تمامی کسانی که پمپ آب در ساختمان خود نصب کرده اند، انتظار دارند تا آب با فشار مناسب دریافت کنند. اما متاسفانه این انتظار آن ها برآورده نمی شود و فقط هزینه های مربوط به نصب پمپ و منبع تحت فشار آن است که روی دستشان مانده و همچنان با کمبود فشار آب، مخصوصاً در طبقات بالای ساختمان درگیر هستند.
بالا نرفتن فشار پمپ آب و در ادامه آن افت فشار آب در سیستم لوله کشی ساختمان می تواند علت های متعددی داشته باشد، که ما در این مطلب قصد بررسی آن ها را داریم. پس اگر شما هم با مشکل افت فشار پمپ آب مواجه هستید، تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.
- علامت بالا نرفتن فشار پمپ آب ساختمان
- وجود نشتی در سیستم لوله کشی پمپ آب ساختمان
- خرابی قطعات مختلف پمپ آب از جمله پروانه پمپ
- معیوب شدن مخزن تحت فشار پمپ آب
- خرابی کلید اتومات یا پرشر سوئیچ پمپ آب
- متناسب نبودن ظرفیت پمپ به نسبت نیاز ساختمان
- وجود هوا در سیستم پمپ آب
- نبود آب کافی در پشت پمپ
- وجود رسوبات در داخل و در قسمت ورودی آب به پمپ
- مسدود شدن شیر یک طرفه پمپ آب
- خرابی بلبرینگ پمپ آب
- توصیه هایی به منظور پیشگیری از افت فشار در پمپ آب
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصصعلامت بالا نرفتن فشار پمپ آب ساختمان
اگر پمپ آب با افت فشار مواجه باشد، این مشکل را به نحوی نشان می دهد که با وجود روشن بودن پمپ و کار کردن آن فشار آب در لوله ها بالا نیست.
گاهی هم فشار آب موجود است، اما نه به مقداری که بر روی کلید اتومات پمپ آب تنظیم نموده ایم. در این شرایط پمپ دائماً کار می کند تا فشار را تا حد تنظیمی برساند، اما موفق نمی شود.
نتیجه این مشکل مصرف بیش از اندازه برق در ساختمان، کاهش عمر مفید پمپ آب و باز هم سلب آسایش به دلیل کمبود فشار آب خواهد بود.
دلایل بالا نرفتن فشار پمپ آب ساختمان+نحوه رفع آن
ساده ترین علتی که می توان برای بالا نرفتن فشار در پمپ آب ساختمان برشمرد، نشتی آب از قسمت لوله و اتصالات پمپ آب است.
سیستم لوله کشی پمپ آب شامل فیتینگ های مهره ماسوره و یا مغزی و بوشن، لوله، شیر یک طرفه، سه راهی و زانویی است. تمامی این قسمت ها توسط اتصالات به یکدیگر مرتبط می شوند تا در نهایت شبکه لوله کشی پمپ آب خانگی را تشکیل دهند.
اگر کوچکترین منفذی در لوله و یا کم ترین سستی در محل اتصالات ایجاد شود، آب به راحتی از همان نقطه نشت می کند و باعث بالا نرفتن فشار در پمپ آب ساختمان می شود.
در صورتی که می خواهید بدانید نشتی پمپ آب چه تاثیری بر روی عملکرد این وسیله می گذارد، مشاهده کلیپ زیر را از دست ندهید.
چنانچه می خواهید با نحوه لوله کشی پمپ آب خانگی آشنا شوید، کافیست لینک مقاله مورد نظر را لمس کنید.
راه حل رفع این مشکل:
سیستم لوله کشی پمپ آب را به خوبی بازبینی کنید. برای این کار می توانید لوله ها و اتصالات را با دستمال کاغذی بپوشانید.
اگر در زمان کار کردن پمپ، دستمال ها خیس شدند، به احتمال قوی آب از همان نقطه در حال نشت کردن است. در چنین شرایطی باید ابتدا محل نشتی را به خوبی پیدا کنید. پس از آن باید برای رفع نشتی اقدام نمایید.
