پره های ردیاتور که اکثرا آلومینیومی هستند وظیفه ی انتقال گرما از لوله های زیرین را به محیط دارند و هر چه تعداد آنها بیشتر شود میزان انتقال گرما افزایش پیدا می کند.
حالا به این می پردازیم که چگونه باید تعداد آنها را محاسبه کنیم و آیا نسبت خاصی بین مساحت ساختمان و تعداد و اندازه ی پره ها وجود دارد؟
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصصقبلا در مقاله نحوه تعویض و اضافه کردن پره های رادیاتور توضیح دادیم که در صورت نیاز به اضافه و یا تعمیر کردن پره رادیاتور های پره ای به چه شکل باید عمل شود.
در این جا لازم به توضیح است که در صورتیکه در محاسبات خود به این نتیجه رسیدید که پره های رادیاتور شما برای گرمایش کم و یا زیاد هستند می توانید با اضافه و یا کم کردن پره ها مشکل را حل کنید.
برای این منظور بهتر است مقاله نحوه تعویض پره رادیاتور را مطالعه فرمایید.
نمایی از یک رادیاتور پره ای
در پاسخ باید گفت این نسبت به عوامل زیادی بستگی دارد و نمی تواند نسبت ثابتی باشد، چرا که اگر محیطی با هدر رفت انرژی زیادی باشد، در آن باید از پره های بیشتری استفاده کرد، حتی اگر مساحت آن محیط کم باشد. به طور کلی عواملی که می توانند روی این قضیه تاثیر بگذارند در ادامه مطرح و بررسی می شوند.
۱ -عوامل آب و هوایی
تعیین تعداد پره های شوفاژ می تواند به طور مستقیم با نوع آب و هوای محل زندگی در ارتباط باشد. بطوری که در مناطق سرد تر مسلما به گرمای بیشتر و به طبع تعداد پره های بیشتری احتیاج است.
۲ -عوامل ساختاری ساختمان
نوع ساختمان خود می تواند عامل مهمی در تعیین تعداد پره های شوفاژ باشد. در همین زمینه ساختمان هایی که تعداد پنجره های بیشتری دارند و منافذ هدر رفت انرژی در آنها بیشتر است مسلما برای گرم شدن به گرمای بیشتر و تعداد پره های رادیاتور بیشتری احتیاج دارند.
نوع دیوار ها، جنس ساختمان و مصالح ساختمانی، ضخامت دیوار ها و حتی رنگ دیوار ها و نوع پنجره ها نیز می توانند در این مورد موثر باشند.
۳ -ارتفاع ساختمان نسبت به کف
هر چه ارتفاع ساختمان بیشتر باشد، ساختمان در معرض ورزش باد بیشتری قرار می گیرد و احتمال نیاز به گرمای بیشتر افزایش پیدا می کند.
البته زمانی که جهت تاش نور خورشید و میزان دریافت نور خورشید بیشتر باشد این قضیه می تواند عکس شود اما به طور کلی با افزایش ارتفاع هوا سرد تر می شود و نیاز به پره های بیشتر افزایش پیدا می کند.
انتخاب رادیاتور پره ای
عوامل متعدد دیگری می توانند در محاسبه ی تعداد پره های شوفاژ تاثیر گذار باشند که از آنها می توان نوع پنجره ها(دو جداره یا تک جداره)، وضعیت موتور خانه(عایق بودن یا نبودن)، محل موتور خانه و بسیاری عوامل دیگر را ذکر کرد.
اما چیزی که اینجا از اهمیت زیادی برخوردار است این است که چگونه از اتلاف انرژی جلوگیری کنیم و نیاز به وسایل گرمایشی را کمتر کنیم؟ برای پاسخ به این سوال به مثال زیر توجه کنید.
چندی پیش خانه ای در آلمان ساخته شد که دمای داخلی آن بدون نیاز به وسایل گرمایشی تا حدود بیست درجه سانتیگراد می رسید و این در حالی بود که دمای خارجی زیر صفر درجه بود. به نظر شما این امر چگونه ممکن است؟
اگر بخواهیم واقع بینانه نگاه کنیم ساخت چنین ساختمانی در ایران نیاز به برنامه گذاری و برنامه ریزی طولانی مدت دارد اما به هر حال ما می توانیم با توجه به فاکتور های اتلاف انرژی میزان نیاز به وسایل گرمایشی و سرمایشی را کمتر کنیم و در موقعیتی که با مشکل کمبود انرژی مواجه هستیم در راه بهبود مصرف آن صرفه جویی کنیم.
