نیاز به آب در ساختمان امری ضروری است و اهمیت وجود آن زمانی مشخص می شود که حتی برای مدت زمان اندکی از این نعمت خداوندی محروم شویم. در حال حاضر بسیاری از ساختمان ها آب مصرفی خود را با کمک پمپ آب دریافت می کنند.

 

به دلیل گسترش استفاده از این وسیله، ما قصد داریم در مورد تعمیر پمپ آب خانگی در محل که توسط تعمیرکاران ما صورت می گیرد، بیشتر توضیح دهیم.

تعمیر پمپ آب خانگی در محل 1

همانطور که می دانید پمپ آب وسیله ای برای به حرکت درآوردن سیالات در داخل لوله های آب است. با کمک این وسیله می توان آب را با فشار و میزان بیشتر به تمام طبقات و قسمت های ساختمان رساند.

برای کسب اطلاعات بیشتر برای نصب پمپ آب مطالعه مقاله نصب پمپ آب خانگی را به شما پیشنهاد می کنیم.

آنچه در ادامه خواهید دید بررسی علل خرابی پمپ آب، مشکلات پمپ آب خانگی و نحوه رفع هر کدام می باشد.

ابتدا با نشانه های خرابی پمپ آشنا شوید و سپس با راه حل های پیشنهادی ما:

 

  1. یکسره کار کردن پمپ :

یکی از مشکلات رایج در پمپ آب، یکسره کار کردن آن است که متاسفانه دلیل آن نصب نکردن شیر یک طرفه و نصب والو به جای آن است.

نحوه کار کردن پمپ به این صورت است که تا زمانی که شیر آب باز است، به دلیل افت فشار پمپ هم به مکش خود ادامه می دهد و زمانی که شیر آب بسته می شود، پمپ خاموش می شود.

حالا اگر از شیر یک طرفه در نصب پمپ آب استفاده نکنیم، آب درون لوله ها به طرف پمپ و مسیر مکش برگردانده می شود و این کار باعت ایجاد افت فشار خواهد شد.در نتیجه پمپ یکسره روشن و خاموش می شود تا این افت فشار را تامین کند.

 

  1. داغ کردن پمپ :

همانگونه که در مقاله دلیل گرم شدن منبع و پمپ آب خانگی توضیح دادیم، پمپ آب می تواند به علت های زیادی از جمله زیاد بودن سرعت پمپ، بالا بودن میزان ویسکوزیته سیال از حد مورد نظر و یا وجود اشکال مکانیکی در پمپ، داغ شود.

در کل اگر پمپ آب بعد از روشن شدن سریعا داغ می کند، احتمالا موتور پمپ نیم سوز شده است.

اگر موتور بعد از روشن شدن سریع داغ می کند، احتمالا به دلیل زیاد بودن بار موتور است. در صورتی که موتور بعد از روشن شدن سریع داغ می کند و زیر بار می خوابد، به این خاطر است که کلید گریز از مرکز موتور پمپ درست عمل نمی کند.

 

  1. ایجاد صداهای بلند توسط پمپ :

وجود صدا در پمپ آب خانگی بسیار بدیهی است و در میان انواع پمپ های آبی فقط پمپ آب نیم اسب است که صدای کمتری دارد. چرا که هر چه میزان قدرت پمپ بیشتر باشد، قاعدتا در هنگام روشن بودن و مکش ، پمپ صدای بیشتری را ایجاد می کند.

حال اگر پمپ در ابتدا کم صدا بوده ولی بعد از مدتی با صداهای بلندی کار می کند، این موضوع نشان دهنده نقص فنی در پمپ است که با باز کردن پمپ می توان علت آن را پیدا و برای رفع آن اقدام کرد.

برای مثال اگر بعد از روشن شدن موتور صدای زیادی به گوش می رسد ولی موتور به گردش در نمی آید، علت آن احتمالا نیم سوز شدن و یا سوختگی موتور است.

عایق بندی محل نصب برای کاهش میزان صدای پمپ مفید است ولی برخی از انواع پمپ آب مانند پمپ آب جتی، صدای بسیار بلندی را در هنگام مکش ایجاد می کنند.

در حدی این صدا بلند است که نمی توان با روش هایی همچون عایق بندی آن را کاهش داد. برای این منظور تنها راه باقی مانده استفاده از پمپ آب کم صدا مانند پمپ بشقابی با پروانه برنج است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله صدای پمپ آب خانگی مراجعه نمایید.

 

  1. کار نکردن پمپ آب با وجود داشتن برق:

این مشکل می تواند به علتهای مختلفی رخ دهد از جمله کیفیت پایین قطعات، که عموما از نوع چینی هستند و پلاتین ها بعد از مدتی می چسبند و سبب مختل شدن کار پمپ می شوند.