ساده ترین حالت ممکن این است که اتصالات آب بندی خود را از دست داده اند، بنابراین باید اتصال را تعویض یا تقویت کنید. اگر هم مشکل از ترکیدگی لوله و زانویی پمپ آب باشد، بایستی همان لوله یا زانویی را با یک نمونه جدید تعویض کنید.
برای انجام هر کدام از روش های تعمیری ذکر شده، باید ابتدا پمپ را خاموش کرده و با باز گذاشتن اولین شیر خروجی در نزدیکی پمپ، آب درون سیستم را تخلیه کنید.
برای اطلاع از محل نشتی در پمپ آب و دلیل این مشکل می توانید کلیپ زیر را ببینید.
خرابی قطعات مختلف پمپ آب از جمله پروانه پمپ
پروانه پمپ آب یک قطعه بسیار مهم در پمپاژ آب درون پمپ به داخل شبکه لوله کشی آب ساختمان است. اما ممکن است این قطعه ضروری بنا به دلایلی از جمله پدیده کاویتاسیون، سایش، پوسیدگی و خوردگی خراب شود.
در صورت خرابی پروانه پمپ آب فشار آب در پمپ افت پیدا می کند، چون پروانه به خوبی نمی چرخد تا حجم کافی از آب را به موتور برساند. البته علائم دیگری همچون اختلال در کارکرد موتور پمپ و ایجاد صدا در قسمت پروانه پمپ نیز می توانند نشان دهنده خرابی این قطعه باشند.
با مشاهده کلیپ زیر با عوامل موثر در خراب شدن پروانه پمپ آب آشنا شوید.
راه حل رفع این مشکل:
اگر با معضل بالا نرفتن فشار پمپ آب ساختمان به دلیل خرابی پروانه پمپ مواجه شدید، تنها راه حل این مشکل اقدام به تعویض پروانه پمپ آب است.
به این صورت که پوشش پروانه را از روی بدنه پمپ باز کرده و سپس پروانه پمپ را با کمک دو عدد پیچ گوشتی می چرخانیم تا باز شود. در نهایت پروانه جدید را ابتدا بر روی کاسه نمد قرار داده و سپس باز هم با استفاده از دو عدد پیچ گوشتی پروانه را سفت کنید.
اگر می خواهید روند تعویض پروانه پمپ آب را به صورت کامل و همراه با تصاویر آموزشی یاد بگیرید، به مقاله تعویض پروانه پمپ آب خانگی مراجعه کنید.
در صورتی که برای تعویض پروانه پمپ آب خانگی به پیچ گوشتی نیاز دارید، راهنمای خرید بهترین پیچ گوشتی دوسو و چهارسو را مطالعه کنید.
نصب و سرویس پمپ را با ما یاد بگیرید
درآمد خودتان از شغل تاسیساتی را با دوره ویدیویی 0 تا 100 نصب، سرویس و تعمیر پمپ آب ساختمان چندبرابر کنید.
اطلاعات بیشتر و ثبت نامچنانچه پمپ آب شما بیش از یک اسب بخار است و در کنار آن از مخزن تحت فشار نیز استفاده می کنید، یادتان باشد که یک دلیل بالا نرفتن فشار در پمپ آب در ساختمان می تواند خرابی مخزن تحت فشار باشد.
خراب شدن مخزن تحت فشار پمپ آب می تواند به دو دلیل عمده، یکی سوراخ شدن تیوپ داخل مخزن تحت فشار و دیگری سوراخ شدن مخزن ایجاد شود.
مهمترین علامت خراب بودن مخزن تحت فشار این است که فشار پمپ دائماً کم و زیاد می شود. در این شرایط اگر فشار پمپ به دلیل خرابی مخزن آن کم باشد، پمپ دائماً روشن و خاموش می شود.
اگر کلیپ زیر را مشاهده کنید، خواهید دانست که تعمیرات منبع تحت فشار شامل چه مواردی است و چه زمانی باید برای تعویض آن اقدام کنید.
راه حل رفع این مشکل:
برای کسب اطمینان از سالم یا معیوب بودن مخزن تحت فشار پمپ آب خانگی بایستی بدنه مخزن را از لحاظ پوسیدگی و تیوپ داخلی آن را از لحاظ سوراخ شدگی بررسی کنید.
