برای کسانی که قصد خرید رادیاتور دارند و میخواهد بین نوع پنلی و پره ای یکی از آنها را انتخاب کنند، خواندن معایب و مزایای رادیاتور پانلی و پره ای خالی از لطف نیست و به تصمیم گیری بهتر شما کمک میکند.

 

مزایای رادیاتور پانلی صفحه تخت

رادیاتور پنلی مدرن، ساده، ظریف و اغلب کارآمد است، در چند سال گذشته، آنها بسیار محبوب تر شده اند، زیرا در حالی که همانند رادیاتورهای سنتی کار می کنند، با سطحی تخت در خانه های معاصر جذابیت بیشتری را ایجاد می کنند.
ظهور رادیاتورهای تخت پانلی، مردم را آگاه کرده است که یک جایگزین زیبایی شناختی برای مدل های سفارشی که ما استفاده می کنیم، وجود دارد، در حال حاضر مردم به دنبال شیوه های شادتر و آرامتر برای گرم کردن خانه های خود هستند.
در واقع، برخی از رادیاتورهای صفحه تخت می توانند ارزان تر و کارآمدتر از مدل های سنتی باشند و این باعث می شود که آنها جایگزین وسوسه انگیزتری باشند.

در مقایسه با مدل های سنتی، این رادیاتورهای تخت با مبدل های حرارتی هوشمندانه طراحی شده اند، سطوح را افزایش داده اند تا به حداکثر گرما رسانی کمک کنند، به این معنی که با دماهای پایین آب کار می کنند و در نتیجه صرفه جویی در انرژی را فراهم می کنند.

مزیت دیگر این است که آنها در فضای کوچکتر از اتاق نیز گرمایش مطلوب را حاصل می کنند.

انعطاف پذیری اصلی رادیاتورهای صفحه تخت با فضا و موقعیت است، سایزبندی آنها - بعضی از آنها باریک به اندازه پنج سانتی متر است - به آنها انعطاف پذیری بیشتری در اتاق ها با هر شکل و اندازه را می دهد بدون اینکه از کارایی آنها کاسته شود، آنها نیز از دیوار آویزان می شوند و فضای اتاق را ذخیره می کنند.

بعضی از رادیاتورهای پانلی تخت پس از نصب، براکت ها را به طرز هوشمندانه ای پنهان می کنند، به طوری که آنها حتی یک ظاهر شیک تر را نیز به تماشا می گذارند و در حداقل فاصله با دیوار نصب می شوند.
انعطاف پذیری آنها در جایگاه و گستره ای از طرح ها و رنگ ها موجب می شود رادیاتورهای تخت را به عنوان یک عنصر معماری به جای یک ضرورت عملی در نظر بگیرند.

معایب و مزایای رادیاتور پانلی و پره ای 1

مزایای استفاده از رادیاتور پانلی

قیمت مناسب :

برای مثال، طرح های توصیف شده ارزان تر از آنالوگ های آلومینیومی هستند.

جهت مشاهده قیمت انواع رادیاتور پنلی و مقایسه آنها باهم بر روی لینک رادیاتور پنلی در سایت دیجیکالا بزنید.
ظاهر جذاب - آنها نیازی به پنهان شدن در پشت پرده، پوشیده شدن با مبلمان و یا پوشیده شدن با پانل های تزئینی ندارند، آنها می توانند بخشی از طراحی داخل خانه شما باشند.

دلیل اصلی این که چرا مردم رادیاتور پانل فولادی را انتخاب می کنند ویژگی های فنی این نوع رادیاتورها است، آنها دارای مزایای متعددی هستند که مردم این رادیاتور را در میان مدل های دیگر ترجیح می دهند:

ساخت ساده:

می توان آن را به عنوان یک مزیت درنظر گرفت: شما لازم نیست که با نصب رادیاتور درگیر شوید، در واقع نحوه نصب رادیاتور پانلی ساده است، زیرا رادیاتورهای پانلی یکپارچه هستند، از سوی دیگر، این ویژگی را می توان به عنوان یک عیب و نقص نیز در نظر گرفت: در صورت خرابی، شما باید تمام بخش را تغییر دهید.

 

تولید حرارت بالا:

رادیاتور پانل فولادی که ویژگی های فنی آن در این جنبه بی حد و حصر است، مناسب برای نصب در هر اتاق است، میزان قدرت حرارتی به علت خواص فولاد به سرعت دریافت و به محیط اطراف ارسال می شود و در نتیجه همراه با کار متقابل، نتیجه گرمادهی به طور مکرر افزایش می یابد.