در هر حال تعبیه درست رادیاتورها در مناطق مشخص و بر اساس محاسبات ساختاری می تواند تاثیر زیادی در کاهش مصرف انرژی داشته باشد و حتی جا نمایی این رادیاتورها هم اهمیت زیادی دارد.
در هر صورت باید با استناد به میزان مصرف خانه رادیاتورها انتخاب شوند و بعدا در صورت صرفه جویی می توان هر یک از این رادیاتور ها را از مدار خارج کرد.
حتی اگر به آن درجه از توان رسیدید که میزان اتلاف انرژی در خانه شما تا حدود زیادی کاهش یافت می توانید با مراجعه به مقاله نحوه تعویض پرده رادیاتور میزان پره ها را کاهش دهید.
اگر نیاز به خرید و نصب رادیاتور دارید همین حالا با ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان همکاران ما بهره مند شوید و مناسب ترین رادیاتور متناسب با شرایط ساختمان خود را تهیه کنید.
فرمول محاسبه تعداد پره های رادیاتور
در واقع اولین قدم برای محاسبه تجهیزات گرمایشی در یک محیط این است که بار گرمایی محیط را به دست بیاوریم. برای این کار علاوه بر پارامتر های بالا عوامل دیگری هم دخیل هستند.
یکی از بهترین منابع برای محاسبه دقیق این موارد کتاب های هند بوک تاسیسات مکانی ساختمان هستند که می توانید تهیه و بر اساس آن اقدام نمایید.
اما به صورت کلی موارد زیر در تعییم این بار گرمایی دخیل هستند:
- شرایط داخلی ساختمان
- شرایط خارجی ساختمان
- ارتفاع از کف ساختمان
- میزان پرت انرژی ،با استناد به موارد فوق
- طبقه مورد نظر . مثل همکف، زبقه میانی ، بالایی و ...
- حجم هوای ورودی به ساختمان
- اثرات دودکشی یا همان میزان انتقال گرما به بالای ساختمان
- نوع مصالح
- تعداد نفرات ساکن و ...
برای تعیین هر یک از این موارد جدول و استاندارد هایی وجود دارد. در این روش وقتی بار گرمایی محیط به دست آمد باید عدد به دست امده را بر ظرفیت حرارتی یک پره تقسیم کنید.
این ظرفیت حرارتی در هر کارخانه متفاوت است و در کاتالوگ خود رادیاتور معمولا نوشته شده است. با به دست آوردن ظرفیت حرارتی هر پره می توانید تعداد کلی پره های مورد نیاز برای محیط را به دست بیاورید.
اکنون باید پره ها را با استناد به منطقه محیط مورد نظرتان تقسیم کنید. مثلا در زیر پنجره ها و یا ورودی ها باید تعداد پره ها بیشتر و در کنار دیوارهای جانبی عقب اتاق ها کمتر باید باشند.
فرمول محسبه تعداد پره های رادیاتور در اکسل
نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که اگر بار گرمایی رادیاتور ها بالاتر برود می توانید با کم کردن ورودی رادیاتور میزان گرما را کاهش دهید ولی میزان گرما را نمی توانید با تغییر در سوخت پکیج بیشتر کنید و یا پکیج را تغییر دهید تا گرما بیشتر شود. از این رو باید در محاسبات خود همیشه دست بالا را بگیرید.
بصورت کلی و با تمامی تفاسیر بالا از فرمول زیر برای محاسبه تعداد پره رادیاتور مورد نیاز استفاده می شود:
۱kw = %۸۶ kcal/h ۱kcal = ۴ btu
البته در نظر داشته باشید که بار حرارتی 18 پره رادیاتور حدود 2260 کلول کالری به طور متوسط می باشد. که البته برای این میزان از حرارت باید دمای آب بین 70 تا 90 درجه باشد و دمای متوسط محیط خانه هم نباید کمتر و یا بیشتر از حدود 18 درجه باشد.
البته باید این نکته را هم گوشزد کرد که انتخاب تعداد پره برای رادیاتور با تمامی این محاسبات نهایتا نیاز به دانش تجربی هم دارد. دلیل آن هم خیلی ساده است. همیشه محیط یک دمای ثابت ندارد. همواره هوای بیرون در حال تغییر است و ورود و خروج هوا به ساختمان هم همیشه عددی ثابت را نشان نمی دهد.