اگر با آزمایشات مختلف همچون تست باد تیوپ مخزن تحت فشار، تخلیه آب از مخزن و آبگیری مجدد آن و در نهایت مشاهده وجود تعریق بر روی بدنه خارجی مخزن از خرابی آن مطمئن شدید، باید برای تعویض مخزن یا تیوپ داخل آن اقدام کنید.
اگر ایراد اصلی مخزن تحت فشار از تیوپ داخلی آن باشد، می توانید با کمک فیلم تعویض تیوپ منبع تحت فشار پمپ آب خانگی این مشکل را برطرف کنید. همچنین مشاهده کلیپ زیر به شما کمک می کند تا با نحوه تست تیوپ منبع تحت فشار آشنا شوید.
اما اگر مشکل از پوسیدگی دیواره مخزن تحت فشار یا سوراخ شدن این قسمت باشد، بهترین راه تعویض مخزن با نمونه جدید آن می باشد. در این صورت مقاله راهنمای انتخاب و خرید منبع تحت فشار می تواند مرجع مناسبی برای بهترین انتخاب باشد.
در برخی مواقع برای کنترل بهتر زمان روشن و خاموش شدن پمپ آب از وسیله ای به نام کلید اتوماتیک پمپ آب یا پرشر سوئیچ پمپ آب در کنار این وسیله استفاده می شود. کلیپ زیر را ببینید تا بدانید اجزا و نحوه عملکرد کلید اتوماتیک منبع تحت فشار به چه صورت است؟
خراب بودن کلید اتومات یا پرشر سوئیچ پمپ آب به دو صورت معیوب شدن این وسیله و تنظیم نادرست کلید ایجاد می شود. با مشاهده کلیپ زیر از محل قرارگیری پرشر سوئیچ و علائم خرابی یا تنظیم نبودن این قطعه مطلع خواهید شد.
اگر این قطعه دچار مشکل شود، علائم زیر را مشاهده خواهید کرد:
- نشتی آب از قسمت زیرین و یا بدنه داخلی کلید
- لرزش پمپ به دلیل بالا بودن فشار داخلی
- بالا رفتن دمای آب خروجی از پمپ آب
- گرم شدن بی دلیل محفظه پمپ
- تنظیم نبودن فشار در پمپ آب
- عمل نکردن به موقع کلید
راه حل رفع این مشکل:
اگر این قطعه خراب شود، تنظیمات فشار CUT-ON و CUT-OFF آن بهم می ریزد و در نتیجه فشار در پمپ آب بالا نمی رود. در اولین مرحله باید تنظیمات کلید را بررسی کنید. چون در اکثر موارد با اصلاح زمان بندی کلید اتومات مشکل رفع می شود.
با مشاهده کلیپ زیر می توانید روش تنظیم فشار با کلید اتوماتیک را یاد بگیرید.
در مرحله بعدی اگر با تنظیم کلید اتوماتیک پمپ آب خانگی مشکل رفع نشد، بایستی کلید را از لحاظ خرابی قطعات داخلی آن همچون دیافراگم و فنر چک کنید. در نهایت اگر شرایط تعمیر پرشر سوئیچ پمپ آب وجود داشت آن را رفع عیب کنید، در غیر این صورت باید این قطعه تعویض شود.
نکته بسیار مهمی که در زمان خرید پمپ آب خانگی باید به آن توجه کنید، در نظر گرفتن ظرفیت پمپ با توجه به پارامترهای مهمی از جمله میزان دبی آب مورد نیاز ساختمان است.
به این شکل که ظرفیت آب دهی پمپ آب متناسب با مقدار و فشار آب لازم باشد. اگر ظرفیت پمپ آب کمتر از مقدار نیاز ما باشد، فشار آب در پمپ افت پیدا می کند. در کلیپ زیر آقای مصطفی اسماعیلی به عنوان یک مهندس تاسیساتی راهنمای خرید پمپ آب ساختمان را برای شما توضیح می دهند.
