اگر شما هم با مشکل روشن نشدن آبگرمکن به دلیل کمبود فشار آب در ساختمان مواجه هستید این مقاله می تواند برای شما مفید باشد چرا که ما قصد داریم تا در ادامه مطلب نصب پمپ آب خانگی در مورد نصب پمپ آب مخصوص فشار آب گرمکن دیواری مطالبی را بیان کنیم.
امروزه کمبود فشار آب در کلیه ساختمان ها و به خصوص ساختمان های آپارتمانی و چندین واحده متاسفانه به صورت یک مشکل رایج و همین طور آزار دهنده به وجود آمده است.
این مشکل در آبگرمکن های مدل دیواری بسیار رایج تر است و تصور اینکه برای گرفتن یک دوش آب گرم در منزل نتوان به روشن ماندن آب گرمکن اعتماد کرد بسیار دلسرد کننده است.
حال تصور کنید که منزل شما در یک ساختمان چند طبقه و در طبقات بالاتر قرار گرفته در این صورت شما دو راه بیشتر ندارید : نصب پمپ آب خانگی برای کل ساختمان یا استفاده از پمپ مجزا برای ساختمان خود.
همانطور که در مقالات مرتبط به پمپ آب خانگی گفتیم، پمپ های آب خانگی دارای مدل های متنوع و با قدرتهای فشار متفاوت هستند.
پمپ آب نیم اسب بخار، پمپ آب یک اسب بخار، پمپ آب یک و نیم اسب بخار و پمپ آب دو اسب بخار از آن جمله پمپ های آب قابل استفاده برای ساختمان ها هستند. در کلیپ زیر با انواع پمپ آب خانگی بیشتر آشنا می شوید.
شما می توانید برای بررسی پمپ های آب بشقابی و همینطور آشنا شدن با تفاوت پمپ اب بشقابی و پمپ آب جتی بر روی ان ها کلیک کنید.
همچنین اگر می خواهید از زبان یک متخصص با تفاوت های پمپ اب جتی و بشقابی آشنا شوید، مشاهده کلیپ زیر را دست ندهید.
در کلیپ زیر تفاوت دو پمپ جتی و بشقابی را از زبان مجری تاسیساتی می شنوید.
از هر کدام از این پمپ ها می توان بسته به متراژ ساختمان خود استفاده کنید.
این ادعا کاملا درست است که در صورت نصب این پمپ ها بعد از کنتور در ساختمان مشکل کم آبی برای شما هم که در طبقالات بالاتر هستید حل خواهد شد ولی تصور کنید که ساکنان طبقات پایین دارای فشار آب مناسب باشند.
در این حالت این مشکل چند برابر خواهد شد، چرا که آنها هرگز مشکلات شما را درک نکرده و برای نصب پمپ آب بعد از کنتور به منظور افزایش فشار در کل ساختمان و برای پرداخت هزینه های مربوط به نصب و نگهداری آن با شما همکاری نخواهند کرد.
در این صورت تنها راه حل خلاصی شما از این مشکل استفاده از پمپ آب کوچک یا مینی پمپ درست در پشت آب گرمکن واحد خود در ساختمان است تا به این شکل مشکل روشن نشدن و یا خاموش شدن پی در پی آب گرمکن خود را به سادگی حل کنید.
این پمپ ها حتی قابلیت نصب در داخل پکیج برای جبران کمبود آب را هم دارند.
نحوه کار پمپ های آب مخصوص فشار آب آبگرمکنی
این پمپ های کوچک قطعا مشکل عدم تشکیل شعله در آبگرمکن های دیواری به دلیل کمبود یا عدم فشار آب را در آبگرمکن منزل شما حل خواهند کرد.
وقتی دبی آب ورودی فشار پایینی دارد، این پمپ آب می تواند برای با ایجاد فشار مضاعف آب باعث تشکیل شعله و در نتیجه گرم شدن آب مصرفی در حمام و آشپزخانه شود.
پمپ های کوچک آبگرمکنی دارای یک کلید سه حالته به صورت روشن، خاموش و اتومات هستند که می توان آن ها را به صورت دائما روشن یا اتومات قرار داد.
در حالت روشن، پمپ دائما روشن می ماند که ما این حالت را به دلیل احتمال سوختن موتور پمپ به شما توصیه نمی کنیم.
بهترین حالت قرار دادن پمپ به شکل اتومات است که در صورت قرار دادن پمپ در این حالت، این وسیله با باز کردن شیر آب گرم روشن و در صورت بسته شدن شیر آب داغ به صورت اتوماتیک خاموش می شود.
این پمپ ها همچنین سبب تولید اکسیژن و تمیز کردن آب مصرفی می شوند از این رو می توان از این نوع پمپ آب در آکواریوم نیز استفاده کرد.
نحوه نصب پمپ آب مخصوص فشار آب در آبگرمکن دیواری
بعد از آشنایی نصب آبگرمکن دیواری در مقاله نحوه لوله کشی آبگرمکن دیواری می توانید به راحتی با نحوه نصب مینی پمپ آبگرمکنی آشنا شوید.
- جریان آب را با بستن شیر فلکه اصلی در ساختمان قطع می کنیم.
- تمام شیرهای آب خروجی در ساختمان مانند شیر آب آشپزخانه و حمام را باز می گذاریم تا آب داخل لوله ها کاملا تخلیه شود.
- طول پمپ را اندازه گرفته و به همان مقدار ، لوله آب ورودی به آب گرمکن را که عموما از جنس مس است با استفاده از ابزار مناسب بریدن لوله مسی کوتاه می کنیم.
- سپس با استفاده از آچار مناسب پمپ آب را به قسمت ورودی آب به آبگرم کن متصل می کنیم.
- در مرحله بعدی لوله آب ورودی را که قبلا کوتاه کرده بودیم به طرف دیگر پمپ متصل می کنیم.
- با استفاده از آچار مخصوص از بسته بودن دو سر انتصالات مطمئن می شویم.
- حال تمام شیرهای آب را که باز کرده بودیم، می بندیم.
- در انتها شیر فلکه اصلی آب ساختمان را باز می کنیم تا آب ابتدا در لوله های آب ساختمان وارد شده و سپس به پمپ آب گرمکن رفته و بعد از افزایش فشار ایجاد شده توسط پمپ آب به آبگرمکن وارد شود.
مزیت های استفاده از پمپ های آب آبگرمکنی در مقایسه با پمپ های آب بزرگ ساختمانی
- صرف هزینه های بسیار کمتر در زمینه خرید، نصب و نگهداری در پمپ های کوچک آبگرمکنی
- یکی از معایب بزرگ پمپ های آب بزرگ، ایجاد سر و صدای فراوان در ساختمان در مواقع روشن بودن است که این مشکل در مینی پمپ ها به دلیل اینکه از نوع پمپ نیم اسب بخار و در واقع بی صدا هستند رفع می شود.
- گاهی در برخی از ساختمان ها با وجود داشتن پمپ آب برای کل ساختمان ممکن است در طبقات بالا آب با فشار مناسب به منظور روشن کردن آبگرمکن دیواری به مقدار کافی وجود نداشته باشد، پس در این حالت هم می توان از کمک این مینی پمپ در آبگرمکن منزل خود بهره ببرید.
پس متصل بودن جریان آب ساختمان به پمپ آب خانگی دلیلی بر عدم استفاده از پمپ آبگرمکنی نمی باشد.
در انتها برای اینکه با مزایای استفاده از پمپ های کوچک آبی برای جبران کاهش فشار آب در آبگرمکن دیواری بیشتر آشنا شوید یکی نمونه از سوابق کاری انجام شده توسط همکاران ما در گروه تاسیسات 24 ساعته را برای شما ذکر می کنیم.
در این پروژه به دلیل کاهش فشار آب در ساختمان و همچنین عدم دسترسی به کنتور آب، همکاران ما اقدام به متصل کردن مینی پمپ آب در زیر آبگرمکن داخل واحد ساختمان کردند و از این طریق مشکل کمبود آب و در نتیجه روشن نشدن آبگرمکن حل شد.
نمونه کار همکاران ما در نصب پمپ آب مخصوص فشار آب در آبگرمکن دیواری
پمپ آب مشخص شده در تصویر با توجه به افزایش بیش از حد قیمت ها متاسفانه در بازار موجود نیست، اما مدلهای مشابه پمپ آبگرمکنی در بازار موجود است.
بعنوان راهکار دوم می توانید پمپ های نیم اسب را خریداری کنید که علاوه بر فشار آب گرم، فشار آب سرد هم افزایش پیدا کند.
جهت خریدو مقایسه پمپ های نیم اسب بصورت اینترنتی با زدن بر روی صفحه پمپ آب در سایت دیجیکالا وارد صفحه مورد نظر شوید و خرید خود را انجام دهید.
از میان پمپ های نیم اسب موجود در دیجیکالا پمپ پنتاکس مدل PM45 از پمپ های کم صدا می باشد و در دراز مدت کمتر دچار خرابی می شود.
جهت مشاهده قیمت و خرید آن بر روی صفحه پمپ آب در سایت دیجیکالا بزنید تا بصورت اینترنتی خرید کنید و هرجای ایران که هستید آن را درب منزل تحویل بگیرید.
همچنین اگر میخواهید هزینه کمتری نسبت به پمپ های پنتاکس بکنید به شما پمپ آب هیوندای مدل HM45 را پیشنهاد میکنیم.
اما پیش از آنکه تصمیم خود را برای انتخاب پمپ آب نیم اسب بخار یا داخل آپارتمانی قطعی کنید، بهتر است مقاله راهنمای خرید بهترین پمپ آب داخل آپارتمان را نیز بررسی کنید. همچینن مشاهده کلیپ زیر می تواند برای انتخاب بهترین پمپ آب ساختمان به شما کمک کند.
بعد از اینکه پمپ آب مناسب ساختمان خود را تهیه کردید فرم درخواست سرویسکار را پر کنید یا با ما تماس بگیرید تا همکاران ما نصب آن را در هر نقطه از شهر تهران در اسرع وقت انجام دهند
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم
درخواست سرویسکار متخصصسوالات متداول
ما در تمام مناطق شهر تهران، کرج، مشهد، شیراز، شهریار، اسلامشهر، اصفهان، تبریز، رشت، اهواز، اراک، پردیس، رودهن، بومهن، پرند، دماوند، قم، ارومیه، کرمانشاه، شهر قدس فعالیت داریم.
باتوجه به اینکه همکاران ما در تمام مناطق شهر مستقر هستند، هزینه ای بابت ایاب و ذهاب از مشتریان نمیگیریم.
تمامی خدمات مجموعه ما دارای ضمانت می باشد. اگر به هر دلیلی مجری کار را به درستی انجام نداد و یا در زمان گارانتی پس از تحویل کار دوباره مشکل ایجاد شد، تاسیسات 24 ساعته متعهد به انجام صحیح توسط همان مجری یا ارسال متخصص دیگر بدون دریافت هزینه اضافه می باشد.
بابت مشاهده دستمزدها به صفحه تعرفه خدمات مراجعه کنید. همچنین لازم به ذکر است بعضی از پروژه ها را فقط بعد از بازدید میتوان قیمت اعلام کرد که آنها نیز هنگام تماس تلفنی مجری تاسیساتی با شما قبل از آمدن به محل پروژه قیمت حدودی اعلام می شود.
در این صورت فقط هزینه کارشناسی 200.000 تومان از شما دریافت می شود که اگر کار تعمیر را به ایشان بسپارید این هزینه کارشناسی از دستمزد انجام کار کم می شود یعنی غیر از دستمزد تعمیرات هزینه ای بابت کارشناسی از شما نمیگیرند.
تمامی سرویسکاران مجموعه ما قبل از شروع همکاری توسط تیم امور مجریان، از لحاظ تخصصی و فنی مورد سنجش قرار می گیرند.
شما میتوانید از 2 طریق سفارش خود را ثبت کنید:
1. در صفحه درخواست سرویسکار متخصص، فرم خدمات درخواستی مورد نظر خود را پر کنید تا سفارش شما ثبت شود.
2. با شماره های قسمت تماس با ما، تماس گرفته و سفارش خود را به صورت تلفنی به همکاران ما اعلام کنید.
نظرات مشتریان
کیفیت خدماتتون عالی بود فردی که فرستاده بودین از همه نظر عالی بود و خیلی شریف و باشخصیت بود و خیلی وارد بود مدیریتتون هم خیلی قویه. همه چی عااالی
آقای ظفرنیا | تعمیر پمپ آب
سرچ اینترنت کردم و با مجموعه شما آشنا شدم سرویسکاری که فرستادین خیلی خوب و با تجربه بود ما به چند نفر گفته بودیم اومدن ولی نتونستن مشکل مارو حل کنن ولی ایشون باتجربه بودن و مشکل مارو حل کردن. خیلی ممنون از شما
آقای واقفی | تعمیر موتورخانه
سرچ اینترنت کردم و سایت شما اول اومد و توضیحات سایت کامل بود با مجموعه شما تماس گرفتم و مشاوره تلفنی انجام شد و با مشاوره تلفنی هم تشخیص درست بود و مجری اومد و کار رو انجام داد و بسیار عالی بود (فقط شکل و شمایل سایت اگه بهتر بشه مشتری بیشتر جذب میشه)
آقای بشارتی | نصبیات تاسیسات
سرویسکاری که برای ما فرستادین کارش خوب بود اخلاقشم خوب بود یه مقدار کمی تاخیر داشت ولی نسبت به سرویسکارهای دیگه خیلی خوب بود. من شمارو به همه معرفی میکنم.
آقای زارع | تعمیر پکیج
رنک سایت بالا بود و به شما اطمینان کردم از خدمات و اطلاعات سایت راضی بودم ولی سایت یه کم باید به روز بشه. سرویسکار هم خوب و خوش برخورد بود و سرعت عمل بالایی داشت و بسیار آن تایم بود.
آقای جارچی | تعمیر موتورخانه
من توی خونه م مشکل آبگرم دارم. یه آبگرمکن دیواری دارم که تعمیرکاری رو که آوردم گفتن آبگرمکن مشکلی نداره و این مربوط به پمپ شما میشه که با روشن و خاموش شدنش آب سرد و گرم میشه. میخواستم بدونم این پمپها که در موردش توضیح داده شده برای این مشکل هست؟
ممنونم
احتمال زیاد موقع که فشار پمپ آب شما زیاد است جریان با سرعت بیشتری از آبگرمکن عبور می کند و باعث سرد شدن آب می شود.
شیر آب ورودی آبگرمکن را کمی ببندید که فشار متعادل شود
خسته نباشید
سوال داشتم در مورد این مینی پمپایی که به آبگرمکن وصل میشن
واقعا روی فشار اب گرم تاثیر دارن؟ طبقه سوم و بدون پمپ اصلی در ساختمان؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر فشار آب سرد شما مناسب و مورد قبول است و آبگرمکن سرویس شده است تا 30درصد آب گرم تقویت می شود
آپارتمان بنده در طبقه چهارم ( ۱۵ متر ارتفاع از سطح موتور خانه ) یک ساختمان ۱۰ واحدی قرار دارد و سیستم تامین آب گرم از موتورخانه مرکزیست ولی فشار آب برای دوش گرفتن و شستشو بسیار کم است.
آیا میتوانم دو عدد مینی پمپ یکی روی لوله ورودی آب گرم و یکی روی ورودی آب سرد نصب کنم؟
پروانه این پمپ در مجاورت آب گرم مشکلی پیدانخواهد کرد؟
ما طبقه دوم یگ ساختمان ۸ واحدی هستیم اب گرم از پکیج فشارش کم بود گرم سرد میکرد کنارش یه ابگرم کن دیواری بوتان گذاشتیم
حالا میرم برای دوش اب سرد میشه باید ۵ دقیقه اب بندم دوباره باز کنم شعله ابگرم کن تثبیت نداره در ضمن تو پارکینگ پمپ داریم ولی قوی نیست
واسه خونه ای که همکف هست و فشار اب سردش خوبه و پمپ ندارن و فاصله ابگرمکن تا حمام 10 متر هست اگر ابگرمکن دیواری بدون مخزن نصب بشه میخام بدونم واسه حمام اب گرم مناسب تولید میشه؟
و افت فشار نداره؟
اگه فشار اب سرد خوبه شما مشکلی نیست
قبل از اینکه آبگرمکن میذاشتید شیر سه راه و مبدل های پکیج رو اسیدشوئی میکردید چون ممکن بودش پکیج شما دچار رسوب گرفتگی شده باشد این مشکل در بیشتر پکیج ها پیش میادش که رادیاتور ها گرم هستن ولی آبگرم مصرفی سرد و گرم میشود و یا اینکه هم رادیاتور ها و آبگرم مصرفی سرد میباشند برای انجام اسیدشوئی توصیه میشود از سرویسکاران شرکت کمک بگیرید.
آیا از مینی پمپ برای قویتر کردن فشار آب در پکیج هم می توات استفاده کرد؟
با تشکر
خیر اینکار بی فایده هستش اگه شما مشکل فشار آب دارید باید پمپ رو سر راه اصلی آب ساختمون بذارید چون وقتی آب داخل واحد شما با فشار کم میاد پمپ که نمیتونه اون فشار رو چند برابر کنه از داخل واحدتون مگر اینکه پمپ رو سر راه اصلی آب ساختمون بذارید بعضی ها اینکار رو میکنن پمپ رو داخل واحد میزارن ولی بعد از یه مدت چون پمپ همراه آبی که فصارش ضعیفه هوای زیادی میکشه هم پمپ میسوزه هم میتونه به پکیج ضربه بزنه.
من تو یه ساختمون 5 طبقه 9 واحد ساکن هستم.خونه من طبقه پنجم و تک واحدی هستش.تو ساختمون ما یه پمپ پنتاکس قدیمی با یه منبع 24 لیتری گذاشتن و متاسفانه ما که طبقه پنجم هستیم مشکل فشار آب داریم.فشار اب سرد ما کمه و در نتیجه فشار آب گرم خروچی از آب گرم کن هم کمه و اب مدام سرد و گرم میشه..سوالی که دارم اینه که آیا میتونم یکی از این پمپ های آب گرم کنی رو در ورودی آب سرد خونم قرار بدم که هم فشار آب سردم بره بالا هم مشکل روشن خاموش شدن مدام آب گرم کن حل بشه؟
ممنون
همسایه ها حاضر به هزینه نیستن چون میگن فشار آب ما خوبه..از خروجی پمپ یک لوله یک اینچ بردن بالا و بعد برای هر طبقه انشعاب گرفتن، یعنی هر واحد لوله مستقل نداره که تا پمپ بیاد پایین..لوله هم تو کاره
توالت فرنگی نداریم..فلاش تانک هم آب سرد رفته براش..
من سوالم این بود که آیا من این مدل پمپ های آب گرمکنی رو میتونم سر راه ورودی آب سرد خونم قرار بدم که فشار کل آب خونم (هم سرد هم گرم) بره بالا یا نه امکانش نیست و اینا فقط مخصوص آب گرمکن هستن؟
بعد اینکه بهترین مارکشون چیه؟
اول از همه شما یک سرویسکار بیارید که چک کنه که منبع 24لیتری پمپ آب ساختمون بادش شارژ باشه یعنی کمتر از 2بار نباشه و پس از آن ست کنترل را چک کنه که تنظیم باشه یعنی وقتی که شما در طبقه پنجم به محض اینکه هرکدام از شیرهای آبسرد را باز میکنید باید پمپ روشن شود و با بستن شیر پمپ خاموش شود اگر مشکل از این دو مورد نبود باید با همسایه ها صحبت کنید که پمپ را عوض کنید چون هد پمپ ساختمان ضعیف میباشد و همسایه ها باید قبول کنن چون شما هم برای شارژ دارید هزینه میدید مشکل شما با گذاشتن پمپ در داخل واحد حل نمیشود زیرا وقتی فشار آب نداشته باشید پمپ چه آبی رو میخواد مکش کنه و پمپاژ کنه در واحد و با اینکار پمپ فقط هوا میگیره و مشکلتون که حل نمیشه به کنار فقط یه هزینه اضافی کردید و همین فشار آب هم از دست میدید.
منبع فشار داره تا 33 psi
ست کنترل نداریم ولی پرشر سوویچ هست که تنظیمه، زیادتر از یه حدی هم بخایم تنظیمش کنیم پلاتین میچسبونه و پمپ یک سره میکنه..ببینین قشار آب واحد ما بدک نیست، در واقع زمانی که پمپ کار میکنه فشار آب ما خوبه و هرزمان که اتومات کنه و آب با فشار منبع بخواد بیاد بالا مشکل داریم.. بیشتر مشکل هم سر آب گرم و موقع دوش گرفتنه که آب هی سرد و گرم میشه بخاطر خاموش روشن شدن مدام اب گرم کن..
الان با این توصیفات من میتونم یدونه از همین پمپ هارو سر راه ورودی آب سرد خونم قرار بدم که فشار آب سرد و گرم من هردو بره بالا یا نه این پمپ ها فقط مخصوص آب گرم کنه؟
والا ست کنترل تو بازار به پرشر سوویچ های الکترونیک میگن که نیاز به منبع تحت فشار هم نداره که خودتون بهتر میدونین برای یه ساختمون دو سه واحده مناسبه نه ساختمون ما که 9 واحده..
من خودم مهندس برقم و با تنظیمات پرشر سوویچ اشنام.منتهی مشکل دقیقا همینجاست که فشار آب ما فقط زمانی حوبه که پمپ یک سره کار کنه و اگه این اتفاق بیفته (چون داخل ساختمون قرار داره) هم ایجاد سر و صدای زیاد میکنه هم مثلا بعد از نیم ساعت پرشر سوویچ پلاتین میچسبونه و پمپ دیگه یک سره کار میکنه و در نهایت بعد چند ساعت فیوز میپره..
البته میشه این مشکل رو با نصب یه پرشر سوویچ با کیفیت تر و استفاده از کنتاکتور حلش کرد اما من هنوز جوابم رو نگرفتم.
آیا من میتونم یدونه از همین پمپ هارو سر راه ورودی آب سرد خونم قرار بدم که فشار آب سرد و گرم من هردو بره بالا یا نه این پمپ ها فقط مخصوص آب گرم کنه؟
و اینکه بهترین مارک و مدلشون چیه
من یه پمپ خارجی کوچیک میخوام واسه پشت ابگرمکن دیواری.البته این عکس اول شما جالب بود اما عکس نصب توسط همکارتون پمپ خیلی بزرگتر و بی سلیقه بسته شده بود.
من صاخبخانه احمقم خسیسه واسه پمپ نخره بهانه میاره لوله ها خراب میشه!!!واسه همین پمپ کوچیک میخوام تو اشپزخونه نصب کنم
واحد من در طبقه چهارم است و پکیج دیواری هم تازه عوض کردم ولی به دلیل فشار کم آب پکیج عمل نمیکند و قطع میشود و امکان پمپ گذاشتن در پارکینگ وجود ندارد؛ آیا دستگاه کوچک و کم صدا در بازار موجود هست که در زیر پکیج قرار بگیرد و راندمان پکیج را بالا ببرد؛
ضمنا ساختمان چهار طبقه است و طبقه اول و دوم فشار آب خوب است ولی سوم و چهارم فشار آب خیلی کم است.
(فشار آب سرد نسبتا خوب است)
این پمپ های به اصطلاح ابگرمنی رو میشه ورودی واحد هم بست
طبقه چهارم هستیم پکیج کالدا نصب هست روزها فشار پکیج کامل میفته و مجبورم شیر پرکن رو دائم باز بزارم واز ساعت 11شب فشار نرمال روی 1/5 هست و شیر پرکن رو میبندم در طول روز اصلا نمیشه دوش گرفت چون اب گرم فشار نداره ساختمان پمپ نداره پکیج تو تراس هست میتونم فقط برای واحد خودم پمپ بزارم یا از پمپ های زیر آبگرمکنی استفاده کنم.با تشکر
در غیراینصورت می توانید پمپ پشت پکیج نصب کنید که در زمان استحمام پمپ را روشن کنید.
نه متاسفانه فقط در شهر تهران خدمات حضوری داریم
من در طبقه ۴ هستم فشار آب خیلی کمه هم در ظرفشویی هم در حمام و هم توالت،برای استحمام هم آب گرم و سرو میشه،باقی طبقات موافقت نمیکنن پمپ آب بذارن واسه کل ساختمان،من مشکل واحد خودم رو چطوری حل کنم،این مینی پمپ ها مشکلم رو برطرف میکنن؟
منزل ما 1 طبقهست (همکف+طبقه اول) و فشار آب سرد به دلیل وجود پمپ هپی 1 اسبی مناسبه. ولی متاسفانه سیستم رادیاتور و آب حمام گرم نیست. مدل پکیج بویلر 24000 هست. دو مبدله و فندار.
پکیج تقریبا سه متر و بیست سانتیمتر پایینتر از سطح واحد نصب شده. میشه از پمپ کمکی استفاده کرد؟ چه مدلی و چجوری؟ پمپ جایگزین پمپ پکیج میشه یا فقط در مسیرش قرار میگیره؟
ولی یه سیم هست که وصل میشه به یه قسمت دیگه مثل درپوش مشکی و سبز رنگ
اون درپوشه رو میخوام
چون نشتی میده
پکیج ایران رادیاتوره
من در یک مجتمع قدیمی ساخت درطبقه چهارم زندگی میکنم که فشار آب کمه
فضایی هم برای نصب پمپهایی که مخزن دارند رو ندارم... لوله ورودی اصلی واحد هم از سقف سرویس بهداشتی وارد شده(سرویس دارای سقف کاذب هستش)...پمپی هست که صدای کمی داشته باشه و بتونیم داخل سرویس نصب کنیم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
ما طبقه ی چهارم هستیم و شوفاژخانه ی مرکزی داریم. فشار آب خیلی کمه، درحدی که در بعضی ساعات مثل شیر سماور آب میاد. اهالی ساختمان برای نصب پمپ بعداز کنتور موافقت نمی کنند.
١. اگر از دوتا پمپ زیر پکیجی در ورودی لوله های سرد و گرم به واحدمون استفاده کنیم (ورودی لوله ها تو سقف سرویس بهداشتیه) مشکل فشار آب مصرفی به خوبی حل میشه؟
2. عمر این پمپها چقدره؟
3. استفاده از این پمپ فشار آب بقیه ی واحد ها رو کاهش نمیده؟ (که باعث اختلافات جدید بشه)
بنده در یک آپارتمان 150 متری و در طبقه 4 زندگی میکنم و با فشار کم آب مواجه هستم. گاهی اوقات که فشار آب بقدری کم است که پکیج روشن نمیشه. فشار آب سرد هم کم است.
پکیج به تازگی سرویس شده و اشکالی ندارد. میخوام بدونم میتونم در زیر پکیج یک پمپ برای واحد خودم نصب کنم؟ که هم فشار آب سرد را افزایش بدهد و هم فشار آب گرم را؟
فقط موضوع اینکه لوله های ورودی به واحد مشخص نیست و شیر قطع کن در داخل واحد ندارم و شیر قطع کن در داخل حیاط ساختمان تعبیه شده است.
در صورتی که شیر قطع کن واحد شما در حیاط باشد می توانید در آن محل از پمپ یک اسب استفاده کرده و نصب کنید که فشار خوبی داشته باشید و همچنین از سر و صدای پمپ نیز در امان باشید.
در صورتیکه امکان نصب در حیاط نمی باشد حتماً باید ورودی آب اصلی به واحد شما مشخص باشد که پمپ نیم اسب در مسیر لوله نصب شود.
اگر هیچ کدام از دو مورد ذکر شده قابل اجرا نبود در نهایت میتوان پمپ زیر پکیجی خریداری کرد فقط فشار آب گرم را افزایش می دهد.
در کف حمام اینچ به سبک قدیم نصب کردم و به یک آبگرمکن مخزنی متصل هست دو سال اول آب خوب گردش داشت و کف حمام گرم بود اما بعد از اون که فکر کنم بدلیل رسوب گرفتن لوله ها باشه زیاد آب گردش نمیکنه و خیلی کم گرم میکنه آیا با نصب یک پمپ آبگرمکنی کوچک در مسیر اینچ که البته یک سیستم بسته هست می تونم مشکل رو حل کنم؟
در مواقعی که کلا آب قطع میشود می توتان چکار کرد ؟
اتوماتیک این پمپ به تنهایی موجود هست؟
مینی پمپ آبگرمکن را نصب کرده ایم اما متاسفانه صدایش زیاد و اذیت کننده است. در حالیکه قبل از نصب و هنگام تست صدایش کم بود.
برای کاهش صدا چکار باید کرد
من از یک پمپ نیم اسب برای ساختمان یک طبقه استفاده میکنم.
فشار آب ورودی، تاقبل از تقسیم داخل ساختمان خوب است ولی داخل حمام وقتی شیر آب سرد را کنار آب گرم باز می کنیم آبگرمکن خاموش می شود.لوله ها پلیمری است. کل لوله کشی را هم اسید شویی کردیم و فیلترها را هم تمیزکردیم ولی حل نشد.
بهترین راه حل رفع این مشکل چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
آیا نصب پمپ آب گرم زیر آبگرمکن مشکل را حل نمی کند ؟؟
منزل ما ويلايي هست و از آبگرمكن ايستاده گازى استفاده ميكنيم، آب سرد ساختمان بوسيله پمپ با فشار خوبي وارد ميشود و همه سرويسها فشار آب سرد خوبي دارند ولي آب داغ فشار خيلي كمي دارد، آيا پمپ آبگرمكنى جواب ميدهد؟
معایب این پمپ های آبگرمکنی چیه؟
من یه پکیج بوتان قدیمی داشتم، به پیشنهاد نصاب یک پکیج جدید ایران رادیاتور نصب کردیم، الان هم دمای آب توی حمام موقع دوش گرفتن ثبات نداره هم اینکه وقتی شب میاییم خونه یا وقتی میخوابیم صبح پا میشیم فشار میره روی صفر و ارور میده پکیج
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ما یه منزل دوطبقه داریم که طبقه بالا متعلق به ماست خواستیم برای گذاشتن پمپ و تانک اقدام کنیم که طبقه پایین همکاری نکرد
درضمن تابستان ها کلا آب نمیاد بالا
چه راهکاری دارین برامون
این پمپ آبگرمکنیا بدردمون میخورن یانه
خودمونم نمیتونیم پمپ و تانک بزاریم چون فضا نداریک مستقیم پله میخوره طبقه بالا
ممنون میشم راهنمایی کنین
آیا میتوانم یک پمپ زیر پکیجی نصب کنم ؟
و آیا با نصب این پمپ با کمبود آب و مشکل هواگیری پمپ رویرو نمیشوم ؟
لطفا راهنمایی و پیشنهاد خود رو بفرمایید
اومدم باز کردم رسوب گیری کردم شیر آلات رو درست شد اما بعد یک هفته باز خراب شد. آبگرمکن خیلی خوب هست و داغ میکنه به نظرتون مشکل از کجاست؟
پمپ هم ندارید از همسایه ها پرسیدم اونا هم همین مشکل رو دارن فشار ابشون گرم نیست و رسوب هم میگیره ابگرمکن و شیر آلاتشون.
