اگر شما هم با کمبود فشار آب گرم از آبگرمکن خود مواجه هستید، ادامه این مطلب را دنبال کنید. این بار قصد داریم تا در خصوص افزایش فشار آب آبگرمکن دیواری توضیحاتی را بیان کنیم.

 

خصوصاً زمانی که از حمام استفاده می شود، کمبود فشار آب گرم بیشتر خود را نشان می دهد و این در حالی است که در خصوص آب سرد هیچ مشکلی وجود نداشته و شیر آب سرد بیشترین فشار آب را دارد.

کاملاً مشخص است که وقتی فشار آب سرد در منزل قابل قبول است، ولی با میزان فشار آب گرم مشکل داریم، باید بیشتر تمرکز خود را بر سیستم لوله کشی آب گرم و آبگرمکن نصب شده در ساختمان قرار دهیم.

حال در ادامه این مطلب ما راهکارهایی را در خصوص شناسایی و اصلاح فشار آب گرم در آبگرمکن دیواری را بیان کرده و در انتها نحوه رفع مشکل کمبود فشار آب گرم در دوش حمًام را توضیح می دهیم.

 

نحوه شناسایی مشکل کمبود آب در آبگرمکن دیواری:

به منظور تشخیص اینکه کمبود فشار آب گرم در ساختمان به دلیل وجود مشکل در آبگرمکن دیواری است یا در سیستم لوله کشی آب گرم ساختمان، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ورودی آب سرد به آبگرمکن دیواری را چک کنید.

اولین مرحله به منظور بررسی مشکل آب گرم در آبگرمکن دیواری این است، که ورودی آب سرد ورودی تغذیه آب دستگاه را در خصوص عدم وجود هرگونه رسوب و گرفتگی به خوبی چک کنید.

افزایش فشار آب آبگرمکن دیواری 1

برای این هدف شیر تخلیه آبگرمکن را باز کنید، چنانچه آب به خوبی از این قسمت خارج شد، به این معنی است که هیچ گرفتگی در لوله آب سرد ورودی به آبگرمکن وجود ندارد.

اما چنانچه هر گونه گرفتگی و تشکیل رسوبی در شیر تخلیه، اتصالات مابین لوله ها و حتی در قسمت زانویی نزدیک آبگرمکن وجود داشته باشد، باید به منظور افزایش فشار آب گرم در دستگاه، هرچه زودتر برای رفع گرفتگی و رسوبات در لوله ها اقدام کنید.

  1. مبدل آبگرمکن دیواری را به منظور عدم وجود رسوبات چک کنید.

از آن جا که مبدل آبگرمکن دیواری بسیار کوچک است و لوله های آن دارای قطر بسیار کمی هستند، زمینه کار برای تشکیل رسوبات مخصوصاً در مناطقی که سختی آب و املاح داخل آن زیاد هستند، بسیار آماده است.

نتیجه تشکیل رسوبات در داخل آبگرمکن دیواری این است که آب درون سیستم گرم نمی شود و اگر مقداری هم گرم شود، فشار آن بسیار کاهش پیدا می کند.

چک کردن وجود یا عدم وجود رسوبات در مبدل آبگرمکن دیواری بسیار ساده است، برای این منظور فقط کافیست که شیر آب گرم نزدیک به آبگرمکن را باز کنید و آب خارج شده از آن را داخل لیوان بریزید.

اگر مبدل رسوب گرفته باشد، رنگ آب گرم زرد بوده و حتی بوی آن کاملا نشان دهنده وجود رسوب در دستگاه است.

  1. فیلتر آبگرمکن دیواری را بررسی کنید.

در برخی از مناطق که آب دارای املاح زیادی می باشد، از فیلتر در سر راه آب سرد ورودی به آبگرمکن دیواری استفاده می شود.

جرم گرفتن بیش از حد این قطعه مانع از عملکرد موثر دستگاه می شود. در نتیجه بهتر است هر ماه فیلتر مورد بازدید قرار گرفته و صفحه آن تمیز شود.

اگر شما هم به فکر استفاده از فیلتر آبگرمکن هستید، توصیه می کنیم ابتدا مطلب راهنمای خرید بهترین رسوب گیر پکیج و آبگرمکن را مطالعه کرده و در ادامه روی لینک خرید فیلتر رسوب گیر آبگرمکن از دیجی کالا بزنید.