راه حل رفع این مشکل:
با توجه به اینکه علت اصلی این مشکل در انتخاب نامناسب پمپ آب مورد استفاده در ساختمان است، هیچ راهی جز تعویض پمپ آب با مدل قوی تر وجود ندارد. کلیپ زیر را تماشا کنید تا با معیارهای انتخاب پمپ آب ساختمان آشنا شوید.
یکی از نشانه های بارز وجود هوا در پمپ آب این است که نمی تواند آب را مکش کند. در این شرایط با وجود اینکه آب در پشت پمپ وجود دارد و موتور و پروانه آن به بهترین شکل کار می کنند، اما پمپ هیچ آبی را نمی تواند پمپاژ کند.
هوا گرفتن پمپ آب به دلیل وجود مقدار زیادی هوا در شبکه پمپ ایجاد می شود. اولین نشانه این مشکل این است که شما با افت بالای فشار آب در ساختمان مواجه می شوید.
از عوامل ایجاد هوا در پمپ آب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- وجود ترک خوردگی یا شکستگی در پمپ و لوله های متصل به آن و ورود هوا از همان نقاط
- خالی شدن آب مخزن و خشک کار کردن پمپ
- نامناسب بودن ارتفاع تنظیم پمپ
- خرابی واشر یا اورینگ پمپ آب
- نقص در اتصالات پمپ
- یخ زدگی پمپ آب
قبل از اقدام به هواگیری پمپ آب به منظور برگرداندن فشار مناسب به این وسیله لازم است تا علت اصلی تجمع هوا در پمپ مشخص و رفع شود، در غیر این صورت دائماً با هواگیری پمپ آب درگیر خواهید بود. چنانچه می خواهید از اهمیت هواگیری پمپ آب مطلع شوید، مشاهده کلیپ زیر را از دست ندهید.
راه حل رفع این مشکل:
پس از آنکه علت اصلی هوا گرفتن پمپ آب را تشخیص دادید، باید ابتدا برای رفع آن مشکل اقدام کنید.
به عنوان مثال اگر مخزن پمپ خالی شده و پمپ خشک کار کرده است، بایستی ابتدا مخزن تحت فشار تعمیر یا تعویض گردد و یا اگر علت هوا گرفتن پمپ آب و در ادامه افت فشار آب در پمپ به دلیل ترک خودرگی لوله ها و اتصالات آن است، بایستی در اولین اقدام شبکه لوله کشی پمپ تعویض و اصلاح شود.
در ادامه می توان برای رفع هوا گرفتن پمپ آب از طریق هواگیری اقدام کرد. برای این منظور طبق مراحل زیر اقدام کنید:
الف) برق ورودی به پمپ را قطع کنید تا در زمان هواگیری پمپ اتومات نکند.
- یکی از شیرهای آب داخل ساختمان را باز کنید تا فشار داخل لوله ها کاهش پیدا کند.
پ) اگر پمپ شما دارای منقطه آب ریز یا پرایم است، مقداری آب در حدود یک پارچ آب را با کمک قیف به داخل پرایم پمپ بریزد.
- در این مرحله آب پس از عبور از پروانه پمپ وارد خروجی پمپ می شود و چون پمپ از هوا پر شده، ابتدا حباب های آب و سپس آب از خروجی تخلیه می گردد.
- پس از تخلیه کامل آب از پمپ بایستی درب پرایم بسته شده و پمپ را به برق وصل کنید.
- چنانچه مرحله هواگیری را به خوبی انجام داده باشید، پمپ با صدای نرمی شروع به کار کردن می کند و فشار خروجی آب از پمپ افزایش پیدا می کند.
اگر می خواهید با کل مراحلی که گفتیم بیشتر آشنا شوید، به مقاله نحوه هواگیری پمپ آب خانگی مراجعه کنید. همچنین مشاهده کلیپ زیر برای یادگیری تصویری نحوه هواگیری پمپ آب خالی از لطف نیست.
گاهی علت بالا نرفتن فشار پمپ آب در ساختمان به سادگی نبودن آب کافی در پشت پمپ برای پمپاژ به طبقات بالاست.