از این رو برای محاسبه تعداد پره های رادیاتور برای یک واحد مسکونی شناخت منطقه جغرافیایی هم اهمیت زیادی دارد.
مثلا به طور میانگین می توان برای مناطق معتدل حدود 90 کیلو کالری در ساعت در هر متر مربع و در مناطق سردسیر باید حدود 110 کیلو کالری در هر متر مربع برای یک ساختمان واقع در طبقه وسط در نظر گرفت.
همواره به یا داشته باشید بار گرمایی بیرون و داخل همیشه در حال تغییر است.
توضیح ساده تر اینکه مثلا اگر برای خانه ای 100 متری در تهران که در طبقات میانی است قصد انتخاب رادیاتور پره ای داریم باید برای این 100 متر مربع با حدود 3 متر ارتفاع سقف 9500 کیلو کالری با در نظر گرفتن فرمول 95*100 و برای هر ساعت در نظر بگیریم.
برای تامین این نیاز باید یک حوله خشک کن 700 کیلو کالری در حمام و رادیاتورهایی با ظرفیت حرارتی 125کیلوکاری در سایر نقاط خانه با تقسیم بر تعداد مورد نیاز انتخاب شود. به شکل زیر:
9500-700=8800
با توجه به اینکه 700 کیلو کاری در ساعت را حوله خشک کن تامین می کند باید 8800 کیلو کالری هم توسط سایر رادیاتور ها تامین شود. برای این منظور همانگونه که توضیح دادیم میزان و بار حرارتی 125 کیلو کالری نیاز خانه است پس به شکل زیر تعداد پره ها محاسبه می شود:
8800/125=70 پره
در نتیجه جدای از موضوع حوله خشک کن باید 70 پره رادیاتور در این محیط داشته باشیم تا به ظرفیت حرارتی 125 کیلوکالری به راحتی دست پیدا کنیم.
حالا اگر طبقه اول یا همکف بودید و یا طبقه آخر بودید به این میزان 10 درصد اضافه کنید.
اگر نیاز به خرید و نصب رادیاتور ساختمان را دارید همین حالا با ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان همکاران ما بهره مند شوید و مناسب ترین رادیاتور متناسب با شرایط ساختمان خود را تهیه کنید.
همچنین میتوانید جهت اطلاع دقیق از قیمت انواع رادیاتور و مقایسه آنها با یکدیگر بر روی لینک رادیاتورشوفاژ در سایت دیجی کالا بزنید.
اگر نیاز به مشورت و یا خدمات نصب و راه اندازی پکیج و یا رادیاتور داشتید می توانید بر روی تخصص کارشناسان ما در گروه تاسیسات 24 ساعته حساب کنید.
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصص
پکیج ۲۴ هزار تا متراژ ۱۰۰ متر مناسب می باشد.
بهتر است از پکیج با ظرفیت بالاتری استفاده کنید که تعداد رادیاتورهای بیشتری گرم شود.
برای هر متر مربع یک پره در نظر بگیرید.
پنلی بازدهی بیشتری نسبت به پره دارد.
و با توجه به فضاها متراژ مشخص می شود.
شهر کرمان بدلیل موقعیت جغرافیایی شبهای سردی دارد و بطور میانگین هر متر مربع یک پره احتیاج می باشد.
البته مکان قرارگیری نیز مورد اهمیت می باشد.
برای یک حال ۴۳متری و ۲تا اتاق خواب ۱۲ متری چند پره لازم است؟ساختمان ۲طبقه. طبقه دوم گیلان
اتاق هارو هم ۱ متری بگیرید
توجه داشته باشید اگه رادیاتورا زیر پنجره و
جلو در ورودی نباشن سیستم شما خوب نمیتونه
وظیفه گرمایشو انجام بده اما
ملاک های بعدی
چند متر از دیوارهای شما باز هست یعنی
همسایه نداره
پنجره ها دوجداره هستن یا نه
اگر همه اینارو بذاریم کنار ۶۵ پره برا اونجا کمه
۱۰۰ پره کلا در نظر بگیرید اگه خیلی سرده
متراژ لوله هم مهمه ولی شما حداقل ۵ متر رادیاتور رو در نظر بگیر حداکثر ۱۰ متر
متراژ به متر مربع رو ضرب در 150 میکنید
عدد بدست آمده بصورت کیلوکالری است
تقسیم بر 860 میکنید و بدست میاد
بعنوان مثال ساختمان 140 متری چه ظرفیت پکیجی لازم است؟
140×150=21000kcal
21000 ÷ 860 =24.4 kw
پس ما برای گرمایش یک واحد 140 متری یک پکیج 24کیلووات لازم داریم
البته ناگفته نماند سرویس بهداشتی و آشپزخانه مشمول متراژ واقع نمیشوند ولی در این محاسبه بنده برای روشن شدن مطلب و فهم راحت کلی توضیح دادم
وقت بخیر
با اضافه کردن پره ، پکیج بیشتر کار میکند تا گرمای مطلوب داشته باشید.