  1. سیستم لوله کشی آب گرم ساختمان باید بررسی شود.

چنانچه مشکل کمبود آب گرم در ساختمان به دلیل وجود مشکلات ذکر شده در قسمت فوق در آبگرمکن دیواری نباشد، باید سیستم لوله کشی آب گرم ساختمان بررسی شود.

زیرا در اکثر مواردی که از لوله های فلزی در لوله کشی آب گرم ساختمان استفاده می شود، بعد از مدتی لوله ها شروع به خوردگی و زنگ زدگی می کنند.

افزایش فشار آب آبگرمکن دیواری 2

جالب اینجاست که شدت زنگ زدگی لوله های فلزی آب گرم در مقایسه با لوله های فلزی آب سرد به دلیل دمای بالای آب بسیار سریع تر و بیشتر است.

در نتیجه تکه های کنده شده از داخل لوله و مواد حاصل از زنگ لوله مسیر حرکت آب گرم را به مرور زمان مسدود کرده و فشار آب گرم در کل ساختمان را کاهش می دهند.

در این حالت حتی مشاهده شده که کمبود فشار آب تنها در برخی از شیرآلات آب گرم ساختمان وجود دارد، که این مسئله نشان دهنده مسدود بودن لوله آب مربوط به همان شیر آب گرم می باشد.

 

نحوه افزایش فشار آب آبگرمکن دیواری

بر اساس روش های بیان شده در خصصوص شناسایی علت فشار آب گرم پایین در کل ساختمان، نحوه افزایش فشار آب آبگرمکن دیواری را می توان به این صورت بیان کرد:

  • کاهش مصرف آب سرد در زمان استفاده از آبگرمکن دیواری
  • انجام رسوب زدایی آبگرمکن دیواری حداقل سالی یکبار در مناطق با سختی آب بالا
  • بازسازی سیستم لوله کشی آب گرم ساختمان و تعویض آن با لوله های پلیمری و پنج لایه
  • تعویض فیلتر آبگرمکن دیواری
  • نصب پمپ آب مخصوص آبگرمکن دیواری در صورت کم بودن فشار آب در کل ساختمان
  • تعویض آبگرمکن دیواری معمولی با آبگرمکن دیواری کم فشار که این قابلیت را داشته باشد که در فشار کم آب نیز به راحتی روشن شده و حجم بالایی از آب گرم را تولید کند.

برای مشاهده انواع آبگرمکن و اطلاع از قیمت خرید این وسیله روی لینک خرید آبگرمکن از دیجی کالا بزنید.

افزایش فشار آب آبگرمکن دیواری 3

افزایش فشار آب دوش حمام

یکی از بزرگترین معضات مربوط به کمبود فشار آب گرم ساختمان در حمام است که در زمان دوش گرفتن خود را نشان می دهد.

به همین دلیل ما در ادامه در خصوص نحوه افزایش فشار آب دوش حمام راهکارهایی را ارائه خواهیم داد.

اندازه گیری فشار آب دوش حمام

چنانچه شک دارید که فشار آب دوش حمام پایین است یا خیر، می توانید با انجام یک آزمایش ساده از این موضوع مطمئن شوید:

برای این منظور ظرفی به اندازه یک تا دو لیتر را در زیر دوش حمام قرار دهید و شیر آب گرم حمام را تا انتها باز کنید، چنانچه پر شدن ظرف یک لیتری بیش از 6 ثانیه طول کشید به این معنی است که فشار آب گرم در حمام کم است.

نکته!

بهترین اندازه جریان آب به اندازه 8 لیتر در دقیقه است.

 دلایل کاهش فشار آب گرم در دوش حمام:

  • قدیمی بودن سیستم لوله کشی آب در حمام
  • کم بودن قطر لوله آب اصلی در ساختمان
  • تجمع رسوبات در لوله دوش و سری دوش حمام

نحوه افزایش فشار آب گرم در دوش حمام:

  1. شستن سری دوش حمام

قبل از اینکه کل سری دوش حمام را تعویض کنید، برای تمیز کردن جرم و رسوبات انباشته شده بر روی آن اقدام کنید. برای این منظور می توانید مطلب چگونه سری دوش حمام را باز و تمیز کنیم را مطالعه کنید.