در واقع پمپ به خوبی کار می کند، ظرفیت آن متناسب است و هیچ مشکلی در قطعات خود ندارد، اما آب کافی برای پمپاژ توسط پمپ وجود ندارد. این مشکل در اکثر مواقع به دلیل پایین بودن فشار آب ورودی به ساختمان رخ می دهد.
در چنین شرایطی معمولاً فقط شما نیستید که با این مشکل درگیرید و اگر از همسایگان دیگر هم جویا شوید، آن ها هم با کمبود فشار آب مواجه هستند.
البته گاهی هم این احتمال وجود دارد که لوله آب ورودی به پمپ آب در داخل ساختمان خودتان دچار نشتی یا ترکیدگی شده، به همین دلیل از فشار آب ورودی به پشت پمپ کاسته شده است.
راه حل رفع این مشکل:
در چنین شرایطی می توان با تست کنتور آب از وجود یا عدم وجود نشتی در سیستم لوله کشی آب ساختمان مطمئن شد.
برای این منظور کلیه شیرهای آب مصرفی در ساختمان از جمله شیر آب آشپزخانه، حمام و حتی ماشین لباسشویی و ظرفشویی را ببندید. سپس عدد روی کنتور را ثبت کرده و بعد از یک ساعت عدد روی کنتور را چک کنید. اگر در زمان عدم مصرف آب باز هم عدد کنتور بالا رفته، به این معنی است که جایی از شبکه دارای نشتی است.
پس باید با کمک روش های تشخیص نشتی لوله آب از جمله دستگاه های نشتی یاب محل دقیق ترکیدگی لوله را مشخص کنید.
اگر لوله آب در ساختمان نشتی نداشت، بهترین راه حل برای رفع مشکل کمبود فشار در پمپ آب این است که به شرکت آب و فاضلاب منطقه خود مراجعه کرده و علت اصلی افت فشار آب در شبکه را بررسی کنید.
هر چند کمک گرفتن از راه های افزایش فشار آب درخانه بدون استفاده از پمپ آب هم می تواند جوابگوی مقطعی مشکل شما باشد. برای اطلاع از این ترفندها بر روی لینک مقاله بزنید.
آب هر منطقه بسته به مقدار سختی خود دارای حجمی از املاح نامحلول است. این املاح اگر وارد پمپ آب و یا لوله ورودی به آن شوند، تشکیل رسوب می دهند.
از طرفی ممکن است سیستم لوله کشی آب از نوع فلزی باشد، به همین دلیل با آب واکنش داده و باعث گرفتگی مسیر می شود.
رسوبات انباشته شده در داخل و قسمت ورودی آب به پمپ تاثیر مستقیم بر روی فشار پمپ خواهند گذاشت. به همین دلیل است که در هنگام طراحی و اجرای لوله کشی پمپ آب تاکید می شود که از فیلتر بر سر ورودی آب به مخزن استفاده شده و این فیلتر در زمان سرویس پمپ آب تمیز یا تعویض گردد.
راه حل رفع این مشکل:
برای حل مشکل بالا نرفتن فشار پمپ آب ساختمان به دلیل تجمع رسوبات در داخل و ورودی پمپ ساختمان بایستی لوله مکش پمپ را باز کرده و کلیه ناخالصی ها و رسوبات انباشته شده در لوله را تمیز کنید.
اگر می خواهید بدانید ورود آب کثیف به داخل پمپ آب چه تاثیری بر روی عملکرد این وسیله دارد و چگونه می توان مانع از ورود رسوبات شد، تماشای کلیپ زیر را از دست ندهید.
در سیستم لوله کشی پمپ آب از شیر یک طرفه به منظور پیشگیری از برگشت آب به داخل پمپ استفاده می شود. محل قرارگیری شیر یکطرفه دقیقاً قبل از لوله ورودی به پمپ است.
در این بین ممکن است شیر یک طرفه به دلیل املاح، رسوبات و ناخالصی های آب مسدود شده و باز نشود. در نتیجه پمپ نمی تواند آب ورودی را مکش کرده و با فشار مناسب به داخل سیستم پمپاژ کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه عملکرد شیر یک طرفه در سیستم پمپ آب خانگی مشاهده کلیپ زیر را از دست ندهید.
