اگر به خاطر داشته باشید و یا مقالات ما را دنبال کنید قبلا در خصوص نصب توالت فرنگی وال هنگ و فلاش تانک توکار آن توضیحاتی ارائه شد.
اما همانگونه که به خوبی اطلاع دارید در اکثر سرویس بهداشتی های لوکس امروزه توالت ایرانی نیز به شکلی طراحی می شود که فلاش تانک آن درون دیوار کار گذاشته می شود.
ترکیب فلاش تانک های توکار در یک محیط سرویس بهداشتی باعث می شود که نه تنها محیط سرویس بهداشتی بسیار زیباتر شود بلکه فضای بیشتری هم در سرویس بهداشتی داشته باشیم، نظافت سرویس بهداشتی بسیار ساده تر خواهد شد و میزان خرابی و مصرف آن هم تا حدود زیاد کاسته می شود.
اینکه می گوئیم مصرف آب کاهش پیدا می کند به این دلیل است که در فلاش تانک های توکار امروزی روشی تعبیه شده تا در دو حالت 3 و 6 لیتری بتوانید از آب فلاش تانک استفاده کنید و نیاز نباشد مقدار زیادی از آب برای هر بار استفاده شود.
نحوه نصب فلاش تانک وال هنگ (توکار) توالت ایرانی
فلاش تانک وال هنگ یا توکار توالت ایرانی به فلاش تانک هایی اطلاق می شود که در درون دیوار است و تنها با استفاده از یک یا دو کلید بر روی دیوار کنترل می شوند.
برای نصب فلاش تانک توکار باید لوله کشی آب ساختمان نیز بصورت زیر کار انجام شده باشد.
متناسب با همان روش قبلی ارتفاع مورد نظر برای نصب فلاش تانک توکار توالت ایرانی همان 180 است.
ضمن اینکه فلاش تانک توکار ایرانی هم هر چند عمدتا در یک مرحله نصب می شود ولی یک مرحله دوم ساده هم برای نصب دارد.
بنابراین با در نظر گرفتن این مطلب مراحل زیر را برای نصب فلاش تانک توکار توالت ایرانی انجام دهید:
- ابتدا و قبل از نصب سنگ توالت ایرانی باید فلاش تانک توکار نصب شود.
برای این کار باید محل نصب توالت ایرانی را مشخص کنید و بعدا بر روی دیوار آن محل تعبیه فلاش تانک توکار را با احتساب اندازه 180 سانتی متری از کف تمام شده سرویس بهداشتی تا روی فلاش تانک علامت گذاری کنید.
قبل از انجام کار به دلیل اینکه این فلاش تانک ها ابعاد مختلفی دارند باید طول، عرض و قطر بدنه مخزن فلاش تانک را محاسبه کنید. معمولا حداقل 8 سانتی متر باید دیوار پهنا داشته باشد.
فلاش تانک باید به اندازه ای در درون دیوار قرار بگیرد که لوله متصل به فلاش تانک توکار نیز در درون دیوار قرار بگیرد. از این رو با توجه به این موضوع باید مسیر لوله فلاش تانک را محل نصب توالت ایرانی نیز علامت گذاری شود
- مکان علامت گذاری شده را باید با دستگاه برش، برش داده و تخلیه کنید.
به یاد داشته باشید که باید از لوله کشی آب ساختمان یک انشعاب آب سرد نیز تا پای فلاش تانک گرفته شده باشد
برش محل نصب فلاش تانک توکار
- حالا باید اتصالات فلاش تانک را دقیقا متناسب با تصویر زیر و یا دستورالعمل نصب خود فلاش تانک سر هم کنید.
- تمامی لوله ها و اتصالات بواسطه واشرهایی آب بندی به هم اتصال داده می شوند و در ضمن نباید کج به هم اتصال داده شوند و باید در یک خط قائم باشند.