در رابطه با اضافه کردن تعداد پره مکان رادیاتورها خیلی مهم است که نقاطی باشد که از نفوذ سرما جلوگیری کند.
معمولا هر متر مربع یک پره رادیاتور محاسبه میکنند
برای یک واحد مسکونی که یک پذیرایی به متراژ ۴۸متر و ۵ اتاق خواب هرکدام ۱۲متر و یک سالن ۳۰متری چه نوع پکیجی پیشنهاد میکنید . و اینکه آیا یک دستگاه جوابگو هست یا نه . ساکن آزربایجان هستم
دستگاه ۲۴هزار. به ازای هر متر مربع یک پره
متراژ : ۶۰ متر مربع بالا ۶۰ متر مربع پایین
پکیج ۲۸۰۰۰
خانه عایق بندی منایب دارد. دیوارهای بیرونی دو ردیف اجر هستند مه بین انها یونولیت قرلر کرفته و پنجره ها همه دوجداره هستند.
لوله کشیتون مشکل داره.فشار اب جواب نمیده
اون رادیاتور هوا داره میتونید شیر رفت رادیاتور رو ببندین و هواگیر کنید یا مهر شیر رفت رادیاتور رو مقدار کمی باز کنید
در حال حاضر از فن کویل برای گرمایش استفاده میکنم چون چیلر از مدار خارج شده میخواد با رادیاتور جایگزین نمایم
ارتفاع تا کف پنجره ۵۴ سانتیمتر است
لطفا بزای ۱۲ مترمربع اتاق تعداد پره را راهنمایی فرمایید
اگر برای خانه ای 100 متری که درپایین هم هستین باید برای این 100 متر مربع با حدود 3 متر ارتفاع سقف 9500 کیلو کالری متراژحال وپذیرای شما ۵۵ کافی نخواهد بود درضمن ده درصدم یاهمکف یا طبقه آخر با فرمول تاسیساتی اضافه خواهیم کرد.
بازم سوالی بود درخدمتیم یا بامتخصص فروش سایت ما تماس گرفته تامشکل شما حل شود
بنظر من تعداد رادیاتورها کافیه و اشکالی نداره که دما روی 70 هستش میتونید روزهای سرد روی 80 هم بزارید برای پکیج مشکلی ایجاد نمیشه
بهتره که مسیر رادیاتور و لوله ها شسته و مبدل ها اسید شویی شوند تا راندمان بالاتر رفته و مشکل شما انشاالله حل شود
بنده ساکن رشت هستم یه ساختمون تریبلکس دارم میسازم
طبقه اول 150 متر فضای بدون دیوار دارم یعنی پذیرایی هست و آشپزخانه
طبقه دوم 5 تا اتاق 25 متری دارم
طبقه سوم هم یه یه اتاق صد متری دارم با یه اتاق 25 متری
جمعا میشه 450 متر فضا که تقریبا 400 مترش احتیاج به گرم شدن داره
جسارتا سوالم اینه که برای این فضا یدونه پکیج زمینی بزنم کافیه یا مثلا دو تا پکیج دیواری بگیرم؟ و اینکه رادیاتور برای اتاق های 25 متری و اون فضای 150 متری چند تا کافیه؟
۱-آیا از همان پکیج البته توانش نمیدانم شاید بتوانید حدس بزنید
۲-مکان کرج است طبقه چهارم از ۷ طبقه است و سقف حیاط طبقه بالا است یعنی خالیه
به طور حدودی هزینه راه اندازی چقدر است؟
آیا اگر یک شوفاژ یک تکه استفاده کنم بهتر است یا چند تکه به دلیل پارتیشن بندی احتمالی در آینده
با تشکر
خونه ویلایی تو سرد سیر شبیه دماوند متراژ ۸۰ متر سالن و آشپزخانه ۵۰ متر و خوابها حدودا ۷ متری سقف شیروانی و پنجره تک جداره میشه لطف بفرمایید با توجه به تجربه شما رادیاتور قرنیزی کدوم جواب کار منو میده و آیا مقرون به صرفه هست
بنده يك واحد ١٤٥ متري در طبقه دوم در منطقه سردسير استان كرمان دارم
ساختمان از نوع سقف سبك بوده و ديوارهاي خارجي از نوع بيسكوييتي