راه حل رفع این مشکل:
در اولین مرحله به منظور رفع این مشکل ابتدا شیر یک طرفه را از لحاظ سلامت چک کنید. اگر با علائم زیر مواجه شدید، مطمئن باشید که شیر یک طرفه نه تنها مسدود شده، بلکه خراب هم شده است و نیاز به تعویض دارد:
- بروز نشتی از قسمت شیر یک طرفه پمپ آب
- دائم روشن و خاموش شدن پمپ
- بازگشت آب به تانکر ذخیره و کاهش فشار سریع بعد از خاموش شدن پمپ
چنانچه مطمئن شدید شیر یک طرفه پمپ آب خراب است و نیاز به تعویض دارد، مقاله نحوه نصب و تعویض شیر یک طرفه را از دست ندهید.
بلبرینگ از جمله اجزای مکانیکی پمپ آب است که به قسمت پروانه متصل بوده و باعث تسهیل حرکت محور یا شافت داخل پمپ می شود.
بنابراین چرخش پروانه در پمپ آب وابسته به سالم بودن بلبرینگ است و اگر این قطعه به دلیل خشکی یا عدم روانکاری و تجمع رسوبات بر روی بلبرینگ خراب شود، ما شاهد افت فشار در پمپ آب خواهیم بود.
معمولاً خرابی بلبرینگ پمپ آب در ابتدا خود را با علائمی همچون سر و صدای اضافی و لرزش پمپ نشان می دهد.
راه حل رفع این مشکل:
در وحله اول سعی کنید با اقدام به روغن کاری بلبرینگ پمپ آب مشکل خشکی این قطعه را رفع کنید. چون در اکثر موارد بلبرینگ زنگ می زند و خوب نمی چرخد.
اگر بعد از باز کردن بلبرینگ از داخل پمپ آب متوجه خوردگی این قطعه شدید، باید آن را تعویض کنید. برای آشنایی با نحوه تعویض بلبرینگ پمپ آب خانگی روی لینک مقاله بزنید.
با مشاهده کلیپ زیر از دلایل خراب شدن بلبرینگ پمپ آب و نحوه تعمیر آن آشنا خواهید شد.
توصیه هایی به منظور پیشگیری از افت فشار در پمپ آب
حال که با دلایل بالا نرفتن فشار در پمپ آب و نحوه رفع آن ها آشنا شدید، بد نیست توصیه های ما به منظور پیشگیری از بروز این مشکل را هم بدانید:
- فقط از مجری نصاب و متخصص برای نصب و راه اندازی پمپ آب در ساختمان خود کمک بگیرید.
- عمل به چک لیست های ماهانه، شش ماهه و یکساله پمپ آب را جدی بگیرید.
- نسبت به تغییرات کارکرد پمپ آب در ساختمان خود حساس بوده و کوچکترین تغییر مانند روشن و خاموش شدن دائمی پمپ را نشانه ای از وجود مشکل در این وسیله بدانید.
- اگر با هر کدام از نشانه هایی که در این مطلب گفتیم مواجه شدید، سریعاً برای رفع عیب آن اقدام کنید.
- پیش از اقدام به تهیه پمپ آب حتماً با کارشناسان این حوزه مشورت کنید تا پمپ آب متناسب با نیاز ساختمان خود را خریداری نمایید.
- مراحل سرویس های دوره ای پمپ را بر اساس برنامه زمان بندی شده پیش ببرید. با مشاهده کلیپ زیر خواهید دانست که زمان سرویس دوره ای پمپ آب چه موقع است و چه اقداماتی در سرویس دوره ای پمپ انچام می شود.
جمع بندی
در این مطلب به بررسی یکی از شایع ترین مشکلات پمپ آب خانگی، یعنی افت فشار آب در این وسیله پرداختیم. همانطور که خواندید برخی از عوامل موثر در کاهش فشار آب پمپ تنها توسط متخصص تعمیرکار پمپ قابل حل هستند.