نحوه سر هم کردن فلاش تانک
- یک جعبه در درون بسته بندی فلاش تانک قرار داده شده است که باید در محل نصب خود اتصال داده شود.
- این جعبه را اصطلاحا جعبه کنترل فلاش تانک می نامند و بعدا کلیدهای فلاش تانک بر روی این جعبه اتصال داده می شود.
- اتصال کلیدها و اتصال روکش این جعبه به همراه دو پیچ پلاستیکی را در جایی قرار دهید تا بعدا از آنها استفاده کنید.
اتصال جعبه کنترل فلاش تانک
- فلاش تانک را بصورت سر هم شده در جایی که در دیوار برش دادید قرا دهید و دهانه لوله آن را در محل نصب توالت ایرانی (سوراخ پشت سوراخ توالت ایرانی) تعبیه کنید.
نحوه قرار دادن فلاش تانک توکار توالت ایرانی
- با تراز بررسی کنید که فلاش تانک بصورت تراز و صاف قرار گرفته باشد.
تراز کردن محل قرار گرفتن فلاش تانک
- در سمت راست و چپ فلاش تانک دو عدد براکت نصب تعبیه شده است.
معمولا این براکت ها بر روی فلاش تانک از قبل بسته شده است ولی اگر بسته نشده بود باید خودتان آنها را با استفاده از پیچ های مخصوص اتصال دهید.
- محل پیچ این براکت ها را روی دیوار علامت بزنید و با دریل سوراخ کنید و با استفاده از پیچ و رول پلاک فلاش تانک توکار را در جای خود محکم کنید.
- در ضمن برای لوله نیز بعضا بست هایی نگهدارنده در نظر گرفته می شود که با توجه به توکار بودن فلاش تانک ضرورتی به نصب آنها ندارید.
(اگر دریل مناسب ندارید جهت مشاهده انواع دریل با مشخصات مختلف به همراه قیمت بر روی لینک خرید دریل در سایت دیجیکالا بزنید. )
سوراخ کردن محل براکت های نگهدارنده فلاش تانک
- پس از بستن این براکت ها دو براکت طولی نیز بر روی قسمت بالایی براکت اولیه باید نصب کنید تا با استحکام بیشتری فلاش به دیوار اتصال داده شود.
- دقیقا مطابق براکت قبلی این براکت ها هم باید علامت گذاری و یا پیچ و رول پلاک پس از سوراخکاری نصب شود.
اتصال براکت های نگهدارنده بلند تر یا طولی
- کاسه توالت ایرانی را در جای خود قرار داده و لوله پایین فلاش تانک توکار را در جای خود قرار دهید.
نحوه قرار دادن توالت ایرانی
- اگر انشعاب لوله آب سرد لوله کشی خانه را انجام نداده اید تا پای فلاش تانک باید به نحوی انجام دهید که با استفاده از یک زانویی بر روی فلاش تانک سوار شود.
- سپس شیلنگی که به یک والو متصل کرده اید و در درون جعبه کنترل قرار دارد را با نوار تفلون به این زانو اتصال دهید.
توجه داشته باشید که باید جعبه فلاش تانک را باز کنید و بعد از انجام این عملیات دوباره در جای خود ببندید.
نحوه قرار گرفتن لوله آب و نصب شیر فلاش تانک
- سپس کار کف سازی و دیوار کشی سرویس بهداشتی باید انجام شود و در این کار باید نهایت دقت انجام شود که به لوله ها، فلاش تانک و تراز بودن آنها آسیبی وارد نشود.
- در انتها تنها این جعبه کنترل فلاش تانک است که از دیوار بیرون مانده و تنها سنگ توالت ایرانی در کف مشخص است.
تا این مرحله مرحله اول کار نصب فلاش تانک توکار توالت ایرانی است و بعد از اتمام دیوار کشی و کف سازی باید چند مرحله ساده دیگر تا تکمیل کار انجام شود که به شرح زیر می باشند:
- با استفاده از یک کاتر لبه های اضافی جعبه را برش دهید و تا با دیوار همسطح شود.