اما پلاستر از دو طرف زده شده است
سوالم اينه رادياتور بوتان ٢٤ جواب ميده يا ٢٨ بذارم؟و اينكه رادياتور پنلي بهتره يا پره اي و چه تعداد پره نيازه؟
من شاهرود هستم ساختمان ویلایی دارم زیر بنا هم ۱۸۰ متر هست چند رادیاتور و چه پکیجی باید بگیرم
ممنون میشم
برای یک واحد ویلا نزدیکی آمل که دوبلکس هست طبقه همکف شامل 70 متر سالن و آشپزخانه اپن و یک خواب مستر 10 متر و طبقه بالا شامل 40 متر سالن و دو خواب مستر هر کدام 15 متری. طبقه همکف یک درب ورود و 2 پنجره متوسط و طبقه دوم نیز به تراس دو بازشو به سمت تراس دارد. لطفا بفرمایید چه پکیجی مناسبه و برای فضاهای اتاقها و سالنها چه نوع رادیاتوری و به چه سایزی استفاده کنم.
باتشکر.
در تصحیح جواب باید عرض کنم پره های رادیاتور بدون حوله خشک کن ۵۵تا ۶۰ پره کافیه
پکیج ۲۴۰۰۰الی۲۸۰۰۰و۸۰الی۹۰پره رادیاتوربدون حوله خشک کن
چه جوری تکمیل و اجرای شوفاژ یه خونه ی ویلایی به متراژ ۱۳۰ متر را محاسبه کنیم؟
وسه خواب ۱۲متری دارم ( منطقه نسبتا گرم گناباد)
ویلایی. لطفا درموردتعداد ومتراژ پنل ایران رادیاتور موردنیاز توضیح دهید. متشکرم
برای خونه به متراژ ۲۱۰ طبقه اخر (۹ از۹) در تبریز که زمستانهای سرد داره وضمنا از طرفین هم دیوار همسایه نداره پکیچ چند بخرم ؟
رادیاتور چه نوعش مناسبه و چندمتر بخرم
لطفا اندازه رادیاتور برا خواب وسالن رو مشخص کنید
سالن هشتاد متر
خوابها شونزده متر
خانه ای دوطبقه داریم در مشهد که به عبارتی دوبلکس است ، در طبفه همکف فضایی 100 متری ( شامل آشپزخانه و پذیرایی و سرویسها ) داریم و برای چهار رادیاتور محل تعبیه شده است در طبقه اول فضایی 110 متری داریم ( شامل سه اتاق ، راهرو ،آشپزخانه ای کوچک و سرویسها ) و برای هر اتاق یک رادیاتور و برای راهرو نیز یک رادیاتور تعبیه شده
بفرمایید مقدار پره رادیاتوری مورد نیاز برای هر طبقه است چه تعداد است
در ضمن خدمتتان عرض شود که برای هر طبقه پکیج 24000 بوتان نصب کرده ایم
برای یک واحد آپارتمان یک خوابه ۶۵متری در فولادشهر اصفهان طبقه ی چهارم چه نوع شوفاژی با چه تعداد پره لازم میباشد.با پکیج ۲۴۰۰۰؟
پکیج راروشن حسن سیرانیکرده وزمستانی کردم .باE1 ,E9 بوبروهستم.چکارکنم.ممنونم,
برای یک آپارتمان ۶۰ متری در طبقه آخر (طبقه چهارم) در شرق تهران که دو محل برای نصب رادیاتور داره (یکی در اتاق و یکی در سالن) آیا رادیاتور پنلی پیشنهاد می کنید؟
اندازه هر رادیاتور چقدر باشه؟ و چه برندی پیشنهاد می کنید. پکیج ایران رادیاتور ۲۲ff سال پیش خریدم ولی مشکل پیدا کرد و تعمیرکار عنوان کرد به علت مشکل رادیاتور ها هست و اگر تعویض نشن منجر به خرابی پکیج می شود. آیا این نظر درست هست؟
بهترین فاصله ی رادیاتور از کف اتاق چقدره؟
سئوالم اینه که میخوام یکی از رادیاتور ها پذیرایی روبدلیل کمبود جا حذف کنم و به پره های اتاق خواب ها و در صورت لزوم به رادیاتور دیگه پذیرایی اصافه کنم .اشکال داره یا نه آیا امکان داره متخصصین شما این کارو انجام بدن و هزینه ها چطوره ممنون از توجه شما