 

مناسب با هر دکوراسیون:

رادیاتور پانل فولادی کاملا مناسب هر طراحی داخلی و بدون جلب توجه غیر ضروری است، با استفاده از نقاشی و رنگ های خاص رادیاتور پانلی را می توانید به عنصری از زیبایی در طراحی داخلی استفاده کنید بدون اینکه ذره ای از کارایی آن کاسته شود.

 

مقرون به صرفه:

نه تنها بسیار کارامد عمل می کنند بلکه در میان رادیاتورهای مشابه ارزان ترین قیمت را دارند، از اتلاف انرژی نیز جلوگیری می کنند، زیرا زمان کمتری برای گرم شدن خود و فضای اطراف نیاز دارند.

معایب و مزایای رادیاتور پانلی و پره ای 2

البته این رادیاتور بدون ویژگی منفی نیست

معایب رادیاتور پانلی

معایب رادیاتور پانل عمدتا به علت خواص فولاد است:

قرار گرفتن در معرض فرآیندهای خورنده:

واقعیت این است که حتی هوای خالی باعث ظهور و گسترش زنگ زدگی می شود.

لایه برداری زودرس رنگ:

توصیه: استفاده مطلوب از یک رنگ مخصوص با کیفیت بالا برای محصولات فولادی است.
این کار بسیار مقرون به صرفه تر از بازسازی مجدد است.

مقاومت کم در برابر خوردگی:

فولاد به راحتی در معرض حمله شیمیایی است، بنابراین رادیاتور پانل های فولادی می تواند بسیار کوتاه مدت کارایی داشته باشند، اگر تمام دستورالعمل های ایمنی در نظر گرفته نشده است.

هنگام انتخاب رادیاتور، باید توجه به کیفیت رنگ بیشتر از خود رنگ باشد، درست است که این رنگ اعجاز زیبایی شناختی دارد اما اگر با تمام هنجارها و قوانین ساخته نشده باشد مشکل ساز می شود، زیرا نقش محافظتی پانل را نیز دارد.

ضعف در برابر چکه آب:

شایان ذکر است که نه تنها پانل، بلکه بیشتر رادیاتورهای دیگر قطرات شدید و پر فشار آب را در سیستم تحمل نمی کنند، برای محافظت در برابر نشت و آسیب به پانل ها، لازم است یک کاهش دهنده فشار نصب شود.

با توجه به ویژگی های طراحی، لازم است برای جلوگیری از هر گونه شوک، خش، یا آسیب مشابه در هنگام حمل و نقل اصولی را رعایت کنید.
عدم پذیرش تماس سطوح داخلی با اکسیژن - بنابراین، یک رادیاتور پانل فولادی نمی تواند بیش از دو هفته بدون خنک کننده باشد.
همچنین فراموش نکنید که چنین رادیاتوری اجازه نصب در سیستم گرمایش مرکزی را ندارد، آنها فقط برای سیستم های مستقل مناسب هستند.

معایب و مزایای رادیاتور پانلی و پره ای 3

رادیاتور پره ای چیست؟ 

رادیاتوری است که از آلومینیوم ساخته شده است و دارای پره هایی برای انتقال گرما به محیط اطراف است.

مزایای رادیاتور پره ای:

  • اگر پره ای از رادیاتور پره ای آسیب ببیند، نیاز به تعویض کل پره ها نیست و فقط می توانید آن پره معیوب را جایگزین کنید.
  • حمل و نقل آسان به علت سبک بودن رادیاتور پره ای
  • در صورتی که قطعه ای در آن معیوب شود، آسان تر از رادیاتور پانلی می توانید آن را تعمیر و تعویض کنید.
  • پره ها از جنس آلومینیوم هستند و هادی گرما به شمار می روند بنابراین انتقال گرما در رادیاتور پره ای سریعتر صورت می گیرد.
  • با توجه به خروجی گرما، وزن و طراحی رادیاتور پره ای آلومینیومی از محصولات فولادی و چدن بهره وری بهتری دارد.

معایب و مزایای رادیاتور پانلی و پره ای 4

معایب رادیاتور پره ای:

  •  طریقه نصب رادیاتور پره ای  سخت است و احتمال شکستن در هنگام نصب و راه اندازی وجود دارد.
  • در رادیاتورهای پره ای هوا با تعداد دفعات بالا گیر می کند و نمی تواند جریان بیابد، بنابراین نیازمند هواگیری مرتب این رادیاتور هستید.
  • رادیاتورهای پره ای با انتقال گرما به صورت جریان همرفت کار می کنند و مصرف انرژی بیشتری دارند.
  • فضای بیشتری از محیط نصب شده را می گیرند.

جهت مشاهده انواع رادیاتور در طرح های مختلف به همراه قیمت بر روی لینک رادیاتور در سایت دیجیکالا بزنید. 

 

منابع انگلیسی:

منبع 1 - منبع 2

اشتراک گذاری این صفحه