نیاز به دسترسی به آب سالم و بهداشتی و همچنین یک سیستم فاضلاب مطبوع، امری واجب و غیر قابل انکار است. از آنجا که یکی از خدمات ما شامل لوله کشی آب و فاضلاب در فرمانیه می شود، ما قصد داریم تا در ادامه درباره این مطلب بیشتر توضیح دهیم. پس لطفا با ما همراه باشید.
بعد از آشنایی با انواع لوله های مورد استفاده در مقاله لوله کشی آب بهتر است تا روش لوله کشی آب ساختمان را بررسی کنیم.
انتقال آب بهداشتی از کنتور تا داخل ساختمان به عهده مالک ساختمان است. لوله کشی آب بنا بر نوع ساختمان و نحوه استفاده از آن متفاوت است.
برای مثال ما لوله کشی توکار را برای ساختمان در حال ساخت توصیه می کنیم. در لوله کشی توکار آب ساختمان بهتر است تا از لوله های پلاستیکی مقاوم استفاده شود تا در دراز مدت دچار پوسیدگی یا گرفتگی نشوند.
در گذشته بیشتر از لوله های فلزی برای انتقال آب استفاده می شد ولی همانطور که می دانید انتقال آب با لوله های فلزی سبب پوسیدگی و یا زنگ زدگی لوله ها و حتی تغییر در طمع و بوی آب می شدند، ولی امروزه با ورود لوله های پلاستیکی در انواع مدل های پلیمری و چند لایه، تا حدودی توانسته اند این مشکلات را کم کنند.
روش لوله کشی روکار روکار یکی دیگر از انواع لوله کشی آب در ساختمان است. برای نمونه از این روش میتوان برای تعمیر لوله های داخل ساختمان که دچار نشتی، پوسیدگی و یا گرفتگی شده باشند، استفاده کرد.
بهترین نوع لوله قابل استفاده در روش روکار به کار گرفتن لوله های پنج لایه است تا علاوه بر زیبایی ظاهری دوام لوله هم حفظ شود.
لوله های پنج لایه مقاومت بسیار بالایی در برابر دمای بالا دارند، از این رو لوله کشی شوفاژ با لوله های 5 لایه می تواند گزینه مناسبی باشد. لازم به ذکر است که لوله کشی شوفاژها را بهتر است به روش گرمایش از کف انجام دهید.
روشهای لوله کشی آب جدا از نوع روکار و توکار آن بسیار متنوع هستند. شما می توانید با توجه به نقشه ساختمان و همچنین تعداد شیرهای آب و متراژ ساختمان یکی را انتخاب کنید.
در نهایت شما باید توجه داشته باشید که بهترین نوع لوله کشی مدلی است که کمترین میزان استفاده از لوله و به خصوص زانو را داشته باشد و تامین فشار آب به شکل مطلوب در تمام ساختمان یکی دیگر از فاکتورهای مهم لوله کشی آب است.
در انواع مدل لوله کشی آب می توان به مدل کلکتوری و انشعابی اشاره کرد. همانطور که در مقاله لوله کشی آب به روش کلکتوری ذکر شد، لوله پنج لایه بهترین نوع لوله ای است که می توان در این مدل استفاده کرد.
در این مدل چون تمام لوله های آب سرد و گرم با شیرهای مجزا برای هر فضا نصب شده اند شما می توانید آب هر فضا را به طور مجزا در مواقع احتیاج قطع یا وصل کنید، همچنین میزان فشار آب در تمام ساختمان یکسان خواهد بود.
به دلیل استفاده از لوله های پنج لایه، سرعت نصب در مدل کلکتوری افزایش یافته و نحوه نصب آن راحت تر است.
برای کسب آموزش های بیشتر در این زمینه مشاهده فیلم نحوه اتصال لوله پنج لایه به کلکتور را از دست ندهید.
در لوله کشی انشعابی، یک لوله به عنوان لوله اصلی به ساختمان متصل شده و سایر لوله های مورد استفاده در کل ساختمان از آن منشعب می شوند.
در این قسمت بهتر است تا با لوله کشی فاضلاب هم آشنا شوید چرا که بین لوله کشی آب و فاضلاب روش های نصب مشترکی وجود دارند.
همانطور که می دانید، آب مصرفی وارد شده به ساختمان بعد از مصرف باید از طریق لوله کشی فاضلاب از ساختمان خارج شود.
علاوه بر آب های آلوده ایجاد شده در آشپزخانه و ماشین لباس شویی و ظرفشویی، آب های آلوده شده در حمام و سرویس بهداشتی هم وجود دارند که به آب سیاه مشهور هستند.