آیا نصب شوفاژ بصورت برعکس که جهت خروج حرارت به دیوار باشد مشکلی دارد (به جهت عدم بازگشایی اتصالات دو طرف پره ها
قم ساکن هستم
طبقه اول رو پیلوت
۱۲۵ متر
یک خواب ۱۰ متری
دو خواب ۱۲ متری
(هر سه خواب پنجره دارد)
سالن حدود ۷۰ متر
شوفاژ مدل لورچ پربازده بخوام بزارم
چند متر باید استفاده کنم
ممنون
پرند ي واحد 76 متري تازگي خريدم
طبقه پنجم و واحدم جنوبي هستش و موقعيت واحدم دو نبش هست
خواهشا راهنماييم كنين
پكيج 24 هزار مدل بيتا بوتان جوابگو هست ؟؟؟
رادياتور پنلي چندتا نياز هست و چه اندازه؟؟
در صورت پره اي چه تعداد نياز هست؟؟
ممنون ميشم جواب بدين و راهنماييم كنين
پره مدل اکو خوبه یا کال؟
ممنونم
تعداد پره های استفاده شده 13 تاست. پکیج بوتان 28000 .مالک میشه سرده اتاق. در مجموع کل خونه 100 متره و 57 پره استفاده شده. به نظرتون تعدا پره ها رو تو اون اتاق اضافه تر کنم بازدهی پکیج کم نمیشه؟ اصلا جواب میده؟؟
منظور از لوله کشی معکوس چیست؟
آیا میتوان کلا حوله خشک کن نصب نکرد؟
با در نظر گرفتن تمام جزئیات آیا رادیاتور پنلی ترجیح دارد یا پره ای؟
تشکر
سپاسگذارم از همکاریتون
یه واحد 110 متری طبقه میانی در شهر شیراز دارم ، دو اتاق هر کدوم حدود 13 متر مربع و مابقی فضا هال و اشپزخونه و ... هستش دو مورد رو اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم :
ظرفیت پکیج
تعداد پره های رادیاتور هال و اتاق ها
ما یک خونه 90متری در مناطق سرد سیر همدان داریم و کلا دو طبقه هست که ما در طبقه دوم هستیم و تقریبا از چهار جهت هم اطرافش بازه
پکیجمون 24000 با 4مترو 40 سانتی متر پنل
به علت استفاده از لوله سفید نمیتونیم درجه رو از 60 سانتی گراد بیشتر کنیم خونه خوب گرم نمیشه .چند متر میتونیم پنل اضافه کنیم ؟؟؟
آیا میشه به رادیاتور بوتان ۱۰ پره یک یا دو پره اضافه کرد؟
برای یک حال ۳۹ متری دو عدد رادیاتور ۱۲۰ پنلی گرفتم آیا جواب می ده.
کرمان هستم.
یه واحد ۶۵ متری با موقعیت جنوب شرقی و آفتابگیر در طبقه دهم در ساختمان ۱۱ طبقه در منطقه پرند تهران به چند متر رادیاتور پنلی نیاز دارد؟
باتشکر
و طبقه بالا شما ۲خواب به متراژهای ۱۴ و۱۱ و یک پذیرایی به متراژ ۲۰ و حمام توالت و یک پنت هاوس ۳۰متری ، لطفا ظرفیت پکیج و تعداد پره رادیاتور واسه دو تا طبقه رو میگید
حداکثر طول یک رادیاتور چند سانتی متر هست؟
برای یک پذیرایی ۳۶ متر و آشپز خونه ۲۰ متر سر همه چندتا رادیاتور لازمه؟
لوله ورودی و خروجی چند سانت از یک دیوار دور باشن تا یک رادیاور پنلی گوشه جا بشه؟؟
بار حرارتی پره رادیاتور های موجود در بازار رو میخواستم
ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید
سوال شما مبنی بر تعداد پره های مورد نیاز برای رادیاتور را همکاران ما جواب می دهند. اما برای درخواست بازدید لطف کنید و با شماره های داخل سایت تماس بگیرید. ممنونم
زیر بنای واحد 130متریه .
