به منظور تکمیل مطلب نصب روشویی این بار قصد داریم در خصوص نحوه نصب روشویی سه گوش بدون پایه به دیوار توضیحاتی را بیان کنیم.
ویژگی های روشویی سه گوش بدون پایه
همانطور که می دانید امروزه انواع مختلفی از روشویی در بازار موجود هستند.
شما می توانید بر اساس نیاز ساختمان خود یکی از مدل های روشویی پایه دار، روشویی کابینتی، روشویی وال هنگ توکار و روشویی سنگی را انتخاب کرده و در سرویس بهداشتی خود نصب کنید.
شما می توانید به منظور دسترسی به آموزش نصب روشویی سنگی و سنگ روشویی، همچنین آموزش نصب روشویی وال هنگ و توکار بر روی نام مقاله مورد نظر خود بزنید.
روشویی سه گوش یکی از انواع مدل های روشویی های بدون پایه است، که برخلاف روشویی بدون پایه معمولی، این مدل را می توان فقط در گوشه دیوار سرویس بهداشتی نصب کرد.
در واقع امکان استفاده از روشویی سه گوش فقط در گوشه دیوار یکی از مزیت های مهم در این وسیله به شمار می رود.
زیرا علاوه بر اینکه به دلیل بی پایه بودن آن فضای زیرین روشویی برای اقداماتی از جمله تعمیرات و شستشو کف سرویس بهداشتی قابل دسترس است، مقدار مساحت محیط اشغال شده توسط روشویی نیز بسیار کمتر از مدل های دیگر آن خواهد بود.
از دیگر مزیت های روشویی سه گوش بدون پایه نیز می توان به ظرافت بیشتر در طراحی، لوله کشی فاضلاب جمع و جور و نصب راحت آن اشاره کرد.
ابزار مورد نیاز برای نصب روشویی سه گوش بدون پایه
معمولاً در هنگام خرید روشویی سه گوش بدون پایه تمام آنچه که برای نصب آن به دیوار نیاز دارید از قبیل پیچ، رول پلاک، لوله خرطومی فاضلاب و شینگ های رابط آب در داخل پک روشویی موجود است.
اما به منظور اندازه گیری و ایجاد سوراخ در دیوار به ابزاری از قبیل موارد زیر نیاز پیدا خواهید کرد:
- متر
- ماژیک
- دریل
- آچار فرانسه ( جهت آشنایی با مدل های مختلف آچار فرانسه و تهیه آن مطلب راهنمای خرید بهترین سایز و مارک آچار فرانسه را بررسی کنید.)
- بست روکار
- بتونه
- چسب آکواریوم
در کنار تمام ابزار ذکر شده به منظور نصب روشویی سه گوش، از خرید شیرآلات مناسب برای نصب بر روی روشویی غافل نشوید.
زیرا تهیه شیر آب بر عهده مشتری می باشد و شما می توانید بنا بر سلیقه خود یکی از انواع شیرهای اهرمی و یا شیرهای معمولی را در یکی از مدل های تک پایه و دو پایه انتخاب کنید.
نحوه نصب روشویی سه گوش بدون پایه به دیوار
- اندازه گیری ارتفاع روشویی
همانطور که در فیلم آموزش نصب روشویی دیورای بدون پایه دیواری گفتیم، به منظور اندازه گیری دیواری که قرار است روشویی بر روی آن نصب شود، باید ابتدا ارتفاع مورد نظر خود برای نصب روشویی را بر روی دیوار علامت بزنید، که برای این منظور می توانید از متر و ماژیک استفاده کنید.
ارتفاع استاندارد نصب روشویی بر روی دیوار بدون در نظر گرفتن مدل روشویی بین 80 تا 90 سانتی متر است، که بنا به میانگین قد افراد تخمین زده شده است.
البته در موارد خاص شما می توانید ارتفاع نصب روشویی را کم تر یا بیشتر از این میزان قرار دهید.
ولی به خاطر داشته باشید که ارتفاع روشویی نباید به قدری کوتاه باشد که برای شستشو مجبور باشید کمر خود را بیش از حد خم کنید.
همچنین زیاد بودن ارتفاع روشویی سبب می شود، تمام افراد مخصوصاً کودکان نتوانند به راحتی از آن استفاده کنند.
- آماده سازی سیستم لوله کشی بر روی دیوار
سری لوله های مخصوص فاضلاب و تغذیه آب روشویی را به منظور اتصال لوله فاضلاب و لوله های رابط تامین کننده آب روشویی باز کنید.
- نصب اتصالات بر روی روشویی
اتصالات مختلفی همچون لوله خرطومی فاضلاب، صافی، لوله های رابط آب سرد و گرم بهداشتی و شیر آب باید بر روی روشویی قبل از قرارگیری و نصب بر روی دیوار متصل شوند.
برای این منظور ابتدا شیر آب روشویی را وصل کنید. معمولاً بر روی بدنه روشویی تعداد سه عدد سوراخ به منظور نصب شیر تک پایه و دوپایه موجود است.
شما می توانید بنا بر مدل شیر آب خود محل سوراخ را با یک ضربه کوچک چکش باز کنید.
توجه داشته باشید که اگر محل پانچ یا سوراخ را به اشتباه ضربه بزنید یا شدت ضربه زیاد باشد، احتمال شکستن سنگ روشویی وجود دارد.
نکته!
توجه داشته باشید که نمی توانید بر روی روشویی تک پانچ از شیر آب دوقلو استفاده کنید، زیرا این کار سبب وارد شدن فشار به لعاب روشویی شده و حتی ممکن است باعث شکستن آن شود.