دلیل دیگر، خراب شدن دیافراگم پمپ است که می توان آن را تعویض کرد تا دوباره پمپ راه اندازی شود.

همچنین تنظیم نبودن کلید اتوماتیک که مسئولیت کنترل فشار آب مصرفی و همینطور روشن بودن پمپ را به عهده دارند که باز هم با تعویض آنها مشکل پمپ حل خواهد شد. شما می توانید اطلاعات کامل در این زمینه را در مقاله دلیل کار نکردن پمپ آب با وجود برق دار بودن کسب کنید.

 

  1. فشار پایین آب :

این مشکل زمانی ایجاد می شود که در مسیر ورودی و خروجی پمپ تعداد زیادی زانو استفاده شده باشد. در نتیجه سبب کمبود فشار آب خواهد شد. در حالی که هر زانو معادل 5 متر لوله مستقیم برآورد می شود.

همچنین دلیل دیگر فشار پایین آب، داشتن سطح پایینی از آب در منبع است.

 

  1. قطع و وصل شدن پمپ:

دو احتمال برای این مشکل وجود دارد. یک اینکه فشار روشن و خاموش شدن پمپ بسیار نزدیک به هم تنظیم شده و در نتیجه اختلاف نیم بار برای روشن و خاموش شدن پمپ بسیار اندک می شود. این مسئله سبب خاموش و روشن شدن پمپ می شود.

تعمیر پمپ آب خانگی در محل 2

و دلیل دوم خرابی کلید مکانیکی پمپ است. که بهتر است برای رفع عیب، ابتدا کلید مکانیکی تعویض شود.

 

  1. روشن نشدن پمپ آب در طبقات بالا:

حتما اگر شما هم از آن دست افرادی باشید که در طبقات بالاتر ساختمان سکونت دارید، با وجود داشتن لوله کشی مناسب و حتی نصب پمپ آب، باز هم با افت فشار آب روبرو هستید. اما واقعیت مشکل در چیست؟

همانگونه که در مقاله علت روشن نشدن پمپ آب در طبقات بالا توضیح دادیم، علت این مشکل استفاده از ست کنترل یا همان کلید اتوماتیک دیجیتال است. این وسیله، مسئول روشن و خاموش کردن پمپ آب بوده.

به این صورت که فقط در زمانی که آب داخل لوله جریان داشته باشد، اجازه روشن شدن به پمپ را می دهد. به همین علت است که در طبقات بالا وقتی شیر آب را باز می کنید، چون جریان آب وجود ندارد، در نتیجه پمپ هم روشن نمی شود.

برای حل این مشکل باید از منبع تحت فشار مجهز به کلید اتوماتیک مکانیکی استفاده کنید.

این کلید بر اساس تشخیص فشار، دستور روشن و خاموش شدن پمپ آب را ارسال می کند. در نتیجه وقتی که فشار آب هم پایین باشد، پمپ روشن می شود.

 علت روشن شدن چراغ failure پمپ آب را در این مطلب بررسی کنید.

  1. خاموش شدن مکرر پمپ آب :

علت این مشکل می تواند به دلیل اولا خرابی ست کنترل باشد که در اکثر موارد هم، به همین دلیل است. دوما می تواند به دلیل توان بیش از اندازه موتور پمپ آب باشد.

تعمیر پمپ آب خانگی در محل 3

به این صورت که پمپ نصب شده توسط افراد غیرمتخصص، در برابر ظرفیت لوله ها و مصرف خانه بسیار قوی تر است. برای اطلاع از خرید مناسب می توانید به مقاله راهنمای خرید پمپ آب خانگی، توجه نمایید.

همچنین جهت دیدن قیمت دقیق انواع پمپ آب بر روی لینک خرید پمپ آب ساختمان از سایت دیجیکالا بزنید.

حال که با حساسیت تعمیر پمپ آب خانگی آشنا شدید، از شما دعوت می کنیم تا برای تعمیر پمپ آب خانگی خودتان با همکاران ما در گروه تاسیساتی 24 تماس بگیرید.

تعمیر پمپ آب خانگی در محل 4

برخی از سوابق کاری مرتبط با نصب ، سرویس و تعمیر پمپ آب خانگی و منبع

 

 

سپردن کار به متخصصان ما چندین مزیت دارد و از آن جمله می توان به امکان تعمیر پمپ آب در محل، بیست و چهار ساعته بودن خدمت رسانی ما و عدم دریافت هزینه ایاب و ذهاب در هر نقطه از شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز تهران نام برد.

از همه مهمتر اینکه شما می توانید با خیالی آسوده تعمیر پمپ آب خود را در محل به متخصصان ما بسپارید، بدون اینکه نگران نتیجه کار باشید. تنها با یک تماس با شماره های موجود در سایت، در کنار شما هستیم.

 

 
اشتراک گذاری این صفحه