  1. تعویض سری دوش حمام

اگر مشکل کمبود فشار در دوش حمام رفع نشد و مدت زمان طولانی می گذرد که از دوش حمام استفاده می کنید، راهی جز تعویض آن باقی نمی ماند. البته شاید بتوان با انجام تعمیر سری دوش حمام مشکل آن را حل کرد.

برای مشاهده انواع سری دوش حمام، اطلاع از قیمت خرید و سفارش آن روی لینک خرید سر دوش حمام از دیجی کالا بزنید.

  1. نصب پمپ دوش حمام

گاهی مواقع با وجود تعویض سری دوش حمام باز هم مشکل کمبود فشار آب پابرجاست. در این صورت پیشنهاد ما به شما این است که برای نصب پمپ مخصوص دوش حمام اقدام کنید.

پمپ دوش حمام دستگاه مکانیکی است که بر روی سیستم آب منزل شما نصب می شود و فقط در صورت باز کردن دوش حمام فعال می شود. نحوه کار آن به این ترتیب است:

  • به محض باز کردن شیر آب در حمام پمپ روشن می شود.
  • با باز کردن شیر دوش حمام، ابتدا آب وارد پمپ شده و سپس وارد دوش می شود.
  • پمپ های دوش حمام مانند سایر پمپ های آب خانگی دارای قسمت پروانه ای شکل می باشند که با چرخش خود، فشار آب داخل دوش حمام را افزایش می دهند.
  1. استفاده از دوش حمام الکتریکی مجهز به مخزن نگهدارنده آب سرد

راهکار بعدی به منظور افزایش فشار آب در دوش حمام تعویض دوش حمام معمولی با دوش حمام الکتریکی مجهز به مخزن نگهدارنده آب سرد است.

افزایش فشار آب آبگرمکن دیواری 4

می توان گفت نصب این وسیله در خصوص رفع کمبود فشار آب گرم در حمام بسیار مناسب است. در صورت نصب دوش حمام الکتریکی دوش با استفاده از آب ذخیره شده در منبع آن تغذیه می شود.

منبع ذخیره دوش الکتریکی در واقع یک مخزن جداگانه در کنار منبع آب اصلی ساختمان است که وظیفه آن جمع آوری آب فقط برای استفاده در دوش الکتریکی است.

نحوه کار آن به این صورت است که به محض باز کردن شیر آب در حمام آب سرد داخل مخزن ذخیره آن وارد دوش الکتریکی شده و توسط دوش گرم می شود و آب گرم با فشار بالا از دوش خارج می شود.

مزیت استفاده از این وسیله این است که در صورت باز کردن هر کدام از شیرهای آب در داخل ساختمان، دیگر شاهد افت فشار آب گرم در دوش حمام نخواهیم بود.

با توجه به اینکه سرد بودن آب گرم مصرفی و حتی کمبود فشار آن تاثیر مستقیمی در آسایش ساکنین ساختمان می گذارد، بهتر است در صورت مواجه شدن با افت فشار آب گرم در منزل اقدامات لازم برای رفع آن را انجام دهید.

افزایش فشار آب آبگرمکن دیواری 5

همکاران ما در گروه تاسیسات 24 ساعته این آمادگی را دارند که کلیه خدمات مربوط به افزایش فشار آب گرم در ساختمان از قبیل:

  • اسید شویی پکیج
  • بازسازی لوله کشی آب گرم ساختمان
  • تعویض شیرآلات حمام
  • نصب پمپ آب مخصوص آبگرمکن دیواری را برای شما انجام دهند.

بنابراین در صورت نیاز به خدمات ذکر شده همین الان در هر کجای تهران که ساکن هستید با ما تماس گرفته و یا فرم دراست سرویسکار متخصص را پر کنید.

 

اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفه‌ای دارید

همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتی‌تان را در اسرع وقت برطرف کنیم

درخواست سرویسکار متخصص

منابع انگلیسی:

منبع 1  منبع 2  منبع 3  منبع 4  منبع 5 منبع 6  منبع 7

اشتراک گذاری این صفحه