45 متر می خواستم ببینم یه شوفاژ کافیه.
واینکه آیا شما رادیاتور پنلی فولادی را تایید میکنید ؟؟زنگ نمی زند؟؟
من ساکن زنجان،شهرستان طارم هستم .
برای یک ساختمان دوبلکس ک طبقه ی پایین ۷۰ متر ک یک آشپزخانه و هال طبقه ی پایین
وطبقه بالا۸۰متر با دوتا اتاق خواب ۱۲ متری و یه هال ۱۲ متری با یک حمام و دسشویی.
چه پکیج و چندهزاری و چقد شوفاژ لازم است؟ممنون
من ساکن استان زنجان شهرستان طارم.
برای یک ساختمان دوبلکس ک طبقه ی پایینی ۷۰ متر شامل آشپزخانه و هال است و طبقهی دوم شمال دو اتاق خواب و حمام و دسشویی و تراس است.
چند پره یا چند متر شوفاز لازم است
و یک پکیج چند هزاری برا این ساختمان کافیست؟و کدام برندشوفاژ و پکیج ؟
برای گرمایش می خوام از رادیاتور پره ای استفاده کنم. راهنمایی در خصوص تعداد پره مورد نیاز لطفا. با سپاس
خونه ویلایی سوئیسی که هال ۳۶ متری و ۲ اتاق ۱۵ متری پکیج m24ff گرفتم چند پره کافیه؟
هال ۳۵متر و یک اتاق ۹ متری پایین یکی بالا ۱۵ متری پکیج ۲۴ هزار خوبه؟ و اینکه پره آلمینیومی چند تا لازمه؟
1. **مساحت و حجم ساختمان**: معمولاً برای هر متر مربع، حدود ۱۰۰ وات گرمایش مورد نیاز است. برای ۳۰۰ متر مربع، این به حدود ۳۰,۰۰۰ وات (یا ۳۰ کیلووات) میرسد. این فقط یک قاعده کلی است و باید با در نظر گرفتن عوامل دیگر دقیقتر محاسبه شود.
2. **عایقبندی ساختمان**: کیفیت عایقبندی ویلا تاثیر زیادی بر میزان نیاز به گرمایش دارد. اگر عایقبندی خوب باشد، ممکن است به پکیج کمتری نیاز داشته باشید.
3. **شرایط آب و هوایی**: آمل دارای آب و هوای معتدل است. این عامل باید در انتخاب ظرفیت پکیج در نظر گرفته شود.
4. **تعداد و مکان رادیاتورها**: تعداد و مکان رادیاتورها در ساختمان نیز بر انتخاب پکیج تاثیر دارد.
با توجه به این موارد، برای ویلایی با این ابعاد، معمولاً یک پکیج با ظرفیت حدود ۳۵ تا ۴۰ کیلووات مناسب خواهد بود. با این حال، توصیه میکنم قبل از تصمیم نهایی با یک متخصص تاسیسات در منطقه خود مشورت کنید تا با توجه به شرایط خاص ویلای شما بهترین تصمیم گرفته شود. امیدوارم این اطلاعات برای شما مفید باشد!
با عرض سلام و خداقوت
ممنون میشم راهنمایی کنید
پکیج ۳۶۰۰۰ ایران رادیاتور دارم
۵۰ متر حال
۳ اتاق ۱۲ متری (۳۶ متر)
۲۰ متر آشپزخونه (اپن)
طبقه هم کف ویلایی
آیا پکیج جواب میده؟
چه تعداد پره رادیاتور واسه هر قسمت؟
1. **ظرفیت پکیج**: پکیج ۳۶۰۰۰ (که احتمالاً به معنای ۳۶ کیلووات است) برای خانهای با مساحت حدود ۱۰۶ متر مربع (۵۰+۳۶+۲۰ متر) باید مناسب باشد. معمولاً هر متر مربع به تقریباً ۱۰۰ وات گرمایش نیاز دارد، بنابراین پکیج شما باید کافی باشد.
