مکان پروژه: خیابان خاوران – اتابک
کارفرمای پروژه: آقای کارخانه
مجری پروژه: آقای پرومند
کلیت پروژه: تعمیر جت کابین دوش ایستاده و تعمیر بخار کابین دوش ایستاده در سالن سلاریوم
شرح اقدامات:
در این پروژه جناب آقای کارخانه در خواست تعمیر کابین و بخار کابین در یکی از دوش های ایستاده در داخل سالن سلاریوم را داشتند.
همکار ما آقای پرومند بعد از مراجعه به محل و بررسی کابین دوش متوجه شدند که جت های ونیزی، چراغ های کابین و دستگاه بخار دوش ایستاده دچار مشکل هستند.
در این پروژه اتاق دوش دارای یک دستگاه بخار بود که در چهار حالت فوران از سقف، فوران از دوش تلفنی، فوران از دیوار و فوران از ماساژور کابین تنظیم شده بود.
بعد از بررسی های صورت گرفته و مشاهده وجود مشکل در دستگاه بخار دوش ایستاده همکار ما اقدام به تعمیر بخار کابین دوش ایستاده کردند.
همچنین جت های ونیزی در کابین نیز نیاز به تعویض داشتند که همکار ما تعمیر جت ونیزی کابین دوش ایستاده را هم انجام دادند.
در نهایت با مشاهده سوخته بودن چراغ های کابین کار تعویض چراغ ها صورت گرفت و به منظور جلوگیری از نشتی احتمالی در دستگاه همکار ما دور تا دور کابین را با استفاده از چسب آکواریوم محکم کردند.
بعد از انجام سرویس کلی دستگاه و تست آن کابین دوش ایستاده به صورت کامل به کارفرما تحویل داده شد.
به منظور آشنایی بیشتر شما در خصوص جت های ونیزی و دستگاه بخار موجود در کابین دوش ایستاده توضیحات مختصری را در این قسمت بیان می کنیم.
اتاق دوش ایستاده چیست؟
اتاق دوش ایستاده کابین یا محفظه ای است که فقط دارای دوش است و وان ندارد. از این وسیله بیشتر در سالن های آرایشی و باشگاه ها استفاده می شود.
جت های ونیزی:
اتاقک دوش ایستاده دارای جت های ونیزی یا نازل هایی است که در داخل دیواره داخلی اتاقک نصب می شوند و آب را به بیرون هدایت می کنند.
جت های ونیزی این قابلیت را دارند که در یکی حالت های زیر تنظیم شوند:
- تنظیم در حالتی که هر سه جت به صورت همزمان آب را به شکل فورانی به بیرون هدایت کنند.
- تنظیم در حالتی که هر کدام از جت ها به صورت جداگانه آب را به بیرون فواره کنند.
لازم به ذکر است که این تنظیمات در داخل دو عدد دستگاه موجود در پشت هر 12 عدد جت ونیزی صورت می گیرد، که به این دستگاه ها شیر قطع کن و وصل کن برقی می گویند، که از طریق ال سی دی یا مونو برد دستگاه تنظیم می شود.
دستگاه بخار:
برخی از اتاقک های دوش ایستاده دارای دستگاه بخار هستند. تنظیم دستگاه بخار در کابین دوش ایستاده از طریق یک شیر برقی صورت می گیرد که این شیر فقط با برد دستگاه وارد عمل می شود.
حالت بخار در کابین های دوش ایستاده توسط ترموستات داخل دستگاه تهویه شده صورت می گیرد. دستگاه بخار شامل لوله های استیل است که در بین لوله ها از سنسورهای المنت برقی استفاده شده است.
معمولا بخار شدن آب سرد ورودی به دستگاه بخار در حدود یک دقیقه طول می کشد و به همین دلیل دستگاه های بخار مصرف برق خیلی زیادی دارند. آب سرد بعد از بخار شدن در لوله ها وارد مجرای اصلی لوله منتهی به داخل وان کابین می شود.
در درون دستگاه بخار یک عدد لوله تخلیه نیز وجود دارد که باقیمانده آب درون لوله را به سمت فاضلاب هدایت می کند تا از فشار اضافی به سیستم کاسته شود.
از آنجا که یکی از خدمات قابل ارائه در گروه تاسیسات 24 ساعته تعویض، تعمیر اتاق و کابین دوش حمام است، به شما توصیه می کنیم در صورت نیاز به تعمیرکار کابین دوش ایستاده همین الان با همکاران را از سراسر تهران تماس بگیرید.