میتونه از آب سخت که دارای یون های mg و ca هست و تشکیل رسوب سفید رنگ میده باشه؟
مشکل از کجاست؟
با بستن پمپ به آبگرمکن مشکل فشار آب خانه شما حل نخواهد شد. در واقع، پمپ آب برای افزایش فشار آب در خانه مورد استفاده قرار میگیرد و اتصال آن به آبگرمکن فقط برای پمپاژ آب گرم به سیستم گرمایشی و آب گرم مصرفی در خانه است.
در مورد مشکل شعله نگیری آبگرمکن، ممکن است علت آن از سوخت نرسیدن به مبدل آبگرمکن، ناصحیح بودن تنظیمات دستگاه، خرابی قطعات داخلی آبگرمکن و یا مشکلات دیگر باشد. بستن پمپ به آبگرمکن برای رفع این مشکل مناسب نیست.
در موردپمپ آب باید یک مقدار حداقلی آب به پمپ آن برسد
1. **نحوه کارکرد پمپهای خطی**: پمپهای خطی برای افزایش فشار و بهبود جریان آب در سیستمهای گرمایشی طراحی شدهاند. آنها معمولاً در خط لولهکشی نصب میشوند و به افزایش فشار و جریان آب کمک میکنند.
2. **پمپهای اتوماتیک**: برخی از پمپهای خطی دارای سنسورهایی هستند که به طور اتوماتیک فشار و جریان آب را بر اساس نیاز سیستم تنظیم میکنند. این امر به بهرهوری انرژی کمک کرده و اطمینان میدهد که سیستم به درستی کار میکند.
3. **تاثیر پمپ خطی**: نصب پمپ خطی میتواند تاثیر قابل توجهی در بهبود گرمایش رادیاتورهای ته خط داشته باشد، به خصوص در ساختمانهای بلند که با چالشهای فشار آب مواجه هستند.
4. **بررسی توسط متخصص**: قبل از اضافه کردن پمپ خطی، توصیه میشود با یک متخصص تاسیسات مشورت کنید تا اطمینان حاصل شود که این اقدام برای سیستم شما مناسب است و به درستی انجام میشود.
5. **نگهداری و کنترل**: همچنین، مهم است که سیستم گرمایشی و پمپها به طور منظم بررسی و نگهداری شوند تا در بهترین وضعیت کاری خود باقی بمانند.
با اضافه کردن پمپ خطی، میتوانید به بهبود جریان آب در سیستم گرمایشی کمک کرده و اطمینان حاصل کنید که تمام قسمتهای ساختمان به طور موثر گرم میشوند.
فشار آب گرم برای استحمام کم است، پمپ 1/5 اسب همراه با منبع انبساط هم داریم، آب سرد فشارش خوبه ولی آب گرم فشارش کنه برای حمام، خاستم ببینم این پمپ را در ورودی اب به پکیچ نسب کنم مشکلم حل میشه؟ و نکته مهم اینکه فشار به لوله های داخلی پکیچ نمیاد؟ یا اینکه کلا خللی در رود کار پکیج ایجاد نمیکنه؟
با تشکر
1. **علت کم بودن فشار آب گرم**: اول از همه، باید علت اصلی کم بودن فشار آب گرم را بررسی کنید. ممکن است به دلیل مشکلاتی مانند رسوب در لولههای آب گرم یا مشکلات در پکیج باشد.
2. **تاثیر پمپ بر پکیج**: نصب پمپ روی ورودی آب به پکیج میتواند فشار آب را افزایش دهد، اما باید مراقب باشید که فشار بیش از حد به لولههای داخلی پکیج وارد نشود. پکیجها معمولاً برای تحمل فشار مشخصی طراحی شدهاند و فشار بیش از حد میتواند به آنها آسیب برساند.
3. **مشورت با متخصص**: قبل از نصب پمپ، توصیه میشود با یک متخصص تاسیسات مشورت کنید. یک متخصص میتواند علت دقیق کم بودن فشار آب گرم را تعیین کند و راه حل مناسبی ارائه دهد.
4. **بررسی مشخصات پمپ و پکیج**: اطمینان حاصل کنید که پمپی که میخواهید نصب کنید از نظر فشار و دبی با مشخصات پکیج شما سازگار است.
5. **بررسی منبع انبساط**: منبع انبساط نیز باید به درستی کار کند تا فشار سیستم را متعادل نگه دارد.
در نهایت، نصب پمپ میتواند به افزایش فشار آب کمک کند، اما مهم است که این کار به درستی و با توجه به تمام جوانب انجام شود تا به پکیج آسیبی وارد نشود.