسیسات 24 ساعته آماده خدمت رسانی و کمک برای شما هستند.
شما می توانید به محض ثبت سفارش از خدمات همکاران ما در اسرع وقت و در تمام ایام هفته برخوردار باشید.
برای این منظور با ما تماس گرفته و یا فرم درخواست سرویسکار را پر کنید.
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصصسوالات متداول
ما در تمام مناطق شهر تهران، کرج، مشهد، شیراز، شهریار، اسلامشهر، اصفهان، تبریز، رشت، اهواز، اراک، پردیس، رودهن، بومهن، پرند، دماوند، قم، ارومیه، کرمانشاه، شهر قدس فعالیت داریم.
باتوجه به اینکه همکاران ما در تمام مناطق شهر مستقر هستند، هزینه ای بابت ایاب و ذهاب از مشتریان نمیگیریم.
تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد. اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.
بابت مشاهده دستمزدها به صفحه تعرفه خدمات مراجعه کنید. همچنین لازم به ذکر است بعضی از پروژه ها را فقط بعد از بازدید میتوان قیمت اعلام کرد که آنها نیز هنگام تماس تلفنی مجری تاسیساتی با شما قبل از آمدن به محل پروژه قیمت حدودی اعلام می شود.
در این صورت فقط هزینه کارشناسی 200.000 تومان از شما دریافت می شود که اگر کار تعمیر را به ایشان بسپارید این هزینه کارشناسی از دستمزد انجام کار کم می شود یعنی غیر از دستمزد تعمیرات هزینه ای بابت کارشناسی از شما نمیگیرند.
تمامی سرویسکاران مجموعه ما قبل از شروع همکاری توسط تیم امور مجریان، از لحاظ تخصصی و فنی مورد سنجش قرار می گیرند.
شما میتوانید از 2 طریق سفارش خود را ثبت کنید:
1. در صفحه درخواست سرویسکار متخصص، فرم خدمات درخواستی مورد نظر خود را پر کنید تا سفارش شما ثبت شود.
2. با شماره های قسمت تماس با ما، تماس گرفته و سفارش خود را به صورت تلفنی به همکاران ما اعلام کنید.
منابع انگلیسی:
اجرت جابجایی پکیج از آشپزخانه به بالکن با خرابکاری دیوار جهت رد کردن لوله ها چقدر میشه؟
این کار باید توسط کارشناس و مجری کار بازدید شود و شرایط سنجیده و قیمت اعلام گردد.
آیا نیاز به لوله کشی و .... داره
در حال بازسازی هستم میخوایم اگه نیاز به کنده کاری هست قبلش اقدام کنم
بله نیاز هست و البته بستگی به محل قرار گیری پکیج تون داره
فکر میکنید با احتساب سوراخکاری دیوار و عبوردادن لوله های آب و گاز و کابل برق از سوراخهای ایجاد شده ونصب سایه بان دربالای پکیج چقدر هزینه در بر دارد؟
حالا دارم جابجاش میکنم به بالکن ...داخل بالکن هم از قبل یه لوله آب سرد و گرم هست که از داخل خونه گرفته شده از همون لوله ها میشه استفاده کرد که اب به رادیاتورها برسه یا باید کل لوله کشی تغییر کنه ؟
لوله گرم مصرفی با لوله رادیاتورها متفاوت هست. نیاز دارید از بالکن لوله رفت و برگشت برای رادیاتورها هم باشه
جابجایی پکیج شدنی هست ولی نیاز به لوله گاز هم دارید