تکنسین های ما در گروه تاسیسات 24 ساعته این توانایی را دارند که پمپ آب ساختمان شما را به بهترین شکل ممکن مورد عیب یابی و تعمیر قرار دهند. ما در این مجموعه تمامی خدمات از جمله تعمیر و سرویس پمپ آب و منبع را به همراه گارانتی تضمین کیفیت به شما ارائه می دهیم.
پس اگر شما هم با مشکل بالا نرفتن فشار پمپ آب خانگی مواجه هستید، کافیست برای ثبت سفارش همین الان با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و یا فرم درخواست سرویسکار متخصص را پر کنید.
خلاصه ای از آنچه در این مطلب گفتیم
- واضح ترین علامت بالا نرفتن فشار پمپ آب ساختمان این است که با وجود روشن بودن پمپ، هیچ فشار آبی در لوله ها و شیرآلات وجود ندارد.
- اگر مشکل بالا نبودن فشار در پمپ آب سریعاً ریشه یابی و حل نشود، می تواند مشکلاتی از جمله مصرف بیش از اندازه برق، کاهش عمر مفید پمپ و عدم دسترسی به آب پرفشار را به همراه داشته باشد.
- از جمله رایج ترین دلایل بالا نرفتن پمپ آب عبارتند از: وجود نشتی در سیستم لوله کشی آب ساختمان، خرابی قطعات پمپ از جمله پروانه و بلبرینگ، خرابی مخزن تحت فشار، نقص در کلید اتوماتیک، عدم تنظیم کلید اتوماتیک، عدم تناسب ظرفیت پمپ با نیاز ساختمان، هوا داشتن پمپ، نبود آب کافی در پشت پمپ، وجود رسوبات در داخل پمپ و مسدود شدن شیر یک طرفه
- اقداماتی از جمله کمک گرفتن از متخصص در زمان خرید و نصب پمپ، دقت به نحوه کارکرد پمپ و انجام سرویس دوره ای پمپ می تواند مانع از افت فشار در این وسیله شود.
پرسش و پاسخ های متداول
- دلیل روشن نشدن پمپ آب در زمان کمبود فشار آب شهری چیست؟
اگر ست کنترل و یا کلید اتوماتیک پمپ آب به درستی تنظیم شده باشند، پمپ آب در زمان افت فشار آب روشن می شود.
- اصلی ترین دلایل پایین بودن فشار آب در پمپ چه هستند؟
خرابی شیر یکطرفه، خرابی کلید اتوماتیک، نشتی در پمپ، رسوب گرفتن لوله ورودی پمپ و هوا گرفتن پمپ
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصصسوالات متداول
ما در تمام مناطق شهر تهران، کرج، مشهد، شیراز، شهریار، اسلامشهر، اصفهان، تبریز، رشت، اهواز، اراک، پردیس، رودهن، بومهن، پرند، دماوند، قم، ارومیه، کرمانشاه، شهر قدس فعالیت داریم.
باتوجه به اینکه همکاران ما در تمام مناطق شهر مستقر هستند، هزینه ای بابت ایاب و ذهاب از مشتریان نمیگیریم.
تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد. اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.
بابت مشاهده دستمزدها به صفحه تعرفه خدمات مراجعه کنید. همچنین لازم به ذکر است بعضی از پروژه ها را فقط بعد از بازدید میتوان قیمت اعلام کرد که آنها نیز هنگام تماس تلفنی مجری تاسیساتی با شما قبل از آمدن به محل پروژه قیمت حدودی اعلام می شود.
در این صورت فقط هزینه کارشناسی 200.000 تومان از شما دریافت می شود که اگر کار تعمیر را به ایشان بسپارید این هزینه کارشناسی از دستمزد انجام کار کم می شود یعنی غیر از دستمزد تعمیرات هزینه ای بابت کارشناسی از شما نمیگیرند.
تمامی سرویسکاران مجموعه ما قبل از شروع همکاری توسط تیم امور مجریان، از لحاظ تخصصی و فنی مورد سنجش قرار می گیرند.
شما میتوانید از 2 طریق سفارش خود را ثبت کنید:
1. در صفحه درخواست سرویسکار متخصص، فرم خدمات درخواستی مورد نظر خود را پر کنید تا سفارش شما ثبت شود.