سیستم فاضلاب یک ساختمان علاوه بر انتقال آب های آلوده ذکر شده، باید طوری طرح ریزی شود تا گازهای آلوده در ساختمان را به خارج از آن هدایت کند. همچنین نقش سیفون در سرویس بهداشتی برای جلوگیری از ورود حشرات موذی و همینطور گازهای آلوده بسیار مهم است.
انتقال آب باران به خارج از ساختمان هم یکی دیگر از وظایف سیستم فاضلاب به شمار می رود.
برای انتقال آب های آلوده از ساختمان روش های مختلفی در نحوه نصب لوله کشی فاضلاب ساختمان وجود دارد، یکی از این روش ها مدل زیر سقفی است که هم برای لوله های آب و هم برای لوله های فاضلاب به کار گرفته می شود.
در این روش تمام لوله کشی های مربوط به سیستم آب گرم و سرد و همچنین فاضلاب از زیر سقف در بین داکت های تعبیه شده عبور داده می شود و برای زیبا سازی کار از سقف کاذب استفاده می شود
. مزایا و معایب لوله کشی آب و فاضلاب زیر سقفی زیاد هستند و از آن جمله می توان به چند نمونه به اختصار اشاره کرد.
مزایای لوله کشی زیر سقفی :
- کاهش وزن ساختمان
- عدم کاهش گرمای آب در لوله های آب گرم
- صرفه جویی در میزان استفاده از لوله ها
- امکان دسترسی راحت به لوله ها در زمان نشتی و یا گرفتگی
معایب روش زیرسقفی :
- هزینه نصب بالاتر
- لزوم مهار شدن لوله ها به شکل اصولی
- نیاز به نصاب حرفه ای برای نصب زیر سقفی
- لزوم به کارگیری سقف کاذب برای پوشاندن لوله ها
یکی دیگر از انواع روش لوله کشی آب و فاضلاب، روش جزیره ای است. همانطور که در مقاله لوله کشی آشپزخانه جزیره ای گفته شد، از مدل لوله کشی جزیره ای برای نصب درآشپزخانه های لوکس استفاده می کنند.
در این مدل تمام لوله کشی های مربوط به آب قابل استفاده در سینک و همچنین تمام لوله کشی های فاضلاب مربوط به ماشین لباسشویی و ظرفشویی در قسمت کانتر آشپزخانه صورت می گیرد.
شما می توانید برای آشنایی بیشتر مقاله آشپزخانه جزیره ای چیست را مطالعه کنید.
حال که با انواع و اقسام مدل های لوله کشی آب و فاضلاب در ساختمان آشنا شدید، لزوم استفاده از افراد متخصص با این امر را بیشتر درک می کنید.
چرا که با پیشرفت تکنولوژی روش های نصب لوله کشی هم به روز خواهد شد و شما می توانید همراه با ساخت ساختمان های لوکس، از لوله کشی آب و فاضلاب مدرن هم بهره ببرید.
در این بین ما برای بهره وری از این پیشرفت و استفاده بهتر از آن گروه تاسیسات 24 ساعته را به شما معرفی می کنیم.
برخی از سوابق کاری مرتبط با لوله کشی آب و فاضلاب ساختمان و لوله کشی پکیج
متخصصان ما در گروه تاسیسات 24 ساعته این افتخار را دارند تا کار لوله کشی آب و ساختمان را برای شما شهروندان گرامی ساکن فرمانیه و همچنین محله های نیاوران، پاسداران، اقدسیه، دزاشیب،چیذر و ... در تمام ساعات شبانه روز و در اسرع وقت انجام دهد.
همین حالا با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید تا ضمن برخورداری از مشاوره و بازدید رایگان ، لوله کشی آب و فاضلاب محل مورد نظر شما در اسرع وقت انجام شود
ضمانت جبران خدمات
تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد.
اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.
معمولا دستگاه ها خودشون المنت دارن گرم هم میکنن
من دو سوال داشتم خدمت شما ممنون میشم جواب بدید.
سوال اول:لوله های افقی زیر سقفی کدام از لوازم بهداشتی نیاز به دریچه بازدید ندارند؟
سوال دوم:لوله افقی فاضلاب لوازم بهداشتی که به رایزر متصل می شوند،در چه صورت نیاز به ونت ندارند؟یعنی اگر فاصله تا رایزر کم باشد باز هم ونت نیاز هست یا خیر؟
تحت هر شرایط ونت لازمه برای سیفوناژ . برای لوازم بهداشتی باید دریچه بازدید تعبیه شود