2. **تعداد پره رادیاتور**:
- **حال ۵۰ متری**: ممکن است به حدود ۱۲ تا ۱۵ پره برای هر رادیاتور نیاز داشته باشید.
- **هر اتاق ۱۲ متری**: احتمالاً به حدود ۶ تا ۸ پره برای هر رادیاتور کافی است.
- **آشپزخانه ۲۰ متری**: برای این فضا ممکن است به حدود ۸ تا ۱۰ پره نیاز داشته باشید.
3. **عوامل دیگر**:
- کیفیت عایقبندی خانه و پنجرهها، شرایط آب و هوایی محلی، و ارتفاع سقف نیز در محاسبه تعداد پرههای رادیاتور تاثیر دارند.
4. **مشورت با متخصص**: بهتر است قبل از تصمیم نهایی با یک متخصص تاسیسات مشورت کنید تا تعداد دقیق پرههای رادیاتور مورد نیاز بر اساس ویژگیهای خاص خانه شما تعیین شود.
امیدوارم این راهنماییها به شما کمک کنند!
1. **رادیاتورهای کم ارتفاع**: در بازار رادیاتورهایی با ارتفاع کم (حدود ۴۰ سانتیمتر) موجود هستند که برای نصب زیر پنجرههایی با فضای محدود مناسب هستند.
2. **تنظیم طول رادیاتور**: در مورد طول رادیاتور، ممکن است دقیقاً رادیاتوری با طول ۲ متر پیدا نکنید. با این حال، میتوانید چندین رادیاتور کوچکتر را کنار هم قرار دهید تا طول مورد نظرتان را بدست آورید.
3. **بازار و برندهای مختلف**: بازار تجهیزات گرمایشی معمولاً گزینههای متنوعی از برندهای مختلف ارائه میدهد. بررسی کنید که کدام برندها مدلهایی با ابعاد نزدیک به نیاز شما دارند.
4. **مشورت با فروشندگان**: مراجعه به فروشگاههای تخصصی تجهیزات گرمایشی و مشورت با فروشندگان میتواند به شما کمک کند تا رادیاتور مناسب با ابعاد مورد نظرتان را پیدا کنید.
5. **سفارشی سازی**: در برخی موارد، ممکن است نیاز به سفارشیسازی رادیاتور داشته باشید تا دقیقاً با ابعاد مورد نظر شما مطابقت داشته باشد.
پیشنهاد میکنم قبل از خرید، با چند فروشگاه و تامین کننده مختلف مشورت کنید تا گزینههای موجود را بررسی کنید و بهترین انتخاب را داشته باشید. امیدوارم این اطلاعات به شما کمک کند.
1. **متراژ پانلها**:
- برای حال پذیرایی با مساحت ۶۰ متر مربع و دو اتاق خواب ۱۵ متری، به طور معمول برای هر متر مربع ۷۵ تا ۱۰۰ وات گرمایش نیاز است.
- برای مثال، اگر برای حال پذیرایی ۴ پانل در نظر گرفتهاید، میتوانید متراژ هر پانل را بر اساس توزیع یکنواخت گرما در نظر بگیرید.
2. **انتخاب پکیج**:
- با توجه به مساحت کلی خانه (۱۳۵ متر مربع) و با فرض استاندارد ۱۰۰ وات برای هر متر مربع، شما به یک پکیج با توان حدود ۱۳.۵ کیلووات نیاز دارید.
- با احتساب یک ضریب اطمینان، ممکن است یک پکیج با ظرفیت ۱۸ تا ۲۴ کیلووات مناسب باشد.
3. **عوامل دیگر**:
- پنجرههای دوجداره به کاهش اتلاف حرارت کمک میکنند، بنابراین میتوانید از پکیج با ظرفیت کمی کمتر نسبت به حداکثر توصیه شده استفاده کنید.
- همچنین، شرایط آب و هوایی محلی و عایقبندی کلی ساختمان نیز باید در نظر گرفته شود.
توصیه میکنم قبل از تصمیم نهایی با یک متخصص تاسیسات مشورت کنید تا با توجه به شرایط خاص خانهتان، بهترین انتخاب را داشته باشید. امیدوارم این اطلاعات برای شما مفید باشد!