2. با شماره های قسمت تماس با ما، تماس گرفته و سفارش خود را به صورت تلفنی به همکاران ما اعلام کنید.
ضمانت جبران خدمات
تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد.
اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.
نظر آقای محمدزاده در مورد تجربه استفاده از خدمات مجموعه تاسیسات 24 ساعته
برخی از سوابق کاری مرتبط با نصب ، سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی و منبع
منابع انگلیسی:
پمپ نیم اسب محیطی ، با هد ۴۰ است.
فشار باد مخزن 30psi
میخواستم بدونم مشکل کجاست؟ و را حل چیست که بتونم از تمام حجم مخزن استفاده کنم؟ پیشاپیش ممنون
ما منبع آب روی پشت بام داریم. وقتی آب شهر قطع هست منبع هم شروع به خالی شدن میکنه. و جالب اینکه کنتور آب چرخش معکوس میکند.
آیا کنتور خراب هست و یا شیر یکطرفه بعد از کنتور قرار نداده اند؟
هر بار آب شهر قطع هست مجبوریم شیرفلکه اصلی را ببندیم.
ما در ساختمان دو طبقه زندگی میکنیم هم مخزن تحت فشار و هم منبع ۵٠٠ لیتری داریم ، اخیرا در طبقه دوم اگر یک شیر آب به طور کامل یا نصفه باز شود فشار آب کم کم کاهش تا به قطع کامل آب می رسند و پمپ روشن نمیشود ولی اگر به طور همزمان شیر آب دیگری را باز کنیم پمپ شروع به کار می کند , ممکنه راهنمایی کنید مشکل را چطور برطرف کنیم؟
ما وقتی از آب استفاده میکنیم مدام صدای روشن و خاموش موتور را میشنویم.من فیلمی تهیه کردم ممنون میشم راهنمایی کنید چه کار کنم
مهندس پمپ ۲ اسب داریم برای چندین دوش استخر
روی ۲ بار استارت میکنه و روی ۳.۵ بار خاموش میشه
و تعداد روشن خاموش هر یک دقیقه یک بار است
سیستم کاری مشکلی ندارد؟
از ست کنترل مکانیکی همراه با مخزن تحت فشار
دو منزل متفاوت در یک محله با پمپ های یک اسب داریم.
هر دو مخرن ذخیره دارند و مستقیما به لوله ورودی متصل نیستند . هد مکس pedrollo cpm158نوشته شده ۳۶ متر و هدمکس پنتاکسcm100نوشته ۳۳ متر
هر دو ۱ اسب هستند هردو به یک طبقه روی همکف ابرسانی میکنند.مخزن ذخیره ی هردو هم حجم هستند.دبی یکسانی هم دارند. پنتاکس دارای اتوماتیک دیجیتال ایمر هست و پدرولو دارای اتومات دیجیتال هیدروماتیک اچ ۱ هست.
سوال اینکه فشار های متفاوتی ایجاد میکنند بعد از استاپ پمپ اب. یعنی پدرولو توانایی ایجاد فشار ۴ بار را دارد ولی پنتاکس در ۲.۵ بار اتومات میکند یعنی بیشتر از این نمیتونه فشار ایجاد کنه.
دلیل این پدیده چی میتونه باشه؟با این که دو پمپ شرایط وتوان یکسانی دارند ولی فشارها متفاوت هست
قابل توجه اینکه پمپ پنتاکس از نظر هواگیری ، شیر یکطرفه ، نشتی و قطر لوله ها بررسی شدند و عیبی یافت نشد.
پمپ آب خانگی در ساختمان دارم .
وقتی آب دستشویی و حمام و باز میکنیم آب به سختی مکش میکنه ولی وقتی شیر آب آشپزخانه رو باز میکنه پمپ به خوبی کار میکنه و آب خوب میاد خواستم بدونم دلیل این چی میتونه باشه .
آب شهر قطع بود و تانک خالی شده بود.حالا که وصل شده کلید هوشمند نصب کردیم تا ریست میکنم دوباره خاموش میشه و عددش از ۱.۸ بالاتر نمیره.میخواستم بدونم مشکلش چیه.
ممنون