برش لبه های بیرون زده جعبه فلاش تانک
- امتحان کنید که شیلنگ آب به خوبی کار بکند و گرفتگی و یا خرابی نداشته باشد.
- روکش جعبه که قبلا کنار گذاشته بودید را باید بر روی جعبه اتصال دهید.
برای این کار احتمالا نیاز باشد تا پیچ های پلاستیکی روکش را کمی کوتاه کنید تا به اندازه باشد. بلند بودن پیچ ها مانع نصب راحت کلیدها خواهد شد.
برش پیچ های بلند و اتصال روکش جعبه فلاش تانک
- در انتها باید روکش کلیدها را در جای خود به درستی قرار داده و جا بیاندازید.
کلید فلاش تانک توکار توالت ایرانی
- کار نصب فلاش تانک توکار یا وال هنگ توالت ایرانی تمام است. اما باید یک بار هم امتحان کنید که به خوبی کار خود را انجام دهد.
این نوع فلاش تانک ها قیمت خیلی بیشتری از نوع فلاش تانک های رو کار ندارند اما نه تنها در زیباتر شدن نمای سرویس بهداشتی بسیار موثر هستند بلکه به دلیل دو حالت بودن دکمه های استفاده از فلاش تانک به راحتی باعث می شوند تا میزان بسیار زیادی از مصرف آب کم شود.
اگر قصد مشاهده دقیق قیمت انواع فلاش تانک توکار و یا خرید آن را دارید بر روی لینک صفحه فلاش تانک توکار در دیجیکالا بزنید.
همچنین اگر قصد تهیه توالت سنتی یا همان توالت ایرانی را دارید جهت دیدن انواع طرح های مختلف به همراه قیمت بر روی لینک خرید توالت زمینی از سایت دیجیکالا بزنید.
همواره این نکته را به یاد داشته باشید که نحوه صحیح نصب فلاش تانک توکار و یا وال هنگ اهمیت زیادی دارد.
با اشتباه نصب باعث خواهید شد تا آب از فلاش تانک در زیر دیوار سرریز کند، به راحتی از جای خود در صورت مستحکم نبودن خارج شود و دیوار را خراب کند، به خوبی کار نکند و ده ها مشکل دیگر که بعدا خود را نشان خواهد داد.
بهتر است فرد و یا افرادی که این کار را انجام می دهند تجهیزات مناسب و کافی داشته باشند. استفاده از تجهیزات مناسب بیش از 60 درصد از کیفیت کار را تضمین می کند و 40 درصد باقی مانده را تجربه و تخصص تضمین خواهد کرد.
ما در گروه تاسیسات 24 ساعته افرادی را برای کمک و نصب تجهیزات و شیرآلات بهداشتی در اختیار داریم که در کار خود از بهترین ها هستند.
استفاده از تجهیزات کافی و ارائه ضمانت لازم باعث خواهد شد تا شما با خیال راحت از سرویس بهداشتی لوکس و منحصر به فرد خود لذت ببرید.
در صورت نیاز به همکاری و یا مشاوره با گروه تاسیسات 24 ساعته با کارشناسان ما تماس بگیرید.
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصصضمانت جبران خدمات
تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد.
اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.
نه فلاشتانک توکار کل دیوار باید از نو باید کنده و
دوباره کار شه تقریبا امترو نیم کنده کاری میشه
هنگام طراحی پلان ساختمان، ضخامت دیواری که قرار هست فلاش تانک توکار نصب بشه رو چقدر درنظر بگیرم؟
آیا اگر ضخامت دیوار داخلی 10 سانت است به اندازه ضخامت فلاش تانک (مثلا 12 سانت) به ضخامت دیوار اضافه کنم و ضخامت نهایی دیوار 22 سانت میشود؟