نحوه نصب شیرآلات ساختمانی مختلف متفاوت است، اما بهتر است قبل از کار گذاری روشویی بر روی دیوار شیر آب در محل خود نصب شود.
حال نوبت به وصل کردن لوله رابط فلزی و فنری شکل تغذیه آب روشویی در محل مخصوص تعبیه شده آن در زیر روشویی است.
در داخل پک روشویی دو عدد شیر کنترل جریان نیز به منظور باز و بسته کردن آب منبع قرار دارد، که باید آن ها را به لوله آب داخل دیوار که در قسمت زیرین روشویی قرار گرفته وصل کنید.
یکی دیگر از متعلقات روشویی مربوط به صافی فاضلاب آن می باشد، که این قطعه نیز بهتر است از قبل از نصب روشویی در محل خود قرار بگیرد.
به منظور نصب صحیح صافی ابتدا مقداری بتونه را در اطراف صافی به منظور آبندی سیستم فاضلاب قرار داده و سپس صافی را با فشار بر روی سوراخ تخلیه بگذارید تا کاملاً در جای خود قرار بگیرد.
پس از آن واشر صافی را از قسمت زیر روشویی جا انداخته و با کمک آچار فرانسه لوله برجسته زیر صافی را می پیچانیم تا کاملا سفت شود.
بهتر از بعد از انجام کار، بتونه های اضافی بر روی سنگ روشویی را با دستمال تمیز کنید. به منظور خرید بتونه از دیجی کالا بر روی لینک مورد نظر بزنید.
حال لوله خرطومی شکل فاضلاب را نیز از قسمت زیرین به برجستگی مخصوص تخلیه فاضلاب روشویی متصل کنید.
- قرار دادن روشویی بر روی دیوار
در مرحله اول ارتفاع روشویی بر روی دیوار را اندازه زدیم، حال باید محل پیچ های روشویی و همچنین فاصله روشویی از گوشه دیوار را مشخص کنیم.
برای این منظور با متر طول ضلع های روشویی را اندازه گرفته و در ارتفاع مشخص شده به همان مقدار بر روی دیوار علامت می زنیم.
برای تخمین محل پیچ های روشویی نیز آن را در ارتفاع مورد نظر قرار می دهیم تا محل پیچ های آن را بر روی دیوار مشخص کنیم.
معمولاً در دو طرف زاویه دار روشویی سه گوش محل قرار گیری دو عدد پیچ کاملاً مشخص است و فقط کافیست با ماژیک این محل ها را بر روی دیوار علامت بزنید.
حتی می توانید به منظور اندازه گیری دقیق تر اندازه فاصله سوراخ های زیر روشویی و ارتفاع سوراخ ها از قسمت بالای سنگ را با متر اندازه زده و به همان مقدار بر روی دیوار علامت بزنید.
حال با استفاده از دریل محل پیچ ها را به اندازه کافی سوراخ کرده و رولپلاک و پیچ نگه دارنده را به دیوار محکم می کنیم. برای خرید دریل از دیجی کالا بر روی لینک آن بزنید.
سپس روشویی را طوری بر روی دیوار قرار می دهیم، که پیچ ها به طور کامل درون سوراخ روشویی قرار بگیرند.
تراز بودن روشویی قبل از سفت کردن پیچ و قرار دادن بست ها بسیار مهم است. پس بهتر است بعد از قرار دادن روشویی از تراز بودن آن مطمئن شوید.
چنانچه قصد تهیه تراز را دارید مطلب راهنمای خرید بهترین تراز بنایی دستی و لیزری می تواند به شما کمک کند.
سپس بست روکار را بر روی پیچ ها قرار داده و مهره آن را به طور کامل سفت می کنیم.
اکنون نوبت وصل کردن فاضلاب و لوله های رابط آب به دیوار می رسد. باید این کار با دقت کافی انجام شود تا روشویی هیچ نشتی نداشته باشد.
سپس با چسب آکواریوم اطراف اضلاع روشویی را می پوشانیم تا از پشت آن آب سرریز نشود.
چنانچه قصد تهیه چسب آکواریوم را دارید، روی لینک خرید چسب آکواریوم از دیجی کالا بزنید.
- تست کردن روشویی
در پایان کار با باز کردن شیر آب نصب شده بر روی روشویی از عدم نشتی شیر آب، لوله فاضلاب و لوله های رابط آب زیر روشویی اطمینان حاصل کنید.
نحوه نصب روشویی سه گوش بدون پایه به همین سادگی است، که در این مطلب با آن آشنا شدید.
به صورتی که اگر کمی با مسایل تاسیساتی آشنایی داشته باشید، می توانید بدون نیاز به مجری لوله کش این کار را انجام دهید.
فقط به خاطر داشته باشید که مهمترین موضوع در هنگام نصب روشویی سه گوش، اندازه گیری های دقیق آن بر روی دیوار محل نصب می باشد، در غیر این صورت روشویی تراز نمی شود.
اگر تا الان روشویی مدنظر خود را خرید نکرده اید، جهت اطلاع از قیمت دقیق انواع روشویی، مقایسه آنها با یکدیگر و یا خرید بر روی لینک خرید روشویی از سایت دیجیکالا بزنید.
با این حال اگر برای نصب روشویی سه گوش بدون پایه به دیوار نیاز به مشاوره و کمک داشتید، می توانید همین الان با متخصصین ما در گروه تاسیسات 24 ساعته تماس بگیرید.
از طریق دیگر نیز می توانید فرم مخصوص درخواست سرویسکار را پر کنید تا سفارش شما ثبت شود.
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصصمنابع انگلیسی: