در این انجمن تاپیک های مرتبط با پکیج قرار میگیرد
تعداد پست ها:4 صفحه 1 از 1

ahm2159

عضو جدید
عضو جدید

پست توسط ahm2159 » دوشنبه 25 فروردین 1399, 12:59 pm
با سلام.مدل پکیج من ، بوش 24000 کلاس 6000 هست . یه دوره میشد پکیج خطای C6 میداد و شروع به کار نمی کرد.ولی با کمی زمان دوباره اتوماتیک خطا میرفت و پکیج روشن میشد. دو روز هست این خطا مونده رو صفحه نمایش . پکیج رو خاموش روشن که میکنم فن شروع به کار میکنه ولی به جای روشن شدن شعله ، دوباره روی خطای C6 میره و پکیج شروع به کار نمی کنه.این حالت به صورت سیکل وار تکرار میشه ولی دوباره خطا میزنه و خاموش میمونه.ممنون میشم کسی راهنماییم بکنه
(برای توضیح کارایی که کردم ، تو اینترنت مورد رو پرشر دود زده بودن. فن در ابتدا روشن میشه ولی انگار پرشر دود فرمان روشن شدن نمیده.برای تست ، (دوتا شلنگ داره، یه شلنگ شفاف به قرمزی میزنه،یکی دیگه شفاف به زردی میزنه ) شلنگ شفاف زرد رنگ رو جدا کردم پکیج شروع به کار کرد.جا زدم دوباره کار نکرد .دو سه بار این کار رو انجام دادم و هر بار پکیج روشن شد. قاب روی پکیج رو بستم . دوباره پکیج کار نمیکنه و فقط فن کار میکنه و دستگاه میره رو خطای C6 . )
نمایه کاربر

Alitasesat

متخصص
متخصص
محل اقامت:استان اردبیل

پست توسط Alitasesat » دوشنبه 25 فروردین 1399, 9:25 pm
باسلام
دوست عزیز احتمالاپرشر سوئیچ هواپکیج خراب شده وباید تعویض شود.
اگر فن خاموش باشه وباجداکردن لوله هوافن روشن نشوداما پس ازجدا کردن سیم های پرشرسوئیچ هوا فن روشن شه پرشر سوئیچ تنظیم یا مشکل پیدا کرده
بازم سوالی داشتین درخدمتیم
آخرین ويرايش توسط 1 on Alitasesat, ويرايش شده در 0.

افراد زیر از Alitasesat برای این پست تشکر کرده اند : Esmaeili_co
اردبیلیalitasesat

ahm2159

عضو جدید
عضو جدید

پست توسط ahm2159 » سه شنبه 26 فروردین 1399, 9:31 am
خودم راه حل رو پیدا کردم.پرشر دود مشکلی نداشت . فقط با تنظیم سرعت فن رو دور بالاتر(من رو 18 گذاشتم ) این مشکل حل شد. ( سرعت فن داخل منو L2 و گزینه 2bd قابل تغییر هست.فقط حواستون باشه رو هر عددی گذاشتید دکمه ok رو چند ثانیه نگه دارید تا تغییرات اعمال بشه ) .گفتم بگم شاید به دردتون بخوره.

افراد زیر از ahm2159 برای این پست تشکر کرده اند : Esmaeili_co
نمایه کاربر

Alitasesat

متخصص
متخصص
محل اقامت:استان اردبیل

پست توسط Alitasesat » چهار شنبه 27 فروردین 1399, 12:18 am
سلام مجدد
من نگفتم پرشر خراب شد دوست عزیز احتمال میدین درکار وکدایرورها چند نوع مشکل دیده میشود که باید روی کار ودربررسی این مشکل وحل کنیم اگرشما دراولین مشکل تخصص داشتین وکد ایرور کلا میدونستین لزومی نمیبینم که علت ایرور روبپرسین حال که پرسیدین ومنم مثل شما کاربر پاسخ دادم لزومی دیده نمیشود که پاسخ روبه مسخره بگیریداینجا یک سایت عمومی است وهمه میتواند سوال وپاسخ خودرو مطرح کنه اسم این تالار است وبرای زیاد شدن اطلاعات عمومی یکی سوال یکی پاسخ میدهد اگرم مشکلی در پاسخ داشتم میتوانستید راهنمایی کنید درتوضیحات نوشتم باجدا کردن لوله فن روشن نشود بعله مشکل از پرشر سوئیچ میباشدوبادرآوردن دوسیم پرشر روشن شودتنظیم یاپرشر شما مشکل دارد تابررسی نشه نمیشه گفت واحتمالا نوشته شده واخیرا درتنظیمات کلید و دکمه ok زمانی زده میشه که کلا مطمعن باشین
همیشه بی مشکل باشه پکیج شما
یاعلی

افراد زیر از Alitasesat برای این پست تشکر کرده اند : Esmaeili_co
اردبیلیalitasesat
تعداد پست ها:4 صفحه 1 از 1