نوع ساختمان : مسکونی
مکان ساختمان : خیابان توانیر ولیعصر
مالک ساختمان (کارفرما) : آقای بشارتی
کلیت پروژه: باز و بستن اتاقک دوش حمام و توالت فرنگی
شرح درخواست :
در ساختمان بوی فاضلاب زیادی میآمد و در ضمن سوسک هم زیاد دیده میشد.
شرح اقدامات انجام شده:
پس از تماس آقای بشارتی در خصوص اینکه چند وقتی است در خانه آنها بوی فاضلاب به مشام میرسد و در ضمن سوسک هم زیاد دیده میشد به محل مراجعه کردیم. با بررسیهای اولیه مشخص شد که منشا بو حمام است.
وقتی به حمام مراجعه شد دیدیم که در حمام یک اتاقک دوش، یک توالت فرنگی، یک روشویی و یک کفشور قرار دارد که هر کدام میتوانست عامل بو و سوسک باشد.
برای اینکه موضوع بصورت ریشهای بررسی شود ابتدا اتاقک را باز کردیم. باز کردن اتاقک دوش حمام به این صورت است که باید آن را از هم کاملا منفک کنیم تا بتوانیم به بیرون انتقال دهیم. بنابراین ابتدا شیشههای اتاقک باز و به بیرون انتقال داده شد. اما وقتی کفی اتاقک را باز کردیم ابتدا متوجه شکسته شدن خروجی فاضلاب سیفون اتاقک شدیم. به همین دلیل اولین شک ما این شد که بو و سوسک ممکن است از این ناحیه در حمام راه پیدا میکنند.
اما به محض اینکه کفی اتاقک را برگرداندیم دیدیم که سیفون اتاقک سالم است. به همین دلیل شک ما برطرف شد. همانگونه که میدانید وجود سیفون اجازه به ورود سوسک و بو به ساختمان را نمیدهد. بنابراین به دلیل سالم بودن سیفون بو و سوسک از اینجا وارد حمام نمیشدند
اقدام بعدی ما باز کردن توالت فرنگی بود. برای این کار چسب دور توالت که کمی هم خوردگی داشت را کندیم و توالت فرنگی را از جای برداشتیم. توالت فرنگی به بواسطه یک خروجی و یک بوگیر ژلهای یا لاستیکی فاضلاب را به داخل لوله اصلی فاضلاب هدایت میکند و در این بین نباید فاصله ای باشد. یعنی خروجی توالت دقیقا باید بر روی این بوگیر ژلهای نشسته باشد.
اما متاسفانه در این توالت فرنگی فاصلهای حدود یک سانتیمتری از بوگیر تا خروجی توالت فرنگی فاصله بود. همانگونه هم که گفتیم دور توالت فرنگی به خوبی چسب نشده بود و روزنه داشت و در ضمن سوراخهای محل پیچ توالت فرنگی هم بسته نشده بود.
در اصل سوسک و بو از روزنه یک سانتیمتری بین توالت فرنگی و بوگیر ژلهای به زیر توالت فرنگی و از آنجا از سوراخهای محل نصب توالت فرنگی و روزنههای زیر توالت وارد حمام و از حمام وارد محیط خانه میشدند.
به همین دلیل اولین کار ما تمیز کردن زیر توالت و زیر اتاقک دوش حمام بود.
سپس فاصله یک سانتیمتری به دلیل اینکه میشد با سیمان سفید آن را جبران کرد، با سیمان سفید برطرف شد و توالت فرنگی دقیقا بر روی بوگیر قرار داده شد و دور توالت فرنگی با چسب سیلیکونی آنتی باکتریال پوشانده شد.
اتاقک دوش هم با تعویض لوله شکسته فاضلاب و سیفون کفی اتاقک در محل خود دوباره نصب شد. برای این کار ابتدا کفی و سپس دیوارهای اتاقک در جای خود قرار داده شدند. برای آشنایی بیشتر با این کار بهتر است مقاله باز و بستن اتاقک دوش حمام را مطالعه فرمایید.
مرحله پایانی کار تمیز کردن سیفون روشویی بود. برای این کار سیفون باز و به خوبی شسته شد و دوباره در جای خود نصب شد. کفشور نیز بررسی و با مواد باز کننده فاضلاب تمیز شد.
در نهایت هم اتاقک دوش و هم توالت فرنگی و روشویی تست شده و به آقای بشارتی تحویل داده شد.
برای باز کردن و مجددا نصب توالت فرنگی حتما به یاد داشته باشید که باید زیر توالت فرنگی و محل قرار گرفتن توالت به خوبی با چسب سیلیکونی پوشانده شود به شکلی که هیچ روزنهای برای ورود بو و سوسک به ساختمان نباشد. ضمنا حتما محل پیچهای توالت فرنگی را نیز با چسب پر کنید.
نکته دیگر در استفاده از چسب انتخاب چسب مناسب است. بهترین چسب سیلیکونی، چسب آنتی باکتریال است که هم بی بو و بی رنگ است و هم اینکه استحکام زیادی دارد و به راحتی سیاه نمیشود. ضمنا اصلا نیازی به استفاده بیش از حد از چسب نیست و تنها کافی است که روزنهها را کامل بگیرید. زیادهروی در مصرف چسب نه تنها اسراف است بلکه نمای توالت را هم زشت میکند.
برای استفاده از خدمات و مشاوره کارشناسان ما در گروه تاسیسات 24 ساعته میتوانید در هر ساعت از شبانه روز بصورت تلفنی و یا از قسمت نظرات سایت با ما در ارتباط باشید.